Amazon biedt Galaxy Tab te koop aan voor 799 euro

De Galaxy Tab gaat zonder gsm-abonnement vermoedelijk 799 euro kosten; de Duitse site van Amazon heeft de Samsung-tablet voor die prijs te boek staan. In Nederland zal de Galaxy Tab vooralsnog niet los worden verkocht.

Met een prijs van 799 euro voor de versie met 16GB-intern geheugen zou de Galaxy Tab evenveel kosten als de duurste iPad. Die laatste is voorzien van 64GB opslagcapaciteit, en ondersteuning voor wifi-n en 3g-dataverkeer. De Galaxy Tab heeft als extra functionaliteit echter dat ermee kan worden gebeld, maar heeft met een beelddiagonaal van 7" wel een kleiner scherm dan de iPad.

Maurice Ouderland, pr-manager bij Samsung Benelux, kan niet bevestigen of de bij Amazon genoemde prijs van de Galaxy Tab de officiële adviesprijs wordt. Evenmin is bekend of de Galaxy Tab in Nederland los wordt verkocht. De Galaxy Tab is waarschijnlijk vanaf eind oktober in Nederland te koop.

Er zijn in ieder geval onderhandelingen gaande tussen Samsung en telecombedrijven. Volgens een interview van De Telegraaf met Geert Mol, marketingmanager mobiel bij Samsung Benelux, gaat Samsung ervan uit dat elk telecombedrijf de Galaxy Tab gaat verkopen. "Wij kiezen niet voor de exclusiviteit, in tegenstelling tot de concurrentie'', aldus Mol.

De Galaxy Tab zou trouwens van een Super TFT-scherm zijn voorzien, zo blijkt uit een vragensessie met Samsung op de IFA. Hoewel niet bekend is welke paneeltechnologie hiermee precies wordt bedoeld, zou Samsung het nieuwe tft-lcd gelijktijdig met Super Amoled hebben ontwikkeld. Naar eigen zeggen heeft Samsung bij de Galaxy Tab voor de nieuwe lcd-technologie gekozen uit kostenoverwegingen en vanwege het energieverbruik. Mogelijk is Super TFT een verdere ontwikkeling van Samsungs pva-paneeltechnologie.

Door Pieter Molenaar

06-09-2010 • 16:48

154 Linkedin

Lees meer

'Samsung komt met 8,9"-Galaxy Tab' Nieuws van 23 februari 2011
Samsung Galaxy Tab commercial Video van 21 september 2010
LG-tablet gaat Optimus Pad heten Nieuws van 1 september 2010

Reacties (154)

154
153
71
5
0
38
Wijzig sortering
Veel reacties van Tweakers die commentaar hebben op het nut van een iPad/tablet t.o.v. een laptop, maar er blijkbaar zelf niet één hebben en daardoor mijns inziens niet een gewogen oordeel over de tablet kunnen hebben. Ik heb beide (iPad en Netbook). De iPad gebruik je anders dan een laptop. Meer om content tot je te nemen dan om content te produceren (wat inderdaad makkelijker gaat op een laptop/pc). De iPad is ideaal als papierveranger (tijdschriften, kranten, boeken), om mee te surfen en voor entertainment (games, films, foto's, Apps). Overigens leest een boek of tijdschrift veel prettiger in portrait dan in landscape. Dat is eenvoudiger te realiseren op een tabled (zonders dat je zit te klooien met de besturing/toetsenbord). De 600 euro die het me heeft gekost is het me meer dan waard. Sinds de NL-launch in m'n bezit en nog iedere dag in gebruik (in tegenstelling tot m'n laptop, die al maanden staat te verstoffen).
Ik deel je mening en ik merk precies hetzelfde in mijn omgeving! Mensen die het zelf niet bezitten zien het nut niet. Mensen die uiteindelijk eentje hebben aangeschaft, zien nu ook in dat dit gewoon verdomd handig is. Ik heb ook een netbook (krachtige van Asus met dual-core Atom en Nvidia Ion GPU), maar een netbook doet precies hetzelfde wat een pc en een laptop doet. Je iPad is altijd in standby en is anders alsnog velen malen sneller opgestart. Je bent met je iPad met 1 druk op de knop waar je moet zijn en alles ook in het gezichtsveld (je apps). Elke dag heb ik hem bij me (3G versie). Batterij gaat langer mee, je bent zo snel bij je content.

Mensen die de iPad zelf niet in bezit hebben kunnen gewoon niks zeggen. Zelfs niet als je alleen maar beetje bij Media Markt ermee hebt staan spelen.
Anoniem: 252199
@MR.H.6 september 2010 22:23
Naja een tablet heb je niet nodig ;) ik heb een dell studio 17 laptop met touchscreen wat ook prima werkt. Maaaar Tablets zijn ideaal voor t lezen van strips, kranten etc. De ipad is ook erg beperkt gezien er geen flash ondersteuning is en geen flash games en sites ondersteund.Wat de Eee pad van Asus wel doet strx en eens 325 euro gaat kosten ;)
Absoluut, en het is ook altijd zo grappig om te zien dat normaal gesproken iedereen een hekel heeft aan flash, behalve als het over iOS devices gaat, dan is het plotseling de holy grail voor tweakers en onmisbaar voor een normale internet ervaring.
Mijn iPad heb ik al sinds een maandje voor de NL launch (een duitse) voor 50 euro extra op de 32G WiFi, en mijn netbook met singlecore atom, 2 GB (upgrade), WXP, en all the bells and whistles gebruikte ik al en paar maanden na aankoop niet meer. Die iPad heeft me dik het dubbele gekost, maar heeft me al meer plezier per euro opgeleverd nu.
Ben benieuwd of dit een succes wordt op dit prijspunt.

Op zich doet hij behalve qua opslagcapaciteit niet onder voor de iPad met dezelfde prijs en je kunt er nog mee bellen ook (lijkt mij een vrij loze functie, ik denk niet dat mensen een telefoon inwisselen voor dit bakbeest), maar ik denk dat een hoop mensen het toch zien als "nep-ipad met 16gb die ook nog een kleiner scherm heeft en duurder is dan een echte met 16gb ook". Rest van de specs zegt de meeste mensen waarschijnlijk weinig.

Als ik zou moeten kiezen zou het ook een Apple worden , puur omdat een tablet voor mij een ideaal ding is om thuis rond te hebben slingeren en ik daar toch met wifi werk. iPad is dan en een berg goedkoper en werkt ongetwijfeld beter samen met andere Apple spullen en iTunes (waar ik een hoop muziek en apps in heb).

Mooi ding, mooie specs maar te hoog ingezet qua prijs denk ik.
Ik zou nooit voor een iPad (=Apple) gaan, omdat ik Apple |:( vindt en het te duur vindt. Ik zou ook niet voor deze gaan, veel te duur :/
Netbook is goedkoper, sneller, heeft meer opslagcapaciteit, heeft ondersteuning voor plugins en heeft een groter scherm

[Reactie gewijzigd door calvinturbo op 6 september 2010 17:28]

Als je Quake live wil spelen kan je beter voor je Netbook gaan. Voor een normale browser ervaring is een netbook nog steeds waardeloos. Dan kan je beter voor een iPad of normale laptop gaan. Tenzij je over Flash heb waar iedereen een hekel aan heeft, behalve als het over iPads gaat.
Zeven versus 10 inch, opslagcapaciteit, accugrootte. Deze tablet is veel minder dan een 16 GB 3G iPad, ook kwa productiekosten. Die kost vervolgens 25% minder.
Met dat pricepoint redden ze het niet. Als je geen financiaal voordeel hebt op de concurrent ga je denk ik toch eerder voor een ipad. Daar is zoveel software voor te krijgen, dat moet zich hier nog maar allemaal bewijzen.
Ik denk dat die hoge prijs juist goed is. Waarom kopen goedverdienende mensen dure spullen (Diesel broeken, iPhones, Ray-Bans, Audi's)? Vanwege uitstraling en het gevoel iets te kopen dat gewoon goed is.
Samsung is een merk die zo'n positie kan bewerkstelligen. Zou Apple als ze de iPhone even duur maken als een iPod Touch + 30euro voor de belfunctie ook nog zoveel winst maken? Ik denk het niet.
Met de Apps komt het denk ik wel goed, als je ziet wat Dell heeft gedaan met de basis apps op de Streak (alles is split-screen), dan moet Samsung dat ook wel kunnen.
Inderdaad, ik denk dat door de prijs mensen gaan inzien wat de echte waarde is van deze tablet, en dat hij niet inferieur is vergeleken met de iPad.
Dat is wel een interessant argument. Op de omgekeerde manier zien de verpakkingen van Euroshopper producten er altijd met opzet zo schraal mogelijk uit, omdat ze bij Euroshopper heel goed begrijpen dat dat is waar prijsbewuste supermarkt kopers op letten. Op dezelfde manier snappen ze bij Samsung dat dit apparaat waarschijnlijk niet wordt gekocht door mensen die op hun electronica willen bezuinigen, het blijft een luxe product. Door de prijs hoger te houden wek je de indruk op kwaliteit te willen concurreren, en daar is natuurlijk niks mis mee. Moeten ze het natuurlijk wel waarmaken anders werkt het averechts, maar daar komen we vanzelf achter...

Maar geen gekke gedachte inderdaad.
Zo ken ik iemand die in een winkel werkte en dit dus opviel. Maak je soms een product duurder? Dan verkoopt het beter omdat ze anders denken dat het rotzooi is...

Daarnaast is de G tab een ander product. Het is mobieler en heeft android wat best anders werkt als iOS. Ik zou zelf kiezen voor de galaxy Tab. Alleen zie ik op dit moment het nut niet van een tablet in huis. Kijk hoeveel mensen de iPad na een week alweer op marktplaats zetten..
Kijk hoeveel mensen de iPad na een week alweer op marktplaats zetten..
Hoeveel dan? waar haal je de cijfers vandaan?
Ik gok zomaar van.... Martplaats :D Maargoed vind het wel mee vallen hoor, meer ads met mensen die hun oude telefoon of troep willen ruilen voor een iPad dan dat er verkocht worden ;)
Bar weinig denk ik. Ik kijk voor de gein nog wel eens op marktplaats hoe het daar loopt, en het zijn er meestal maar een paar, en voor prijzen dichtbij de nieuwprijs.

Even afgezien van de nieuw-in-doos-voor-meer-dan-apple.nl bedrijfjes.
De android market heeft anders een hele bult met apps. Meer dan genoeg als je het de meeste mensen zal vragen. Wat heb je bijvoorbeeld aan 10 dezelfde apps voor msn. Misschien werkt de 1 wat beter dan de ander maar als er 3 beschikbaar zijn is er wel 1 goed te gebruiken.

In de market van android staan naar mijn idee al genoeg rotzooi apps.
En die zijn allemaal voor kleine schermen gemaakt, voor mobieltjes. Een iPhone app opgeblazen op een iPad werkt imho ook niet fijn. Maar bij de iPad zijn er ook veel (25.000) voor iPad gemaakte applicaties.
Fout. Zelfde res als een Samsung Galaxy S, dus lijkt me geen probleem.
Ja, maar resolutie zegt niets over de grootte van het scherm. Vergelijk de iPad UI apps maar eens met die van een iPhone, bijvoorbeeld die van Twitter, dat is wel een goed voorbeeld.

Voorbeeld: Interface Twitter app (officiele @ iPhone) & zelfde applicatie @ iPad (zelfde maker, universal binairy)

Toch compleet wat anders, grootte van het scherm maakt zeker wel uit.
Ik vind dit zeer relevant, en iets wat ik nergens besproken zie.

Ja, zowel de iPhone als iPad gebruiken iOS, maar de apps zijn heel verschillend (en dan dus vooral de interface). Bv, ik zou er niet aan moeten denken dat de iPad mail app de interface van de iPhone mail app heeft...

Hoe zit dit bij Android? Als de Galaxy Tab dezelfde apps heeft als een Android telefoon, dan is die gedoemd om te mislukken omdat Android (nog) niet geschikt is voor tablets.

[Reactie gewijzigd door rblon op 6 september 2010 20:00]

Volgens mij is met de Galaxy Tab (of misschien? is dit een uitzondering) maar zo en zo met de 'cheaper' Android tablets het gewoon een 'mobile' Android, dus is de interface niet aangepast.

Maar voor de Galaxy Tab weet ik dat niet zeker, misschien dat Samsung zelf een eigen aantal applicaties heeft aangepast, maar wat in de marktet e.d staat is veelal (of eigenlijk niet) geschikt voor tablets.
Samsung heeft op de Tab hun eigen laagje gedaan, waarschijnlijk zal de mail gewoon gesplitst zijn (dus inbox links en mails open rechts oid)
De Tab krijgt een hogere resolutie, namelijk 1024*600.

Er zijn dus nog geen apps specifiek voor deze resolutie. Maar dat was een paar maanden geleden ook nog zo voor 800/854*480. En de meeste apps werkten daar ook goed op of werden snel genoeg aangepast.
Het zou zomaar kunnen dat de Android apps niet zo onhandig zijn gemaakt als de apple apps. Ik stond er versteld van dat zelfs tekst niet lijkt te scalen op de iPad. Tekst is tekst, dat kun je in elk font tonen. Maar nee, op de iPad ziet het er niet uit. Heel vaag.
Bedenk dat er al langer 'grote' apparaten zijn voor Android. Het heet dan geen pad, maar ze zijn er wel.
Het heeft niets te maken met "onhandig gemaakte" apps, het gaat om apps die niet aangeven dat ze compatible zijn met de iPad. Dan wordt er een pure 320x480 versie gedraaid, eventueel met naieve pixeldoubling.

Zet je in dezelfde app een .plist bestandje dat aangeeft dat hij iPad compatible is, en je zet die gemodde app op een jailbroken iPad, dan heb je datzelfde effect als bij android dat sommige dingen wel goed schalen en anderen niet.

Apple kiest ervoor om geen klote UX te leveren, en wenst van appmakers dat zij hun app officieel geschikt maken en dus ook even nadenken over verbeteringen anders dan alleen de resolutie hoger zetten.
Ik denk dat hij meer doelt op Apps die specifiek gemaakt zijn voor die resolutie en formaat van scherm.
Telefoonfunctie is natuurlijk een aardigheidje, maar dat staat me wel een partij gek. Zo'n enorm ding tegen je oor.
In hun ad hebben gebruiken ze het vooral icm videobellen terwijl dat ding schuin je bureau staat, als een soort fotolijstje
Dat lijkt me dan een duur grapje als ik gewoon skype daarvoor kan gebruiken met het materieel wat ik al heb... ik kijk het allemaal nog even aan, vind de prijs/wat je krijgt verhouding nog niet overtuigend genoeg.
Als hij een blauwe tand heeft kun je natuurlijk gewoon een oortje gebruiken, een koelkast tegen je oor is natuurlijk ook niet alles ;) .

Edit:
Geen Blue Tooth, niet echt handig dus......

[Reactie gewijzigd door T_Spirit op 6 september 2010 17:00]

Hij heeft wel bluetooth hoor.
Het staat alleen verkeerd bij de pricewatch.
Eigenlijk ben je gewoon een enorme bling-pimp als je met je 7" tabletje loopt te bellen. My screen is bigger than yours 8-)
Vanwege het energie verbruik, TFT? Lijkt mij een bullshit argument. AMOLED kan individuele pixels aan en uit zetten, en deze TFT technologie volgens mij niet. Dus het lijkt mij ALLEEN een kosten argument. 300 a 400 honderd euro is realistisch.
AMOLED is alleen zuiniger bij zwart of een scherminhoud met een lage birghtness/whiteness. Bij veel wit (wat een heel groot gedeelte van het internet is) kan het verbruik van AMOLED scherm tot 3x zo hoog zijn als dat van een LCD.

Veel mensen zien de letters LED in (AM)OLED, en denken dat het om dezelfde techniek gaat. Dat is echter niet het geval, de technieken lijken bijna niets op elkaar, en OLED loopt gewoon jaren achter qua onderzoek. Mede hierdoor is een OLED veel minder efficient dan een LED (die als backlight gebruikt wordt).


Daarnaast kan het naast de prijs (die weldegelijk hoger zal zijn voor AMOLED) en verbruik bijvoorbeeld ook nog liggen aan verkrijgbaarheid van amoled schermen in het juiste formaat en resolutie.

[Reactie gewijzigd door knirfie244 op 6 september 2010 18:41]

LED bestaat niet, dat is gewoon een LCD. Wat het backlight precies is is geen reden om het dan maar een LED te noemen.
"..volgens mij."

Juist ja, je weet het dus niet zeker. :P

OT: Het is eerder gebeurd dat de in de eerste instantie uitgelekte prijs te hoog bleek, is het niet? Ik zie de prijs nog wel naar 600 euro zakken, al blijft de iPad dan alsnog een geduchte concurrent.
Inderdaad. Galaxy S zou eerst ook 600Euro kosten en bleek direct bij introcutctie al 500e te zijn en na 2 maand al voor onder de 450.

Denk dat er dus nog wel 25% af kan. zo'n 600 euro dus. Zeker als ze tegen de ipad willen opboxen
Waarschijnlijk eerder omdat samsung niet genoeg amoled productiecapaciteit heeft...
Anoniem: 372347
6 september 2010 17:13
gewoon de prijs met 200/300 euro naar beneden doen ;) dan weet ik zeker dat er mensen geinteresseerd zijn :D
'gewoon' de prijs verlagen gaat 'm niet worden denk ik. Je betaald niet alleen voor de onderdelen die zijn samengevoegd tot een tablet, maar ook voor R&D kosten, merkkosten en andere zaken. De prijs van dit product is waarschijnlijk zo laag mogelijk gemaakt, uiteraard met behoud van een winstmarge (voor Samsung, importeur en Amazon) maar ik verwacht niet dat deze marge 300 euro is.

Zelfs als dit wel het geval is zullen de betrokken partijen hun winst echt niet zomaar opgeven.

@Calvinturbo: Helaas? Jammer dat ze hun marges niet opgeven? Of jammer dat het product zo duur is? Als je het heel kort stelt is 'winst' hetzelfde als 'eten', immers, als je geen winst maakt verdwijnt alle omzet in het bedrijf en blijft er niet over om te sparen, eten van te kopen of leuke dingen te doen, toch? Het lijkt me daarom niet meer dan logisch dat bedrijven hun winstmarge niet opgeven ten behoeve van de prijs.

Er zijn gevallen bekend waarin dit wel gebeurt; bijvoorbeeld Sony zou in het begin verlies gedraaid hebben op elke PS3 die ze verkochten omdat de winkelprijs lager was dan de kosten die ze maakten om het ding te produceren en te ontwikkelen. Sony heeft hier kennelijk voor gekozen om de PS3 in de markt te kunnen zetten voor een concurrerende (?) prijs.

Overigens gebeuren dit soort dingen niet alleen in deze markt, Volkswagen zou het ontwerp van de Golf V hebben aangepast omdat het productieproces te duur was en daardoor de marges te klein.

Toch hebben beide bedrijven het product een lange tijd op de markt gehad. Dat kunnen ze doen omdat ze wel winst maken op andere producten of diensten die ze aanbieden. Samsung kan dat waarschijnlijk ook doen, maar heeft hier niet voor gekozen. Waarschijnlijk is Samsung van mening dat het product met deze prijs prima in de markt ligt.

[Reactie gewijzigd door Pixeltje op 6 september 2010 17:53]

Je hoeft niets te posten hoor als je niets weet te antwoorden. Met dit soort producten is het nou eenmaal niet anders.

[Reactie gewijzigd door Kura op 6 september 2010 19:29]

800 euro is echt geen redelijke prijs, en dat zal 'm ook niet worden. Voor dit geld verkopen ze praktisch niets, en dan hadden ze beter niets kunnen ontwikkelen. Dat weten zij ook.

Overigens zou het helemaal geen gek idee zijn om je marge onder druk te zetten om een marktaandeel in de sterk opkomende tabletmarkt te veroveren.
veel te duur imo , denk dat de Toshiba die gisteren op de Front page schitterde interessanter geprijsd zal worden
Het scherm van die Toshiba is echter beduidend slechter en meerdere keren leek het ding op de IFA te hangen. Toshiba moet zijn tablet nog iets verder uitontwikkelen, zo lijkt mij.
Wel erg duur hoor. Voor die prijs heb ik toch echt liever een iPad. Niet alleen vanwege de App Store maar ook vanwege het Merk (Samsung tegenover Apple --> Hier zeg ik niet dat Samsung slecht is, in tegendeel, ze maken erg goede televisie's etc, maar meer omdat ik meer vertrouwen heb in de degelijkheid van Apple).
Grappige opmerking over degelijkheid gezien het feit dat naast LG ook Samsung panelen levert voor de iPad.
Je snapt hoop ik wel waar ik op doel? Samsung telefoons voelen naar mijn mening altijd plastic aan! Bij de iPhone/iPod Touch heb ik dat totaal niet....
Helaas neen, dit is niet duidelijk geworden uit je eerste opmerking.

Maar bedoel je met plasticgevoel dat het goedkoop aanvoelt? Ik heb zelf zo'n kleine Samsung E-nogiets, en ja, het is plastic wat ik voel, maar het voelt niet goedkoop aan.
Ik denk niet dat veel mensen dit ding gaan kopen. Veel te duur. Ik zat meer te denken aan 300-400 euro toen ik over deze tab las. 800 euro is te veel, dat gaat niemand betalen. Waarschijnlijk is dit ook niet de daadwerkelijke prijs
Het is toch totaal niet realistisch om een prijs van 300-400 euro te verwachten als de Galaxy S al meer kost....?
Anoniem: 252199
@k7of96 september 2010 20:32
O nee? Kijk wat Asus doet met de Eee pads 10" van 400 dollar q1 2011. Anders koopt men toch een ipad als de prijzen practisch gelijk zijn.
Laten we eerst eens gewoon afwachten tot Google met een tablet variant komt (produced by HTC) en dan eens kijken hoe de markt daar op reageert. Hoeft geen bel functie op, 2 camera's zou wel fijn zijn, usb etc.. flash natuurlijk;)

vergeet niet dat dit een 7" scherm is. Mijn htc desire heeft al 3.7" dus 2x een htc desire (ja ja een voldoende voor wiskunde gehaald ooit). Samsung heeft volgens mij weer een markt gezocht TUSSEN de Ipad en de telefoon in:S beetje raar als je mij vraagt want 7inch scherm is niet mobiel, onhandig om te bellen en zo'n scherm is weer te klein om beetje relaxed op te gaan surfen enzo.

de prijs zal natuurlijk wel (dik) zakken aangezien dit nog maar het begin is.
3,7"-->7" is vrees ik toch bijna 4 keer de oppervlakte in plaats van 2x...
Laten we eerst eens gewoon afwachten tot Google met een tablet variant komt (produced by HTC) en dan eens kijken hoe de markt daar op reageert.
Ik hoop voor ze dat het wat meer succes heeft dan de Nexus One als ze een verschil willen gaan maken.
Ja inderdaad. Ik heb een Nexus One (geweldig ding!) maar ik ken verder absoluut niemand die er ook een heeft. De doelgroep die ze hebben aangesproken met hun reclame is denk ik te beperkt geweest, of zag andere producten die ze meer interesseerden. Ik hoor van veel mensen bijvoorbeeld dat ze liever geen vanilla Android willen, maar een aangekledere versie van een andere fabrikant.
Sense ziet er ook goed uit, ik denk dat veel mensen dit toch aantrekkelijker vinden
Er zijn al een flink aantal google tablets in de maak, maar ik denk dat Android tablets pas echt de markt zullen over gaan nemen zodra Android Gingerbread (3.0) eenmaal uitkomt.

Gelukkig kunnen we dat nog steeds in de komende maanden gaan verwachten, en waarschijnlijk ook op onze Nexus Ones.
:D
7 is bijna twee keer 2.7 ja, maar de *oppervlakte* van het scherm is meer 3-3.5 keer zo veel. Geen voldoende voor meetkunde zeker :)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee