LG introduceert G1-oled-tv's met helderder evo-paneel en Stadia-app

LG presenteert zijn oled-tv's voor 2021. De G1-serie krijgt vernieuwde oledpanelen die volgens LG een hogere helderheid halen. Deze modellen komen beschikbaar in 77, 65 en 55". De C1-serie krijgt geen hogere helderheid en omvat formaten van 48" tot 83".

Welke helderheid de nieuwe evo-oledpanelen halen, heeft LG nog niet bekendgemaakt. In de aankondiging noemt de fabrikant geen technische details en ook LG Display, de fabrikant die de panelen maakt, heeft nog niet tot in detail uitgelegd hoe de evo-panelen werken. De fabrikant zei wel dat de nieuwe panelen 20 procent efficiënter zijn en daardoor feller kunnen.

De evo-panelen komen alleen terecht in de G1-serie van oled-tv's. Dat zijn de opvolgers van de GX-modellen. In deze serie komen tv's uit met schermdiagonalen van 77", 65" en 55". LG komt ook met opvolgers voor de BX-, CX- en ZX-series. Dat gaat om de B1-, C1- en Z1-modellen.

LG OLED Z1 88"

LG's nieuwe C1-serie omvat modellen van 48", 55", 65", 77" en het nieuwe 83"-formaat. Deze oled-tv's krijgen niet de nieuwe evo-panelen en hebben een 4k-resolutie. De Z1-modellen zijn opvolgers van de 8k-oled-tv's en zijn vermoedelijk beschikbaar in dezelfde 77"- en 88"-uitvoeringen als de huidige modellen.

Zowel de G1- als C1-tv's, krijgen een nieuwe Alpha 9 Gen 4-beeldprocessor. Die biedt volgens de fabrikant betere intelligente beeldverbeteraars en opties als AI Sound Pro, om geluidsniveaus van verschillende zenders of streamingapps gelijk te trekken. De tv's krijgen HDMI 2.1-aansluitingen en er is een nieuw menu genaamd Game Optimizer, waar instellingen zoals G-Sync en vrr zijn gegroepeerd.

Vlnr: LG's oled-tvs voor 2021, de oled C1 83" en QNED-serie

Details over de B1-serie heeft LG nog niet gegeven, al wordt de komst daarvan wel aangestipt in het persbericht. Bij vorige B-modellen gebruikte LG een oudere beeldprocessor, maar waren de panelen gelijk aan die van de C-serie.

In zijn CES-presentatie, die op YouTube staat, noemt LG de komst van Stadia naar oled-tv's. Dat duidt erop dat LG en Google een app beschikbaar maken op de tv's, waarmee gebruikers van de gamestreamingdienst gebruik kunnen maken. Ook verschijnt er een Twitch-app voor LG's webOS.

Wanneer de nieuwe oled-tv's uitkomen en wat ze gaan kosten, is nog niet bekendgemaakt. Eerder kondigde LG al een nieuwe interface voor webOS aan en introduceerde de fabrikant de QNED-serie van lcd-tv's met miniledbacklight.

LG heeft nog geen 42"-oled-tv aangekondigd. LG Display maakte wel bekend dat de fabrikant werkt aan dergelijke panelen. Het is nog niet bekend wanneer er daadwerkelijk 42"-oled-tv's verschijnen. Ook heeft LG nog geen buigbare 48"-oled-tv aangekondigd. LG Display demonstreerde daar eerder een prototype van.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

11-01-2021 • 16:00

74 Linkedin

Lees meer

LG presenteert 31,5"-oledmonitor Nieuws van 11 januari 2021

Reacties (74)

74
72
38
10
0
28
Wijzig sortering
we willen in de woonkamer onze huidige LED samsung tv 55'' vervangen voor een nieuwe scherm.
En ik zou graag over willen op OLED. Echter is het beter om Microled te nemen dus nog even te wachten of is er niet echt veel verschil met OLED tv's van nu=
De hierboven genoemde miniled technologie is wat anders dan microled. Hier ben ikzelf eerder mee de fout in gegaan.
Microled is volgens mij nog niet echt te vinden op de consumentenmarkt. De eerste peperdure professionele toepassingen beginnen nu een beetje te komen. Tegen de tijd dat microled betaalbaar wordt ben je heel wat jaren verder vermoed ik.
Microled heeft als voordeel dat er geen biologisch organisch (thanks @cnieuweboer) materiaal gebruikt wordt waardoor de pixels hun kleur behouden na verloop van tijd en een hogere helderheid halen. Dat is toch wel een aanzienlijk verschil met de huidige OLED techniek.

[Reactie gewijzigd door nlmarvin op 11 januari 2021 16:28]

OLED is "organisch" volgens de chemie definitie van het woord. Dat betekend dat het een molecuul is met een koolstof atoom (en wat andere eigenschappen). Dat is niet altijd biologisch materiaal.

[Reactie gewijzigd door cnieuweboer op 11 januari 2021 16:37]

Het belangrijkste voor de meeste mensen waar je je in deze twijfel op moet richten is, hoe is je omgevingslicht. Een oled presteert perfect in avond scenario's, maar komt tekort als de zon overdag schijnt.
Inbranden is alleen in specifieke scenario's een probleem. Daar zal de gemiddelde consument echt niks van merken. Wel dat de helderheid niet zo heel hoog kan (met name als het hele beeld licht moet zijn) is iets dat je merkt met wat zonlicht. Overigens niet zo slecht als het lijkt. Maar met een led verlichting (micro- of miniled of anders) zul je constanter helder beeld hebben dat niet gedimd wordt als er teveel wit op het scherm komt.
Met de helderheid zit het wat mij betreft wel snor. Ik heb een inmiddels 5 jaar oude 4K Oled van LG, het enige probleem ermee is eigenlijk juist dat inbranden. De eerste 2 a 3 jaar heb je hier niet zoveel last van, maar daarna gaat het op bepaalde kleuren toch echt wel opvallen. Ik game nogal veel op het ding en de statische UI elementen branden gewoon in. Zeker een taakbalk (laat ik nu automatisch verbergen) en de HUD in games die je veel speelt ga je op een gegeven moment zien.

Als je gamet op je TV dan adviseer ik je een LCD TV, met een backlight die past bij hoeveel je wilt uitgeven. Als je vooral films en series op de TV kijkt and weinig gamet , als je het geld (over) hebt voor Oled is er niets wat het overtreft.
Zit er bij jou in de software van alles ingebouwd om dat tegen te gaan? Ik weet niet hoe jouw paneel ook verschilt van huidige oled panelen.
Maar inderdaad, voor specifieke situaties kun je er last van krijgen. Zeker als monitor. Maar in mijn CX van LG zit wel het een en ander ingebouwd (dat je ook kunt uitschakelen) om bijvoorbeeld automatisch statische elementen te dimmen.
En de helderheid niet altijd op het allerhoogste zetten kan ook verschil maken. De kleur rood vergaat het snelst. Dus ook geen CNN kijken 🤭
De mijne is de eerste generatie 4K Oleds van LG (weet zo het model niet).
En ja, er zit van alles in om inbranden te voorkomen, je kunt af en toe duidelijk zien dat rondom de cursor en bepaalde dingen op het scherm een donkere vlek zit, dat dimt ie dus automatisch. het scherm dimt zichzelf na een minuut of zo als er weinig veranderd op het scherm. Daarnaast, na in eerste instantie met redelijk hoge helderheid te kijken, heb ik de Oleds tegenwoordig meestal op 10 (van 100) staan, 's avonds is dat helder genoeg voor mij, af en toe voor gamen iets hoger. Windows ingesteld om de output van de GPU uit te zetten als er 10 minuten niets gebeurd, je wil nog wel eens weg lopen om iets te doen.

Ik ben nog steeds blij met de TV trouwens, maar wetende wat ik nu weet zou ik denk ik nu voor iets met MiniLEDs kiezen, gewoon omdat LCD niet inbrandt en ik toch veel game en dus veel statische elementen op het beeld heb staan.
Ik heb overigens het idee dat blauw bij mij sneller degradeert dan rood. Dat kan natuurlijk ook te maken hebben met wat er gemiddeld op mijn scherm staat.
Voordat microled in grotere schaal geproduceerd wordt en het dus ook betaalbaarder zal worden voor de gemiddelde consument ben je sowieso meer dan 5 jaar verder en misschien zelfs 10 jaar. Als je het budget ervoor hebt kan de upgrade naar OLED zeker geen kwaad en zou je nu al een groot verschil opleveren, afhankelijk van de prijs van de nieuwe LG OLED panelen met een hogere helderheid zou ik daarvoor gaan.

[Reactie gewijzigd door snippiestgem op 11 januari 2021 16:20]

Als jij de ruimte hebt voor een 110 inch scherm en 380.000 euro op de bank kun je voor Microled gaan. Voorlopig totaal niet betaalbaar voor de normale consument. voor de komende 5 jaar.

Miniled is iets heel anders en een tussen stap. Tegen de tijd dat microled betaalbaar wordt is er weer een andere technologie.
Als je je TV dit decennium nog wilt kopen dan zou ik niet op microled wachten. De jaren '20 worden het OLED-decennium, microled is nog te ver weg. De techniek om microled voor de consumentenmarkt uit te kunnen rollen bestaat nog niet.

[Reactie gewijzigd door dmantione op 11 januari 2021 18:28]

Waarom is het "beter om microled te nemen"? In ieder geval niet voor de beeldkwaliteit, oled biedt de hoogst beschikbare beeldkwaliteit. LG plaatst zelf OLED ook als de top met daaronder de nog uit te komen microled panels.

Als het je om inbranden te doen is, dat mag je anno 2021 naar het land der fabelen verwijzen 😉

[Reactie gewijzigd door _eXistenZ_ op 11 januari 2021 16:06]

Ik had een C7, waarbij al gezegd werd dat inbranding voor die serie niet meer echt voorkwam, maar na 2 jaar begon die toch echt erge inbrandingsverschijnselen te vertonen. Uiteindelijk gerepareerd onder winkelgarantie: nieuw paneel, zelfde paneel als de C9. Die heeft een betere durability, maar er werd mij al verteld dat ook bij dit paneel na 3-4 jaar de eerste tekenen wel te verwachten zijn.

Ik weet niet hoe de CX het doet, vast wel weer wat beter dan de C9-panelen, maar de TV's worden iig gebouwd met een verwachte levensduur van 5 jaar (dit alles aldus de reparatiedienst).
5 jaar vind ik best kort voor een tv. Mijn Panasonic LCD is uit 2008, maar beeld is nog steeds erg goed. Voor mij tenminste ;)
Dat vind ik dus ook, maar LG maakt de OLED's met 5 jaar als uitgangspunt. Nogmaals: aldus de reparatiedienst :P.
Dat beloofd wat voor de laptops die zo zullen verschijnen met OLED scherm. Al die taakbalken of panels, als je zoals ik Linux gebruikt, branden waarschijnlijk in.
LG plaatst de microled panelen nog helemaal niet in de consumentenlijn. Wel hebben ze miniled panelen aangekondigd, en die zullen inderdaad onder oled komen te staan, aangezien dit slaat op de achtergrondverlichting achter een lcd paneel. Microled is juist vergelijkbaar met oled, het is geen achtergrondverlichting, maar elke pixel is een afzonderlijke led, net als bij oled. Alleen dan niet met organisch materiaal.
Wanneer microled tv's voor de consument beschikbaar komen of aangekondigd worden zullen deze wel boven de oled series komen te staan.

Inbranden is anno 2021 zeker nog niet naar het land der fabelen te verwijzen. Statische delen van beelden branden nog steeds in bij oled als je niet uitkijkt, dit is gewoon een nadeel van oled, ongelijkmatige slijtage.

[Reactie gewijzigd door mjz2cool op 11 januari 2021 16:26]

Zie mijn reactie hieronder. Miniled en Microled zijn verschillende technieken. Ik ben eerder ook de fout in gegaan.
MicroLED biedt wel degelijk voordelen ten opzichte van OLED. Er is zo goed als geen degradatie van de helderheid van de pixels en de helderheid kan heel wat hoger liggen wat dan op zijn beurt voor een beter HDR effect zou kunnen zorgen. Er zijn echter nog geen microLED toestellen op de markt voor de doorsnee consument, en het zal nog wel enkele jaren duren voor deze op het prijsniveau van OLED zullen zitten. Als je dus een nieuwe TV nodig hebt, is wachten op microLED niet echt een optie.
Inbranden is zeker geen fabel alleen duurt het vrij lang afhankelijk van hoe fel je je scherm zet en welke content je bekijkt. En deze nieuwe schermen met hogere helderheid zouden zeker sneller kunnen gaan inbranden.
Inbranden naar het rijk der fabels dat durf ik te betwijfelen. Maar als voormalig plasma eigenaar heb ik wel ervaring met inbranden, daar erger ik mij niet aan. Na de aankoop van de CX heb ik ook een lcd scherm ergens gewonnen. Deze hangt op de slaapkamer. Ik iriteer mij meer aan de slechte zwart waardes van een lcd dan aan de eventuele inbrandplek van een OLED of plasma.
Haal keihard miniled en microled door elkaar. Excuses!

Qua inbranden: wellicht lukt het nog onder extreme omstandigheden (12 uur per dag een browser op een statische pagina laten staan 2 jaar lang) maar ik gebruik mijn TV normaal (gemiddeld per dag 1-2 uur normale bewegend beeld kijken) dus ben er niet bang voor dat mijn TV gewoon een jaar of 8 mee zal gaan.

[Reactie gewijzigd door _eXistenZ_ op 11 januari 2021 17:45]

Waarom is het "beter om microled te nemen"? In ieder geval niet voor de beeldkwaliteit, oled biedt de hoogst beschikbare beeldkwaliteit.
Dat is echt onzin.
Microled heeft dezelfde controle op pixelniveau, enorm contrast, zwartwaarde (kunt immers uitzetten) en heeft veel meer peak brightness. Er is geen OLED die beter beeld geeft dan Sony's crystal LED.
Het is vooral onbetaalbaar op dit moment en je moet het uit modules opbouwen. Het probleem van de naden is volgens mij wel opgelost en je kunt modulair ook voordeel, omdat je daarmee je scherm naar eigen gebruik kunt inrichten. Aspect ratio bijvoorbeeld. 32:9, 21:9, 16:9, etc.

En laten we ook niet de fout maken dat alle OLED's per definitie perfect zijn.
Want de 2020 Panasonic heeft een stuk beter dan de LG CX, die toch last heeft van crushed blacks. Alleen heeft de Panasonic een zeer duur koelingsysteem erin zitten en daarom kost een 65" Panasonic net zoveel als de 77" LG.
Als het je om inbranden te doen is, dat mag je anno 2021 naar het land der fabelen verwijzen 😉
Ook weer complete onzin.
Het zou mij niet tegenhouden om OLED te kopen, maar er zijn tig mensen die op allerlei apparaten klagen over burnin. Monitorgebruik, horloge, TV, laptop, etc.

Burn-in is veel beter geworden, maar om dit tot een fabeltje te bombardere is echt kortzichtig.
Iets meer lezen en minder stellig zijn.

[Reactie gewijzigd door VonDudenstein op 12 januari 2021 09:37]

Kijk bij aankoop van een TV ook naar de SOC. TV fabrikanten gebruken regelmatig oude SOC op dure TV's waarbij je snel tegen het probleem aanloopt dat de TV iets niet aankanp qua CPU/GPU of ram. Of geen software update kan krijgen omdat de SOC verouderd is.
Wordt dat überhaupt ergens vermeld? Ik vind t altijd zo onnozel dat een heel duur ding dat lang mee moet gaan zoals een auto of een tv een minimale soc krijgt en vaak ook veel te weinig ram en opslag om lang lekker te blijven werken.

Als Apple een iPad iPhone voor een paar honderd euro een soc kan geven die 100x sneller is dan die van de gemiddelde auto of tv dan denk ik altijd had die auto of tv dan 200 euro ofzo duurder gemaakt (wat volgens mij een veelvoud van de kosten daarvoor zou zijn) zodat hij gewoon fijn is en blijft om te gebruiken.

Ik heb een Volvo die nieuw bijna 70K kostte in 2016 maar qua soc echt in de verste verte niet mee kan komen met een iOS of iPhone van die tijd qua softwarebeleving. Had dat ding dan iets duurder gemaakt denk ik.
Probleem bij TV's is dat de massa vooral het grootste paneel koopt wat ze kunnen betalen en daarbij geen rekening houdt met toekomstbestendigheid (of zelfs maar beeldkwaliteit...). Een toestel wat goedkoper is en meer inches heeft wordt beter verkocht.

Bij auto's is het zo dat alle onderdelen eerst uitgebreid getest en gecertificeerd voor gebruik in voertuigen moeten zijn waardoor ze vaak jaren achterlopen bij de 'state of the art' van een recente smartphone. In die wereld is 'even' een chipje vervangen geen optie. Hoe duur je auto ook is, hij zal wel moeten voldoen aan de eisen anders mag die de weg niet op...

[Reactie gewijzigd door bzzzt op 11 januari 2021 17:27]

Tv’s heb je gelijk in denk ik. Helaas.

Voor auto’s ligt het denk ik genuanceerder. Voor de infotainment gelden volgens mij zeker niet dezelfde eisen als voor de veiligheidssystemen en de systemen die de motor aansturen enzo. Volgens mij zou dat echt wel veel beter moeten kunnen.
De wettelijke eis dat er 10 jaar lang vervangingsonderdelen geleverd kunnen worden laat denk ik een hoop ontwerpen afvallen. Denk dat er in de paar jaar het hardware equivalent van een “LTS” wordt uitgebracht en fabrikanten het daar een paar jaar mee moeten doen.
De meerprijs van een OLED tv met betere soc is het niet waard. In beeldkwaliteit zie je het niet terug en je kunt goedkoper een extern kastje erbij zetten. Zoals een Chromecast, Apple TV of Android kastje van een goed merk.

Het is ook pas nodig als de interne soc verouderd is, waardoor je tegen die tijd je tv kan moderniseren. Voor opkomende codecs zoals H.266, AV1 of MPEG-5.
In de jaren tussen het wachten kan je prima toeven met een OLED. ;)
hoe lang wil je wachten? 3-5 jaar? (als ze er dan al zijn)....
Tenzij je de hoofdprijs wil betalen voor een MicroLED TV is het dat nu niet waard.

Heb mijn C8 nu al bijna 2 jaar en nog geen enkel probleem. Ik stap binnenkort wel over naar de CX (of een nieuwere versie als die er is) vanwege de nieuwe features (4K 120HZ).

Je moet ervoor zorgen dat er niet 8 uur per dag 365 dagen per jaar statische content op wordt weergegeven. Rtings heeft een langdurige test gedaan met 20 uur per dag content met statische afbeeldingen. En dan gaat het inbranden erg snel.

Een vooruitgang van je LCD TV naar een OLED is het sowieso.
Domme keuze. Microled is nog niet aantrekkelijk voor de consumentenmarkt. Oled voor 1500 piek heb je al een mooie. Kan je meteen genieten ipv 2+ jaar te wachten.

Vanuit mijn perspectief en kennis en verschillende artikelen det ik heb gelezen op subreddits zoals Hometheater is er tot op heden weinig extra’s wat microled te bieden heeft.
De nieuwe oled panelen, in het geval van LG de G serie, zijn slijtvaster en blijven langer in originele staat.
Volgend jaar vind je de panelen terug in de goedkopere oled modellen, scheelt al snel meer dan €700.
Kun je echt niet meer wachten ga ervoor, kun je nog wat geduld opbrengen wacht nog even.
Stadia geïntegreerd als app op een TV, slim. Stadia maakt een mooie groei door de laatste tijd, goed om te zien! Ik heb zelf de Founders Edition van Stadia, maar toch onlangs een console van de nieuwe generatie gekocht en ik vermoed sterk dat dit mijn laatste fysieke console is :)
Nog altijd een 100mbps poortje :) ?
Netflix 4k trekt rond de 10-12 Mbps, hoeveel streams ga je tegelijkertijd kijken op dat ding?
Plek 4k verbruikt veel
Meer
Mooi! Wil eind dit jaar mijn C7 vervangen door een G1 - kan de Chromecast daar nu ook lekker vanaf gehaald worden wegens Stadia. webOS is heel fijn in gebruik en met de nieuwe Plex-app is ook XPlay niet meer nodig.

4K wordt moeiteloos afgespeeld via mijn Synology en heb een IPTV-app voor televisie. Wat heerlijk om straks de TV strak tegen de muur te kunnen monteren met eigenlijk alleen maar 1 HDMI-kabel verbonden voor een soundbar.

Oh ja, hopelijk fixen ze ook eens de ethernet verbinding: 100 Mbps is echt niet meer van deze tijd (ook al is het voor Netflix, Plex 4K remux, Stadia en YouTube meer dan genoeg).
Je bent blij dat je maar 1 kabel meer hebt, maar zit dan nog met ethernet? Wifi werkt prima en voldoet meer dan genoeg. Soundbar via bluetooth kan ook, dus dan alleen maar een voeding nodig. Daar hebben ze nog steeds geen oplossing voor ;)
In mijn nieuwe huis komt een kabelgoot in de muur. Die kabels boeien mij dus niets :+
Op de LG TV's zit een 100Mbps ethernet poort en Wifi 802.11ac. Wifi is dus (blijk ook in de praktijk) de snellere manier om de TV te verbinden.
Ethernet omdat Plex af en toe haperde. Straks in m’n nieuwe huis netwerk upgraden naar Ubiquiti spul :) nu nog een Fritz.box

Sonos spul hier, HDMI is dan een uitkomst zodat je het volume er ook mee kan bedienen.

Ik weet niet of dat via Bluetooth ook mogelijk is? Hier een Beam, Sub en twee Play Ones verbonden.
Ik heb een Mesh netwerk nu en Plex hapert niet met de LG app. Alleen als ik er echt 60mbps materiaal op af speel buffert hij af en toe maar dat komt omdat de server kant aan een upgrade toe is (heeeeele oude pc als server). Wifi twijfelde ik ook over maar het werkt super goed op onze LG tv.
100 Mbps is echt niet meer van deze tijd
Voor welke toepassing is 100 Mbps onvoldoende?
Bufferen van echt zwaar video materiaal zal je wel merken.....
4K remux draaien via Plex bijvoorbeeld - die gaat bij mij via WiFi vaak bufferen, terwijl ik 200/200 hier heb in een klein studio'tje met een Fritz.box waar de Synology bedraad is verbonden en in het TV kastje staat. Aan de Synology ligt het overigens niet, dit is een xpenology equivalent van een DS920+ (quad core met 16 gb RAM) en die kan ook meerdere streams tegelijk hardware transcoden met mijn Plex Pass.

Via ethernet gaat het aardig, maar buffert soms nog heel eventjes. Mijns inziens ligt dat aan de 100 Mbps ethernet verbinding, maar ik hoor graag of ik het mis heb :)
Is dan ook duidelijk of alle nieuwe oled tv's de stadia app ingebakken meekrijgt? En hoe zit dat met uitrollen op LG oleds uit 2019/2020 of ouder?
Gaat vast weer een lange tijd duren; Apple TV+ is helaas ook nooit voor mijn C7 uitgekomen en je gaat me niet wijsmaken dat die processor dat niet aankan en 4K HDR via Plex wel...
Ja, LG heeft niet echt een vlekkeloos imago qua ondersteuning van oudere reeksen in hun programma. Ik noem nu ook specifiek de toestellen met HDMI 2.1 aan boord, nog enigszins courant. Al zijn de 6/7/8 serie nog echt niet afgeschreven qua technische specificaties.
Hopelijk zijn deze wel vrij van gaming gerelateerde bugs.
Was precies hetgeen ik me afvroeg. Wordt nergens gerept of compatibility met next-gen consoles..
Ook verschijnt er een Twitch-app voor LG's webOS.
Die was er toch al?
Mooie ontwikkeling. Stadia in tv ingebouwd. Hopelijk zullen MS en Sony dat tzt ook doen. Ik blijf al die consoles maar gek vinden. Staan super vaak uit. Als je die games centraal op een server speelt kan je veel efficiënter gebruik maken van de apparatuur.
42 inch 4K 120hz OLED bring it on :)
Tsjonge krijgt de G serie dan toch nog een premium feature boven op het slankere design en het slechtere geluid t.o.v. de C serie ?
Geluid? Met zo'n TV hoort gewoon dedicated 5.1 (and more). Hoewel het geluid van de C6 al aanmerkelijk beter is dan bv mijn top of the (toen) line Panasonic 65VT30. Die heeft gewoon brak geluid.
Punt is meer dat de GX slechter geluid heeft dan de CX. En dat er ca 20% meer wordt gevraagd voor een andere omhulsel.

De WX wordt dan nog geleverd met een connect module die als ook als soundbar dienst doet.
Dat is ca de prijs van GX + soundbar.

En 5.1 speakers krijg ik de woonkamer niet in.
8)7

Een platte TV tegen de muur en geen draden zooi kan ik wel verkopen 8-)
Platte TV en goed geluid is altijd al een probleem. Ik heb ook wel naar die W series gekeken. Prachtig, maar die soundbar...oerlelijk en niet bepaald mooi om naar te kijken (persoonlijke mening). Ik zal denk ik gaan voor de combo LG oled G1 55" en de sonos arc eronder.
yep en daarom is de C serie dikker, die reflecteert geluid via de TV voet. En heeft een dikker gedeelte achter de tv met oa ruimte voor de speakers.

Die W serie box is een combo van een soundbar en een connectie module er loopt slechts een platte kabel naar het tv paneel dat zelf ook uiterst dun is.

[Reactie gewijzigd door dwwolf op 11 januari 2021 17:32]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee