Vermoedelijk officiële afbeelding van Samsung Galaxy S8 verschijnt online

De smartphone-ingewijde Evan Blass, bekend van zijn twitteraccount @evleaks, heeft een persafbeelding online gezet die hoogstwaarschijnlijk de Samsung Galaxy S8 toont. Op de foto staan een smartphone met een scherm dat bijna de hele voorkant bedekt, en de datum 29 maart.

Blass staat bekend om het laten uitlekken van gegevens en afbeeldingen van nog niet aangekondigde smartphones. In zijn tweet met de afbeelding zegt hij niet dat het de Galaxy S8 is, maar het is zo goed als zeker dat het om het nieuwe vlaggenschip van Samsung gaat.

Zo toont het lockscreen de datum 29 maart. Op die dag houdt Samsung zijn Unpacked-evenement, waarop het de smartphone waarschijnlijk zal onthullen. Ook komt het uiterlijk overeen met alle geruchten en eerder uitgelekte informatie. Zo is er geen fysieke homeknop en zijn er aan de bovenkant verschillende sensoren te zien naast de frontcamera. Waarschijnlijk gaat het om de benodigde onderdelen voor een irisscanner.

Uit de afbeelding is op te maken dat Samsung een scherm met een verhouding van ongeveer 2:1, ofwel 18:9, gebruikt. Dat is dezelfde schermverhouding als die van de LG G6. Net als bij dat toestel zijn de hoeken van het scherm afgerond.

Vorige week presenteerde Samsung zijn Exynos 9-series 8895-soc, die waarschijnlijk in het toestel gebruikt gaat worden. Het is een octacore die gemaakt wordt op een 10nm-finfetprocedé met vier door Samsung ontworpen cores en vier ARM Cortex-53-cores. De gpu is de Mali-G71 in een uitvoering met twintig cores. De geïntegreerde modem ondersteunt 4g-snelheden tot 1Gbit/s.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

01-03-2017 • 09:36

140 Linkedin

Reacties (140)

140
127
75
7
0
29
Wijzig sortering
Ik ga de fysieke home knop wel missen. :'(

Edit.

Ik zie 4 knoppen aan de zijkant. Dat is één meer dan normaal..... Waar zou dat voor dienen?

Normaal heb ik één aan/uit knop en twee volume knoppen. Zou die extra knop voor de camera zijn?

[Reactie gewijzigd door mouse86 op 1 maart 2017 10:21]

Ik heb wel een ideetje, in [Gerucht: Samsung stelt presentatie Galaxy S8 paar maanden uit] op Tweakers schrijft men:
De fabrikant is bovendien aan het testen of er een aparte knop moet komen voor de eigen digitale assistent, schrijft zakenkrant The Wall Street Journal. Die knop zou aan de zijkant van het apparaat moeten zitten en de functie moeten uitlichten, aldus de krant. Het is al langer duidelijk dat de Zuid-Koreaanse smartphonemaker de onlangs aangekochte digitale assistent Viv in de Galaxy S8 wil zetten.
Van die extra knop voor de assistent klopt, maar de naam wordt waarschijnlijk Bixby:
https://www.allaboutphones.nl/samsung-pay-bixby/
Echter zal de assistent geen Viv heten maar Bixby, dit is inmiddels al een tijdje duidelijk. Ook is het de vraag of dit op het aangekochte Viv is gebaseerd of een geupgrade S-Voice is. Bron

Wel kan Bixby aardig wat talen en kunstjes als de berichten gelooft moeten worden.


Arteron was me al voor, dat bronnen zoeken duurde wat lang :)

[Reactie gewijzigd door Gohan040 op 1 maart 2017 12:21]

Die fysieke knop is m.i. al jaren overbodig. De meeste Android toestellen hebben hem dan ook niet. Met gestures moet alles op te lossen zijn. Onbegrijpelijk dat het zo lang moest duren. Al zullen ze bij Samsung wel kiezen voor onscreen-toetsen.
Niet helemaal waar. Het is een waar genot om dubbel te klikken op de fysieke knop zodat in een keer de camera wordt opgestart. Veel sneller dan dat je het via het scherm zou moeten doen
Ook voor de camera is een gesture in te stellen. Of je gebruikt gewoon een aparte knop aan de zijkant; een toegewezen cameraknop of een vrij toewijsbare knop, of een bepaalde manier waarmee je via de volume toetsen de camera kan starten. Verder heb je het vooral over een persoonlijke voorkeur, aangezien de meesten ik zijn met gewoon via een icoontje een camera opstarten wanneer dit betekent dat ze een betere scherm-oppervlak-ratio hebben.
Gestures gebruiken is natuurlijk ook een voorkeur. Ik ben liever niet geforceerd gadgets te moeten gebruiken om iets op te starten dus ik vind zo'n fysieke knop wel fijn. Plus ik kan het voelen wanneer ik twee keer druk. Ik weet dan precies waar ik aan toe ben en soms wil het wel eens voorkomen dat ik onbedoeld het scherm super licht of gewoon net niet aanraak maar dat er toch iets gebeurt. Of als ik per ongeluk een gesture maak dat er dan iets opgestart wordt waar ik niet op zit te wachten.
Voorkeuren zijn persoonlijk. Maar als het om een camera gaat, heb ik liever een knop aan de zijkant. Veel makkelijker om met één hand de app te starten en een foto te maken, waar bij de meeste toestellen met een extra druk op de homeknop, je naar het startscherm gaat.

En nogmaals, die camera-toepassing is alleen voor een specifieke groep handig. Om alleen daarvoor een flinke bezel aan de onderkant te accepteren, vind ik geen best argument. Per ongeluk een gesture maken zou niet moeten gebeuren. Zeker niet wanneer het om specifieke zaken gaat waarvoor je speciale gestures moet kiezen die meer zijn dan een keer naar boven.
Dat klinkt inderdaad wel mooi. Echter zit hier een groot nadeel aan, als je op die manier je camera-app start zal je last hebben van VVS
Bij Nexus/Pixel toestellen is een doublepress op de powerknop voldoende om de camera te starten. Ideaal.
De extra knop schijnt te zijn om de assistent te starten die je met je stem kunt aansturen
Anoniem: 890633
1 maart 2017 09:38
Kan niet wachten, die iris-scanner lijkt me alleen echt een gimmick..
Maar wel een coole gimmick ;) Een iris-scanner is echt zoiets wat tot nu toe alleen in films te zien was, nu komt te koop het in zakformaat voor de consument! Mooi toch?
De Note 7 had toch ook al een iris-scanner? (video)
Zoals je kan zien veel haken en ogen, hopelijk heeft Samsung er met de S8 een hoop weggewerkt.

Volgens mij werkt "hello" van Microsoft wat gemakkelijker aangezien je niet hoeft uit te lijnen op je ogen, maar er gewoon een scan van je gezicht wordt gemaakt. Ik lees hieronder een hoop goeds over de Lumia's. Dat zou wel een goede aanvulling zijn op de fingerprint scanner die naar de achterkant is (?) verhuisd, tot ergernis van mensen die hun toestel graag liggend op tafel willen ontgrendelen.

[Reactie gewijzigd door pimsaint op 1 maart 2017 10:22]

Oeps, dat wist ik niet! Leuk om te weten, maar het blijft een coole feature!
Ik heb zelf de Honor 8, die heeft een fingerprint scanner aan de achterkant en ik vind het persoonlijk erg chill werken. Ja, je moet je smartphone oppakken, maar hij werkt supersnel en dat is echt fijn.
De Lumia950XL had ook een irisscanner. Behalve dat de telefoon relatief dicht bij je hoofd moest zijn, werkte hij super. Geen grote ogen, verschillende hoeken mogelijk, zelfs in het donker of door een (zonne)bril werkte hij goed en snel. Dus het is zeker mogelijk om een goed werkende irisscanner te bouwen! Handig als je handschoenen aan hebt :)
De irisscan op de Lumia 950 (XL) werkt prettig, maar ik mis een vingerafdrukscanner. Die is quasi altijd sneller.
Zo verloopt het bij de Lumia 950.
- dubbeltikken of het scherm of vergrendeltoets rechts indrukken.
- na een kleine vertraging licht het scherm op (+-0,7 sec).
- 1,1 seconde na het indrukken van de vergrendeltoets springt het rode lampje van de irisscan aan (wat de indruk wekt dat hij dan past start met scannen).
- 3 seconden na het indrukken van de vergrendeltoets zegt ie 'Hallo Maarten'. Dit is onder perfecte omstandigheden. Ga er toch van uit dat in minimaal 30% van de gevallen hij opnieuw scant.
- 3,8 seconden na het indrukken zit ik op mijn startscherm.

Enkel wanneer ik mijn pin fout ingeef (omdat ik niet altijd scan) zegt ie plots 'hallo' omdat het scannen sneller was. Maar eigenlijk log in in 80% van de gevallen met mijn pin in.

Een Note 7 deed het dus beduidend sneller. Hopelijk zit er een betere scanner in de Surface Phone die er moet komen. :9~

[Reactie gewijzigd door maarte997 op 1 maart 2017 11:44]

Moet zeggen dat ik met mijn Lumia 950(XL) volgens mij net onder de 3 seconden zit in totaal. Ik zie het echter inderdaad graag wat sneller gaan, want de scanner gaat pas 'laat' aan en het unlocken als hij je heeft herkend is ook aan de tragere kant.

Kan zelf ook niet wachten op de Surface Phone, lijkt mij de meest ideale telefoon voor mijn werk
Anoniem: 659271
@pimsaint1 maart 2017 10:09
In mijn winkel hadden we een paar weken de demo van de Note 7. De irisscanner werkte niet echt fijn. Je moest recht in de camera kijken en eigenlijk ook nog je ogen helemaal open doen. Het voelt ongemakkelijk als je elke keer met dopogen je telefoon moet ontgrendelen. De vingerafdrukscanner is veel effectiever.
Even buiten dat het cool is, ik heb meer vertrouwen in encryptie dan vinger of irisscanning. Vooral vinger- en irisscan zijn gevoelig voor rubberhose cryptanalysis ;)
Maar vinger- en iris scanning en encryptie zijn totaal verschillende dingen. Vooral op android.

Encrypten (met een wachtwoord/sleutel) zou ik sowieso altijd doen. Bij het opstarten van de telefoon moet je altijd de sleutel invoeren om de boel te ontgrendelen.

Vervolgens kan je er voor kiezen om middels de vinger of iris-match (Yes/No) de vergrendeling van de telefoon opheffen, da's een keuze die op zichzelf losstaat van de encryptie.
Simply put, Android's disk encryption can't use fingerprints for encryption/decryption. If you actually tried it out, you'd find that the disk encryption is done using a password. Access to the device, once the phone has finished booting and the filesystem has been decrypted, can be restricted through a password or a fingerprint, but disk encryption only uses a password, for exactly the reasons you said.

[Reactie gewijzigd door pimsaint op 1 maart 2017 10:09]

Encryptie is totaal iets anders dan vinger/iris scanning.

Waar encryptie er voor is om bestanden veilig op te slaan is de vinger/iris scanner ervoor om toegang te krijgen tot de encryptie. Zijn 2 verschillende dingen wat prima zonder elkaar kan.
Lumia 950 had het ook! Schijnt wel echt top te werken, zelfd met zonnebril alleen is het niet zo super snel als een vingerafdruk scanner
Het grote probleem is eerder dat je het altijd moet gebruiken bij je hoofd in de buurt. Je kunt niet even je toestel aanzetten om wat notificaties en berichten te bekijken als ie plat op tafel zit en niet unlocked is.
Dat valt erg mee, soms verbaast het me dat het werkt, wat snelheid betreft kan het nog zeker beter, maar qua afstand en hoeveelheid licht werkt het erg goed.
Dat valt wel mee, ik ontgrendel mijn Lumia gemakkelijk met Hello op tafel,
Werkt prima (heb een Lumia 950 XL). Met zonnebril valt het mee, maar zonder gaat vlot genoeg. Gebruik het niet (meer) regelmatig, maar als alternatief voor pincode werkt het wel snel genoeg.
Je kan het icm een pincode gebruiken.
Dat moet zelfs... Voor als die niet werkt. Ik heb het na een tijdje uitgezet, duurde met net ietsjes te lang dat scannen :) En als je enkel even op je scherm notificaties wil kijken of de tijd, ontgrendelde die soms ongevraagd.
Daar ben ik mijn van bewust :p

Bedoel t.o.v. Pincode gebruik in het algemeen, werkt de irisscanner nagenoeg met dezelfde snelheid. Enige nadeel is de kijkhoek en afstand. Als men dit bij een scanner weten te verbeteren, dat hij je telefoon kan unlocken bij normale houding, dan zou het helemaal fantastisch zijn.

Nu moet je hem, bij de Lumia 950 (XL) iig, er recht inkijken met een niet te grote afstand (cm of 30-40 kan nog gok ik)
In mijn persoonlijke ervaring werkt het veel te langzaam en onbetrouwbaar.

[Reactie gewijzigd door Ramon op 1 maart 2017 11:16]

Probeer eens de Lumia950xl met windows hello. Dat werkt super snel en erg betrouwbaar.
Ik heb zelf een XL en ben altijd sneller met de pincode. Meestal vind de iris scanner mij ook niet. Moet het toestel veel te dicht bij mijn gezicht houden om het te laten werken.
Bezit de telefoon zelf niet maar een kennis wel en dei unlocked behoorlijk snel en vind hem eigenlijk altijd. Gebruik zelf een telefoon en unlock met vingerprint werkt ook altijd accuraat en snel.
Ik heb een 950 non-xl en de irisscanner werkt vaker niet dan wel en meestal is het sneller om m'n pincode gewoon in te typen.
Ja, vingerafdrukscanner van mijn Honor 8 is echt fenomenaal, zó snel! En het is ook nog een knop waar je meerdere functies aan kan geven, dan kan met een irisscanner niet denk ik... :D
je kan knipperen/knipogen :P
In Doha gebruiken ze het al om het land te verlaten als je een Qatar ID heb ;)
Anoniem: 855731
@Baseboy1 maart 2017 09:59
Op Schiphol ook.
Anoniem: 55563
@Baseboy1 maart 2017 10:06
Dat wordt al in veel landen aangeboden. Alleen op telefoons is het nog een zeldzaamheid. Doe mij overigens maar een vingerafdrukscanner. Dat werkt net wat praktischer en minder opzichtig.

Wat mij het meest opvalt, is het ontbreken van de homeknop. Dat vond ik altijd een storend element in de ontwerpen van Samsung. De S8 ziet er echter bijzonder strak uit. Het prijskaartje zal niet mals zijn maar over een half jaar kan het een interessante aankoop zijn.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 55563 op 1 maart 2017 10:08]

En dan gebruik je iets dat je continue overal achter laat...
Artikeltje uit 2008 nieuws: Schiphol gaat irisscan voor iedereen beschikbaar maken

Niks nieuws wat betreft gebruik in luchthavens, maar die apparatuur is natuurlijk flink groter dan een smartphone.
Iris-scanner bestaat al paar jaar voor smartphones en ook voor smartphones voor de consument. Is bijna gelijk gekomen met de vinger af druk scanner.
Daarnaast zit de vinger scanner achterop. Leuk, maar niet bij mensen die de telefoon op de tafel hebben liggen.

Wanneer de irisscanner goed werkt is dat weer ideaal.
Ik moet op m'n werk (schiphol) iedere dag langs een iris scanner. Bok traag en je moet er precies goed voor staan. Nee doe mij dan maar een vingerafdruk scanner.
Los van hoe cool het is, moet je jezelf afvragen of je naast al je prive gegevens en inmiddels je vingerprint ook nog je irisscan wil afstaan aan de hele wereld:)..... het is, los van het feit dat ik niet weet hoe ze het opslaan, naïef om te denken dat hier nooit wat mee zou kunnen gebeuren(Denk aan beveiligde omgevingen die gebruik maken van IRIS scan bijvoorbeeld). Kopietjes uitdelen van je ID kaart is er relatief gezien niks bij.
.

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 891729 op 1 maart 2017 17:59]

Gimmick? Ik heb een Lumia 950XL met Windows Hello. Daarmee unlock ik het toestel door er alleen naar te kijken. Diverse apps gebruiken Windows Hello ook voor het inloggen, zoals OneDrive en DropBox bijv. En het mooie is, dat het werkt zelfs met een zonnebril op en in het pikkedonker én met een oog... ;) Dus allesbehalve een gimmick en erg veilig.

[Reactie gewijzigd door LCP op 1 maart 2017 10:14]

Fijn dat het goed werkt, maar met een vingerafdrukscanner is je telefoon al unlocked voordat deze je broekzak verlaten heeft, en je kunt unlocken zonder er naar te kijken. Ik blijf de toegevoegde waarde dus zoeken.
Je hebt gelijk dat een vingerafdrukscanner sneller is. De toegevoegde waarde van een irisscanner is vooral veiligheid; in het bedrijfsleven is veiligheid een hot topic. En gezien een irisscanner (lees: Windows Hello) veiliger is dan een vingerafdrukscanner, is dat een van de toegevoegde waardes. Daarnaast is een veelgehoorde "klacht" van een vingerafdrukscanner als deze onderaan het scherm zit, dat het wat lastig is om met 1 hand het toestel vast te houden en deze tegelijkertijd te unlocken. Zeker gezien de grootte van de smartphones tegenwoordig. En last but not least, met Windows Hello kun je je toestel unlocken mét handschoenen aan. En gezien Lumia's ook nog eens te bedienen zijn met handschoenen (als dit ingesteld is), is dit een groot pluspunt, zeker voor gebruikers in koudere landen.
ff offtopic, maar hoe heb je m ingesteld voor Onedrive? Kon die feature niet vinden
Ga in de OneDrive app naar settings, en gij zult vinden ;)
Gimmick is het zeker niet, werkt top op mijn Lumia 950XL.
Werkt zelfs met een bril op en in het donker :)
Moet zeggen dat als de Iris scanner goed uitgewerkt is het leuk werkt.
Op mijn Lumia 950 werkt t erg goed. vooral op festivals ideaal als je paar biertjes weggewerkt hebt. ;)
Ik heb een iris scanner op mijn Lumia 950xl. Gebruik hem vaker dan gedacht. Werkt ook op een redelijke afstand. Best handig!
Ik gebruik de iris scanner met enige regelmaat en het werkt inderdaad best handig. Je kunt trouwens altijd de code intoetsen.

Afstand moet ook weer niet te groot zijn. In de auto staat de telefoon in een houder op redelijke afstand (voor het luchtrooster van de bijrijder) en dat is toch net te ver om echt lekker te werken.

Overigens gebruik ik mijn telefoon in de auto zelden behalve evt voor navigatie.

Voordat je de iris scanner in gebruik neemt kun je hem een paar keer "trainen" Daarna gaat het vrij gemakkelijk.

Ik ken ook mensen waarbij de vingerafdrukscanner problemen oplevert. (vaak vuile handen/veel eelt/slijtage) die erg blij zijn als er bij meer toestellen Irsisscanners zouden komen

[Reactie gewijzigd door Indoubt op 1 maart 2017 10:56]

Kan niet wachten, die iris-scanner lijkt me alleen echt een gimmick..
Lijkt mij ook nog
Ben ik nou de enige die klaar is met die edge randjes? 8)7
Dito, vind het ook niets. Qua design vind ik hem ook weer niet bijzonder. Grootste verandering is knopje vervangen door iets in het scherm, tja.
Wordt tijd dat de smartphone makers weer eens met iets revolutionairs komen ipv enkele kleine innovaties per telefoon.
Dat gaat moeilijk worden, de smartphone is al een eind uit ontwikkeld
Anoniem: 855731
@Biogi1 maart 2017 10:02
Wat ik een gemiste kans vind is dat ze er zo weinig mee doen. Sommige (Samsung) apps maken er gebruik van maar dat is het dan ook.
Vast niet, maar waar jij klaar mee bent lijkt geen invloed te hebben op waar fabrikanten mee komen. Zeker als de geruchten van de iphone met gebogen randen klopt, zul je ze steeds meer zien.
Maar dan heet het innovatie. :+

[Reactie gewijzigd door Vexxon op 1 maart 2017 10:08]

Vind die edge randjes ook lelijk. G6 ziet er op de foto leuker uit, vind ik.
jij bent zeker niet de enige, maar blijkbaar is er genoeg animo voor edge schermen?
het is leuk om aan te zien, maar imo geen toegevoegde waarde
Groot (of klein) scherm in kleine formfactor. Whats not to love?
Zodra je het toestel vastpakt dat je dan al op het scherm loopt te drukken. Tenzij je kleine vrouwenhandjes hebt, dan zul je er geen last van hebben. ;)
Neehoor, same here. Ik heb veel liever een scherm zonder vervorming.
Wat mij vooral opvalt is dat er meer knoppen op zitten.
Rechts power en links een grote voor volume, maar waar is die andere kleine voor? :Y)
Camera :9~ ?

Gezien het dubbel klikken op de homeknop net meer kan als je scherm uit staat, wat de huidige manier is om je camera snel te starten.

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 1 maart 2017 10:13]

Dubbelklikken op de aanknop? Zo werkt het ten minste op de Nexuses om de camera vanaf waar dan ook te openen.
Deze extra knop zal waarschijnlijk een dedicated knop zijn voor het Bixby AI systeem wat bij de S8 zou worden geïntroduceerd.
Zie het als een speciale knop voor Google Now/Siri/Cortana/Alexa.
Ziet er net zo mooi uit als de LG G6 :)
Alleen deze heeft ronde randen, weet niet of dat een voor- of nadeel is. :)
De gpu is de Mali-G71 in een uitvoering met twintig cores. @artikel

Helio X30: For topnotch graphics, it includes PowerVR 7XTP-MT4 quad-core graphics working at 800 MHz. @gizmochina

Deze nieuwe Exynos SoC GPU heeft 20 cores en de nieuwe MediaTek SoC GPU heeft er 4. Ik weet dat cores niet alles zeggen en ik weet dat MediaTek altijd iets achter loopt op GPU gebied, maar dit lijkt mij toch wel een bizar verschil?
De Kirin 960 van Huawei gebruikt 8 van deze Mali G71 cores, ook terug te vinden in de review van de Mate 9, deze heeft 282 GFLOPS. De Kirin zit wel onder het niveau van een Snapdragon 820/821 GPU, die rond de 400/500 GFLOPS zitten. De 20-core variant als je deze prestaties door trekt zal dus potentieel hoger kunnen presteren, maar zal waarschijnlijk lager geklokt worden dan de 8-core variant.

Volgens Wikipedia scoort de PowerVR quad core die in de Mediatek SoC gebruikt wordt ongeveer 210 GFLOPS, tussen de GPU van de iPhone 6/7 in die ook van PowerVR GPU's gebruik maken.

[Reactie gewijzigd door Djonny op 1 maart 2017 13:01]

De processor van Apple heeft ook 4 cores ( 2 snelle en 2 efficiënte ) maar is ook even snel als octa cores :+
Toch vraag ik me af of het gebrek aan fysieke knop voorop niet een probleem gaat worden voor sommigen. Ik vind het namelijk hartstikke handig om het scherm mee aan te zetten. En ook andere zaken is even zien. Zelf niet zo'n fan van edge-randen.

En gezien de S7 nog een prima toestel is, verwacht ik toch dat dit toestel een beetje een flater gaat worden. Niet omdat de S8 slecht gaat worden, maar omdat de rest al zo goed is en mensen steeds minder een reden zien om te upgraden. Het is dat telefooncontracten aflopen, anders zie je niet veel mensen bewust meer een ander toestel kiezen voor echte features.

Overigens heeft het gebrek aan fysieke knoppen ook weer als voordeel dat je als samsung-gebruiker ook eens de standaard Google knoppen onderin kunt instellen (desnoods via een mod). Ben benieuwd of ze durven van hun eigen rotsvaste indeling durven af te stappen.
Misschien fixen ze een double-tap-to-wake functie. Dat is op zich wel handig.
Ik denk persoonlijk dat de S8 wel veel gaat verkocht worden. 5,8 inch scherm in kleine behuizing daarvoor alleen al ga ik hem kopen. Mijn moeder krijgt mijn S7 en haar S6 verkoop ik dan wel om bij mijn S8 te leggen. :-p
Het ziet er allemaal prachtig uit, maar ook kwetsbaar zo'n groot glasoppervlak.
De bezels aan de voorkant zijn bij samsung altijd al van glas, dus dat maakt het niet meer kwetsbaar :)
Had mij iets minder algemeen moeten uitdrukken;
Ik doelde niet specifiek op de S8 maar de algemene edge trend.
De gebogen glaszijden staan bij dit type scherm meer bloot aan het gevaar van puntbelasting dan een plat scherm en kan je, lijkt mij, alleen goed beschermen door het geheel
op te sluiten in een booktype case.
Ik heb de S5 en de S7 en enige waar ik bij Samsung last van heb is als hij eens viel dat het zwarte van de bezels ging vooral bij mijn S5 was dit erg op het laatste had ik bijna een grijze voorkant. :)
Gelukkig zijn de bezels niet meer van plastic.
Hoe leuk het er ook uitziet, ik kan mij zo'n ding niet voorstellen in een hoesje of m'n handen.
En 1+2+2+3=8... :+

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee