Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Prijs
€ 48,90
Specificaties Nintendo Switch • Race • 3 jaar - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Jurian Ubachs - Redacteur 3 mei 2017

Mario Kart 8 Deluxe - socialer en veelzijdiger, maar niet nieuw

Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch is in grote lijnen dezelfde game als Mario Kart 8 voor de Wii U, maar dan op vrijwel alle punten net ietsje beter. Vooral de manier waarop de game spelers in staat stelt om op allerlei manieren samen te spelen met anderen is bewonderenswaardig; nooit eerder was het zo makkelijk om overal en altijd een potje splitscreen met twee of vier spelers te starten. Dat alleen al geeft de game meerwaarde. De kleine verbeteringen in de gameplay en de terugkeer van de battle arena's zorgt voor extra pluspunten, al kan niet elke speler even goed wennen aan het spelen met alleen een Joy-Con-controller, wat dan weer een minpuntje kan zijn. Dat mag echter de pret niet drukken: de veelzijdigheid van de game in combinatie met de nieuwe console zorgt voor unieke mogelijkheden. Van de term 'gamechanger' gaan onze nekharen altijd een beetje overeind staan, maar Mario Kart 8 Deluxe laat als eerste game echt goed zien op welke manier de Nintendo Switch handheld gaming kan veranderen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
Jappie_Wij 3 november 2021 Product gekocht

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

zeer leuk spel, hen dit spel al een paar jaar maar blijft een geweldig spel.

Pluspunten

  • Leuk

Minpunten

  • kaartje makkelijk kwijt te raken

Eindoordeel

Score: 5
Jurre_0527 6 april 2021 Product gekocht

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Alleen online is leuk, bij de klassieke mario kart moest je cups winnen om moeilijkheidsgraad, racers en auto's te unlocken. Dat hoeft hier niet, wat ik eigenlijk wel hoopte

Pluspunten

  • Online multiplayer

Minpunten

  • Alle tracks zijn al unlocked
  • Alle racers en auto's begin je al mee
  • Single player is dus voor spek en bonen

Eindoordeel

Score: 2
User!0923 9 december 2020 Product gekocht

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Het is een erg leuk spel. Alleen het lijkt op Mario 8, wat een super spel is. Dus het is niet heel innovatief, maar zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Heel toegankelijk
  • Vele mogelijkheden
  • Veel extra's

Minpunten

  • Lijkt erg veel op Mario 8

Eindoordeel

Score: 3
Rytfield 10 augustus 2020 Product gekocht

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Heerlijke game om te spelen, ook met vrienden en familie. Lijkt wel erg op de Wii U versie, maar die was ook fantastisch. Het is wel raadzaam om een pro-controller aan te schaffen. Speelt beduidend lekkerder.

Pluspunten

  • Multiplayer opties (incl. online)
  • Heel toegankelijk
  • Veel extra's

Minpunten

  • Lijkt veel op MK8 (Wii U)
  • Spelen met één joycon is niet prettig

Eindoordeel

Score: 5
SpeedingWilly 14 november 2019 Product gekocht

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Dit is én van de beste games voor de Nintendo Switch. Veel circuits (48) en moeilijkheden die lopen van gemakkelijk tot zéér moeilijk. Top game, must have!

Pluspunten

  • Fraaie graphics
  • Veel circuits
  • Uitgebreide multiplayer co-op mogelijkheden
  • Verveelt niet snel

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 5
Mieke36311Newbie 16 maart 2018 Product gekocht

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Bij Bol gekocht en super snel in huis. Dit is een super leuke game voor de Nintendo Switch. Met meerdere karakters in het spel. Ook super leuk om met meer mensen te spelen.

Pluspunten

  • Grafisch hoge kwaliteit
  • Battle mode is super
  • Bol.com heeft snelle levering

Minpunten

  • Soms zijn levels lastig om te halen

Eindoordeel

Score: 4
ottoverkuil 7 december 2017 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Zeer leuk spel! Echt een aanrader voor switch-gebruikers zonder deze game. Hoewel hij niet veel verschilt van Mario Kart 8 voor de Wii U, is het als nog een top game. Leuk in je eentje, maar veel leuker met anderen!

Pluspunten

  • Je kan overal en altijd samen spelen
  • Niet te moeilijk en niet te makkelijk

Minpunten

  • Een enkele Joy-Con speelt niet zo lekker

Eindoordeel

Score: 5
Arnevld 22 mei 2017

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Zeer grafisch mooie game, hij raced lekker voor beginners en gevorderden een goede game. Heb er al wat aardig uur inzitten en online modus loopt heerlijk vloeiend. Ook splitscreen met vrienden of local wireless play is goed te doen!

Pluspunten

  • Mario kart altijd +1
  • Goede sterke race game
  • Verfijnd afgwerkt

Minpunten

  • lijkt veel op vorige versies.

Eindoordeel

Score: 5
koner 6 mei 2017

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Mario Kart 8 Deluxe is wat Mario Kart 8 had moeten zijn. Battle Mode is onwijs leuk en de framerate is beter. Het beste van allemaal? Je kan het nu overal meenemen. De joycons werken per stuk fijn, niet comfortable maar het is niet irritant. Dit is een must have.

Pluspunten

  • Portable
  • Grafisch
  • Battle mode
  • Split Screen in portable mode

Minpunten

  • Niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 524929Newbie 29 april 2017

Mario Kart 8 Deluxe, Switch

Erg leuk spel, gisteren en vanochtend gespeeld. Voor mij ook een beetje nostalgie :) Spel komt redelijk overeen met de Wii U versie. Characters zoals bijv. Link uit Zelda zijn direct beschikbaar, waardoor je geen extra uitbreiding hoeft te kopen.

Pluspunten

  • Vernieuwend
  • Veel characters
  • Strakke Graphics

Minpunten

  • Komt redelijk overeen met de Wii U versie

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Mario Kart 8 Deluxe, Switch?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee