€ 1.525,- bij Update.nl

Review door de redactie

Door Friso Weijers - Redacteur 11 september 2024

Dell UltraSharp U4025QW - Veel werkruimte voor een forse prijs

Voor wie zoekt naar een monitor met veel werkruimte, is de Dell UltraSharp U4025QW een uitstekende optie. Er zijn bredere schermen, maar de meeste ultrawides bieden geen 2160 pixels in de hoogte. De U4025QW biedt betere eigenschappen dan de concurrentie met dit formaat en deze resolutie: een betere kleurweergave, een hoger contrast door het IPS Black-paneel en een 120Hz-refreshrate voor vloeiender beeld. Met veertien aansluitingen, een kvm-switch, automatische helderheid- en kleurtemperatuurregeling en de mogelijkheid om een tweede monitor door te lussen, heeft het scherm een brede featureset. Voor dat alles betaal je een hoge prijs; iets kleinere schermen kosten nog niet de helft van deze monitor. Als het gaat om pure beeldkwaliteit wordt de U4025QW overtroffen door andere schermen, bijvoorbeeld op het gebied van kleurechtheid, kijkhoeken en hdr-weergave. Let erop dat je een desktop of recente laptop nodig hebt; oudere laptops kunnen dit scherm vaak niet optimaal aansturen. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
7 december 2024 Rapporteer

Pracht monitor !

Pluspunten

• resolutie 5120x2160 = dubbele vertical tov concurrentie
  • uitstekende kleurweergave
  • 120Hz refreshrate - moeiteloos scrollen
  • hoog contrast
  • USB-HUB in samenwerking met Thunderbolt-4
  • mooie klank van de 15W Stereo speakers

Minpunten

• tja ... prijzig, maar kwaliteit doet zich betalen
  • geen gaming, maar office monitor

4 juni 2025 Rapporteer
Product gekocht 0

Ik gebruik deze monitor nu een maand of 3 dagelijks als werkplek.
Hiervoor had ik een 4k 32", met een 1440p 25" er naast als extra weergave.
Ik merkte dat ik het vervelend vond om met 2 schermen te werken.
Juist in Excel of Illustrator heb ik liever 1 groot scherm dan 2 losse.
En in het geval dat je 2 programma's naast elkaar draait kun je nu kiezen hoe breed ze allebei zijn.

Ben ik tevreden over dit scherm? Ja heel erg.
Mijn 2 minpunten had ik me van tevoren al op ingesteld. De prijs was even slikken, maar die voel je maar 1x. Heb geluid heb ik alleen even voor deze review getest, en dat viel me tegen. I

Pluspunten

• formaat
  • scherp

Minpunten

• prijs
  • geluid
  • geen webcam

11 september 2024 Rapporteer
Product gekocht

Dell UltraSharp U4025QW Zilver, Zwart

Dit scherm gekocht als onderdeel van mijn thuiswerkplek. Voor werk schrijf ik veel stukken tekst, met af en toe het nodige copy-paste vanuit websites, PDFjes, etc. Door de grote hoeveelheid ruimte op het scherm kan ik heerlijk productief werken, zonder constant te hoeven Alt-Tabben, of mijn hoofd te hoeven draaien naar een ander scherm.

Enige nadeel is dat je geen 120 Hz krijgt op een Macbook Pro M1. Met wat workarounds lukt het me om stabiel 110Hz te realiseren.

Pluspunten

• Prachtig scherm met een mooi paneel
  • Hoge resolutie
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • KVM

Minpunten

• Prijs

4 september 2024 Rapporteer
Product gekocht

Dell UltraSharp U4025QW Zilver, Zwart

Hele fijne monitor die bij mij 3 schermen vervangen heeft. Geen last meer van mijn nek bij lang naar links of rechts kijken.

Ik heb er een Windows/Linux PC op aangesloten en een Macbook M3 Pro
De PC is verbonden met 1 USB-C kabel en 1 DVI kabel.
De macbook is verbonden met 1 USB-C kabel van Apple (die dure)

Op de monitor zijn aangesloten:
1x Keychron toetsenbord met kabel
1x Keychron muis met kabel
1x Logitec Brio webcam
1x Blue Yeti mic
1x Audioengine A2+
1x Gigabit Ethernet kabel

Als ik de macbook inplug switched de monitor automatisch, en bij unpluggen automatisch weer terug, je kunt gemakkelijk met een van de knoppen switchen, of als je de Dell software installed met een keystroke (niet verplicht)
Beide computers runnen op 5k 120hz wat toch erg prettig is om de mac eindelijk ook op te hebben.
Echt een superfijne monitor!

Pluspunten

• 5k op 40 inch en 120hz, veel workspace en detail
  • Met thunderbolt op een macbook is de KVM fantastisch, bekabeld 2.5GB internet, mechanisch toetsenbord, muis, webcam, audio en pro mic allemaal via 1 kabel, inclusief laden!
  • Dynamisch kunnen switchen met een keystroke naar de PC die ook alles via 1 kabel binnenkrijgt, op de DVI kabel na
  • Robuuste bouwkwaliteit
  • Rustig aan de ogen

Minpunten

• 5ms refreshrate laag
  • 120hz werkt alleen op macs met m2 of hoger zonder rare fratsen
  • Uitklikbare front USB voelt gammel

Heb jij ook een Dell UltraSharp U4025QW Zilver, Zwart?