€ 170,99 bij NBB.com

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
13 april 2024 Rapporteer
Product gekocht 0

Lage prijs voor een moderne grafische kaart met HDMI 2.1 voor 4K 120Hz output. Laag energie gebruik zorgt voor minder warmte en vereist ook geen PSU kabel aansluiting. De 70 Watt wordt voorzien door het moederbord zelf door de PCIe aansluiting. De 6 GB video geheugen is wel wat beperkt, maar als dat een probleem is kan je natuurlijk altijd voor de 8 GB variant gaan, al heeft die dan wel een hoger energie verbruik die wel een rechtstreekse PSU kabel vereist.
Deze uitgave zorgt verder voor meer als voldoende koeling met de twee fans die zelfs niet continu aan volle snelheid aan zijn wat het ook stiller maakt.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Gevarieerde uitgangen (HDMI 2.1, DisplayPort 1.4 en DVI)
  • Super laag stroomverbruik
  • Geen PSU kabel vereist, trekt 70 Watt van de PCIe poort.
  • 4K 120Hz output voor media naar TV via HDMI 2.1

Minpunten

• Geheugen vrij laag met maar 6 GB
  • Slechts 1 DisplayPort uitgang

Product gekocht 0

Prima product ideaal voor mijn pc. Volledig compatibel met mijn moederbord en cpu.
Zou hem onmiddellijk terug aankopen

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Perfect voor beeldbewerking en games
  • Compatibel met Windows 11

Minpunten

• Geen

Product gekocht 0

top ding , nog geen minpunten kunnen ontdekken , wil je goed gamen en niet te veel uitgeven is dit een hele goed kaart voor het geld wat deze kost.

Pluspunten

• super beeld
  • hdmi 2,1 , hdr , 120 hz ook in hdr
  • makkkeijk te installeren

Minpunten

• niet kunnen ontdekken

ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition

Prima videokaart, zeker voor de prijs waarvoor deze videokaart wordt aanboden.
De kaart wordt gebruikt voor huis, tuin en keuken toepassingen. En deels kantoorwerk.

Het beeld is haarscherp en het installeren is ook een fluitje van een cent. De aansluitingen zijn voldoende voor een dergelijke videokaart.

Als je hem wilt gaan gebruiken voor diehard gamen, dan zijn er zeker beter alternatieven, maar die zijn ook een stuk duurder.

Dus voor iedereen die een upgrade wilt doen van de onboard graphics naar een videokaart en niet al te veel eisen heeft, is dit een perfecte oplossing

Pluspunten

• Goedekope optie
  • Geen extra stroom nodig
  • Goede budget videokaart
  • Stille uitvoering
  • Mooi design

Minpunten

• Helaas maar 6GB
  • Geen echte gamingkaart

ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition

Het is een uitstekende budget videokaart waar je toch nog veel mee kan

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Lage prijs

Minpunten

• Is maar 6 gb

ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition

De Asus Dual Geforce RTX 3050 is een betrouwbare videokaart aan een scherpe prijs. De kaart is stil, compact en past makkelijk in de case.
Deze kaart bevat een HDMi, Displayport en DVI aansluiting en heeft geen externe voeding nodig.

Pluspunten

• Eenvoudige installatie
  • Stil
  • Voldoende aansluitingen

Minpunten

• Voor gaming zijn er betere alternatieven

ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition

Ik heb de Asus RTX3050 nu een tijdje en ik moet zeggen, deze kaart is de bom! Voor de prijs die ik betaald heb, had ik niet verwacht dat mijn games zo vloeiend zouden draaien. Of het nu de nieuwste AAA-titels zijn of wat oudere games, deze kaart trekt het allemaal.

Het voelt alsof ik veel meer waar voor mijn geld heb gekregen dan ik had durven dromen. Voor iedereen die op zoek is naar een solide videokaart zonder een fortuin uit te geven, is dit echt een no-brainer. De Asus RTX3050 levert prestaties die je portemonnee niet pijn doen maar je gaming-ervaring des te meer verrijken.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Geen extra voeding nodig

Minpunten

• Past maar net

Heb jij ook een ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition?