Prijs | |
Specificaties | 1x Schakelaar - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(1 pack)
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de TP-Link Tapo P100 (1 pack). Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
[b]Leuk spul voor een leuke prijs[/b] Dit is echt leuk spul voor mensen die met home automation willen spelen. Voor 35 a 40 euro koop je een 4-pack met deze stekkers. Ze koppelen direct aan de WiFi, dus een zigbee hub is ook niet nodig.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 3 |
Ondersteuning | Score: 3 |
Kwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Deze plugs werken op zich goed. Alleen te schakelen via eigen app. Integratie met Google home werkt niet. Foto's teruggestuurd waaruit bleek dat de voorgestelde oplossing niet werkt worden beantwoord met de reactie: we sluiten uw support aanvraag en hopen dat u tevreden bent oid.
Dit product doet precies wat het belooft: een stekker die je kan schakelen met een app. Onze afzuiger werkt door simpelweg een stekker in een stopcontact te steken, zonder enige vorm van schakeling. Met deze smartplug kunnen we nu deze afzuiger met de app schakelen.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,