Cooler Master Silencio S400

Prijs
€ 89,90
Specificaties Small form factor • 8 interne + 1 externe bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
djoenez 29 augustus 2020 Product gekocht

Cooler Master Silencio S400

Een strakke case die aan de buitenkant er zeer goed uitziet en zeer stil zijn werk doet. Hij laat wel een aantal steken vallen waardoor het prijspeil misschien iets te hoog is.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Stil
  • Strak design
  • SD-card reader

Minpunten

  • Prijs
  • Inbouw
  • Missende grommets
  • Goedkope PSU stoffilter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 3

+1
Hengst 14 mei 2020 Product gekocht

Cooler Master Silencio S400

Heel mooie behuizing met een strakke afwerking, er is goed gedacht aan details als bevestiging van schijven. Allemaal vanuit het principe dat de computer stil moet zijn. De 5,25" bay kan er uit, er kunnen veel fans bij en de HDD bay is verplaatsbaar. En hij heeft een SD-kaart lezer.

Pluspunten

  • Robuust
  • Weinig schroeven
  • kabel management
  • SD kaart lezer
  • Stil
  • Verwisselbaar rooster bovenkant

Minpunten

  • Kwetsbaar luchtfilter bij voeding

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 5
Modbaarheid Score: 3

Xm0ur3r 12 juli 2022 Product gekocht

Cooler Master Silencio S400 Sakura Limited Edition

Erg mooie case voor mijn vriendin. Echter had ik voor de prijs iets minder plastic en iets meer bouwkwaliteit verwacht. Op bepaalde plekken dun/wiebelig of sluit het minder strak aan. (Ik ben kritisch) Verder is de kleurenstelling/thema awesome en de inhoud voor MATX valt best mee. Aanpasbaarheid is ook top!

Pluspunten

  • Leuke Limited Edition thema / kleur
  • Kast naar wens in te richten of aan te passen
  • ARGB fan + Hub...
  • Echt glazen paneel...
  • Ruimte in de kast
  • Je kan overal goed bij
  • Geluiddempend deurtje en paneel

Minpunten

  • Inhoud doos erg ''karig'' voor een Limited Edition
  • Prijs / Kwaliteit
  • ...1 Fan meegeleverd
  • ...niet getint
  • Glazen paneel sluit niet naadloos aan (zie je amper)
  • Zwart goedkoop krasgevoelig plastic
  • Bepaalde metalen delen erg dun en daardoor wiebelig (zie je niks van)
  • Geen USB-C

Eindoordeel

Score: 4
jannyboy313 22 april 2022 Product gekocht

Cooler Master Silencio S400

Dit is een super upgrade wanneer je van de S352 komt. Een echte top case voor een silence small form factor. Erg prettig om je computer in te bouwen waarin je ook kabelmanagement kan toepassen zonder al te veel gedoe. Filters zijn alleen wel matig.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Compact en Klein
  • Goede kwaliteit materiaal
  • Iets groter dan de S352
  • Prettige kabelmanagement mogelijkheden
  • Stil
  • Prijs/Kwaliteit

Minpunten

  • Usb poorten aan de bovenkant vangen veel stof.
  • Enkele filter aan voorkant
  • Filter onder voeding gaat er moeilijk uit voor schoonmaken.
  • Knop is kort klikje en niet een diepe indruk knop

Eindoordeel

Score: 4
Kai-353 5 maart 2021 Product gekocht

Cooler Master Silencio S400

Een lekker stille, mooie case waar je gemakkelijk in kan bouwen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
MrDayOff 18 januari 2021 Product gekocht

Cooler Master Silencio S400

Goede bouwkwaliteit, zijpanelen geïsoleerd+stevig. Voor MicroATX(µATX)bord veel ruimte over. Gezien geen SSD's/HDD's in_gingen (alleen M.2) genoeg ruimte voor legacy-kabels wegmoffelen. Perfect_kabelmanagament DVD-brander/speler. Grappig detail: laatje DVD-speler automatisch open bij casedeur_openen. Superhandige_aansluitingen aan bovenkant, jammer resetknop vlak naast USB, mogelijk bij plaatsen/verwijderen USB-stick(oid) per_abuis_indrukt. Wel_fijn_dat_de USB-aansluitingen ver_genoeg_van_elkaar_staan_om evt_twee_sticks_erin_te stoppen_zonder_dat_ze in_de_knel komen_met_elkaar.

Pluspunten

  • Degelijke stevige behuizing
  • 2x USB + SD-cardreader on top
  • 2 meegeleverde fans (reeds ingezet)
  • Kabelmanagement
  • Stil en goede airflow
  • Strak design

Minpunten

  • Geen USB-C
  • Resetknop iets te dicht naast USB

Eindoordeel

Score: 5
SirJesse93 4 januari 2021 Product gekocht

Cooler Master Silencio S400

Topkast! Prima geluidsdemping, netjes & minimalistisch, heel makkelijk inbouwen (handigheidjes met SSD & HDD). Enige minpuntje zou misschien de lage hoeveelheid ruimte voor kabels zijn. Een modulaire PSU is wel aan te raden. Non-modulair kan ook, maar dan wil je de HDD-tray eruit halen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Geluidsdemping
  • Handigheidjes inbouwen
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Kabels passen, maar er is niet veel ruimte over.

Eindoordeel

Score: 5
MineTurtle 11 november 2020 Hands-on

Cooler Master Silencio S400

Erg leuke behuizing welke degelijk in elkaar zit. De meegeleverde fans zijn in orde - standaard 1400RPM fans welke redelijk stil hun werk doen.

Pluspunten

  • Design
  • Degelijk
  • Cable management

Minpunten

  • Bij een full-size M-ATX moederbord moet je eerst de achterste case-fan er uit halen voordat je het moederbord er in krijgt, de case is vrij krap
  • Interne USB en Audio kabels niet netjes afgewerkt, ipv. alles zwart zijn de losse kleurtjes zichtbaar. Spijtig, gezien de USB 3.0 kabel en de kabeltjes voor de PWR_SW. HDD & Power LED enz (en de case zelf) volledig zwart zijn.
ManDeJan 28 februari 2020 Product gekocht

Cooler Master Silencio S400 Tempered glass

Zeer aantrekkelijke kast voor de prijs, het gebruik van echt glas en stevige materialen geeft het een sjieke uitstraling. Bouwkwaliteit is zeer degelijk voor de prijs ben er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • SD kaart lezer (!!!)
  • 5,25" bay mogenlijkheid
  • Goede kabelrouting opties (voor matx case)
  • Echt glas (geen acryl)
  • Strakke looks
  • Meegeleverde ventilatoren zijn stil
  • Powersupplycover
  • Van die handige schroeven die je niet kwijt kan raken voor de zijpanelen

Minpunten

  • Niet zo stil als de variant zonder raampje
  • Alleen combi head/microphone jack aan de front i/o
  • Geen usb-c in de front i/o

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master Silencio S400?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee