Gemiddelde gebruikersscore
Na het overlijden van mijn iMac heb ik een MacBook Pro m1 gekocht i.c.m. de Philips 499p9H. Ik heb lang getwijfeld wat te kopen en heel veel monitoren bekeken, van 34 inch monitoren tot en met de 49 inch modellen.
Sinds juli 2020 in gebruik. Tot vorige maand gebruikt i.c.m. mijn oude MacBook Pro 2017 (over USB-C, met de Radeon Pro 560 optie) en nu met mijn Windows HP Z-Book Fury gebruikmakende van de hoogste resolutie 5120 x 1440 (over USB-C).
Het is een fantastisch scherm, met een paar opmerkingen.
Van een tweetal Dell 25" 1440p overgestapt op dit scherm zodat een ik een venster recht voor mij kon zetten.. Resolutie en grootte is daarvoor perfect, maar het VA-paneel is wel een stukje minder dan een IPS-paneel. Over het algemeen dik tevreden met dit scherm.
Een prachtig scherm en een echte aanrader.
de camera werkt niet na het installeren van Windows 11. Heb contact gehad met Philips hierover externe camera gekocht en aangesloten en dat werkt. Was wel netjes geweest als Philips hierover op haar website de klant zou informeren.
Mooi scherm, makkelijk te installeren met meegeleverde USB-C. Alleen werkt niet goed met Macbook pro 2017 met Intel Iris Plus Graphics 650 1536 MB. Het scherm komt niet verder dan 48,5-inch (3840 x 1080) ipv 5210 * 1440. Tenminste niet bij mij.
Bij een klant van mij staan deze schermen op aantal werkplekken.
Het is groot, breed en standaard afgesteld is het net een hoogtezon. Na calibratie is het perfect.
Een window manager is wel nodig om meerdere vensters makkelijk te positioneren.
32:9 Content is indrukwekkend! Zelfs spreadsheets worden bijna leuk!
Geweldige monitor. In eerste instantie is het wennen aan de breedte van het scherm maar na enkele weken wil je gewoon niet meer anders. Nadeel is wel dat bekabeling niet netjes weg te werken is in poot. Aangezien ik nu een andere beugel gebruik geen last meer van
Een heel mooi afgewerkt design scherm.
Toch vind ik persoonlijk dat het gemakkelijker is om 2 of 3 losse schermen te hebben.
Niet alle websites en of games supporten de grote die gevraagd word.
Maar als het werkt is het ook zeker een super ervaring!