Gerucht: vouwbare Google Pixel-telefoon gaat 1400 dollar kosten

De vouwbare Google Pixel Notepad gaat eind dit jaar internationaal uitkomen en kost in de VS 1399 dollar. Dat claimt 9to5Google. Daarmee zou de vouwbare smartphone minder gaan kosten dan de Galaxy Z Fold3 van marktleider Samsung.

Met een prijs van 1399 dollar zit de Pixel Notepad 400 dollar onder de Z Fold3, aldus 9to5Google. De site heeft de prijs gehoord van meerdere bronnen binnen Google. De nieuwssite heeft een goed trackrecord opgebouwd van informatie over onaangekondigde Google-producten en -diensten. De prijs is in dit stadium nog niet definitief vastgesteld, aldus de site.

De Pixel Notepad zou dezelfde Google Tensor-soc hebben als de Pixel 6 en 6 Pro. De camera zou een Sony IMX363 zijn, die Google ook gebruikte in de Pixel 3, 3a, 4, 4a, 4a 5G, 5 en 5a. Dat zou zijn omdat de 50-megapixelcamera uit de Pixel 6 te groot zou zijn om in de vouwbare smartphone te kunnen gebruiken. Daarnaast zou een Sony IMX386 zitten, eveneens een 12-megapixelsensor maar dan met ultragroothoeklens ervoor. Op gebied van grootte zou de Pixel Notepad dichter bij de OPPO Find N liggen dan bij de Z Fold3.

Er gaan al meer dan een jaar geruchten over een vouwbare Google Pixel-telefoon. Afgelopen maanden kwamen veel smartphonemakers met vouwbare telefoons. Naast Samsung, Huawei en Motorola, die al enkele jaren vouwbare telefoons maken, kwamen ook Xiaomi, OPPO en Honor met vouwbare toestellen. De meeste nieuwe vouwbare modellen komen tot nu toe alleen uit in China.

Terugkijken: videopreview OPPO Find N

Door Arnoud Wokke

Redacteur

25-01-2022 • 07:24

60 Linkedin

Reacties (60)

60
60
31
1
0
27
Wijzig sortering
Dan de vraag: waar lever je op in? Als een z fold 2 gebruiker ben ik benieuwd of de Pixel Fold een andere ervaring gaat geven.

[Reactie gewijzigd door brammetje1994 op 25 januari 2022 07:28]

Misschien ben ik oud (33) maar ik zie nog steeds de toegevoegde waarde niet in van een fold scherm zoals in het filmpje.

Misschien is deze telefoon niet bedoeld voor mij. Ik zelf zou meer waarde hechten aan een telefoon die gemakkelijk via een kabel/docking station zou kunnen koppelen aan een scherm en dan een muis en toetsenbord kan bedienden. Dat zou ik persoonlijk interessanter vinden ook vanuit een werk gezien.

Geen laptop maar een telefoon bv.
Dit artikel is misschien interessant:
reviews: Je smartphone als laptop of desktop - De desktopmodus van telefoons ...

Het breekt nog niet echt door. De vraag is of dat een software-issue is, of dat de use case er gewoon niet is.

De echt serieuze ‘flex’werkers zullen eerder een iPad Pro met accessories of een Lenovo Yoga-achtig Windows-apparaat gebruiken.
Wild gokje: Wat Apple nu doet met zijn M1 chips in macOS toestellen is slechts een tussenstap naar een iPhone die je inplugt en een volwaardige macOS omgeving wordt.
Dan lopen ze eigenlijk achter de feiten aan, waarom zou je hardware bij je willen hebben? De rekenkracht kun je beter in de cloud hebben dan kun je deze ook veel efficiënter benutten. We hebben eigenlijk niks anders nodig dan een extreme thin client en een een goed scherm plak dat in een een verpakking en je komt in de buurt van het idee achter chrome os.

[Reactie gewijzigd door downcom op 25 januari 2022 12:57]

Er is geen cloud. Het is gewoon iemand anders' computer.

Alleen daarom al wil je het dus niet in "de cloud"
Vooral de jongeren generaties worden helemaal voorbereid op een abonnementen systeem. Dat stopt dus niet alleen bij film en muziek. maar van een stukje rekenkracht dat je huurt in de cloud en als jij niks doet dit ideaal gebalanceerd kan worden om zo het maximale uit de hardware te halen.

Veel mensen denken imo iets te veel in hokjes en denken dat je een pc in een rack hangt en dat dat het is. En het argument ja nee dat is mijn pc en mijn data niet thuis, dat is nu ook voor het merendeel ook niet. Tevens durf ik ook te stellen dat voor het normale email verkeer ook alles in de "cloud" is opgeslagen en daar hoor je ook niemand moeilijk over doen. Sceptisch zijn is goed maar per definitie nee roepen is een beetje raar.
Hier wel, maar de internettoegang is niet overal zo stabiel en betrouwbaar als in West-Europa.
Dat zal niet zo lang meer duren ook het mobiele internet wordt steeds beter en beter.
Waarom zo traditioneel. Apple is toch met VR brillen bezig? In de verre toekomst heb je wel geen devices nodig die je in de hand moet houden.
Ik denk dat het vooral komt omdat het nog niet echt gepromoot word. Als ik op het werk kom en mijn telefoon in een ouder kan drukken en dan via een 27 inch monitor kan werken is dat prima en scheelt dat de baas weer een laptop (die vermoedelijk meer stroom verbruikt)
Ik denk dat het ook gemakszucht, investeringskosten en standaardisatie voor telefoonbouwers zijn.

Als ik nu thuis verder ga werken, dan klap ik mijn laptop open en ga ik verder, zij het aan mijn bureau, de keukendafel, of even op de bank tijdens een filmpje. Als ik hetzelfde wil doen met een telefoon dan moet ik thuis ook zo'n setup hebben. Ik weet niet tot in hoeverre mijn baas die investering wil maken. Daarnaast verschillen die telefoon desktop omgevingen ook van merk tot merk, dus ik zal zelf niet snel zoiets aanschaffen tenzij het systeem gestandaardiseerd wordt en ik het met elk telefoonmerk kan gebruiken.

Don't get me wrong, ik vind het idee heel interessant, vooral gezien dat de meeste bedrijven waar ik gewerkt heb laptops eigenlijk gebruiken als thin clients voor remote desktop omgevingen, maar in veel gevallen is het denk ik gewoon nog niet praktisch genoeg.
Volgens mij is het stroomverbruik direct gekoppeld aan de prestaties en het meeste verbruiik komt door het scherm?

Persoonlijk zou ik het graag willen hoor, maar hoeveel zou je kwijt zijn voor:

- een telefoon met voldoende geheugen (8GB+) en ruime opslag (256GB+) en processor die snel genoeg is om echt te multitasken (met grote spreadsheets om kan gaan)
- een dock met minimaal 4 usb aansluitingen (toetsenbord, muis, webcam, opslag) en audio en aansluitingen voor minimaal 2 schermen (bij voorkeur QHD of (U)WQHD)

Ik ben bang dat je daarmee (voorlopig nog) ver boven de prijs van een losse telefoon en laptop uitkomt.
Samsung Dex en een losse monitor toetsenbord muis dus. Werkt prima maar de ergonomie van deze monitoren is niet optimaal. Maar dat vind ik van een laptop ook.
Was ik ook van plan aangezien ik mijn desktop haast niet meer gebruik...nice and clean. Totdat je in gmail een reply wil sturen met een andere email uit je inbox als bijlage er in. Veel succes.....Dit soort oplossingen, hoewel de process power er zeker wel is, zijn nog steeds geen volwaardige vervangers, en zelfs voor de dagelijkse dingen loop je tegen irritante limitaties aan.
In de desktopinterface van gmail kan het ook niet dus gmail kan dat van zichzelf niet (ligt dus niet aan de genoemde oplossing) alternatieve clients misschien wel?

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 25 januari 2022 09:52]

Bijzonder want in de desktop interface heb ik het vorige week gedaan. Niet zo moeilijk.
open reply, pop-out, en sleep de mail er in.
bron:
https://support.google.com/mail/answer/9337672?hl=en
Wauw die popout doet het hem, ooit gezocht (lees: van alles geprobeerd) maar lukte niet, goed om te weten.

Dan zou je denken dat datzelfde trucje ook kan op een DEX (met muis)? Ga ik thuis even testen, heb nu geen muis voor handen :)

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 25 januari 2022 11:20]

Ik kan je helaas mededelen dat het antwoord op deze vraag nee is, maar test het gerust zelf uit :)
Vind zelf het altijd zo jammer dat die flexibele zo goedkoop aanvoelen (zeker voor een telefoon van die prijs) en je krijgt ook zo’n vertekening in het beeld op het scharnierpunt. Waarom niet 2 glazen schermen die (vrijwel) stotend tegen elkaar aan komen als je de telefoon opent? Ik zou zelf zo’n dun lijntje prefereren boven de nadelen van een flexibel scherm.
Bij de Fold 3 zie ik geen vertekening als ik er recht opkijk. misschien dat je het met bepaalde testpatronen zou zien, dat weet ik niet. Als je naar een egale kleur kijkt kun je als je oplet de middenband wel zien wat betreft andere helderheid van kleuren. Bij gebruik als foto's, video's, games merk ik dat echt niet op. Met fysieke naad zoals Surface Duo 2 lijkt me ook een prima oplossing overigens.
Als 33 oud is wil ik als fossiel met mijn 46 ook reageren :D
Wat zou ik graag weer wat kleinere telefoons willen. Telefoons zoals de N80, de Motorolla V150 (het schilpadje) of de Nokia 'Matrix' maar dan met de touchscreen opties. Gewoon een toestel die in mijn zak past en waar ik geen speciale bijpassende rugzak voor hoef te kopen om mee te nemen. Gewoon een scherm waar ik een webpagina op kan lezen, apps kan sturen en een plaatje kan zien. Ik hoef geen 65" flatscreen Dolby ervaring in mijn broekzak te hebben met beamer fuctie voor een Pathe zaal.

Maarja het zal de ouderdom zijn.
Het treurige is dat zelfs Apple de ‘mini’ (die helemaal niet zo mini is) waarschijnlijk niet meer gaat uitbrengen.

De iPhone 5 is wat mij betreft het beste formaat telefoon ooit. De oorspronkelijke
SE (idem formaat) zit waarschijnlijk in zijn laatste jaar van ondersteuning… *snif*

@ELD
Eind van dit jaar ben ik weer in de markt voor een nieuwe telefoon. 95% kans dat het weer een iPhone wordt. Helaas wijzen de meeste geruchten erop dat er dan geen iPhone 14 Mini zal zijn gekomen :-(

[Reactie gewijzigd door Keypunchie op 25 januari 2022 09:43]

Ik heb een iphone 13 mini, fantastische telefoon. Kleiner dan de 6/7/8/2020SE. Ik ben zeer tevreden met het formaat. Past makkelijk in je broekzak of binnenzak van een colbert. Met glas covers aan de achterkant en voorkant kun je niet een kleinere telefoon vinden met hetzelfde gemak en kwaliteit.
Dan koop je toch de SE? Zelf vind ik grote schermen geweldig. Ik heb een S21 ultra en als de fold 3 dezelfde camera's had gehad als de ultra had ik die zeker gekocht.
Ik heb de S21, maar vergeleken met de genoemde toestellen is het behelpen :)
Oud is wellicht een state of mind. Met mijn 51 jaar zie ik heel veel nut in een telefoon die ook een tablet is. Scheelt me weer een apparaat. En mischien dat deze ontwikkeling er voor zorgt dat Android apps ook fatsoenlijk met grote schermen om kunnen gaan....

Overigens bestaat wat jij vraagt al enige jaren. Samsung DEX doet precies wat jij beschrijft. USB-C verbinding naar een scherm, bluetooth muis en toetsenbord en gaan met die banaan.
Zelf een Fold 2 gebruiker en voor mij was het doel van de telefoon het vervangen van een tablet. Ik wilde geen grote tablet maar wel 1 met een goed scherm en ook een telefoon met goede specs. Dit was voor mij dus de ideale combinatie.
Dat bestaat al en heet Samsung Dex, was nu niet bepaald zo een gigantisch commercieel succes
Heeft denk ik niet veel met je leeftijd te maken.

Zie er met mijn 52 jaar het nut ook niet echt van in. Zou liever zien dat Google een fatsoenlijke pixel tablet zou maken. Een Pixel telefoon én Pixel tablet zijn samen waarschijnlijk nog goedkoper (en beter in hun respectievelijke functies) dan deze Jack of all trades, master of none.
Ben nog ouder, maar voor prijzen boven €600 zie ik ook de meerwaarde niet.

Maar dat wil niet zeggen dat meer scherm, niet een plus is, gewoon meer scherm is een productivity verbetering, zowel qua tijd als gemak.

Maar op het moment dat prijzen die kant op gaan zullen er veel meer mensen zijn die zeggen, hey, dat grotere scherm, dat nogsteeds in mijn zak past, dat is toch bestwel handig.
Leeftijd heeft er inderdaad niets mee te maken, ik 'roep' al sinds de eerste Fold dat dit de grootste revolutie is in smartphoneland sinds jaren. Als technologieliefhebber moet je toch warm worden van zo'n prachtige staaltjes techniek? Vouwbaar scherm, tot voor een paar jaar klonk dat nog als pure science fiction.

Zelf doe ik veel op mijn smartphone en geef ik de voorkeur aan grote schermformaten, laat die betaalbare foldables maar komen zou ik zeggen!

Zodra die foldables echt meer mainstream gaan worden (en wanneer Apple op de boot springt, want wees maar zeker dat ze het gaan doen) zie ik hierin de doodsteek voor de traditionele tablets. ipads Pro en co gaan het misschien wel overleven omwille van specifieke use cases, maar de gewone tablets voor consumptie niet denk ik. (persoonlijke mening hé...)

Oppo, Samsung, Xiaomi, Google,... de vouwbare toestellen winnen aan interesse en zijn ondertussen meer aan het worden dan zomaar een technologisch hoogstandje. Als Android nu ook nog met een 'L' versie volgt en vervolgens de ontwikkelaars dan is de trein vertrokken.
Ik heb m'n oude Note 8 met Dex verbonden met de 34" curved monitor and Logi MK850 setje. Via Citrix aanmelden op de werk omgeving. Werkt prima. Makkelijk schakelen tussen werk laptop, Note 8 en prive laptop.
telefoon en kleine tablet in een, ik vind het niet zown moeilijk concept. Ik heb even kunnen genieten van de fold 2. ik moet zeggen dat ik wel geloof in het concept.

Genoeg content die je soms snel wilt zien, maar je telefoonscherm is te klein

Samsung dex ondersteund al jaren je wens met docingstation, kabel en/of monitor btw.
Een Google Pixel telefoon kies je meestal voor het update beleid.
Waar je dan op in levert is dat je meestal niet het ultra high-end hardware hebt dat Samsung wel biedt.
Natuurlijk !
Laten we wel wezen, Google heeft niet heel veel ervaring met extra software in de vorm van een skin die juist de magie geeft zoals op een Fold !

Stock android is leuk maar totaal ongeschikt voor een Folding device, veels te weinig extra's die je juist nodig hebt om makkelijk te multitasken, sidebars, autoscaling, en ga zo maar door.
Iedereen die daadwerkelijk een Fold heeft weet wat ik bedoel, de extra software en custom settings (oa Good lock en Good Guardians) die het geheel een boost geven.
Samsung doet dit al jaren en is er erg goed in en Google moet dat nog bewijzen.

Niet ervan uitgaan dat ze heer en meester zijn qua software want we hebben gezien hoe waardeloos hun in Display fingerprint reader is, en dat zelfs na updates. En dat terwijl ze letterlijk JAREN de tijd hadden om het af te kijken bij andere merken.

Ik zou voor dat bedrag het zeker bij Samsung houden, dan weet je zeker dat je een goede experience hebt.
Weetje nog, vroeger.... De tijd dat de telefoons steeds kleiner moesten? Motorola deed er aan mee, Nokia, Samsung....

Ik (persoonlijk) heb liever een tablet met shared data d.m.v. een mobiele hutspot dan een vouwbare tablet. Ik moet niet denken aan de schermreparatie kosten. Dat ding is direct total loss. Mijn verzekering ziet mij al aankomen, had u daar all-risk bij gewild? Kost u 8€ per maand extra boven op uw huidige inboedelverzekering.. :D

[Reactie gewijzigd door Macboe op 25 januari 2022 08:02]

Telefoons moesten kleiner omdat je er niks mee kon natuurlijk. Tegenwoordig heb je een hele computer in je zak . Ik zou persoonlijk niet zo bang zijn voor het scherm, ik heb er nog nooit één stuk gehad. Maar zolang je die naad in je beeldscherm zo opvallend ziet als met de hedendaagse modellen hoeft het van mij nog niet.
Sowieso touché op het volgende:
"Maar zolang je die naad in je beeldscherm zo opvallend ziet als met de hedendaagse modellen hoeft het van mij nog niet."

Met het eerste ben ik het oneens. Hoewel ik een iPhone 13 mini heb die één van de snelste chips op de markt heeft gebruik ik (persoonlijk) de telefoon alleen voor de camera, whatsapp en bellen... Ik zie het nut van de PC in mijn broekzak niet. Ik ga niet even een Word document of een Excelletje opzetten.... Als ik al een foldable telefoon wil, dan zou dat voor mij verticaal moeten zijn net als de oudere flip-phones van nouja, noem ze maar op, Sony Ericsson, Motorola... Dan zie ik er meer usecase voor. Dus een normale telefoon die halveert in formaat...

[Reactie gewijzigd door Macboe op 25 januari 2022 08:32]

Dus je kijkt nooit Netflix op je telefoon of bezoekt er tweakers mee? Ik denk dat voor websites het grotere scherm heel fijn kan zijn. Voor videos zijn de verhoudingen wat scheef.
Hoe raar het ook klinkt en ik zal vast de enige zijn.... Maar nee.. Ik ben wel navigatie vergeten te vermelden en tripadvisory en of booking.com de op reisdingetjes... Ik kijk amper Netflix, ook op TV.

[Reactie gewijzigd door Macboe op 25 januari 2022 08:45]

Sowieso TV shows op je telefoonscherm kijken. Dan ben je wel echt een droeftoeter hoor. Al het mooie van TV gaat daarbij verloren. Maar goed. Ik ben zelf ook van de kleinere telefoons. Het overlijden van Steve heeft Apple geen goeds gedaan. In ieder geval hebben ze de SE nog weten uit te geven (2016) waar ik er nu maar 2 van heb gekocht. Die doen het hopelijk totdat de kleine telefoons weer "in" worden. Ach ach ach, wat heb ik een godsgruwelijke pleurishekel aan grote telefoons. Echt wie verzint zoiets.
Netflix zelf heb ik niet, maar films/series moet je (imo) minstens op een TV-formaat bekijken. ;)
Website Tweakers.net doet het redelijke prima qua responsiveness. Ik mis zelf wel wat functionaliteit, maar dat trigger ik wel aan in 'bekijk website in desktop-mode' zoals het vergelijken van producten..
Mini is groot genoeg om prima op te browsen. Verder kijk is geen media op de telefoon, maar dat komt denk ik omdat ik niet het OV gebruik en alles met de auto doe. Voor mij zijn innovaties met Carplay, betere apps voor MS teams, Webex, Zoom en integratie met laptop/telefoon bij gebruik van deze software veel interessanter dan een iets groter scherm. Kleinere telefoons zijn veel relaxter bij veel reizen, helemaal bij vliegen voor je werk.
Ik gebruik zelf de fold 2, en zie de fold niet, Ik moet echt express opzoek gaan naar.

Bepaald licht met een niet frontaal kijkhoek geeft inderdaad een verbuiging van het licht. Maar wanneer doe je dit? Ik zie het amper.

[Reactie gewijzigd door Beat The Best op 25 januari 2022 11:16]

Scherm is net zoals de Samsung telefoon nog te kwetsbaar dat het in principe een wegwerp telefoon is. Een keer een stomme beweging ( te hard drukken, nagel, klein stootje)en gelijk deuk in je scherm.

Dat beperkt de levensduur zo erg dat het pas echt interessant wordt als de prijs 400/500 zou zijn.
Onzin, heb een Fold 2 en 0,0 krassen op het binnenste ('zwakke') scherm !
En ik heb de factory beschermlaag er zelfs af.

Er zijn gewoon mensen die 0,0 respect voor techniek hebben en alles kapot krijgen.
Ik vind hem veel sterker dan verwacht. En ja hij is alleens gevallen en heb hem 7 weken op curacao bij me gehad als 2e device in mijn broekzak en het is daar niet bepaald stof en zandvrij.
No issues at all !

Noot: het buitenste scherm vind ik zwak qua krasvastheid.
Dat speciale Gorilla glass Victus heeft al 2 krassen terwijl de zgn testen van Jerryrig dezelfde krasvastheid aangeeft.
Kortom die tests zeggen niks.
Mijn main device (Asus Rog2) met Gorilla 5 heeft 0,0 krassen en heb ik al ruim 2 jaren.

Mijn oordeel: vwb krasvastheid is Victus RUK !
Persoonlijk word ik helemaal gek van mijn telefoonverslaving. Ik zit er te pas en te onpas op dus ik zit zelf niet te wachten op een nog betere manier om altijd op mijn telefoon te zitten. Een iphone 4 formaat is voor mij ideaal. Klein genoeg zodat lang gebruik vervelend is, maar groot genoeg voor als je hem echt nodig hebt.
Pfieuw... ik zal wel oud aan het worden zijn, maar... 1400 dollar voor een apparaatje wat praktisch gezien max een jaar of 2 meegaat ?
Is het die 1000 dollar extra werkelijk waard t.o.v. een 400 dollar/euro telefoon ?
Gerucht: dit wordt een flop.
Precies ... Ze voegen NIETS toe in dit segment en waarschijnlijk zal de software je met name in de steek laten met veels te weinig opties in de software.
Ik heb niet zo lang geleden eens een Samsung gezien in de Vodafone-winkel maar als je uit een bepaalde hoek schuin ernaar keek, zag je een streep waar die vouw zit. Ik werd er niet echt enthousiast van. Als Apple ermee zou komen, weet ik niet of ik het neem. Mijn 11 pro max is qua scherm groot genoeg.
Frontaal zie ke die vouw niet.
Hoe vaak gebruik jij je telefoon in een hoek die niet frontaal is?

Het liefst zou ik geen vouw willen hebben. Maar ik zie hem onder dagelijks gebruik niet. Ik maak me meer zorgen over waterdichtheid, maar dat hebben ze met de fold 3 toegevoegd.
Ook frontaal zie je (en voel je) de vouw vrij goed. De winkel modellen hebben er inmiddels veel uren op zitten en veel mensen die hem dicht en open klappen, een goede look hoe het na een jaartje of 2 gebruik er uit zal zien.
Ik gebruik nu zelf een fold 2 dagelijks, voor een jaar ofzo.
Ik zie, voel en merk niks onder dagelijksgebruik. Misschien heb ik dan geluk gehad. Of heb ik ermee leren leven ofzo, geen idee.

Ik zou nooit meer terug willen. Waterdicht is eigenlijk mijn enige complaint met de fold 2. Maar dat hebben ze met de 3 gefixt.
Misschien is het een kwestie van beide. Ik gebruik het niet dagelijks dus het is veel duidelijker voor mij. Wellicht is het winkel model ook wel een beetje hard handig aangepakt. :P

Hoe dan ook, cool concept, maar voor mij nog niet goed genoeg.

Wel leuk om te lezen dat een echte dagelijkse gebruiker hem fijn vind!
Gebruik de Fold 2 al een jaar dagelijks en de vouw zie je NIET als je er naar kijkt en hem gebruikt.
Mooiste scherm dat ik ooit gebruikt heb !
0 issues en wil zeker niet terug, en zal dus altijd een Fold hebben als power Media device naast mijn Main.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee