Call of Duty: Warzone heeft meer dan 100 miljoen spelers

Call of Duty: Warzone, het battle-royaleonderdeel van Call of Duty: Modern Warfare, heeft inmiddels de mijlpaal van 100 miljoen spelers bereikt. De game is iets meer dan een jaar geleden uitgekomen.

Op het officiële Call of Duty-account op Twitter meldt Activision dat er nu meer dan 100 miljoen spelers zijn, waarbij de uitgever zijn dank uitspreekt. De gratis te spelen shooter kwam vorig jaar halverwege maart uit. Een concurrerende game als Apex Legends haalde vorige week het aantal van honderd miljoen spelers, maar deed daar grofweg twee keer zo lang over.

Call of Duty: Warzone groeit nog altijd, al gaat dat niet meer zo hard als voorheen. Na de release waren er na een paar dagen al vijftien miljoen spelers, en dat groeide naar 50 miljoen in april, 60 miljoen in mei en 75 miljoen spelers in augustus vorig jaar.

Het bereiken van het aantal van 100 miljoen spelers betekent niet dat Activision op zijn lauweren rust. Woensdag moet er voor de komst van het derde seizoen een groot evenement in de game plaatsvinden waarbij een kernexplosie het huidige Verdansk-speelveld flink zal veranderen. Waarschijnlijk komt er dan ook een einde aan het zombie-probleem, dat nu ongeveer een week aan de orde is. Als spelers ten onder gaan in de giftige zones met groen gas, komen ze momenteel nog als zombies terug.

Door Joris Jansen

Redacteur

21-04-2021 • 08:53

119 Linkedin

Reacties (119)

119
116
31
5
1
76
Wijzig sortering
Het blijft me verbazen dat voor zo'n grote game er gewoon zulke slechte wapen patches uitkomen.
Ik bedoel, het nieuwe Sykov-pistool, daarmee kon je je tegenstander al doodschieten voordat hij überhaupt tijd had om te reageren.

Is er dan geen enkele programmeur die dit van tevoren test en zegt: jongens, dit is wel heel unbalanced, dat kan echt niet.
Of dat je bij sommige snipers opeens geen glare meer had...

Soms denk ik wel eens dat ze dat bewust doen zodat mensen weer de game oppakken omdat het dan helemaal hot is om met de nieuwe meta te spelen.

Net zoiets als bij Fifa, dat blijft ook maar altijd een hele gare game :P
Er wordt in de wandelgangen al gezegd, dat het een bewuste actie is om dit soort wapens ingame te brengen. Denk aan de AUG, FFAR 1, M16 en de Sykov pistols. Gelukkig is laatstgenoemde vrij vlot gepatched. Maar wat nog veel erger is;

De bugs die steeds maar weer terugkomen met een update. Invisibility glitch met de attack-choppers, de stim-glitch. Het lijkt net alsof ze geen OTAP straat gebruiken en gewoon denken, ah dit werkt wel en blijkt dat het niet werkt. Maargoed, het grootste gemis tot heden is nog wel de anti-cheat. Ik vraag me meer af, of ze alle gebande accounts dan ook uitgesloten hebben van de 100 miljoen, want inmiddels de hoeveelheid gebande cheaters zijn de 10 miljoen ook al wel gepasseerd.
Toevallig is er voor die wapens ook altijd een pack te koop in de shop om al een hoop van de attachements te unlocken.... Ik denk dat ze het vrij bewust doen en de grenzen van frustratie/verslaving/geld opzoeken
Ongetwijfeld. Alleen al het feit dat deze optie er is geeft dat goed aan. Of x-aantal doden ingame of 2400 COD points en je hebt het.
Nou vind ik het persoonlijk niet erg dat je wapen packs kan kopen. Het spel zelf is immers gratis. Echter wat niet ok is, is dat als je een wapen koopt deze vrij snel daarna generfd wordt zodat het niet meer bruikbaar is (AUG racer 02).

Als het overpowered is, dan moet het gecorrigeerd worden, maar breng het dan op een gelijkwaardig niveau als een ander wapen en niet slechter dan een ander wapen (die vervolgens "toevallig" dan net in een pack verkrijgbaar is).
Ik heb inderdaad ook niet echt een probleem met de store zelf, ze moeten op een manier geld verdienen uiteraard. Maar wat je zegt klopt en is volgens mij gewoon hun marketing om meer verkopen te pushen.

Een ander maar niet bewezen methode zou mogelijk het geven van makkelijkere lobby's na een aankoop zijn om u een beter gevoel te geven en zo naar meer aankopen te drijven. (https://kotaku.com/activi...urages-players-1819630937)
Een wapen kopen in de store ontgrendeld niet de attachments. Je kunt ze alleen gebruiken om die specifieke blueprint for je de attachment heb vrij gespeeld.
Technisch ontgrendel je dan gewoon..
Nee, dat doe je niet. Neem dit voorbeeld:

Ik koop 2 skins voor hetzelfde wapen. Ze delen geen attachments (dus in totaal 10 unieke attachments). Ik kan nu op blueprint 1 niet de attachments van blueprint 2 equipen totdat ik hoog genoeg level ben met het wapen om de attachments te ontgrendelen.

Dus technisch bekeken ontgrendel je niks.

[Reactie gewijzigd door Evexium op 21 april 2021 17:55]

Ik zeg ook niet dat je het ontgrendeld voor andere wapens, je ontgrendeld ze voor dat specifieke wapen met specifieke blueprint. Dus... technisch gezien ontgrendel je ze gewoon voor die blueprint.
Lees je mijn comment wel? Je ontgrendeld niks. Je kunt die attachments alleen gebruiken als je 1 specifieke blueprint hebt. Pas als je de attachments hebt ontgrendeld door de juiste level te behalen zijn ze vrij te gebruiken zonder blueprint.

[Reactie gewijzigd door Evexium op 22 april 2021 13:21]

edit; laat maar 8)7 :+

[Reactie gewijzigd door BBTM op 22 april 2021 14:31]

Dit doen ze inderdaad niet onbewust, Warzone heeft vanuit het begin al dat er bepaalde wapens sterker zijn dan anderen. Door de patches verschuift dit af en toe en komen er nieuwe wapens in die ze veel te overpowered maken. Vooral na het toevoegen van de Cold War wapens was het een groot drama. Nieuwe wapens overpowered maken zorgt ervoor dat men kortstondig veel speelt, omdat men eerst de atatchements moet vrij spelen. Of zoals je aangeeft dat men het misschien weer op gaat pakken.

Ik speel de game eigenlijk pas weer sinds een paar weken, daarvoor ben ik er paar maanden mee gestopt. Toch is er op dit moment geen beter alternatief, en helemaal niet een die ook nog best prima speelt op oudere hardware.
Apex Legends voelt veel eerlijker aan vind ik, en is ook veel beter balanced. Heb daar eigenlijk ook nooit het gevoel dat je een fight verliest door 1 of ander overpowered wapen of item zoals stopping power of dead silence. Er is ook veel minder camping. Maar ja, de stijl moet je wel enigzins liggen, die is natuurlijk compleet anders dan Warzone.
Apex heeft dit probleem ook wel. Wingman Skullpiecer toen de game uit kwam. Alternator met disrupter rounds. Recent de mastiv toen die van care package drop naar regular drop ging. Nu is EVA8 shotgun die op medium range mensen met 4 schoten neer heeft.... dat in combo met verschillende hitboxen.... Feest.
Het enige denk ik waarom Apex beter aanvoelt is omdat er maar 1 a 2 one-shot wapens zijn. Maar wat je vooral zegt... de stijl compenseert... in mijn mening.
Ik vind eerlijk gezegd dat de laatste 2 seizoenen de weapon balance in Apex uitstekend is. Natuurlijk zijn er altijd betere en slechtere wapens, maar overall is het prima balanced. Ik heb gelukkig nog niets gemerkt van een overpowered EVA8. Helemaal sinds ze double tap hebben verwijderd uit de loot pool. Maar Apex heeft inderdaad in season 1 & 2 flink lopen stuntelen met de balance
Er zijn wel wat sterke wapens hier en daar, dat hou je altijd. Maar ik heb nooit het gevoel dat je een bepaald wapen per se moet gebruiken als je kans wilt maken. Of dat je constant door hetzelfde wapen wordt afgemaakt. Dat zie ik in Warzone wel. Ook zie je dat elke legend wel gebruikt wordt, daar is de balance ook goed vind ik. Geeneen is echt waardeloos of compleet overpowered.
stop ik krijg flashbacks van toen de R8 revolver uitkwam in CS:GO :+
Ik heb de game twee keer geïnstalleerd met een half jaar tussenpozen, maar beide keren weer uninstalled omdat hij bij mij onspeelbaar was door enorme haperingen. Ik kon bijvoorbeeld niet schieten en niet vooruit of achteruit. Wel links- en rechtsaf. Omdat dit het enige spel was waar ik zoiets meemaakte met mijn G502 muis en Razer keyboard zal het niet aan de hardware of drivers hebben gelegen. Activision uiteraard op de hoogte gebracht, maar de oplossingen, die zij gaven hielpen niet.
Ze doen dit bij sommige wapens zeker bewust. Waarom? Verkopen van Blueprints voor guns. Heel toevallig dat er blueprints zijn als een gun overpowered is. Ook is het vaak zo dat zo'n OP gun ongeveer 3-4 weken niet wordt gebalanceerd. Dit gebeurd pas nadat grootste gedeelte van de community een Blueprint heeft gekocht of de gun heeft vrijgespeeld in multiplayer en heeft geleveld.
Zoals me altijd is voorgehouden: low ttk rewards skill, moet je maar eerst schieten. Och ja.
Ik heb het geprobeerd maar ik kan dit soort spellen niet meer spelen. Opstarten duurt lang, duizenden menu opties. Ik wil gewoon ff snel een potje knallen maar even snel in een game springen is er niet bij. Alles is zo mega bloated en gericht op microtransacties en een user interface die veel te druk is. Ik wordt oud..
FF snel knallen is volgens mij vrij simpel in dit spel.
Start spel (wat op mijn Xbox echt niet langer duurt dan elk anders spel), kies een Battle Royal type (solo, duo,trio of quad) en spelen.
Negeer alle andere menu's, waarvan er maar 1 andere echt belangrijk is als je wat meer speelt en dat is het load-out-menu.
Ja het probleem met load-out menu is dat ook daar zo mega veel keuze is.
Ik heb geen tijd om alles uit te zoeken. Vroegah had je 10 wapens en dat was het dan.
Nu heb je van elk type wel 10 soorten en dan ook nog eens met verschillende attachements en boosts etc..
Dat ben ik met je eens. Er zijn erg veel wapens en net zoveel attachments die je kan unlocken. Als 43-jarige beginnende speler van battle royales was ik ook overdonderd door alle mogelijkheden en de snelheid van spelen van de andere spelers.

Ik heb het ook een paar maanden gespeeld voordat ik mij ging verdiepen in dat menu. Toen heb ik 1 wapen uitgekozen en ben ik die veel gaan gebruiken om het te levellen, daarna pas een 2de wapen gekozen.

Voor een casual game in Warzone heb je dat menu niet echt nodig 8-)
Als je wat serieuzer gaat spelen, in "zwaardere" lobbies komt en meer attachments unlocked wordt dat load-out menu pas interessant.
Bah variatie! Doe even een google naar de gun die je wilt gebruiken, kwak de attachments erop en klaar. Of deze game is gewoon niet voor jou, dat bestaat ook nog, wow!
Ik zeg ook niet dat die game voor mij geschikt moet zijn. Ik geef alleen mijn mening over games vandaag de dag :)
Snap wel wat je bedoelt! Ik zou gewoon zorgen dat je in ieder geval één goede en standaard loadout hebt. Ik heb verschillende (afhankelijk van de situatie), maar zoek online een die bij je past ofzo, en push dat wapen zodat je 'm kan upgraden en/of gebruik een (gratis) blueprint. Dan game opstarten > BR of Rebirth en gaan met die banaan. Koop snel een loadout en speel met je favo gun. (ik gebruik zelf de M13/PILA combi voor standaard loadout). Je kunt je helemaal verdiepen in de game, maar hoeft in principe niet.
Tijd om Apex te gaan spelen :D
Er zijn nog genoeg 'oldskool shooters' die dit bieden - Diabotical bijvoorbeeld
De nieuwe generatie verlangt naar een grote game waarin veel veranderd in de loop van de tijd. Hierdoor krijg je ingewikkelde menu's met veel opties en langere laadtijden. Voor de wat oudere generatie inderdaad jammer maar snap wel dat een bedrijf zich focust op de nieuwe spelers.
ja dat snap ik ook wel. je ziet het ook al een beetje bij old school games als counterstrike.
CS 1.6 en zelfs de eerste CS source waren gewoon simpel en to the point. nu draait het allemaal om achievements en skins enzo..
Jup casual gaming zit er niet meer in de laatste tijd. Het gaat tegenwoordig alleen maar om winnen en je toetsenbord / monitor doormidden slaan als je verliest.
Start spel, klik op warzone en klik dan op batteroyale. Drie klikken, spel zelf start hier op in 20 seconden. Microtransactions zijn nergens voor nodig, speel nu een jaar, nog nooit wat gekocht en kan toch met regelmaat potjes winnen.
Ik speel dit nu ruim een half jaar en merk dat ik wel blijf terugkomen (PS4). Ik durf van mezelf te zeggen dat ik best wel een belabberde speler ben met een K:D ratio van 1 ofzo, maar desondanks haal ik er genoeg plezier uit. Ik merk overigens wel dat ik voor 95% Resurgence Island speel. Meer actie, sneller terug op het speelveld, dat spreekt mij toch meer aan. Benieuwd of we ook dat vlak vernieuwingen krijgen in het nieuwe seizoen.
Ik ben er ook waardeloos in op ps5. Maar het feit dat je plezier blijft houden is het belangrijkst.

Hoewel ik wel onwijs baal van die cheaters.
Speel je met crossplay uit? Ik speel ook op de ps5 en kom echt nooit cheaters tegen. Uiteraard wel crossplay op disabled zetten want volgens mij zitten veruit de meeste cheaters op de PC.
Volgens mij maakt het weinig uit. Cheaters zitten op beide platformen.
*kuch* Cronus Zen *kuch*....
Waarom dit -1 heeft? Is gewoon feitelijk aan te tonen. AK zonder recoil op een PS4/5 is vaak de compensatie van een "tool" als the Cronus X. Snipers die richten-schieten opzij stappen, herladen en weer terug stappen in één sequentie met dezelfde line of sight ...
Als ik op ps5 speel dan met crossplay uit. Op pc vaak gewoon aan omdat mn maten met ps5 spelen, en ik dan het team carry haha :P maargoed.
Crossplay uitzetten, iets wat alleen kan op de PS. Heb je in ieder geval geen (cheatende) PC gamers in je lobby!
Helaas kan iedereen cheaten de console mensen die gebruiken de Strike Pack. Die ze gewoon plaatsen op de controler. Dus ga a.u.b. niet zeggen dat Het alleen de PC spelers zijn. Deze cheats werken helaas op PS & Xbox ook.
Okay, wellicht hebben we een andere definitie van cheaten; het upgraden van de hardware zie je als cheaten? Dus als men een super gamemuis koopt cheat iemand? Of dus een Strike Pack op je controller plaatst zodat je knoppen remapped? Of een snellere PC koopt? Onder cheaten versta ik persoonlijk puur de code tweaken zodat je wall hack/auto aim hebt, etc. (helaas heb ik dit te veel met CS:GO op de PC meegemaakt). Helaas is CoD op de PC ook veelvuldig slachtoffer.

Dit soort cheaten komt voornamelijk (of enkel alleen) voor op de PC. PC gamen heeft veel voordelen, maar dit is dus echt wel een groot nadeel w.b. (competitief) PC gamen.

edit: typo

[Reactie gewijzigd door rickertsnaak op 21 april 2021 12:33]

Een strike pack heeft niks te maken met een upgrade van je hardware. Een strike pack is om te cheaten je kunt hier dingen mee instellen die niet standaard zijn. Je kunt hiermee van alles aanpassen bijvoorbeeld
Zodat je sneller schiet dan normaal, zonder recoil van wapens enzo ga zo maar door. Kijk maar eens op youtube en je zult schrikken wat helaas deze Strike pack. Op Youtube zult je zien dat je auto aim, wall hack enzo hiermee kunt gebruiken helaas zelfs teleporten.
Nee, dan heb je cheatende PS en Xbox spelers met hun auto aim en no-recoil mods.
Een lichte auto-aim zit standaard ingebakken voor de console gamers indd, maar dat compenseert weer met de snelle hardware muis/keyboard. Dan zou ik gewoon zorgen dat je met PC gamers only gamed. Die no-recoil mods is wederom een hardware upgrade voor de controller, dus zelf geen cheatende code adjustments. Wat betreft cheaters, lees m'n eerdere bericht, dus de mensen waarvan Activision al honderdduizenden heeft gebanned (op PC). Was zelfs nog een artikel over op Tweakers hierover:
Het probleem van valsspelen in Warzone is wijdverbreid. Het is met name op de pc een probleem, al speelt het daardoor ook op de consoles, omdat crossplay mogelijk is.
Ben/was zelf ook een die-hard PC gamer, maar dit is en blijft toch echt een groot probleem in de (competitieve) PC gemeenschap.

[Reactie gewijzigd door rickertsnaak op 21 april 2021 12:59]

Dus dit is niet cheaten? https://www.youtube.com/watch?v=lFr7v2SW914

PS: Op Pc kun je crossplay niet uitschakelen

[Reactie gewijzigd door Patrick_Wolf op 21 april 2021 16:59]

Duh, dit is met Cronus ZEN, staat los van de lichte auto aim van de normale controller. Als je een draadje ziet op een controller dan ga er maar van uit dat er een stukje extra hardware aan hangt die dit soort dingen mogelijk maakt.
Ik ging in op @rickertsnaak die het volgende zegt
'Die no-recoil mods is wederom een hardware upgrade voor de controller, dus zelf geen cheatende code adjustments.'
En daarmee dus suggereert dat het geen cheaten is omdat er een hardware 'upgrade' is gedaan.
Je snapt mij niet. Check this: https://www.youtube.com/watch?v=fT8mhtirAHQ

Doe maar eens een zoekactie op:
Chronus Max
Chronus Zen
Strike Pack FPS Dominator

Op console wordt net zo hard ge-cheat als op PC.
Een K/D van 1 is bovengemiddeld... ;)
Is 1 niet het gemiddelde?

De ene ze dood is de ander zijn kill toch? Dus netto is het in de buurt van 1:1, op een uitzonderingen na (suicide), dus iets minder kills dan deaths.

Misschien bedoel je de mediaan? Die is zeker fors onder 1.

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 21 april 2021 10:11]

Je kunt in Warzone ook doodgaan zonder dat een andere player eraan te pas komt.
Chute te laat (of helemaal niet :+ ) openen (ahum StoneMountain64) etc.. :P

[Reactie gewijzigd door Gravit0n op 21 april 2021 10:16]

(Dropt bij Quarry) Ik ben gesniperd vanaf airport!! :+
Is er een derde map uitgekomen? Ik ken alleen Verdansk en Rebirth Island
Nee, volgens mij (als ik de geruchten moet geloven), veranderen ze Verdansk in het nieuwe, aankomende seizoen. Dus in principe geen nieuwe map :)
'djoelzz' heeft het erover dat hij Resurgence Island speelt....?
Ja, daarom zeg ik ook: Ik ken alleen Verdansk en Rebirth Island.
Ja precies, dat is even de verwarring hier: Resurgence modus óp Rebirth Island, zo klopt ie ;)
Hey, een K:D-ratio van 1 kan ook betekenen dat je van nature lekker casual/avontuurlijk speelt, niet zoals de tryhards die ik tegenkom in PlanetSide 2 die zich alleen in de meest tanky build buiten de spawn room wagen ;)
Lekker! :) Alleen ben ik gestopt met Warzone sinds Cold War uit is, want het was niet leuk meer door die nieuwe wapens.
Eens dat er teveel gecheat wordt en dat het beleid wat beter mag. Echter blijf ik bijna dagelijks terugkomen omdat het gewoon vermakelijk is, ik zit in een whatsapp groep met 40 vrienden die het spelen, en er is bijna altijd wel iemand online. Heeft me goed door de lockdown geholpen en zelfs nu op de PS5 ben ik niet van plan om te stoppen. Activision heeft Warzone vorig jaar op een "perfect" moment uitgebracht dus de 100 miljoen verbaasd me niet. Vanavond weer aan de bak met de Sykov Dual Wield :P
Ben de Sykov nu ook aan het levellen :+
Ik speel het ook met plezier met vrienden en soms solo. Alhoewel solo ik wel heel veel campers tegenkom... naja dat is dan gewoon een speelstijl zeg ik dan maar...

Die zombies mogen er wat mij betreft uit, lijkt gelukkig ook te gaan gebeuren komende patch :)

Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat veranderen, dat je ineens het stadion in kon gaan vond ik ook wel leuk.

Betreft cheaters, ik ben voorzichtig met beschuldigen van andere spelers, maar het gebeurt blijkbaar best wel veel... Ik vind het ongelofelijk dat iemand vals moet spelen om een spelletje leuk te vinden. Kan toch nooit voldoening geven om te winnen en cheaten tegelijk? Of denk ik hier suf over?

2FA mag wat mij betreft geïmplementeerd worden, zal vast wel een stukkie helpen.
Als in het najaar de nieuwe COD uitkomt, dan krijgt die weer superior wapens. Allemaal marketing. Voor CW had je voor WZ een paar Meta weapons, maar persoonlijke voorkeur en slik kon de doorslag geven. Ik vond de RAM7 altijd fijn in WZ. Maar na het DMR debacle ben ik eigenlijk min of meer gestopt met WZ. En nu met de FFAR en AUG weer meer van hetzelfde.

Nu ze Captain Price zelfs in CW als operator gaan brengen zakt het wat mij betreft helemaal door de ondergrens heen. Soap hebben ze voor MW helemaal niet eens uitgebracht.

Het zal wel wat met de centen te maken hebben.
Prima game, zie alleen het nut niet van de zombies in de Warzone map Verdansk en daar nu bij de gevaren zones waarbij je kan veranderen in een zombie. Tuurlijk horen de zombies bij COD maar naar mijn mening zie ik het liever gescheiden van Warzone aangezien het de leuke chaotische fights tussen 3 a 4 teams op grote locaties niet mogelijk maakt.
De zombies is deel van het verhaal, de radiation zones, op basis van de missiles, en het event die vanavond gaat plaatsvinden. Zo heel gek is het namelijk niet om de link te leggen.
De link snap ik maar vind het de gameplay van Warzone verpesten. De eerste indicatie die ik heb gekregen toen Warzone uit kwam was toch echt een game zonder zombies. Naar mijn mening word er vaak geneigd naar zombies in een game wat voor mij de game verpest.

[Reactie gewijzigd door jurredeman op 21 april 2021 09:58]

En toch nog steeds crashes krijgen wanneer ik een game start. Begonnen sinds seizoen 4
Krijg je daar nog een melding bij ofzo? Ik speel zelf nu vanaf het eerste season en heb eigenlijk nooit crashes, misschien 1x per maand een deverror (en ik speel wel 150 potjes in een maand als het niet meer is).
Ja het zijn deverrors, en ik merk dat het vaak verschillende cijfers heeft.

Maar ook soms gewoon dat zomaar het spel afsluit zonder melding.

Ik speel het nou echt heel af en toe, 1 keer in de week met m'n maten maar gelukkig krijg ik nu echt bijna niet of heel af en toe crashes.
Ik kan warzone al ruim een maand niet meer spelen, krijg steeds dev error 6328. Alle drivers geüpdate, spel en battle.net verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, niks werkt. Jammer want is wel een leuke game, zeker met een paar vrienden
some affected users have managed to fix the Dev Error 6328 by forcing the game to run in Borderless mode with Vsync turned on at 60Hz. This seems like a random setting to use, but there are a lot of users confirming that this particular configuration is the only one that allows them to join multiplayer games without the same fatal crash.

Misschien dat het helpt.
Ik heb dit ook geprobeerd maar hielp bij mij niet helaas, maar bedankt voor de tip!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee