Call of Duty: Warzone heeft nu 75 miljoen spelers en stadion is te betreden

Call of Duty: Warzone, het battle-royaleonderdeel van Call of Duty: Modern Warfare, heeft nu 75 miljoen spelers. Verder brengt Activision woensdag een nieuw seizoen uit, waarmee een mini-battle-royalemodus beschikbaar komt en voor het eerst het grote stadion is te betreden.

De nieuwe mijlpaal van meer dan 75 miljoen spelers is door Activision bekendgemaakt op Twitter. Dat aantal zat begin mei op 60 miljoen spelers en in april werd de grens van 50 miljoen geslecht. Dat laatst was een maand na de release van Warzone.

Activision heeft ook een trailer voor het nieuwe vijfde seizoen uitgebracht, waarin is te zien hoe het dak van het stadion op het Verdansk-speelveld wordt opgeblazen en spelers het stadion ook daadwerkelijk kunnen betreden. Tot nu toe was dat stadion nooit te betreden en konden spelers er enkel omheen lopen of op het dak parachuteren. Ook is er een nieuwe trein waarin buit is te vinden en het trainstation is eveneens te betreden.

Verder wordt in het nieuwe seizoen een mini-battle-royalemodus geïntroduceerd. Ontwikkelaar Infinity Ward beschrijft dat het hiermee de chaos en intense gevechten van het laatste deel van een reguliere battle-royaleronde samenbrengt. Het aantal spelers wordt in deze modus flink verminderd. Spelers landen nog wel normaal via parachutes, maar het speelveld is stukken kleiner dan normaal, waardoor de actie meteen zal losbarsten.

Het reguliere Call of Duty: Modern Warfare krijgt meerdere nieuwe speelvelden en zowel in het reguliere deel als in Warzone krijgen spelers tijdens de strijd de mogelijkheid om hun wapens te inspecteren. De ontwikkelaar heeft de komst hiervan bevestigd op Reddit, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat precies mogelijk wordt.

Inmiddels is ook bekend geworden dat de nieuwe Call of Duty-titel voor dit jaar gemaakt wordt door ontwikkelaar Treyarch. Activision heeft dat bekendgemaakt tijdens een mondelinge toelichting in het kader van de rapportage van zijn kwartaalcijfers. Treyarch Studios heeft dit ook bevestigd op Twitter. Er is nog weinig bekend over deze nieuwe titel, al gaf Activision aan dat Treyarch en mede-ontwikkelaar Raven Software 'redelijk snel' elementen uit de game zullen laten zien. Eerder was er een gerucht dat de Koude Oorlog centraal staat in de nieuwe Call of Duty-game.

Door Joris Jansen

Redacteur

05-08-2020 • 09:10

144 Linkedin

Reacties (144)

144
126
33
6
1
73
Wijzig sortering
Waarom weer een nieuwe game uitbrengen als je 75 miljoen spelers hebt?? Dan trek je alles toch helemaal uit elkaar.... 8)7

[Reactie gewijzigd door M3nnOWski op 5 augustus 2020 10:07]

Moet je nu ieder seizoen een nieuwe pas kopen (maw een pas is een seizoen geldig?)? (Heb zelf alleen het spel gekocht)

[Reactie gewijzigd door BasZer op 5 augustus 2020 09:19]

Ja, je moet natuurlijk niks. Er zitten ook wat 'free' spullen in de battlepas die je kunt verkrijgen zonder de battlepas aan te schaffen. Wil je alles unlocken? dan dien je de battleplas aan te schaffen.
Precies. Ik heb seizoen 1 en 2 gratis gespeeld, daarmee 600CP verdient. 5 euro bijgelegd om 500CP te kopen en daarmee de battlepass unlocked. Kan nu dus S3 t/m 5 "gratis" spelen.
Heb niets betaald voor de battlepass, WoW Gold omzetten naar blizzard balance daarmee 1x battlepass gehaald. Zolang ik maar 1000 CP haal tijdens normaal spelen (en dat is echt niet elke dag) is elke pass inderdaad gratis.
"gratis" is relatief, op deze manier forceren ze je wel dat je actief elk seizoen moet spelen anders kan je de volgende niet halen zonder geld neer te leggen
Nou forceren doen ze niet, als ik Warzone niet leuk vind dan stop ik en aangezien het mij maar 170k wow goud (van de +3mil die ik heb) koste zal ik er niet wakker van liggen.

Ik speel niet elke avond en voor 1000CP hoef je ook niet eens de hele battlepass door te spelen. S4 heb ik afgelopen weekend lvl 100 gehaald met casual play, als ik het niet gehaald had dan pech en als ik niet genoeg CP had dan gewoon weer 170k WoW goud en klaar.

[Reactie gewijzigd door Derr_Hans op 5 augustus 2020 10:56]

Inderdaad, plus als je de 3 x Double XP weekenden speelt dan gaat het ook erg snel.
En die battlepass is dus meerdere seizoenen geldig? (Ze weten het toch altijd goed te verkopen hé)
Nee, 1 battlepas is 1 seizoen. Een nieuwe battlepas cost 1000CP (cod points).
Een battlepass bestaat uit 100 tiers die je unlocked door XP te verdienen, door te spelen.
Als je alle 100 tiers haalt, dan unlock je wapens, skins, sprays en nog allerlei andere dingen. In de unlocks zitten ook 13x een unlcok voor 100CP. Op deze manier kun je dus 1300CP verdienen. Hiermee kun je een nieuwe battlepass nemen voor het volgende seizoen.

Je kan er ook andere dingen van kopen, nieuwe characters, vehicle skins etc..
Ja kopen, als je genoeg speelt en dat is al niet zo heel veel dan verdien je punten om de volgende pass te kopen. Ik heb één keer paar euro betaald om wat extra punten te krijgen en daarna de battlepass gratis kunnen behouden zolang je maar speelt. Je bouwt zelfs wat extra punten op, al is dat te weinig om iets leuks te kopen zoals gekleurde kogels ofzo. Maar ik hou ze als back-up als ik keer niet genoeg kan spelen, altijd handig en ook geldig in nieuwe COD's.
Dat is niet waar voor bijv. HC mode (daar gaat het allemaal een stuk langzamer). MIjn ervaring is dat Warzone de meeste punten geeft (meer dan 25K voor 15 - 30 minuten, exclusief daily / weekly / level challenges).
Niet zo heel veel? Er gaat toch echt wel aardig wat uren inzitten in tier 100 te bereiken...😅
Je bouwt iom toch wel sneller wat punten op door bijv TDM te doen ipv Warzone.
Valt wel mee, met 3 x Double XP weekendjes spelen en dan kom je echt al een heel eind. Als ik ga gamen is het vaak meerdere uren en niet steeds kort één potje. Heb alleen Warzone en daar ga ik dan goed voor zitten.

Zwaar irritant trouwens dat sommige wapens vrij gespeeld moeten worden met uitdagingen die in Warzone amper te behalen zijn.

[Reactie gewijzigd door NeoMe op 5 augustus 2020 13:13]

Een heel weekend gamen zit er voor mij al niet meer in met 2 kids 😂😂
Een a twee avondjes en dan 3 uur is toch wel de max 😂😂😅
Ligt er heel erg aan, als je je gewoon focussed op de missies en je je double exp tokens inzet is het niet heel veel uur.

Daarnaast als je zo weinig tijd wil/kan steken in de game, is de seasonpass aanschaffen misschien niet voor jou.
Een pas is 1 seizoen geldig idd maar als je tier 100 bereikt in deze seizoen krijg je 1000 punten waar mee je weer de volgende seizoen pas kunt aanschaffen.
De battle pass is optioneel en geeft wat extra unlocks etc. Maar is niet verplicht.
Weet ik, maar ze verkopen het wel, als je dan 75 m spelers hebt en 10 procent koopt zo'n pass, ketjing!

(En iedere zoveel maanden weer een mega update ook al heb je niet zo'n pass)
Ik ben geen fan van microtransacties, maar ik moet zeggen dat voor een f2p spel. Warzone wel ontzettend polished is en toch telkens net genoeg nieuwe content en nerfs/tweaks krijgt om het interessant te houden.

Dat je dan de battlepass kan kopen om wat extra's te krijgen vind ik een goeie compromise. Je unlocked niet iets veel sterkers of beters dan f2p mensen. En voor iedereen die toch al een flink aantal uur in het spel steekt omdat je het leuk vind (ik), is die 10 euro een vrij nette prijs. Heb vroeger menig spel gekocht voor full retail price á 60 euro waar ik minder plezier/uur in heb gestopt.
Hoeft niet, alles is enkel cosmetisch: de nieuwe wapens dat seizoen zijn altijd beschikbaar voor iedereen door simpelweg te spelen tot dat level.

De wapens uit vorige battlepasses zijn te unlocken met wat challenges, soms wat onzinnig maar ach (je kán ze niet eens meer kopen, al zou je willen). Ik ben blij dat ze echt nul pay-to-win zijn. Het hebben van het hele spel incl de multiplayer is wel erg fijn om attachments te unlocken maar niet essentieel.
Nu is het op dit moment wel zo dat de Bruen heel moeilijk te unlocken is voor warzone only spelers. En deze gun is echt OP dus mensen die de hele game gekocht hebben zijn wel in het voordeel tot de Bruen generfed wordt.
Of je doet daar een nieuwe Warzone versie uitbrengen met een andere map en de wapens uit die game. Lekker makkelijk scoren toch. Wederom gratis en voila geld stroomt daar heen.

Al verwacht ik dat Warzone komende jaren nog populair blijft, echt een schot in de roos.

[Reactie gewijzigd door NeoMe op 5 augustus 2020 09:19]

Van wat ik begrepen heb gaan ze beide Warzone ondersteunen. Waarbij er met de nieuwe CoD ook een nieuwe map komt.
Linkje hiervan please?
Via de volgende link:
https://www.inverse.com/g...or-leak-black-ops-zombies

"THE WARZONE CONNECTION — Activision has been adamant about the fact that Call of Duty: Warzone will live on outside of Call of Duty: Modern Warfare, and The Red Door's datamine confirms that. Warzone is referenced within the game's code with words like "forest," "ski slopes," "duga," and "Russia."
Ik geloof dat de Battle Royal modus onveranderd blijft, dus Warzone zal gewoon blijven bestaan ondanks dat de nieuwe COD wordt uitgebracht..
Je moet Warzone apart zien van COD. Warzone zal waarschijnlijk nog steeds ondersteund worden na de release van de volgende COD.
Goed dat ze finally een game normaal onderhouden tot de volgende titel.
Echter hoop ik dat de volgende COD echt minder run and gun wordt...
Minder run and gun? Dat is juist de essentie van Call of Duty, Gameplay van deze vind ik zelfs nog slower paced dan de voorgangers omdat het incentive geeft om te campen voor Streaks in MP.
Nou het springen, glijden en geen slow-down bij hits is te overdreven in deze game. Het zou eens fijn zijn als ze de snelheden hetzelfde maken als in cod4 / mw2.

Het is gewoon triest dat de game zoveel makkelijker is gemaakt dan cod4/mw2, oftewel casual gamers moeten kunnen winnen terwijl ze slecht zijn ^^

En dat terwijl de content en genre top is....
Advanced Warfare nooit gespeeld zeker? Vliegen, double jumps, dat soort onzin. Toen heb ik de CoD franchise zeker 4 jaar laten liggen. Pas met Modern Warfare remastered weer iets aangeschaft. En dikke fan van Warzone.
Advanced Warfare movement vond ik niks, Boots on the Ground en dan fast paced is goed genoeg. Zoals Black Ops 4 vond ik perfect.

Warzone vind ik helaas niet veel aan, Gameplay staat mij zelf niet aan aangezien ik fast paced speel werkt dat 9/10 niet in Warzone.

Enige flaw die deze Game nog heeft is het Spawn systeem wat Squad Based is en een Hell is als je competive wilt spelen.
Nee gelukkig niet. Maar het genre was daar ook op gericht (titanfall rip-off).
Nu is het "boots on the ground" en je rent door alle kogels heen hahaha
"Nu is het "boots on the ground" en je rent door alle kogels heen hahaha" Heb je het dan over MP of Warzone, Warzone klopt maar in MP is de Time to Kill echt laag.
Beide gevallen, zou niet moeten afwijken. ik snap ook niet waarom warzone zo populair is eigenlijk (naast free2play). T2K is extreem hoog in vergelijking met PUBG.

Time to kill laag in MP?

>1 shot in je hoofd hoort het te zijn.
>bij 3 hits op je body moet dermate worden vertraagd dat je niet meer kan rennen oid.
>bij hits moet je wapen helemaal gaan afwijken van het midden, zodat je de hits moet compenseren.
>ADS shots moeten altijd beter worden berekend dan hipfire.

Time to kill is in feite hoog als je iemand ~4 hits moet geven voordat die neervalt.
Strikt genomen, mag iemand die jij eerst hit, nooit van je winnen...of je bent heel slecht natuurlijk.

Je onoplettendheid moet worden "bestraft" en niet worden gecompenseerd. Lijkt wel of ze halve deathstreaks in de gameplay hebben verwerkt...

Mss moet ik toch wel doei zeggen tegen cod :<

[Reactie gewijzigd door mrcL91 op 5 augustus 2020 12:00]

Maw wie eerst schiet wint. Meh.
Deels,
In andere games en oudere cods was dit beter verwerkt.

Dat je vaak in je rug wordt genomen komt door de slechte spawns en mapdesign. Dus als dat beter is, heb je ook minder het fenomeen dat de eerste schiet altijd wint.

Mensen vinden het blijkbaar normaal dat stokjes kunnen winnen van een rifle of een pistol, en als daar (nu dus) te weinig verschil in brengt krijg je een game waar de kwaliteiten van een speler teniet worden gedaan. In CSGO heb je tenminste nog een verschil hoe je iemand kan kniven.

Dat mag natuurlijk, maar ik vind het jammer dat cod deze kant heeft gekozen.

Games als Paladins/overwatch, laten zien dat je prima balance kan aanbrengen tussen characters en wapens en niet bepaald of je wint of verliest, dit komt door de manier hoe de match wordt gespeeld. In COD ontbreekt dat aspect geheel.

CSGO laat zien dat je met verschillende wapens en allemaal relatief hoge damage ook balance kan aanbrengen. Het in verschil in CSGO tussen een AK-47 en Deagle is groot, maar niet qua damage. Je hebt dus nog steeds een fair duel tussen 2 personen.

Ik vind het gewoon jammer dat cod een volledig unskilled shooter is geworden in vergelijking met een x aantal jaar geleden. Toen maakte het nog uit wat voor wapen je koos, nu niet meer.

- Vroeger was een knife kill cool, nu standaard.
- Destijds kon je ook gewoon 3 a 4 enemys killen met een magazine, nu heb je die bijna nodig voor 1 enemy.
Ik zelf vind fast paced geweldig, zoals Call of Duty Black Ops 4 bijv. als ik zo terug kijk naar Call of Duty 4 en Modern Warfare 2 vind ik de Gameplay traag.

Het klopt dat de Game meer casual is gemaakt, maar moet nou zeggen dat Call of Duty 4 ook niet al te veel skill nodig had en Modern Warfare 2 al helemaal niet als je met een UMP 2-3 Shots vanaf welke distance dan ook en Silenced iemand kon dood maken, laat staan de ACR en Akimbo Guns.

Wat ze wel terug mogen brengen zijn Scorestreaks zoals in Black Ops 4 dat mensen tenminste de objective moeten doen voor Streaks sneller te krijgen, nu gaan mensen die in TDM geen schijn van kans maken allemaal HQ, HP, DOM doen omdat ze anders geen kills kunnen maken.
Deels eens met je opmerking.

Skills ontbreekt sowieso in cod in vergelijking met CSGO bijvoorbeeld.

- Maar het is van de gekke dat ik met ADS 3 hs moet geven met een AK terwijl ik vervolgens wordt gekilled door die gehitte persoon in hipe fire mode. Het blijft toch een shooter, dus moet je headshots koesteren naar mijn mening en gun "handleing" "waarderen".

- Je schiet iemand 4-5 keer in zn rug en RENT ervan door, dat kon niet in cod4 en mw2.
- Iemand glijdt gewoon vrolijk door met 2 a 3 hits en kan nog terugschieten...
- iemand kan met van die stokjes aangerend en killed je in 2 hits, terwijl je hem 3x schiet ondertussen..hoe kun je nou doorrennen als je in gezicht 3x wordt gehit...? Dit slaat gewoon nergens op.

Damage moet damage zijn. Als je niet kan richten moet je maar leren richten :<
Ze bestraffen met deze balance goede spelers. Owja, supressors zouden juist meer damage moeten doen. Ze moeten eigenlijk de focus leggen op de gun "handeling" dan de damage. Ze hebben een mooi arsenaal aan attachments bedacht en dat gebruiken ze nu nihil en dat is jammer.

Het klinkt misschien raar, maar zelfs PUBG heeft in zekere zin betere gunplay dan de gerenommeerde COD franchise.

kortom, Ik vind cod leuk vermaak, maar het is niet meer eerlijk, nouja anders bekeken te eerlijk.
Daar heb je gelijk heeft IW ook aangegeven dat Call of Duty 2019 meer voor de Casuals is.

Gun Control heb je gelijk in als je naar guns zoals de Grau, M4 kijkt waar bijna geen Skill voor nodig is omdat er 0 Recoil is.

Daarom ben benieuwd naar Call of Duty Black Ops Cold War.
Ah dat heb ik wss gemist dan...
Ja ik ook :)
Probeer Insurgency eens.
Dat is toch al sinds MW2 (en in mindere mate COD4) een probleem? Het feit dat blijven leven je killstreaks oplevert, geeft spelers die goed zijn of spelers die campen een enorm voordeel.
COD = Run and gun. Daarom speel ik het juist al meer dan 10 jaar :)
Dan weet je ook precies wat er naar mijn mening,verkeerd is gegaan.
Ga dan BattleField spelen.

Als je geen Astra maar een Golf wilt waarom zit de Astra dan af te kraken? Koop gewoon de Golf en ga in dat forum de Golf ophemelen.

Sorry wordt een beetje ziek van de mensen die zich alleen maar richten op hoe dingen anders moeten. Heb vele assault games gespeeld, ook sommigen naar een paar uur al weggegooid inclusief Advanced Warfare (alles netjes betaald ook nog), en vind de huidige CoD MW echt met kop en schouders bovenuit steken.

[Reactie gewijzigd door hamsteg op 5 augustus 2020 13:49]

De CoD-formula vind ik leuk, mag je dan niet zeggen waarom zaken tegenvallen of beter hadden gekund? Deze CoD heeft grotendeels elementen die veel beter zijn dan zn afgelopen 5 voorgangers, zegt dat iets over hoe goed deze game is, of hoe erg de troep hiervoor was?

Trouwens ik hemel niks op, zeg alleen in mn posts dat het ook anders had gekund wat misschien had geleid tot een game waar je skills en effort nog ertoe zouden doen en dus de game beter zou maken.

Blijkbaar willen mensen easy games zonder leercurve en wilt Activision iedereen gelijk trekken.

kortom, ik vind de game echt niet slecht op alle elementen, maar een aantal zaken maakt het wel slecht ja.
Ik heb op mijn 36e en met een baan en alles er om heen juist behoefte aan deze casual games. Deze game is overduidelijk ook voor mijn doelgroep bedoeld en daarom ben ik er heel blij mee. Geen zin meer om eerst 500uur in een game te steken om mee te kunnen doen 😅.
Zou juist mooi zijn als ze na een bepaalde tijd stilstaande targets/campers een ping op de map geven zolang er niet genoeg afstand afgelegd wordt. Uiteraard met beperking van de laatste zones, maar COD minder run and gun maken is echt niet de bedoeling van deze game. Er zijn genoeg realistische shooters zoals ARMA en Insertion waarin dit gedrag past. COD is fast paced, run and gun, er waren ook nauwelijks campers in COD4:MW. Nu moet je voorzichtig om ELKE hoek gaan omdat er overal campers zitten. Het maakt niet uit of de audio slecht want de helft beweegt toch niet.
Als ze nou ook nog is de cheaters aanpakken.... trailer voor seizoen 5 is echt gaaf maar als je redelijk skilled bent heb je relatief vaak te maken met cheaters en dat beïnvloed de speel ervaring enorm.

In tijden niet zoveel plezier met een online shooter gehad maar de laatste door al die cheaters speel ik het niet meer.

[Reactie gewijzigd door CHKYBSTRD op 5 augustus 2020 09:19]

Wij zijn ook gestopt met spelen om die reden. Sinds de start van season 4 stikt het van de hackers in zowel MP als Warzone.

De lol gaat er wel snel vanaf als je niet meer weet of je zojuist werd gekillt door een hacker of extreme pro player.
PS4 kopen en crossplay daarop uitzetten ;)
Heb een Ps4 pro gekocht maar serieus daar kan ik geen warzone op spelen hoor. Aangesloten op een 55 OLED, wordt knettergek van dat grote scherm :) ;)
... en extreem lage framerate.
Ik krijg het idee dat de ontwikkelaars van Warzone beter luisteren naar de spelers dan dat ze bijvoorbeeld bij Fortnite doen. Daar worden ongewenste veranderingen er gewoon doorheen geduwd, in de trend van wij weten wel wat goed voor je is, en bugs blijven wekenlang in de game zitten.
Deden ze dat nu alleen nog maar voor MP van Call of Duty 2019 dan was het helemaal top.
Bugs blijven ook in mw zitten.
Benieuwd welke bugs eindelijk opgelost zullen zijn en welke nieuwe er terug zullen uitkomen :/
Sinds de introductie van Warzone is de matchmaking van MP heel slecht geworden. De kwaliteit van games is zo verschillend dat sommige potjes vrijwel onspeelbaar zijn. Leuk dat je betaalt voor een game en dat die kapot gemaakt wordt door een "gratis" versie neer te zetten.
Misschien is dat omdat er minder spelers voor de reguliere MP zijn?
Dus dan heb je als klant die 60 euro betaalt gewoon pech? Lekker bedrijfsvoering.
Ik heb zelf ook 60-isch euro betaald voor COD, maar ik speel ook alleen nog maar Warzone, dus ik denk dat de bedrijfsvoering voor activision prima is ja, helemaal omdat ik ook nog de seasonpass en een paar skins gekocht heb.
Dan ben ik blijkbaar kritischer als klant.
Misschien, ik speel gewoon wat ik leuk vind. Ik zie het als 2 losse games.
Ik heb ook andere games gekocht dan COD, Obduction bijvoorbeeld en nog wat andere games van andere uitgevers/makers. Toch word ik door het sociale aspect van Warzone bijna elke avond weer in een paar potjes gezogen en blijven de andere games liggen. En ook de mensen die niet 60 euro hebben liggen kunnen met ons mee spelen.

Het heeft waarschijnlijk eerder met tijd gebrek te maken. Soms speel ik nog even COD MP, maar dat is eigenlijk alleen als 'de rest van de groep' nog niet klaar is, dan kun je snel schakelen tussen MP of Warzone.
Je kan hun bedrijfsvoering niet de schuld geven van dat mensen de voorkeur geven aan warzone.

Ik snap dat het zuur is als je geld betaald hebt voor een game en er weinig animo voor de multiplayer is, ondanks dat was wat jij er van wilde. Maar wat hadden ze moeten doen, alle kopers van de game van warzone moeten bannen?
Er is helemaal geen weinig animo voor de multiplayer, daar gaat het ook niet niet om. Het gaat er om dat de game voor matchmaking voor MP niet meer goed werkt sinds Warzone is geintroduceerd. Natuurlijk spelen er meer Warzone, want het is gratis. Ik had graag gezien dat de matchmaking gescheiden was tussen Warzone en MP, dan was iedereen tevreden geweest. Nu is MP soms niet speelbaar en dat is mijn bezwaar.
Warzone is echt een geweldige game. Het combineert verschillende aspecten van bepaalde genres samen en maakt er iets geweldigs van.
Je moet leren communiceren met elkaar, je moet elkaars sterke en zwakke punten combineren, ga je dit potje voor het geld (extra UAV) of ga je je positioneren waar de cirkel eindigt?

Ik speel voornamelijk met dezelfde mensen en iedereen kent wel een beetje zijn taak. Ik ben bijvoorbeeld niet zo goed in het spotten van mensen op grotere afstand en ook met de sniper ben ik niet heel goed. Dus ik loop vaak met een Pila als secondary en kan daarmee heli's en wagens kapot schieten. Zien we een wagentje? Er wordt ruimte voor mij gemaakt en ieder dekt een kant en ik schiet mijn raket er op af. Het voordeel is dan ook dat ik vaak een 2e loadout kan laten liggen zodat we die eventueel later nog kunnen oppakken als er mensen terugkomen van de Gulag.
Ook met een C4 kan ik prima overweg en met mijn FAL knal(de) ik iedereen op korte afstand razendsnel aan flarden.

Ik ben benieuwd hoe stadion er uit gaat zien! Moet wel zeggen dat ik het landen op het dak met de heli zal missen. Daarmee haalde we wel soms wat cheap wins :+ maar winnen is winnen.

Cheaters zijn we tot nu toe nog niet echt tegengekomen, even afkloppen, maar pc spelers zijn vaak wel sneller en kunnen beter mikken, helemaal als je ze stunt, dan draaien ze gewoon 3x zo snel.
Wat ik graag nog wil zien is een crossplay voor console only.
Volgens mij behoor ik ook tot die 75 miljoen. Echter ben ik na een uur proberen weer lekker Apex Legends gaan spelen :)
Ieder z'n meug. Na honderden uren Apex gespeeld te hebben ben ik overgeschakeld naar Warzone en heb nooit meer omgekeken. Ik vind de COD BR echt beter op elk vlak buiten de tickrate van de server.
Leuk seizoen 5, maar moet dit elke keer een download zijn van rond de 50 gig.
Vraag me af waarom dit zo groot moet zijn.
Ik snap echt de hype nog steeds niet. Af en toe speel ik een potje met vrienden, maar ik zou het spel zelf nooit opstarten.
Solo vind ik ook niet zo leuk, maar met vrienden, het feit dat je echt moet leren samenwerken, moet leren communiceren, welke gun gebruik ik in welk scenario?
Het groepsverband is juist wat ik zo ontzettend verslavend vind. Af en toe hebben we het dan bijvoorbeeld over voetbal en binnenkort hebben we afgesproken om eens met elkaar te gaan barbecueën :) terwijl niemand elkaar van tevoren kende.
Ik speel eerder apex dan modern warfare vandaar. Ik moet wel zeggen dat ik BR moe ben. Er zijn geen normale shooters meer tegenwoordig voor mij als console gamer.
Ik verlang terug naar de tijd dat shooters nog echt skill based waren, unreal tournament 99 was toch prachtig!

Apex heb ik nooit gespeeld dus ik begin pas net met battle royale.
Hoe speel je een potje met vrienden zonder het spel ooit op te starten :?
75 Miljoen spelers... Ben benieuwd hoeveel daarvan cheaters zijn die een nieuw account maken omdat ze gebanned zijn....
Als er uberhaupt bans worden uitgedeeld... Als je de leaderboards van Warzone bekijkt is dat echt lachwekkend... Mensen van een 10+ K/D.... en die kunnen gewoon doorspelen...
Klopt, is ook de grootste kritiek op dit moment. Er wordt vrijwel niks gedaan aan de cheaters jammer genoeg.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee