Infinity Ward laat 200 spelers Battle Royale doen in Call of Duty: Warzone

Infinity Ward voegt een nieuwe modus toe aan Call of Duty: Warzone waarin 200 spelers tegen elkaar kunnen spelen. Dat was al mogelijk met 150 spelers, maar de game maakt het tijdelijk mogelijk met nog meer in de Battle Royale-modus te spelen.

De veranderingen zijn vanaf dinsdagochtend te spelen in de game. Ontwikkelaar en studio Activision en Infinity Ward zeggen dat in de nieuwe Warzone-modus 200 spelers in een Battle Royale Quads-match kunnen spelen. Het gaat om een modus die slechts beperkt te spelen is, al zegt de ontwikkelaar niet hoe lang die 'limited time' precies is. Het was al mogelijk om met 150 spelers een Battle Royale-match te spelen.

De verandering zit in Reloaded-modus van Season Four van Warzone. Daarin zitten ook andere toevoegingen die ook al in in Modern Warfare zat. Daaronder vallen de sniper rifle Rytec AMR. Ook kunnen spelers een Juggernaut Royale-modus spelen en een nieuw Contract spelen dat Supply Run heet. Spelers kunnen daarnaast een nieuwe operator, Roze, kiezen, en de map Cheshire Park spelen.

Door Tijs Hofmans

Nieuwscoördinator

29-06-2020 • 20:32

114 Linkedin

Reacties (114)

114
104
36
8
0
58
Wijzig sortering
Nou nog eens een 20vs20 Juggernaut only hardcore Shipment. Gewoon. Omdat het kan 8)
Anoniem: 1269758
29 juni 2020 20:41
Vandaag weer gespeeld, 4 potjes, 4x lag. Eerste potje gelijk geleaved daarna nog 3 gespeeld. wat een teleurstelling. Word steeds erger.
Lag heb ik geen last van op de pc, cheaters daar in tegen, die lijken een comeback gemaakt te hebben.
heb ik ook gemerkt, afgelopen week ben ik er al zeker 4 tegen gekomen waarvan je het met 100% zeker wist. en niet alleen in warzone, ook de gewone mp (betaald).

4 is in mijn ogen veel, want ik speel misschien maar een 4tal uren op een week

[Reactie gewijzigd door Kneth87 op 30 juni 2020 14:06]

Lijkt mij juist veel minder.
Was season3 vele malen erger.
Ik moet zeggen dat mijn ervaring wel overeenkomt met PascalR. Speel op PS4 en in seizoen 4 heb ik (voor mijn gevoel) vaker last van stutters of lag, terwijl er aan mijn kant weinig is veranderd. Op long range gaat het nog wel, maar vooral in CQC merk ik dat de prestaties minder zijn.
Snap sowieso niet wat mensen zien in de Royale games. Iemand schiet je neer, klaar. Geef mij maar een potje free for all of team deathmatch. Knallen. Respawnen. Knallen. Respawnen. En door.
Het gebrek aan respawnen geeft mij een veel grotere drive om levend te blijven. Hierdoor worden de gevechten tactischer. Juist het TDM is gaan vervelen, omdat je het enkel voor je K/D ratio doet. Winnen is niet echt een belangrijk ding daar.
Er is niks tactisch aan campen in een huisje tot de cirkel verplaatst.. ;)
Ik denk dat de landmacht het niet met je eens zal zijn...

Ik heb nooit eerder echt met shooters iets gegeven om het digitale leven, want ach respawn of even dat korte potje afwachten zoals met CS Go... maar met royale games heb je wel degelijk echt nog die adrenaline thrill als je in de endgame zit. Dus tenzij je die endgame (10 spelers remaining) nooit haalt is er wel degelijk meer spanning.
Ik speel geen cs-go maar Battlefield is standaard al wat tactischer dan andere shooters, meer samemwerken enzo...dus zo heel erg veel verschil zal er dan in een Battle Royale niet zitten.

Als je echt een simulatie wilt hebben moet je Arma 3 gaan spelen.
In een huisje campen is effectief in het begin van het spel, maar je wordt geforceerd om betere loot te zoeken door veel rond te lopen of mensen te killen die weer geld hebben voor killstreaks. Afwachten wat de cirkel doet is dus een slechte tactiek om de sterkere (trigger-happy) spelers aan het einde van het potje te kunnen verslaan.

Zelf ervaar ik eigenlijk nooit (speel zelf regelmatig potjes) campers in een huisje, tenzij de cirkel te klein is om nog uberhaupt buiten rond te lopen.
Probeer eens een solo BR, ik ben nog geen game tegengekomen zonder campers in huizen.
Ja dat is vooral in de solo modus. Al kom ik het ook wel tegen in de duo/trio/quads.
Wow thread is klaar jij hebt alle tactiek van battle royale in 1 comment verwoord.
Anoniem: 219080
@aschja30 juni 2020 00:08
Wat ik er leuk aan vind is de spanning die zich ontwikkelt bij de ontknoping van een potje. 140 down, 1 team kan maar winnen. Oeh, spannond!
Dat is hier dus mooi anders.
Na je dood heb je nog een 1v1 gevecht en kan je terugkomen.
Of je team verzamelt genoeg om je terug te kopen. Maar dat kan niet tot helemaal tot t einde.
Gulag (1v1 gevecht) sluit na een bepaalde tijd, maar iemand terugkopen kan de gehele game. De vraag is alleen of er ergens nog een buystation staat in de eindzone, maar als deze aanwezig is kan dat wel.
Ja klopt, zo bedoelde ik t ook, maar t was al laat :')
Speel eens warzone, daar is dat totaal anders!
eens, maar die spanning die juist dit met zich meebrengt maakt een potje BR juist zo leuk.
En de Gulag toevoeging maakt dat je nog een kans hebt, ook kunnen je squad leden je weer terugkopen.
Wat ik wel mis is dat je geen enkele verdediging meer hebt als je "downed" bent. in BF5 kreeg je nog een handwapen, dat leverde soms wel komische taferelen op.

Vind overigens de finishing moves wel echt te grof...
Vorige week een vriend dit voor het eerst zien spelen, kan iemand mij uitleggen wat het verdien model is? Voor zover ik het begreep is het gratis en heb je zelfs geen PlayStation Plus nodig?
Ik ben zuinig en heb ongeveer 40 euro uitgegeven aan Battlepasses, blueprints voor wapens en operators (speelbaar karakter).
Wanneer je op hoog niveau wil spelen moet je wapens levelen en dat is erg lastig in Warzone alleen dus ik zou haast de base game daarvoor kopen.
40 euro aan een gratis game vind ik niet zuinig. Dan had je net zo goed vorige week de main game met korting kunnen kopen voor 45 euro en daar wapens/scopes/operators levelen.
Uiten van persoonlijke ervaring en een discussie aangaan hoeft jullie niet meeteen te vloeren met een - 1. In mijn ogen heb je niet eens gelijk. De basegame brengt mij niet zo veel anders dan een mogelijkheid om wapens te levelen met multiplayer modes die mij niet aanspreken. Niet voor niets dat ik het spel niet gekocht heb. Daarnaast wil ik het spel ook ondersteunen, de battleroyaal modus is vooral succesvol als we dan ook ons geld stoppen waar het voor mij telt. (nogmaals niet in de basegame)
Iedereen vindt een andere modus leuk. Maar ik denk niet dat een game succesvol of beter wordt als we er meer geld tegenaan gooien. Daarnaast is het zo dat hun kwartaalcijfers al boven een miljard liggen, dus ik denk dat ze al genoeg geld hebben ontvangen. Maar dat lost de huidige problemen niet op. Problemen die er al vanaf het begin zijn: Match summaries die niet werken, over stenen klimmen, de grootte van de game, het automatisch muten van willekeurige teammates in de ingame voicechat, voetstappen die soms niet te horen zijn, etc. Er zijn problemen en geld gaat dat niet oplossen. Ik denk dat jij het bij het verkeerde eind hebt. De game is succesvol voor Activision/Infinity Ward als wij ons geld erin stoppen.
Dus er is iets fout gegaan, en dan ben je direct opgelicht?

Bovendien krijg je maar 10% extra xp, wel krijg je bij elke zoveel tiers en xp boost van 15, 30 of 60 min voor normale xp of wapen xp, die je naar wens kan inzetten.

Als het je enkel om de xp gaat, kun je beter een regiment aanmaken. Binnen een regiment kun je dagelijks een uur instellen (happy hour) dat je sowieso dubbel xp krijgt.

Heb je overigens de game al eens opnieuw geïnstalleerd? Anders eens op de activison/blizzard fora kijken.
Ik snap er nog helemaal niets van...je kan een battlepass kopen en wat krijg je dan? en daarnaast kun je nog allerlei bundels apart kopen? of krijg je die apart bij de battlepas erbij? en als je gewoon het volledige spel koopt voor 60 euro, wat krijg je dan?

Ik vind het allemaal wel heel onoverzichtelijk worden...dan denk ik: dan geef ik maar geen geld eraan uit.
Je kan Warzone gratis spelen. De 'standaard' multiplayer en singleplayer kan je spelen als je het spel koopt.
Verder krijg je met een battlepass 10% meer XP en een hoop gratis spullen, waaronder operator skins, vehicle skins, wapen skins/unlocks, spullen om je wapens mee te customizen en wat ander klein prut.
Dit alles is in level 1 tot 100 verspreid en krijg je als je xp verdient door te spelen, je zal het dus moeten grinden.
Ook krijg je om de zoveel levels 100 call of duty points, waarmee je skins in de store kunt kopen, of een nieuwe battle pass. Je kunt 1300 punten per seizoen verdienen en een nieuwe battle pass kost 1000 punten.
Maar je kan met die punten dus ook skins in de store kopen, ook weer variërend van operator/vehicle/ weapons skins.
Die cod points kan je btw ook kopen voor ongeveer €10 per 1000 punten. Uiteraard hoe meer je uitgeeft, hoe meer je krijgt.

Daar zit geen p2w factor bij. (Tot nu toe, geen idee of dat gaat veranderen) Maar alles wat je nu kunt kopen is cosmetisch.
Vorig seizoen was ik level 155, maar door de unlocks kreeg ik slechts 400 cp punten...de andere unlocks blijven gesloten als je geen battlepass koopt. Dus wordt je toch eerst opgedrongen om een battlepass te kopen om de rest van de 1000 cp punten vrij te spelen.
Klopt, voordeel is wel dat als je 1x zo'n battlepass gekocht hebt je altijd genoeg CP vrijspeelt om de volgende ook weer te kunnen kopen.. Tenzij je die CP natuurlijk uitgeeft aan andere zaken.. We zitten nu echter alweer in seizoen 4, dus ik weet niet in hoeverre het nu nog zin heeft om zo'n battlepass te kopen, hoeveel seizoenen gaan er nog volgen?
Maar ja, dat werd mij dus niet echt duidelijk...ik had dus beter vorig seizoen een battlepas kunnen kopen..

al doende leert men.
Gezien de populariteit denk ik dat je nog heel wat seizoenen kunt verwachten.
Hoe zit dat verder met XP? Geeft je dat nog verder een echte edge buitenom cosmetics? Kan ik als lvl1 noob evengoed lvl100 veteranen afknallen? Of hebben zij dan toch betere wapens / classes?
Er zijn attachments die je kunt vrijspelen door met wapens te spelen. In het begin heb je geen attachments maar hoe meer je met een wapen speelt hoe meer je vrijspeelt en dat kan behoorlijk snel gaan. Ik heb nog geen cent aan Warzone uitgegeven. Iedereen is gelijk in het begin heb je alleen een pistool. Je zal bij je loadout minder goede attachments op je wapens hebben maar je kan altijd een wapen van een dode pakken. Ook zal je niet meteen alle wapens tot je beschikking hebben. XP geeft zeker een edge, maar in Plunder of 50v50 kan je ook wapens en attachments vrijspelen. Daarnaast had ik in het begin 1800 Cod points. Voor 1000 Cod points koop je een battle pass en daarmee verdien je ook weer meer dan 1000 Cod points. Als je eenmaal de battlepass hebt kan je het dus blijven kopen. Mits je uiteraard wel genoeg speelt om 1000 Cod points te krijgen. Levelen gaat snel en er zijn nog missies, challenges, etc die je XP opleveren.
De meeste wapens worden duidelijk een stuk beter met bepaalde attachments en zitten achter een unlock muur.. Dat is ook iets wat mensen aanzet om er echt geld tegenaan te gooien, die grind voor unlocks verkorten..
Grinden valt wel iets mee.
Dat wordt t pas als je alleen de free Warzone versie hebt.
Maar die kent dan weer zn free MP weekends.
Dat bedoel ik ook, de gratis Warzone versie.. Probeer daarmee b.v. maar eens de Grau te unlocken, en daarna ook nog eens alle attachments, dat gaat wel ff duren.. Ondertussen ben je dus gewoon in het nadeel tegen iedereen die wel al dat soort wapens helemaal geupgrade kan gebruiken..

Mensen die de volledige game gekocht hebben kunnen veel sneller en makkelijker zaken unlocken via de gewone multiplayer (24/7 shipment is ideaal daarvoor), maar die hebben dan ook al +/- 50 euro uitgegeven aan de game..
Welke attachments zitten dan achter een betaalmuur die beter zijn dan attachments waarbij dit niet zo is?
Overigens is het grinden van attachment totaal niet heftig. Zelfs iets te makkelijk als je het mij vraagt.
Er zitten geen betaalde attachments in de game. Met de battlepass kan je sommige attachments wel sneller unlocken. En krijg je ook blueprints die je een wapen geven met attachments die je misschien nog niet eens unlocked hebt. Sommige blueprints zijn dan ook super handig als je een laag level hebt.
Zo'n beetje alle wapens worden veel beter met attachments.. Vergelijk b.v. een HDR sniper standaard en met alle benodigde attachments, een wereld van verschil..
Dat is niet waar.
Alle wapens zijn vrij te spelen en te levelen zonder er voor te betalen.
Is gelijk alleen kun je in warzone een loadout drop met je eigen custom wapens kopen (van in game geld wat je kan verzamelen tijdens het potje waar je niet voor kan betalen met echt geld)

Hier zit dus wel verschil in aangezien je bij level 1 nog niet zo veel attachments unlocked hebt voor je wapens, maar er is volgens mij wel een Skil based match making.
Je hebt sneller je wapen met de attachments die je wil hebben ja maar als je zoals ik al een tijdje speelt heb je die ook en houd je die ook in de nieuwe seizoenen. heb me verder ook eigenlijk niet benadeeld gevoeld vergeleken met andere spelers die er wel geld aan uitgeven(ik geef er geen geld aan uit).

Ook krijg je die boosts gratis zo nu en dan.
In ieder geval iedere dag rond 5 uur een happy hour met dubbel xp.
Nouja, na level 55 heb je alle mogelijke wapens unlocked en level 55 heb je na een paar dagen casual spelen al bereikt. De rest van de 100 levels is meer voor de show. Met de battle pass kan je wat extra skins en cosmetics krijgen, maar als je daar geen waarde aan hecht mis je niks en die persoon heeft ook geen extra voordeel ingame.
Ja maar wapens hebben hun eigen unlock level.
Die gaan voor 90% ook allemaal 50/60/70.

Dus als je alle attachments wil vrijspelen ben je wel even bezig.
Je kan ook een regiment aan maken en een happy hour instellen. Elke dag een uur dat je dubbel xp krijgt. Dat stapelt niet met de normale xp boosts.
Buiten dat is het niet zo dat dubbel xp heel veel uitmaakt.
Buiten dat is het niet zo dat dubbel xp heel veel uitmaakt.
Voor de Battlepass-houders wel, ben je eerder op 100. En voor de levelers onder ons ben je eerder op 155. Maakt dus zeker wel uit. Ik speel voornamelijk met dubbel xp-weekenden, zo hoef ik minder lang te grinden om level 155 en 100 te halen. Ik heb namelijk wel een leven en game voornamelijk op casual niveau, ik ben dan ook niet enorm goed, maar ook niet erg slecht... maar om nou de hele avond te gamen, nee.
Maar wat win je er mee om level 155 te halen? Het geeft je niets extra in de game..
Moet het iets geven? Is dat het hele doel van gamen, dat het je iets geeft? Het kan een doel op zich zijn, puur het feit dat je het hebt bereikt, een stukje voldoening. Als ik voor mezelf spreek: ik wil het altijd wel halen, puur omdat het mij een doel geeft. Ik ben een casual gamer, streamen heb ik niks mee, winnen hoeft voor mij niet, ik volg niemand, heb geen team... puur voor de lol.
Wapens levelen is niet cosmetisch en dat gaat wel sneller als je de game koopt (via MP deathmatch bijv). Zo was het veel makkelijker om de Akimbo perk te krijgen en vervolgens (toen dat nog OP was) hele squads weg te vegen met je dual wield.
Even mierenneuken maar dit slaat natuurlijk nergens op:
Verder krijg je met een battlepass 10% meer XP en een hoop gratis spullen,
Als je betaald voor de Battle Pass is alles wat erin zit per definitie niet gratis :)
Heel eenvoudig:

Elke cent die je uitgeeft aan multiplayer is overbodig, maar mensen vinden het blijkbaar wel leuk.

Dat kwartje van het verdienmodel viel bij mij eigenlijk echt pas toen ik besefte dat voor kinderen de nieuwste fortnite skins en dansjes gelijk staan aan de voetbalplaatjes of flippos die ik vroeger spaarde.

Ik vraag me af of iemand ooit al die skins echt bekijkt en denkt: wauw wat heeft die persoon een mooie skin...

Voor mij kan het in ieder geval allemaal gestolen worden, maar speel het spel wel met veel plezier!
Ik vraag me af of iemand ooit al die skins echt bekijkt en denkt: wauw wat heeft die persoon een mooie skin...
Het is vooral voor jezelf, de ander zal het een worst wezen welke skin je hebt. In Fortnite kun je jezelf tenminste nog zien, zij het van de achterkant. Vooral leuk met vrouwelijke skins + strakke kleding als je begrijpt wat ik bedoel... Ik trap er ook steeds in *kuch* "gelukkig heb ik nog minder dan 100 euro totaal aan fortnite uitgegeven en kan ik nu toch niet meer spelen sinds de nieuwe update.
Hoe weet je dat het een ander worst zal wezen? Zeker gezien het in dit geval over kids gaat.
ja eens, ik ben bang dat er een behoorlijke factor "opschepperij" bij komt kijken.

het droevige aan dat verhaal is dat de kinderen die het meeste geld krijgen waarschijnlijk de mooiste spulletjes uit de klas hebben.
Omdat ik nooit een tegenstander ben tegengekomen die niet meteen het vuur opende maar naar me toe kwam lopen en een dansje deed als blijk van waardering voor mijn skin. Ja, wellicht boeit het je teammates, en dan als het bekenden van je zijn. Weet niet of een onbekende in je team zo snel een complimentje zal geven.
Het simpelste is om het zo uit te leggen.

Warzone is de "battle royale modus" van de nieuwste call of Duty (call of duty: MW) en is gratis te spelen.

Call of Duty: MW is de call of duty zo als ze al jaren uitgebracht worden (CoD 1,2,4, black ops, etc) moet je kopen om dus de singleplayer en multiplayer (TDM, FFA, S&D, domination) te spelen.

De battlepas speelt cosmetics, Skins voor
oa wapens en blueprints voor wapens vrij. Alle attachments zijn echter ook gewoon te unlocken door mensen te killen met het wapen en het zo te lvlen, de battlepas bleuprints zijn dus een soort van shortcut, maar niet exclusief of sterker.

De wapens voor het gratis warzone en het te kopen MW zijn hetzelfde. En zijn makkelijker te lvlen in de multiplayer omdat je daar zelf je wapens kan kiezen. In tegenstelling tot Warzone waar je wapens van de grond gebruikt of genoeg ingame geld vind om je eigen wapen te kopen voor die ronde.

[Reactie gewijzigd door cardboardgenie op 29 juni 2020 21:33]

ik heb me er ook niet in verdiept. Teveel schermpjes, plaatjes, dingetjes, ik zie het ook niet. Maar ik vermaak me prima door gewoon te spelen. Zie daarom ook geen enkele reden om iets aan te schaffen, lekker houden zo dus
lvlen in warzone was vroeger geen probleem. pakte eigenlijk altijd alle scavengers maarja nu hunt iedereen erop. enige manier om nog wapens te lvlen is nu plunder. moete. ze dus wat aan doen ;p maarja wat nog belangrijker is laat pc en xbox spelers ook crossplay uit kunnen zetten en niet alleen voor ps -,-

maarja ben wel beetje uitgekeken op warzone. het is te random ene dag haal ik maar max 5 kills per potje en de andere dag 20 kills per potje, dat klopt gwn niet. hoe het komt ben ik niet achtergekomen maar ik heb het idee dat cod je af en toe helpt een match door te komen, om zo je geluk een impuls te geven en je daardoor blijft spelen. Hoe weet ik niet maar ben er klaar mee xd
SBMM.
De party leader bepaalt.
Is dat zo dat de party leader bepaalt? Heb je bron? Dan laat ik voortaan mn noob vrienden hosten ipv ikzelf :*)
Er is iemand geweest die met verschillende k/d accounts getest heeft.
En ik merk het zelf ook, als ik bij een noob vriend instap zijn de potjes vaak makkelijker dan als ik zelf de leader ben.

https://www.youtube.com/watch?v=clIdnyiISpU

[Reactie gewijzigd door Dutch_CroniC op 30 juni 2020 09:59]

Op naar de hogere winrate haha!

-edit- filmpje test alleen solo's dus zegt niks over party leader

[Reactie gewijzigd door YoMajesty op 30 juni 2020 12:15]

Ja maar de leader is degene die een match opzet.
Ik merk het zeker wel. Maar uiteraard zijn er meerdere goeie die bij lage instappen en die kom je ook in de makkelijkere potjes tegen.
We hebben altijd dezelfde partyleader, dus dat zal het niet zijn.
Het voltooien van een contract geeft ook flink wat weapon exp. Je krijgt deze exp voor het wapen dat je op dat moment vasthoudt. Zeker in plunder is dit een prima manier om wapens te levelen. Ik heb laatst in 2 potjes mijn kali sticks naar level 20 gekregen, icm een double weapon exp token.
season pass voor cosmetische dingen :)
Klopt inderdaad. En het geld komt voornamelijk van de Battle Pass denk ik. Als je die 1 keer voor een tientje aanschaft, dan heb je hem daarna elke keer gratis opnieuw als je elke keer tot het eind komt, wat opzich wel te doen is.
Zelfde verdienmodel als elk ander free to play game: microtransacties
En dit verdien model werkt veel beter dan games uitgeven voor €60
Oke velen zullen 100% de games gratis spelen maar rijke mensen geven tienduizenden euro's uit.
Beste f2p game die ik ken en speel is Rise of Kingdoms
Het probleem met dit verdienmodel is dat je ook mogelijk mensen hebt die tienduizenden euro's uitgeven die dit helemaal niet kunnen betalen. Denk hierbij aan de CS:GO-cases waarbij mensen uiteindelijk gokverslaafd zijn aan de cases.

Daarnaast vind ik het zelf een kwalijke zaak dat kinderen al vroeg hieraan worden blootgesteld (zie Fortnite). Ik zou mijn kinderen liever € 60 geven voor een (volledige) game dan dat ze zonder dat ik het doorheb al hun geld (en misschien mijn geld) uit gaan geven aan microtransactions.
Vroeger (en waarschijnlijk ook nog wel nog steeds) werden kinderen gepest omdat ze geen merk kleding droegen. Tegenwoordig ben je een arme "no-skinner" als je geen fancy dure skin in fortnite hebt ...
Ja en vroeger in de games die ik speelde had je dat niet want je moest gewoon spelen om de beste items te krijgen :)
ja precies, nu koop je gewoon de ''coole'' dingen
Daar is niks aan veranderd. Cosmetische opsmuk was er overigens nauwelijks, en dat is prima. Een paar unlockables houd me wel tevree, net zoals 'vroegah'.

Veel mensen doen net of het essentiële game onderdelen zijn. Je kan prima zonder een regenboog-eenhoorn-glitter outfit.
Tegenwoordig ben je een arme "no-skinner" als je geen fancy dure skin in fortnite hebt ...
Dit is een ding? :')
Die mensen "leechen" zeer zeker niet. Al die mensen die gratis spelen zorgen dat het spel genoeg critical mass heeft. Veel spelers, altijd wel wat te doen, dat heeft aantrekkingskracht en trekt dus ook weer meer betalende spelers.

Fortnite zou bijv. echt niet zo populair zijn als het niet een hele lage entry level had door gratis te zijn. Sterker nog. Fortnite was niet zo populair toen het nog paid early acces was. Warzone heeft ook zo'n easy entry. Fortnite is cartoony, Warzone wat meer realisme.

If you're not paying, you're the product....
"If you're not paying, you're the product..."

Eens, al betaal je hier met je aanwezigheid ipv privacy zoals bij Facebook of Google.
hoezo leechen, de game wordt gratis aangeboden voor je
Dus als je niks betaald ben je opeens een leech?
Het klinkt wellicht als een belediging, maar ik vind leechen wel de juiste benaming. Waarbij ik tegelijkertijd ook vind dat er niets mis mee is in dit geval. Misschien is " een niet-betalende gebruiker" sympathieker verwoord. Het wordt immers gewoon gratis aangeboden en aan de andere kant zoals @dr.lowtune het beschrijft, je vervult nog steeds een rol door lobbies te vullen, zodat betalende spelers blijven spelen. En je zorgt voor mond-tot-mond reclame zodat je potentiële betalende gebruikers erbij krijgt.

[Reactie gewijzigd door KoningSlakkie op 30 juni 2020 07:53]

Dus Activision brengt een game uit die gratis speelbaar is en als je er gebruik van maakt zonder te betalen ben je een leech?

Volgens mij is dat een zeer vreemde gedachtengang.

Definitie na een snelle Google zoektocht:
a person who extorts profit from or sponges on others
Definitie leech

[Reactie gewijzigd door PearZeaL op 30 juni 2020 16:17]

Cosmetics en battle passes. Vooral de weapon skin packs zijn erg duur (tegen de 20 euro).

Zelf speel ik de laatste COD sinds dag 1 dus battle passes zijn voor gratis zolang ik maar 1000 cod coins verdien elk seizoen. Op dit moment zelfs als ik een seizoen niet speel heb ik genoeg coins. Maar daarbuiten wordt het dus al 10 euro voor een battlepass voor het dan lopende seizoen. Een seizoen duurt gemiddeld 54 dagen.
Ik heb de game gekocht omdat ik warzone vet vond en nu ook wel eens benieuwd was naar de MP kant van de game. Dus ze hebben me eerst laten proeven en toen ik door kreeg dat het best wel smaakte ook direct blijven zitten voor het hoofdgerecht en het toetje (battlepass gekocht).
simpel:
Je hebt de basegame die je kunt kopen in de winkel voor de reguliere MP zoals we CoD kennen. Dezen hebben ook toegang tot Warzone met de attachments/operators die ze via de mp/sp hebben unlocked.

Warzone op zich is gratis, en je kunt alles wat de anderen ook kunnen. levelen van guns voor je loadouts zal alleen wat moeizamer gaan maar is niet onmogelijk.

MP/Warzone maken ook gebruik van het Battlepass systeem, elke seizoen kun je een battlepass kopen om alle cosmetische rewards te unlocken die je verkrijgt door te spelen en dus te stijgen in je battlepass level. De battlepass is niet verplicht, en de nieuwe guns zijn er ook voor hen die geen pass hebben (zolang ze maar het bepaald pass level halen).

Dan heb je nog de store, waar je cosmetische skins voor guns/operators/etc kunt kopen tegen cod points (deze zitten meestal in packs). cod points verdien je op bepaalde levels in je battlepass of kun je voor cash geld op voorhand aanschaffen.

[Reactie gewijzigd door Kneth87 op 30 juni 2020 14:12]

Ik heb geen Playstation Plus en ik kan gewoon Warzone spelen. PSplus is niet nodig. :)
PSPlus is niet nodig voor F2P MP games. Wel voor de rest van de MP games.
Die map zal wel een map voor MW zijn, niet Warzone.. :)
Denk het wel. Zie titel: Infinity Ward laat 200 spelers Battle Royale doen in Call of Duty: Warzone
Nee, de foto wijst duidelijk op Multiplayer. Infinity Ward maakt altijd duidelijk een onderscheid: Multiplayer is de paid game, Warzone is de F2P game (alhoewel ze beiden Multiplayer games zijn). De map is dus voor de paid game.
Nee, is voor Warzone
Het kopen van guns, Skins en andere packs met geld.
Want de servers kunnen het nu al handelen met 150 man, toch? /s
De 12 tick servers zullen er niet beter op worden |:( Gisteren ook weer, lag lag lag, echt insane...
De servers zijn ruk, dat klopt, maar het zijn geen 12 tick servers, dat is een broodje aap waar ik ook in was getrapt (het was in custom games tot op voor kort gek genoeg, daar kwam het verhaal vandaan)
In die mode is iedere drop een ‘hot drop’.
nu is helaas de deathmatch modus eruit
Word er een beetje moe van ..

Ze implementeren allemaal features zonder de huidige te verbeteren. De servers zijn tegenwoordig waardeloos ( PS4 Crossplay disabled).

Leuk, die 200 man. Maar ik heb dan toch liever stabiliteit van de huidige game. Waarvoor mensen ook €60,- neerleggen.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee