Infinity Ward brengt seizoen 4 van Call of Duty: Modern Warfare uit

Het vierde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare is uit. Spelers kunnen sinds donderdagochtend nieuwe maps spelen en nieuwe wapens gebruiken. Ook is er een nieuwe Battle Pass en heeft Warzone een nieuwe modus.

In het vierde seizoen van de game voegt ontwikkelaar Infinity Ward een aantal nieuwe maps toe. Dat zijn onder andere Trench en Barakett Promenade, maar ook Scrapyard. Die laatste is bekend van Modern Warfare 2. Trench is een kleine map voor twee tegen twee spelers, terwijl Barakett Promenade juist grotere teams aankan. Ook zitten er nieuwe wapens in het spel, zoals de SMG uit Call of Duty: Ghosts en de CR-56 assault rifle. Er zijn challenges beschikbaar voor wapens waarmee spelers een nieuwe sticker en een player card kunnen unlocken.

Call of Duty: Warzone bevat een nieuwe modus. Warzone Rumble is een match die in verschillende gebieden rondom Verdansk plaatsvindt, waarbij twee teams van vijftig spelers met parachutes in het spel worden gedropt. Tot slot is er een nieuwe Battle Pass, waarmee spelers nieuwe beloningen kunnen vrijspelen.

Infinity Ward heeft seizoen 4 van Call of Duty: Modern Warfare uitgebracht om 08:00 uur Nederlandse tijd. Het gaat om een grote download, waarschuwt het bedrijf, maar het heeft veel compressie toegevoegd, waardoor de game uiteindelijk maximaal vier gigabyte extra schijfruimte op consoles inneemt. De ontwikkelaar had de release van Modern Warfare vorige week uitgesteld vanwege de protesten in de Verenigde Staten. Het was toen nog niet bekend wanneer de release dan wel zou plaatsvinden.

Door Tijs Hofmans

Nieuwscoördinator

11-06-2020 • 11:51

117 Linkedin

Reacties (118)

118
113
38
7
1
67
Wijzig sortering
Als je het dan eens normaal zou kunnen downloaden, maar nee hoor, al maanden is men zogenaamd op de hoogte van problemen bij het downloaden van patches etc maar doet er kennelijk helemaal niks aan.. Schandalig voor zo'n grote uitgever als Blizzard/Activision, het interesseert ze gewoon weinig tot niks..

Blizzard/Activision serverpark op dit moment: https://www.youtube.com/watch?v=b4Jxs3h-3ZU

[Reactie gewijzigd door Inflatable op 11 juni 2020 21:52]

precies dit!!

Niet te doen weer momenteel, vorige keer bij een grote cod update het zelfde. Ook toen heb ik het na een paar uur maar opgegeven en probeerde het een volgende dag nog eens.. als ik het me goed herinner ook toen met weinig succes.

Echt onacceptabel voor zo'n grote uitgever en zo'n grote game. Tenzij ze geddosed worden, dan begrijp ik het, maar dat bericht hebben ze nog niet naar buiten gebracht.

Te bizar dat ik nu zo te zien dezelfde ervaring ga krijgen in ieder geval...

[Reactie gewijzigd door Ocin32 op 11 juni 2020 17:41]

Kies een andere region, dat wil wel eens helpen met je d/l snelheid.
Exact! In de tijd dat CoD nog bij Steam zat, nog nooit, maar dan ook nooit snelheid problemen gehad met updates etc. Schandalig dat dit nu niet lukt. Al vaker klachten gemaakt, maar je krijgt niet eens een reactie terug. Welke regio je ook kiest, download komt niet boven de 100KB/s uit. (terwijl ik normaal 65MB/s haal.
Ik had gisteren inderdaad ook dat hij bleef hangen op 100KB/s. Region change in de client hielp niet. Toen VPN aangezet vanuit USA en boem, 15MB/s (max van mijn internet). Daarna was hij vrij vlot binnen.
Vanochtend met 25mb per seconde, had deze zo binnen. Merkte in de loop van de dag wel wat servers issues maar niets abnormaals.
Ja eerst die onzin dat ze het uitstellen, en dan nog zulke problemen terwijl het al maanden bekend is.
Lijkt erop dat het ze niet uitmaakt.
Ik gebruik NordVPN. Connectie naar NY, region op US en vlammen met 15 MB/s gemiddeld. Richting Asia/China connecten is de moeite niet waard, US geeft bij echt de hoogste snelheid.
Ik mis nog een stukje in de tekst. Er zijn namelijk zeker nog 3 dingen toegevoegd aan Warzone:

The Jailbreak: Dit is een random event dat in een potje Warzone kan gebeuren. Als dit gebeurt, dan komt iedereen die aan het toekijken is, weer terug. Dus ook de mensen die dood zijn gegaan in de gulag al.

Firesale: Dan is 1 minuut lang alles spotgoedkoop, of zelfs gratis bij de Buy Stations. Dit gaat dus waarschijnlijk een chaos opleveren bij die Buy Stations.

Supply Choppers: Deze kun je uit de lucht schieten voor mooie loot, zoals bijvoorbeeld 3 maal een UAV.

De laatste 2 toevoegingen vind ik erg mooi, maar over die eerste ben ik nog niet helemaal uit. Wat denken jullie? De gulag vind ik een goede toevoeging, maar als dat verloren is, vind ik persoonlijk dat je dan gewoon verloren hebt.

edit: typo

[Reactie gewijzigd door dehardstyler op 11 juni 2020 12:01]

Ik verwacht dat niet veel mensen lang aanwezig blijven voor een Jailbreak. Ik denk dat ie ook niet in de allerlaatste cirkels zal gebeuren, dus als je er 4 gehad hebt, kun je sowieso wel weg, gok ik. Maar de meesten starten toch gewoon een nieuw potje op. De eerste dagen zal het druk zijn, maar daarna zal het wel weer meevallen. Ik heb geen zin om 10 minuten te wachten op een "misschien"-tje

Ook nieuw:
Warzone Rumble!
Warzone Rumble is a brand-new mode in Warzone. Two teams of 50 players parachute and battle it out in various areas around Verdansk. This mode is high action with custom loadouts, vehicles, and quick respawns.

Dus dat is een beetje de lobby vooraf, lijkt me niet zo heel boeiend als volledige gamemode. In Fortnite viel het nog mee omdat je cover kon bouwen, maar hier heb je dat niet.

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 11 juni 2020 13:06]

In Fortnite viel het nog mee omdat je cover kon bouwen, maar hier heb je dat niet.
Gewoon lekker met 50 man in Superstore kampen.
En de andere 50 in Airport. En dan lekker snipperen. :P

edit: typo

[Reactie gewijzigd door dehardstyler op 11 juni 2020 13:12]

Ik zou niet eens kwaad worden van een deur opentrekken en door 20+ man te worden neergesprayed.
Ik ook zeker niet! Hahaha.
Ik zou me er wel beter bij voelen als ik 1 iemand wist te downen.
Het jailbreak event lijkt mij helemaal niks. Heb je halverwege de game ineens weer 150 man in het spel, gaat lekker chaotisch worden.
Alleen de mensen die hun teammates nog spectaten én de mensen in gulag. Is je team gewiped, dan kom je niet meer terug via dit event.
alleen toch de mensen die aan toekijken zijn? als ik @dehardstyler zijn post lees. Ik blijf niet een hele tijd ingame spectaten om te hopen dat dit random event plaatsvind :p
Maar dat is toch het hele punt van battle royale. Anders is het vrijwel een normale MP modus met een middenstuk.
In MP zullen er zeker mensen blijven hangen neem ik aan aangezien je teruggekocht kan worden. Als in SP speel (solo) dan stap ik meteen uit de server, ik blijf nooit kijken (tenzij ik misschien een hacker spot ;) )
als je Squad of Duo speelt zal dit misschien anders zijn, maar solo stap ik er meestal meteen uit ;)

Blijf jij ook ingame als je hele squad is afgeknalt?
Ja lijkt me een mooie functie als je samen met vrienden speelt, en dan toch weer met vrienden kan spelen.
"it sets free everyone who was waiting in the Gulag and everyone who was still spectating."
https://www.gamespot.com/...ch-notes-fo/1100-6478276/
Alleen de mensen in de gulag of die nog spectaten. Als dit slechts 1x in de 10+ potjes gebeurd lijkt het mij wel een grappige toevoeging. Dan zullen toch weinig mensen nog in het spel zitten omdat de kans klein is dat het gebeurd.
Over punt 1 ik denk dat er relatief weinig mensen blijven hangen om te kijken.
Misschien mensen die in teams spelen maar als je met randoms dropt zeker niet.

Voor die teams is het dan wel weer een groot voordeel dat ze hun member terug krijgen. Aan de andere kant kan je ze ook terug kopen met geld. Dus vraag me af of dit wel een heel groot voordeel oplevert.
Voor die teams is het dan wel weer een groot voordeel dat ze hun member terug krijgen. Aan de andere kant kan je ze ook terug kopen met geld. Dus vraag me af of dit wel een heel groot voordeel oplevert.
Precies hierom vind ik het dus eigenlijk een beetje jammer. "Vroeger" moest je dus inderdaad altijd opzoek naar geld.
Nu kan je zelfs (als ik het goed begrepen heb in ieder geval) met je hele team toekijken, dus na dat iedereen is dood gegaan in de gulag, en dan kom je met je hele team weer terug in het potje. Daar heb je dan als speler die wel gewoon blijft leven in potentie dus best veel nadeel van.

Voor de Youtubers die proberen zoveel mogelijk kills te maken is het natuurlijk wel leuk, want zo kun je best veel kills krijgen, als je sommige 3 keer moet killen.
He leuk dit had ik ook even gemist.
Alle drie wel leuk naar mijn idee.
The jailbreak > Vind ik een grappig idee. Echter vind ik de gulag geen goede toevoeging. Zeker na de eerste loadout drop ben je met alleen je pistol gewoon kansloos tegen ghost/coldbloaded/tracker full auto 60 clip m4a1. Daarnaast heeft iedereen tegen de tijd dat je terug komt al 500 UAV's in de lucht en krijgen ze een voice melding dat je in de buurt dropt. Zelf sla ik gulag altijd over na de eerste loadout drop

Firesale > Hilarisch en easy kills bij de buy station. Daarna veel geld om tegen "normale prijzen" de wereld te spammen met UAV's, Airstrikes etc. Super!

Supply Choppers > geen idee gewoon een groot ding in de lucht tot nu toe heb ik er nog geen een zien worden neergeschoten.

De Contraband contract > leuk idee. Dit geeft een extra contract in de game. Tot nu toe nog niet gelukt af te leveren maar dat zegt meer over mij :) Lijkt erg op de recon missies. Just do them :)
Leuk... maar is dat hacken al een beetje afgelopen?
Ik speel op de PS4 en alleen maar met crossplay uit. Mijn games vullen alsnog snel, dus ik denk dat heel veel mensen, in ieder geval op de PS4, crossplay hebben uitgezet om deze reden.
Veel mensen hebben ook crossplay uit zodat ze niet tegen PC spelers hoeven te spelen en het daardoor al wat eerlijker is. Als ik met wat pc-mensen meespeel, start ik hem ook altijd op PC op, omdat daar de FOV een stuk hoger kan en je dus meer ziet.
Mja, dan moet je het wel op de PS4 spelen. Op de Xbox is het een ander verhaal, daar is crossplay verplicht. Zelf heb ik het ook uit.
Wie koopt er dan ook een Xbox? :+

Maar klopt inderdaad. Het schijnt wel te kunnen, alleen dan zit het niet in de game settings, maar in de Xbox settings. En omdat het dus lastiger is, zullen minder mensen het doen, en dan vullen je games dus amper.
Nee dat laatste klopt niet. Je kan crossplay gewoon aanzetten, maar bij een Warzone match wordt je verplicht crossplay uit te zetten, of Warzone te annuleren. Bij de PS4 heb je de keuze om de melding te negeren, om gewoon door te gaan. Crossplay kan op beide consoles eenvoudig uit, alleen bij de Xbox mag je niet Warzone doen zonder crossplay.
Dat is raar zeg. Dat wist ik niet. I stand corrected. :)
Daar waren destijds discussies over. "Crossplay kan niet uit" vs "Crossplay kan wel uit" en dat was dan precies het verschil tussen Xbox en PS4. Geen idee of Microsoft daar vinger in de pap heeft, dat ze persé willen dat Xbox en PC spelers samen spelen op beide platformen van Microsoft.
Dat is volgens mij de enige logische verklaring. Als het aan Activision had gelegen, dan kon het op de PS4 denk ik ook niet.
Ik denk eerder andersom. Als het aan Activision had gelegen had de Xbox ook crossplay uit kunnen zetten, zo kan iedereen zelf ergens voor kiezen. Bij de Xbox wordt die keuze afgenomen. Beetje jammer wel.
Dat is precies wat ik bedoelde, alleen dan andersom beredeneerd. :P
Ik zet hem ook uit alleen die irritante melding blijft maar komen... Hoop dat ze er want tegen doen.
Ja, die blijf je inderdaad wel krijgen, maar die neem ik voor lief. Je kunt hem ook gewoon negeren en laten staan, dan wordt er gewoon doorgezocht in de achtergrond.
Niet de eerste keer maar wel bij de tweede melding.. Kwam ik gisteren achter want het duurde wel erg lang.
Top dan hoef ik niet meer tegen spelers met auto-lockon te spelen :)
Ik speel met toetsenbord en muis, dus die vlieger gaat niet op. ;)
Shit! weer een mogelijkheid om ff lekker te zeuren gemist :+
Ik zou het zelf op de PC ook uitzetten, console players hebben zware aim-assist aan waardoor je alleen met je linker analogstick hoeft te lopen en de crosshair blijft op je hoofd gericht. 8)7
Nee.

''From the last 75 games we detected 11 suspicious players in #mijnID matches''
11 van de 11250 spelers waren verdacht? Ik vind dat verwaarloosbaar eerlijk gezegd.
15% van de matches een cheater, dat vind ik niet verwaarloosbaar. Dat vind ik zelfs schandalig.
Wat voor achterlijke rekensom heb jij hier gemaakt? Suspicious players =/= convicted cheaters en dan ook maar even aannemen dat ze allemaal in verschillende potjes zaten... ga je de echte rekensom nog doen? 11 uit 11250.
11 uit 75. Bedankt voor je wiskunde les.
Blijven zitten zeker.
Waar Kan je dat zien?
Er is in de afgelopen weken al heel veel gedaan om het hackers heel moeilijk te maken. Ik ben in de afgelopen twee weken ook geen hackers tegengekomen. Om aan te geven wat voor een maatregelen er zijn genomen, heeft Jack Frags een goede video gemaakt waarin hij het een en ander toelicht:
https://youtu.be/Dx6r0cHwaaM
Het hacken is nog steeds een ding, maar het is minder dan voorheen.
Voor PC is de update voor mij 45GB, heb de volledige game.
Echter wil het downloaden op dit moment niet vlotten, 100-500KB/s terwijl ik ~6MB/s normaal als max heb. Servers zullen wel overbelast zijn.
Je kunt in de Blizzard Battle.net applicatie de regio veranderen naar Amerika. Gaat bij mij meestal veel sneller.
Dit plus VPN op USA zit je op je max snelheid.
Dit is al langer een bug op PC, waarbij de downloads niet vooruit te branden zijn. Je kan dit 'fixen' door de downloadspeed op 300 te zetten, vervolgens de download te pauzeren en weer te starten, en dan de downloadspeed op 0 (unlimited) zetten. Dan gaat hij voor een tijdje weer vlotter.
Ik heb hier ook last van, echter lijkt het te werken als ik VPN op Amerika zet. Dan gaat het lekker snel.

[Reactie gewijzigd door Fikatje op 11 juni 2020 12:18]

Hmm werkt bij mij niet. Het is echt niet vooruit te branden...
Toch zal het netwerk het wel zwaar hebben. Hier op Xbox Live gaat het ook maar 40mbits.
Dit heeft in het verleden inderdaad wel een paar keer geholpen. Maar vandaag helpt het niet. Blijf op een paar honderd KB/s. Nu de andere tip maar toegepast; VPN op Amerika gezet en Battle.net login op Amerika. Nu 7.5 MB/s.
Alsnog een stuk minder dan kleine updates, die meestal wel vrijwel de volledige snelheid halen van rond de 30 MB/s. Want mijn kabel heeft max 250 Mbits en 30 MB is 240 Mbit, dus met wat overhead erbij zit ik ver op de max bij een kleine update gewoon zonder VPN en op Europees netwerk.

Nou ja, ik wacht maar af. Ooit is de update binnen.
Op Americas inloggen met je blizzard client werkt ook... soms.
Vpn naar de states aanzetten... ik trek de download binnen met 15-20mb/s:)

edit: Er wat mensen me voor met deze reactie xD

[Reactie gewijzigd door mfneed op 11 juni 2020 12:34]

Is wel de waarheid. EU servers haal ik minder dan 1Mb/s mee. VPN verbinden naar VS en in Battle.net aanpassen, hoppa, trekt m'n fiber lijntje helemaal vol.
85GB update, lekker bezig!!

Zie wel dat het een bug is, maar desondanks vrij vervelend.
Ik zag dat ze voor deze update een aantal zaken verbeterd/comprimeerd hadden, dus toekomstige updates zijn minder groot.
Vervelend als je op het goedkoopste dsl abbo zit, maar voor mij is dit precies een bakje koffie drinken voordat ik kan spelen
Anoniem: 1350842
@mikesmit11 juni 2020 12:09
Dat ligt ook nog wel aan het platform. Ik vind bijvoorbeeld de download snelheden op PSN op sommige momenten niet denderend. Dan kan je een terabit glasvezel hebben en naast de AMX wonen, als PSN niet sneller gaat moet je toch wat extra bakjes koffie zetten.
PSN is ook wel een beetje berucht om dit soort klachten. De day one patches van een populair spel zijn de ergste.

Maar ik heb een Xbox en een game pc thuis en die hebben daar eigenlijk geen last van
Dit. Ik heb een 300mbit lijn, maar no-way dat ik ooit op PSN de volledige bandbreedte haal.
Ik wel. Niet altijd, maar wel vaak.
Dat niet alleen, als een update uit is, downloaden ook veel mensen tegelijk. Bij mij gaat ie nu ook niet max- speed ondanks dat ik ook gewoon een snelle verbinding heb. Zit nu rond de 40mbit, maar hij kan sneller. En dat doet ie dan ook als het niet zo druk is.
Dat kan het voor iedereen zijn ;)
Ligt eraan hoe snel je drink en of je van ijskoffie houd.
Ja echt bizar die updates en install sizes voor deze game. Ik ben een van die idioten die dit spel gekocht heeft alleen maar voor de single-player campaign ook al is die maar ~6 uur lang, tussen de tijd dat ik de disk erin douwde en ik kon spelen was ik letterlijk 4 uur en 200 GB disk space verder. En nu weer 85 GB erbij, terwijl ik de multiplayer niet eens speel... Laatste keer dat ik een CoD koop dus.
Als je de multiplayer niet speelt kun je na het uitspelen van de Singleplayer modus de game toch gewoon weer verwijderen? Geen updates meer van 85GB en hoef je ook niet te klagen over het feit.
Als je de multiplayer niet speelt kun je na het uitspelen van de Singleplayer modus de game toch gewoon weer verwijderen? Geen updates meer van 85GB en hoef je ook niet te klagen over het feit.
Ja en dan de volgende keer als ik de campaign nog eens door wil spelen op een hogere moeilijkheidsgraad weer 4 uur updates downloaden voordat ik kan spelen, nee dat is lekker handig 8)7

Was het nou echt zo moeilijk geweest om het spel zo te distribueren dat de SP in feite gewoon standalone was, en alleen maar game files en updates voor de campaign hoefde te installeren? Voor zover ik weet is MW het enige spel dat zulke absurde update & install sizes heeft. Zelfs als je wel alle multiplayer zooi meerekent vraag ik me af waarom dit spel 200 GB nodig heeft en andere spellen die volgens mij net zo veel content hebben het met een kwart afkunnen...
LAN kabel eruit trekken voor je opstart? Maar dat is wel alleen een uitkomst als je echt alleen speelt natuurlijk.

edit: deze reactie is onzin. Zie ook: https://www.reddit.com/r/...rfare_is_alwaysonline_in/

[Reactie gewijzigd door dehardstyler op 11 juni 2020 12:29]

Nou heb ik nog niet geprobeerd maar het zou me verbazen als het spel uberhaupt opstart zonder internet verbinding eigenlijk.
Daar heb ik trouwens inderdaad niet bij stil gestaan. Je moet inderdaad altijd eerst door het "inlogscherm" van Activision heen, voordat je kunt kiezen tussen Campaign, Multiplayer en Warzone.

Dus ik ben inderdaad bang dat je wel moet updaten.
Erbij? Ik heb nu 40Gb over, ik kan dus niet even 85 erbij installeren. Maar ik snap je, multiplayer deel is echt waardeloos, ik had heel wat anders verwacht. Een vriend wou het samen spelen maar er is geen flikker aan het MP deel. Campain is wel mooi, maar dat is het geld en zeker de diskspace niet waard.
Co-op is wel leuk en niet erg makkelijk. Kan je ook heel wat uren mee verder.
Mulitplayer moet je wat inschatten waar je van houdt er is heel veel variatie. Hardcore/Free-for-all is mijn favoriet
Ik heb echt het idee dat ze gewoon de complete Textures folder vervangen door de nieuw te downloaden textures. De map word namelijk niet groter oid, is bij mij nog steeds ~99gb. Maar wel al meerdere updates gehad van 30gb+.
Het is niet 85gb erbij, het vervangt hele delen van de huidige files. Je download dus een deel van de game opnieuw. Maar het is niet alsof de game nu zelf 250gb is na al die updates.
Het is niet 85gb erbij, het vervangt hele delen van de huidige files.
'Erbij' als in 'nog eens 85 GB aan downloads & tijd om te installeren' erbij. Waarschijnlijk heb je tijdens de installatieprocedure zelf wel gewoon 85 GB vrije diskruimte 'erbij' nodig trouwens, want updates zijn volgens mij nooit in-place op playstation.

[Reactie gewijzigd door johnbetonschaar op 11 juni 2020 13:27]

Op de PS4 is dat inderdaad het geval. Op PC en Xbox gelukkig niet, daarbij wordt er gewoon overschreven.
"It will only take up 4 GB extra" ... Dat is alsnog gigantisch als je ziet wát voor nieuwe dingen ze toegevoegd hebben. 4 GB klinkt misschien weinig voor een spel van 180 GB en een update van 85 GB op de Xbox... maar ik vind het nog veel.

De nieuwe PS5 krijgt slechts 800 GB aan schuifruimte. Die zit op dag 1 al vol straks.
Nee want de PS5 gebruikt kraken compressie waardoor de games een fractie van de ruimte innemen.
En vanwege de SSD kunnen developers de assets beter verwerken.
Eindelijk een "Work smarter, not harder" mentaliteit.
Hopen dat andere partijen ook eens daarover nadenken.
Hoeveel info is hier over vrij gegeven? Voor zo ver ik gehoord had hebben ze alleen uitgelegd dat ze dedicated hardware gebruiken voor compressie en decompressie maar niks over hoe dit toegepast gaat worden en of dit voor alle files is, of alleen voor textures. Word audio ook kleiner?

Er zijn teveel vragen nog zonder concrete cijfers om deze aankondiging als heilig te verklaren.

Buiten dat. Het feit dat beide next gen consoles SSDs gaan gebruiken gaat er al voor zorgen dat games stukken kleiner worden omdat ze geen compensatie hoeven te doen voor seek times, dit betekent dat elke asset maar 1x aanwezig is. Veel games zullen nog maar een fractie van de huidige grootte zijn. Dit is overigens ook goed nieuws voor pc land aangezien geen een uitgever een game helemaal opnieuw ontwerpt om deze naar pc te porten.

Ps dit is wel slecht nieuws voor iedereen die zijn games op een harde schijf heeft staan ;)
Ten opzichte van de PS4 brengt Kraken 10% tot 30% verbetering. Dus die 200GB van Call of Duty zal met Kraken rond de 150GB zitten. Vervolgens is het niet meer nodig om assets zo vaak op te slaan in ieder sectie van het spel. Misschien dat daar dan nog eens zo'n 50GB af gaat. Zit je nog steeds aan 100GB. Denk dat er toch iets mis is met Modern Warfare in design. RDR2 is de helft op PS4.
Hackers is weer een issue, niet alleen in warzone maar ook in hardcore tdm bijv. je kan een keer een mzl potje hebben maar sommige spelers elke pot 7 tot 8 kd ratio is niet realistisch of je moet thinnd heten.

En wat ik niet snap, is ze lanceren de update maar de download speed is nog steeds niet opgelost. waarom maken ze geen scheiding tussen warzone (gratis) spelers en mensen die betaald hebben voor de game?

45gb met 1 mbyte per sec downloaden is geen pretje...

edit: als je niet weet wie thinnd is: https://www.youtube.com/watch?v=ohwK57Nba5o&t=18s wat een baas....

[Reactie gewijzigd door itlee op 11 juni 2020 12:29]

Helaas gister ook weer een hacker ervaren, blijft jammer van een leuk potje warzone. De downloadsnelheid van de update is bij mij ook niet al te best, hooguit 4 a 5 mb/s waar met mijn internet 18 mb/s haalbaar moet zijn.

Ik kende thinnd niet, zojuist even het filmpje bekeken. Goede speler, in mijn optiek alleen niet zoveel amusement om naar te kijken. Ik kijk graag naar Stonemountain64 solo of samen met aculite en tomographic. Uiteraard is dit geheel persoonlijk ;-).
Daarom speel ik bijna alleen maar Warzone Plunder voor de lol met wat vrienden en neem dit soort games verder niet meer serieus.. DM eigenlijk alleen als ik ff snel een wapen wil upgraden ofzo.. Zitten anders zoveel zaken in waar je je aan kan gaan ergeren..
Waarom is er geen warzone met 20/30/50 spelers met alleen de laatste 2 a 3 circles? Ik vind het einde altijd een stuk leuker dan het begin of ben ik de enige?
Voor mij juist andersom, die laatste circles zijn niet goed voor mijn rikketik :p
Oh, blijkbaar is het nu niet meer "tijd voor hen die zich uitspreken voor gelijkheid, rechtvaardigheid en verandering om gezien en gehoord te worden" en kunnen ze seizoen 4 wél uitbrengen? Wat een poppenkast.
Anoniem: 1350842
@RedPixel11 juni 2020 12:10
Moeten we dan de wereld maar even 10 jaar stop zetten zolang deze protesten er zijn? Want het is natuurlijk een mooie verbeelding om te denken dat na 3 weken protesteren racisme opeens weg is. Je kan prima support laten zien, maar op een gegeven moment moet de wereld ook verder draaien.
Je stipt precies aan wat ik bedoel, blijkbaar word ik verkeerd begrepen.

IW is alleen nogal hypocriet: het al dan niet uitbrengen van deze uitbreiding heeft blijkbaar helemaal niets te maken met de protesten. Bovenstaande tekst was de vorige keer hun uitleg, waarom ze het uitstelden. Deze uitleg is nog steeds van toepassing, de protesten zijn er nog steeds, de misstanden zijn er nog steeds, het racisme is er nog steeds. Waarom dan nu niet meer uitstellen?

Dat je als bedrijf stil wilt staan bij de protesten, prima, ik vind de tekst die ze toegevoegd hebben aan het laadscherm ook prima. Maar als je met bovenstaande reden Season 4 uitstelde, en deze reden geldt nog steeds, waarom dan nu niet meer uitstellen? Dat is ronduit hypocriet.

Dat allemaal even los van het feit dat je blijkbaar als Amerikaans bedrijf er stil bij moet staan, en dat veel bedrijven er, zo lijkt het, voor eigen gewin iets van zeggen, en niet (alleen) omdat ze het opeens zo eens zijn met de protesten.
Ik weet niet of ze hypocriet zijn. Je moet het publiek tegenwoordig behandelen als een wespennest - als het al druk aan het zoemen is dan hou je beter zelfs je adem in als je in de buurt bent. Als diverse vergelijkbare bedrijven en instellingen al zaken hebben uitgesteld want black lives matter, dan weet ik niet wat er gaat gebeuren als je daar dan niet braaf aan meedoet...

Hypocriet of een angst om duizend keer gestoken te worden, wie zal het zeggen.
Waarop wil je dan dat ze wachten? Ze hebben het nog even ruimte gegeven, waarschijnlijk om wat op schema te raken onder het mom van "BlackMatters". Na 10.000 manifestanten op een hoopje in Brussel en een aantal individuen die enkele winkels kort en klein hebben geslagen hebben we genoeg gezien denk ik.
Ik had het idee dat Warzone zich nu op een andere locatie zou afspelen. Zit ik hiermee op een verkeerd spoor, of komt dit nog?
De intro doet dat wel vermoeden idd. Waren eerst ook wel geruchten (En een gedeelte van deze video gelekt). Tot nu toe nog niet bekend.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee