Resident Evil Village komt op 7 mei ook uit voor Google Stadia

Resident Evil Village komt naar Google Stadia. De game verschijnt op dat platform op 7 mei, net als de versies voor pc en consoles. Google verkoopt de game tijdelijk inclusief een Chromecast Ultra en Stadia-controller voor 70 euro.

De game kost op Stadia 70 euro of 80 euro voor de Deluxe Edition. Gamers die voor 21 mei bestellen, krijgen daar zolang de voorraad strekt een Chromecast Ultra en Stadia-controller bij. Een soortgelijke promotie organiseerde Google rondom de release van Cyberpunk 2077 op Stadia.

Resident Evil Village werd vorig jaar aangekondigd voor consoles en pc. Er gingen al geruchten dat de game ook naar Stadia zou komen, dat is nu bevestigd. Het spel komt uit op de Xbox Series X en S en de PlayStation 5, maar ook voor de Xbox One en PlayStation 4. De nieuwe survivalhorrogame heeft een eerstepersoonsperspectief.

Google maakt ook bekend dat Resident Evil 7 biohazard Gold Edition vanaf 1 april onderdeel is van het Stadia Pro-abonnement. Gamers die betalen voor de Pro-versie van Stadia, kunnen vanaf dan die game zonder meerprijs spelen. Resident Evil 7 zal ook los te koop zijn voor Stadia-gebruikers die geen Pro-abonnement hebben.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

22-03-2021 • 17:25

56 Linkedin

Submitter: Dionysiou

Lees meer

Reacties (56)

56
50
35
21
6
10
Wijzig sortering
Goed nieuws, Stadia controller en CCU op MP verkopen en je hebt het spel gratis. FIFA speelt ook echt heel goed op Stadia! Benieuwd hoe we er over 3/4 jaar voor staan, of het er nog is of niet laat ik in het midden.
Eens, dit ziet er weer toekomstgericht uit. De AAA-games blijven mooi binnenstromen. Goed teken dat de ontwikkelaars er heil in blijven zien!
Ach, ik speel mijn oude games nooit opnieuw. Al mijn games van de super Nintendo, Xbox, ps3 en PS4 liggen op zolder te verstoffen. Nu ben ik halverwege de 30 en wil ik vooral lekker gamen wanneer t mij uitkomt zonder er teveel geld aan uit te geven (want minder tijd, dus minder te verantwoorden om grote uitgaven te doen). Als ik nu een Xbox zou kopen zou ik ook voornamelijk xcloud gebruiken. Ik zie mezelf dus niet als eigenaar, maar als afnemer van een service. Net zoals ik geen eigenaar ben van een serie op Netflix.
Voor beide zienswijzen is een product beschikbaar nu, dat is toch prima?

Edit: typos

[Reactie gewijzigd door Ht87 op 22 maart 2021 18:50]

Wat als je iemand bent die met een game van €10,- zich een jaar kan vermaken omdat hij niet veel gamed. Als streaming alles is wat er nog over is zal je gedwongen worden tot niks of €120,- per jaar te betalen.

Je mag absoluut niet zelf beslissen hoeveel je consumeerd. Dat gaan de grote partijen wel voor jou bepalen. Minimaal 30% per maand besteden aan wegwerp entertainment. Ook al gebruik je een beetje, betalen zul je!
Er is toch niemand die je tegenhoud dat te doen? Je kan nu voor hele mooie prijzen een ps4 kopen met een zooi games.

En overigens kan je ook prima gamen op de gratis stadia versie.
Dan zou ik zeggen dat je voor dat bedrag ruim 4 jaar kan gamen tov een 500 euro console :)
Wat als je iemand bent die met een game van €10,- zich een jaar kan vermaken omdat hij niet veel gamed.
Dat is perfect mogelijk op Stadia. Een abonnement is niet nodig. Je kan perfect een game van €10 aanschaffen en die een jaar of meer spelen zonder nog één extra euro te moeten betalen.
Ik doelde er op dat als alternatieven niet meer bestaan dan verdwijnen de gratis versies ook.
Human fall flat, 14,99 en het meeste gespeeld op stadia in de laatste maanden!

Echt, probeer dit (en niet gelijk opgeven). Je zult ook helemaal in een druk liggen van alle rare acties van anderen.
Als je één game van 10 euro (verouderd dus) per jaar wilt spelen kun je makkelijk af zonder Stadia Pro. Dus kosten 10 euro per jaar. Lijkt me iets goedkoper dan 10 euro per jaar én de aanschaf van een PC of console.
Ach, ik speel mijn oude games nooit opnieuw. Al mijn games van de super Nintendo, Xbox, ps3 en PS4 liggen op zolder te verstoffen. Nu ben ik halverwege de 30 en wil ik vooral lekker gamen wanneer t mij uitkomt zonder er teveel geld aan uit te geven (want minder tijd, dus minder te verantwoorden om grote uitgaven te doen). Als ik nu een Xbox zou kopen zou ik ook voornamelijk xcloud gebruiken. Ik zie mezelf dus niet als eigenaar, maar als afnemer van een service. Net zoals ik geen eigenaar ben van een serie op Netflix.
Voor beide zienswijzen is een product beschikbaar nu, dat is toch prima?

Edit: typos
Welke spellen heb je allemaal, als je niet wil spelen waarom ze dan niet verkopen?

Ik zou graag er wat van willen kopen, ik speel nog regelmatig op me SNES en Sega Multi Mega en Amiga CD32, vooral met me neefje(s), ik vind vaak die oude spelletjes leuker.

En ik betaal niet veel voor spellen, ik koop ze altijd als ze heel goedkoop zijn, ik ben nu Quake aan het spelen, en die kocht ik voor minder dan €2,- heb hem vroeger zo goed als niet gespeeld, en ziet er fantastisch uit op een 21:9 monitor op 3440x1440.

En opzicht prima, maar straks woord alles zo, straks is niks meer van je, en daar ben ik vel op tegen, zo als BenVenNL ook al goed uitlegt.

[Reactie gewijzigd door AmigaWolf op 22 maart 2021 19:55]

Haha je hebt me op een punt: uit nostalgie verkoop ik de super nintendo niet. Maar dat komt ook omdat dat jeugd nostalgie is. Voornamelijk super Mario world en mario kart. Overigens zie ik bij mijn overige consoles geen enkele reden om ze niet te verkopen. Niet toevallig FIFA 08 t/m 18 op je wensenlijst? Zo'n FIFA-reeks is voor mij beetje de reden dat ik minder nostalgie voel bij recentere gamejaren. De gamewereld is veranderd
Haha je hebt me op een punt: uit nostalgie verkoop ik de super nintendo niet. Maar dat komt ook omdat dat jeugd nostalgie is. Voornamelijk super Mario world en mario kart. Overigens zie ik bij mijn overige consoles geen enkele reden om ze niet te verkopen.
Aha ik begrijp het, ook een van de rede dat ik de Amiga CD32 kocht wat jaren geleden.
Niet toevallig FIFA 08 t/m 18 op je wensenlijst? Zo'n FIFA-reeks is voor mij beetje de reden dat ik minder nostalgie voel bij recentere gamejaren. De gamewereld is veranderd
Nee ben nooit een fan geweest van sport spellen, behalve als het echt bijzonder en over the top was zo als Brutal Sports Football.
Tuurlijk, je kunt je games niet verkopen. Dat is een nadeel. Maar ik heb net heel Hitman uitgespeeld, gekocht voor iets van 10 euro.

Geen andere kosten, geen game pc moeten kopen, geen console, geen abbo , niks. Zelfs geen bijkomende kosten voor online play. Perfect toch?
Had google niet laatst hun inhouse stadia game devs de laan uit gestuurd? Dat geeft me niet veel vertrouwen in dit platform. En als ze ermee stoppen dan ben je je games kwijt.
Klopt, echter:

Je kunt met een minimale investering al genieten van Stadia. Daardoor valt het risico erg mee. Juist dit soort acties zijn daarom zo interessant! Zelfs in het 'worst case' scenario kom je hier niet bedrogen uit.

Ikzelf gebruik stadia vanaf dag 1, als het over een jaar stopt is dat zeker balen, maar ik zal geen spijt hebben, want het is simpelweg geen enorme investering geweest. Controllers kan ik nog op PC gebruiken. Ik zou vooral balen omdat ik nooit terug ga naar een ouderwetse console, en dus minder zal gaan gamen, waar ik nu zo van geniet.
Je kunt met een minimale investering al genieten van Stadia. Daardoor valt het risico erg mee.
Hadden consoles hetzelfde model gehad dan had ik nu niet mijn playstation en nintendo games van de afgelopen 30 jaar niet meer kunnen spelen. Het risico is dus dat je het geld dat je aan de games uitgeeft (wat niet weinig is) gewoon kwijt bent. Zelfs een tweedehands console is een beter voorstel dan je inkopen bij stadia.
Ik vind de investering wel meevallen. Heb toen met Cyberpunk van een vergelijkbare deal gebruik gemaakt. Ik kreeg voor 60 euro een Stadia controller, een Chromecast Ultra en de game Cyberpunk 2077 (ging toen door een code zelfs nóg een tientje van af, 50€ dus).

Heb Cyberpunk met veel plezier kunnen spelen via Stadia. En daarna Stadia niet echt meer gebruikt (speel sindsdien alleen nog CoD Warzone eigenlijk).

Als Google morgen de stekker uit Stadia zou trekken, zou ik dat jammer vinden, maar ik zou geen spijt hebben van m'n aankoop. Ik heb voldoende plezier uit Cyberpunk gehaald en heb als het ware een gratis Chromecast Ultra en bluetooth controller.

Ik bedoel hier vooral mee te zeggen dat Stadia voor een of 2 specifieke games kopen, bijna niet slecht uit kan pakken met deze aanbiedingen. Als je voor honderden euro's een collectie op gaat bouwen, wordt het een ander verhaal.
Jou suggestie van een tweedehands console is werkelijk belachelijk. Dat ding maakt herrie, lomp en lelijk, de graphics zijn matig, traag opstarten, telkens wachten op updates van games of console. geen nieuwe games (of zoals Cyberpunk). risico op defect, geen eenvoudig schakelen tussen TV/Tablet/Laptop enz, beperkte hoeveelheid opslagcapaciteit....

Ik ben te oud voor die shit, ik heb geld, geen tijd, ik wil gewoon gamen, wanneer ik wil, waar ik wil, op het apparaat dat ik wil. Ik speel een spel xx uur, daarna raak ik het nooit meer aan. Stadia is voor mijn situatie gewoon top.

Als ik vandaag 'Monkey Island' wil spelen dan koop ik het gewoon op GoG, ik ga werkelijk niet zoeken of ik een 30 jaar oude floppy nog ergens kan vinden voor die paar euro.

Zo zie je maar : een oplossing kan voor de een werken, en voor de ander niet. Jammer dat je niet kunt voorstellen dat er mensen zijn voor wie Stadia juist wel werkt.

[Reactie gewijzigd door 12345j op 22 maart 2021 20:42]

Ik wil toch even op je verhaal reageren omdat ik me meer en meer begin te ergeren aan de negativiteit die veel mensen bij Stadia spuien. Ik ben oprecht benieuwd waar dat vandaan komt. Inhoudelijk kijkend naar jou verhaal is het niet heel sterk. Zoals Flagg hierboven al aangeeft, waarom kun je niet gewoon accepteren dat er een nieuw platforms, dat jij niet de doelgroep bent en het daarbij laten?

"Ja er zijn zat volwassen gasten die kids hebben en van de vrouw geen console mogen halen en daardoor paar tientjes betalen voor een oke oplossing."

Stereotypes werken goed, alsof alle Nederlandse vaders onder de plak zitten en zelf geen beslissingen meer mogen nemen? Ik heb voor Stadia gekozen voor het gebruiksgemak.

"het komt echt voorlopig nog niet in de buurt van full blown console gaming"

Wie zegt dat dat moet? Keuze tussen gemak en kwaliteit is iets wat elk persoon zelf moet afwegen. Als de kwaliteit je niet bevalt koop je toch een new-gen console? Daar ga ik jou toch ook niet voor affikken? Uit het verleden is al gebleken dat gemak soms boven kwaliteit gaat (zie de muziek en film industrie).

"inmiddels trekt Google al wat stekkers uit de studio's"

Als je je er verder in verdiept zie dat dat een bewuste keuze is. De ontwikkeling van games binnen de bedrijfscultuur van Google loopt moeizaam en de tussentijdse resultaten vallen tegen. Het is een harde keuze maar m.i. wel de juiste, ze gaan nu meer focussen op het binnenhalen van 3rd party AAA titels. Daar komt nu meer geld voor beschikbaar.

"ik geef het nog een paar maanden of hooguit een jaar voordat het echt sterft."

Een onderbuik gevoel in een betoog? Dat is een lekker sterke onderbouwing. Tenzij je meer info hebt dan zie ik graag de bron. En kom alstublieft niet met killedbygoogle, het merendeel op die site is opgegaan / samengegaan met andere diensten en voor zover ik weet hebben ze nog geen betaald diensten gecanceld.

"Heb de stadia ook geprobeerd en je ziet gewoon dat je naar upscaled beeld zit te kijken met een aardige load aan compressie en latency. Ja tuurlijk leuk voor Cyberpunk maar daar houdt het dan ook wel een beetje op."

Goed dat je het geprobeerd hebt en dat je concludeert dat het niets voor jou is, maar dan herhaal ik mijzelf: waarom het daar niet bij laten? Waarom deze haatcampagne starten? Leven en laten leven zou ik denken?

Wat voor de een "meevalt" weegt voor de ander zwaarder mee. Ik vind het in ieder geval een super platform en de voordelen (geen installs, geen diskspace problemen, overal kunnen gamen) wegen voor mij op tegen de nadelen (iets mindere beeld kwaliteit, lege multiplayer lobbies). Ik noem het games aanbod bewust niet, want 1. Die groeit momenteel behoorlijk en 2. Als er echt een game mist kan ik die altijd nog op een ander platform spelen.
Ja er zijn zat volwassen gasten die kids hebben en van de vrouw geen console mogen halen en daardoor paar tientjes betalen voor een oke oplossing.
Ik val niet in die categorie. Misschien wel in die leeftijd, maar ik heb geen kids en mijn vriendin gamed ook gewoon graag (mee). Voor haar ligt de voorkeur op stadia want niet het werkt gewoon goed en snel. Ik start nog steeds af en toe Steam/PC SNES of PS3 op. Ik begrijp die "dadia" categorie wel, want het roept tot de verbeelding van vele. Maar van de 5 mensen die ik echt goed ken en die helemaal happy zijn met Stadia zijn dat stuk voor stuk hardcore gamers die Stadia er gewoon extra bij nemen. Geen van hen heeft een gezin.
Hoezo? Ze gaan blijkbaar vol inzetten op games van bestaande studio’s.
Eeuwig roepen dat we er geen vertrouwen in moeten hebben heeft ook geen zin.
Ondertussen komen er nl. steeds meer games bij (FIFA21 werkt ook perfect), en gooien ze wederom dit soort acties er tegen aan.
De laatste weken worden er veel nieuwe games toegevoegd. Ook veel met mooie kortingen te koop. Ik heb in een maand of 3 nu inmiddels een mooie collectie van RDR2, Ghost Recon: Breakout, FIFA 21, Borderlands 3, Assasins Creed: Odyssey en Final Fantasy XV.

Allemaal aangeschaft met mooie kortingen en voor iemand met weinig tijd maanden zo niet jaren speelplezier.

Het in bezit hebben van games is leuk maar uiteindelijk gaat het in het leven om plezier maken en daar is dit perfect voor. Geen 2k+ uit hoeven geven voor weer een game PC en ik kon binnen een dag aan de slag zeg maar.
Op dit moment vind ik stadia de beste ervaring geven qua performance. Heb daarnaast xcloud en shadow pc. Die komen niet in de buurt hoe stadia nu is. Nu snap ik wel dat shadow pc een veel kleinere bedrijf is.

Paar dagen geleden de premier editie gekocht en wat was ik verrast hoe goed stadia is. Geen streaming stutter of hoe je dat ook noemt. Input delay bijna tot niet merkbaar. Streaming stutter ervaar je wel bij xcloud en shadow pc. Had dus niet verwacht dat stadia dat goed voor elkaar heeft.
Op dit moment vind ik stadia de beste ervaring geven qua performance.
Dat ze beter zijn dan concurenten betekent niet dat het een goede deal is.
Ik kan me voorstellen dat als je in een situatie zit waarin je je geen hardware kunt veroorloven of als je in een andere bijzondere situatie zit dat je voor streamen gaat. Maar in zn algemeen blijft het een slechte deal zolang je volle bak voor de games betaalt.
Ik weet niet of je in de stadia winkel hebt gekeken. Maar zelfs stadia heeft kortingen op games. Ok het is niet goedkoper dan fysieke games. Die zakken sneller in waarde. Maar op dit moment zijn het kortingen vergelijkbaar met bijvoorbeeld de xbox store.

Ik heb zelf ook de seriesX maar was benieuwd hoe stadia is. Ik heb slechte ervaring met de concurrentie van stadia(xcloud en shadow pc). Toch maar gewaagd en wat was ik dus verrast. Daarbij heeft google een deal met ubisoft voor ubisoft plus. Moet helaas nog wel in europa uit komen(kan wel via vpn). Enige manier om dat te krijgen is een gamepc of stadia straks. Dus gratis stadia met een abbo van ubisoft plus is dus ideaal.

[Reactie gewijzigd door MissMe NL op 22 maart 2021 20:02]

Als je Playstation kapot is en Sony maakt geen nieuwe meer ben je je Playstation games ook kwijt.

Mee eens dat dat wat onwaarschijnlijker is dan dat Google de stekker uit Stadia trekt. Maar geef Stadia eens een kans. De dienst is gratis af te nemen en werkt goed via de browser met een muis en toetsenbord of xbox/playstation controller. Dus je hebt 0 kosten aan hardware als je 1 van de twee alin huis hebt. Sterker nog! Op een Android telefoon is Stadia ook te spelen met on screen controlls. Niet elk spel speelt even lekker daarmee maar je kan tenminste wel Cyberpynk op je Samsung Galaxy oid spelen. Er staan gave indy games in de store vanaf 5 euro. Mocht Google Stadia sluiten dan heb je niet zoveel verloren. Ja, Google heeft een reputatie maar als niemand Stadia een kans geeft puur op basis daarvan dan komt het sowieso niet van de grond.

Persoonlijk vind ik Stadia echt een heerlijk platfom en ik heb daarom besloten geen next gen console in huis te halen. Stadia all the way en als stoppen, jammer dan. Zoek ik wel weer verder. Dat ik mn games kwijt ben vind ik persoonlijk ook niet erg. Ik speel een spel uit en start ze zelden nog eens op.
Premiere Edition is de Stadia Controller plus Chromecast Ultra.

Dit had een reactie moeten zijn op @s1h4d0w

[Reactie gewijzigd door hcQd op 22 maart 2021 18:31]

Je kan moeilijk om Stadia heen op deze manier. M'n aandacht was al gewekt door de aanbieding van €60,- voor de premier edition maar nu voor een tientje meer met RE Village.

M'n ps4 1st gen ratelt nog lekker door en een prima backlog voor handen.

Ik ga dit een kans geven!

[Reactie gewijzigd door Stef120 op 22 maart 2021 19:44]

Goed om te zien dat Stadia steeds beter gebacked wordt met AAA-games.
Ik zie veelal dat de twijfel over de bedrijfsvoering van Google gaat en (bijna) nooit inhoudelijk op de techniek. Dit soort games helpen om meer 'body' te geven voor mensen die op basis van het eerste punt nog twijfelen.
In het ergste geval heb je met deze deal een goedkope Chromecast Ultra met Controller gekocht :)
Edit: Blijkbaar komt de Stadia Premium Edition altijd met een Chromevast en controller. Dat staat echter niet expliciet vermeldt bij de game pagina zelf.

---

Iemand een link, of is dit niet beschikbaar in Nederland? Heb de Stadia app gedownload en me geregistreerd, maar de RE: Village pagina toont alleen dat je de game krijgt en Stadia Premium Edition. Niks over een controller en chromecast. De video toont de controller en chromecast wel aan het einde, maar vreemd dat de game pagina daar niks over zegt.

[Reactie gewijzigd door lepel op 22 maart 2021 19:02]

The Stadia Premiere Edition offer will not be listed on the Resident Evil Village pre-order page
Dat klopt iig niet (meer), in de Stadia-app staat het er gewoon bij op de pre-order pagina.
Stadia Premium Edition IS een Chromecast + controller. Niks meer en niks minder.
Hoop ge-argumenteer her en der maar voor mij is Stadia gewoon absolute top techniek. Het is werkelijk verbazingwekkend hoe goed het voor mij werkt. Hey een game - klik - speelt game. Geen gedoe, geen gedownload, geen gewacht, gewoon klik en spelen. En dan werkt het ook gewoon, vrij bizar allemaal als je op ben gegroeid met flapperende floppies :)

En nu niet meteen allemaal roepen dat ik een causal gamer ben en daarmee geen recht van spreken heb (wat vaak gecombineerd lijkt te worden om vage redenen). Ik heb ook een dedicated pc staan met triple screen en simracing setup, niet persé casual stuff. En toch zit ik vaak op de bank beetje te gamen met stadia.
Precies. Heb zelf xcloud en shadow pc en stadia is by far the beste. Laat de concurrentie maar eerst alles voor elkaar krijgen net als stadia. Shadow pc gaat waarschijnlijk het niet lukken maar xcloud zou wel in de buurt kunnen komen.
En nu niet meteen allemaal roepen dat ik een causal gamer ben en daarmee geen recht van spreken heb (wat vaak gecombineerd lijkt te worden om vage redenen). Ik heb ook een dedicated pc staan met triple screen en simracing setup, niet persé casual stuff. En toch zit ik vaak op de bank beetje te gamen met stadia.
Gewoon negeren dat soort mensen. Ik heb zelf ook een dedicated gaming PC, maar game momenteel meer op de bank met mijn PS4. Dat komt ook deels doordat ik nu ook bij mijn PC moet werken, dus daarna echt geen zin meer heb daar te zitten, maar ook omdat het gewoon lekker is om op de bank te hangen en lekker relaxt wat te gamen.
Stadia is heel nice. Het werkt super fijn. Ik ben alleen benieuwd wat de toekomst zal brengen. Het gratis model waarbij je enkel games hoeft te betalen is niet rendabel en dient enkel om klanten te lokken. Uiteindelijk zul je toch moeten betalen denk ik, anders ga je je spellen niet meer kunnen spelen.

Of misschien zullen ze werken met een tijdlimiet bij de gratis versie ofzo.

GeForce now heeft zijn prijzen verhoogd, shadow is er mee gestopt als ik me niet vergis. Gamestreaming is duur.
Ik denk dat ze een grote backlash krijgen als ze in eens je gekochte spellen achter de paywall gaan zetten. Gaan ze heel veel problemen mee krijgen. Geforce now verkoopt toch geen spellen? Shadow pc is nog niet gestopt heb het zelf. Alleen de toekomst ziet er niet goed uit voor shadow pc.
Als ik mag speculeren: ik denk dat de gratis variant over een X periode advertenties gaat bevatten. Dit zie je ook bij bv Rakuten: je kunt een film huren, maar ook al een paar gratis kijken, maar dan krijg je af en toe reclame. Net zoals bij YouTube gaat dat net zo hard irriteren tot je de betaalde gaat doen. Maar wil je dat niet kun je wel gratis een console gebruiken.
Of ze houden gewoon de spellen iets duurder om het wel rendabel te houden? dat lijkt mij de logische keuze die ze volgens mij nu al toepassen...
Qua kosten valt t best mee, beetje vergelijkbaar met de digitale store van PlayStation. Je moet gewoon de acties in de gaten houden. AC Odyssey gekocht voor zo'n 15 euro, nba2k20 gekocht voor 3 euro, maar dan wel rdr2 voor 45 euro terwijl hij elders goedkoper is. Geven en nemen.

[Reactie gewijzigd door Ht87 op 23 maart 2021 09:53]

Vet balen paar dagen geleden voor 60 euro alleen de ultra en controller gekocht. Wel echt zeer tevreden over stadia. Beste gamestreaming dienst by far. Stadia heeft me ook overtuigd dat dit de toekomst is. Als de performance nu al zo goed is bij stadia. Kan het alleen maar beter worden. Helaas is dat bij xcloud nog ver te zoeken. Maar heb goede hoop dat Microsoft het ook zo goed voor elkaar krijgt als google.

[Reactie gewijzigd door MissMe NL op 22 maart 2021 17:43]

Als je een paar dagen geleden hebt gekocht heb je nog recht op retour. Een mailtje dat je dat wil doen of de bundel wil zal wonderen doen.
Heb het vrijdag binnen gekregen. Maar om alles weer in te pakken en terug te sturen. Misschien neem ik gewoon mijn verlies. Heb ook al watchdogs legion gekocht voor 25 euro op stadia en ben daar druk mee bezig.
Daarom ook een mailtje met dat je het wil doen óf de deal. De meeste bedrijven willen ook helemaal niet dat jij terugstuurt en/of ongelukkig bent met je aankoop en zullen gewoon de dealvoorwaarden aanbieden.
ik vind G-force Now anders ook niet slecht,
Dat is ook de enige van de bekende gamestreaming diensten die ik nog niet heb getest.
69,99 voor een game is vrij intens. Maar met deze Première deal is het weer interessant.

Stadia werkt verder ernstig goed. Heel wat Destiny 2 gespeeld op een MacBook M1.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee