Ziggo voegt 46 zenders toe aan aanbod Go-app

Ziggo heeft bekendgemaakt dat er sinds maandag 46 zenders zijn toegevoegd aan het aanbod van zijn Go-app. De app maakt het mogelijk om tv, films en series op mobiele apparaten te bekijken. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden voor naar de tv streamen van films en series.

Het bedrijf heeft een lijst met de toegevoegde zenders gepubliceerd. Het gaat onder meer om BBC One en Two, de Engelstalige Al Jazeera en een aantal Duitse zenders zoals ARD, ZDF, WDR en Arte. Het zenderaanbod is afhankelijk van het abonnement.

De provider maakt verder bekend dat de castfunctie van de Ziggo Go-app is uitgebreid. Nu is het mogelijk om inhoud uit het Movies & Series-pakket te streamen naar een extern apparaat. Dat kan via een apparaat met ondersteuning voor Google Chromecast of Apple AirPlay, aldus het bedrijf. Casten via de Windows 10-app is niet mogelijk. Het bedrijf bracht de app samen met de hernoemde Horizon Go-app in 2016 uit.

Door Sander van Voorst

Nieuwsredacteur

26-06-2017 • 15:04

151 Linkedin

Reacties (151)

151
146
80
8
0
49
Wijzig sortering
Nu graag nog een keer van die belabberde video player op www.horizon.tv afstappen en dan is iedereen blij! Graag gewoon naar HTML5, gezien het nu in bijna geen enkele browser meer werkt (Silverlight).
Als je op windows werkt, in de store staat ook de ziggo go app. in tegenstelling tot horizon.tv werkt dat wel goed.
Die Windows 10 app werkte bij mij altijd perfect. Ik haalde met de HD-zenders altijd de limiet van de bitrate welke Ziggo toeliet. Dit was 3,5 Mbps.

Is die limiet na deze update ongewijzigd? Nog steeds 3,5 Mbps voor de HD-zenders? Dat zou echt in schril contrast staan tot de 9-14 Mbps die je via een Mediabox, Horizon box of CI+ module haalt op HD-zenders. Het beeld van de Ziggo Go app was/is daarom duidelijk minder. Vooral bij donkere scènes zag je vaak compressieblokken en -banden zitten.

Edit: zie ook de berichtgeving van Totaal TV hierover: http://www.totaaltv.nl/ni...kanalen-go-app-enorm-uit/
Interessante toevoeging uit dit artikel: BBC 1 en 2 en ARD zijn nu ook buitenshuis te kijken. Dit houdt ook in dat mensen die geen internetabo van Ziggo hebben maar bijv. van KPN of Telfort nu ook naar deze zenders kunnen kijken via de Go app.

[Reactie gewijzigd door dusty-2011 op 27 juni 2017 00:23]

Dat is wel een (kleine) verbetering, toevallig wilde ik afgelopen zaterdag BBC2 via de site krijgen, vanwege een storing in mijn woonplaats. Toen kreeg ik inderdaad nog de melding dat dat alleen kon via Ziggo Internet. Ziggo is niet erg duidelijk voor welke zenders dat geldt.
Tot gisteravond werkte BBC2 in HD nog niet buitenshuis en BBC 1HD (en al veel langer Prime HD) wel. Vandaag werken ze allemaal ook buitenshuis.

Nu hopen dat Canvas en Eén ook snel buitenshuis worden toegevoegd.
Zijn toch regelmatig wat storingen in de Windows App, aantal keren gehad dat het mijn Ziggo account wel herkende na inlog maar vervolgens bleef het zeggen dat ik geen zenderpakket heb in mijn abbo.
Het enige wat ik weet is dat de cache van de app volloopt en daardoor thumbnails steeds langzamer worden geladen. Een oplossing daarvoor is naar de locatie
%USERPROFILE%\AppData\Local\Packages\LibertyGlobal.ZiggoGO_gmwgfebrpy77e\TempState\FFSimpleDiskCache
te gaan en deze te legen. Verder was ik zeer te spreken over de app. T.o.v. de concurrentie lopen ze behoorlijk voorop.

[Reactie gewijzigd door JKP op 26 juni 2017 15:37]

Thanks!

Wellicht de belangrijkste reden voor mij waarom ik weer de site (in IE) gebruik is, omdat je dan met stappen van 5 sec kan spoelen. Het werd mij echt te irritant om in stappen van 30 sec te skippen of terug te spoelen in de app. Daarnaast werkt het laden via de website ook sneller bij mij dan de app waar dat voorheen toen Firefox silverlight nog ondersteunde andersom was. En het is niet alleen het laden van de thumbnails, maar ook het scrollen in de tvgids in de app wat niet goed werkt, dan staat er voor sommige programma's heel de tijd 'laden' op die plek. Ook nog pijltje omhoog en omlaag werkt niet voor het geluid.

Als ze dat even in de app zouden fixen zou ik die weer gebruiken.
Heb net in de map gekeken en er zit maar liefst 2,43 GB aan thumbnails in! Maar ik heb het idee dat (in ieder geval bij mij) het probleem hem in Runtime Broker zit, dit process word gestart met Ziggo Go samen en neemt bij mij soms tot wel 6gb ram in beslag. dit process kun je gewoon killen, sterker nog als je dit process killed gaat de Ziggo Go app veel sneller.

Ik had opgezocht wat een hoge memory usage van runtime broker betekende. Volgens Microsoft duidt dit op een app die beschadigd is of "een probleem" heeft in het algemeen.Runtime Broker gebruikt te veel geheugen
Herkenabaar, zitten nog wel wat bugjes in. Maar over het algemeen werkt hij hier wel goed, en bugjes geef ik door aan Ziggo. Kunnen ze dan hopelijk oppakken, of met een beetje geluk hebben ze ingebouwde telemetry en zijn ze zich er al van bewust.
Volgens de broncode van de horizon.tv player word de streamings-dienst door/ in samenwerking met http://www.conviva.com/media-entertainment verzorgd, dus telemetry zal alom aanwezig zijn https://www.youtube.com/watch?v=7hTO_txhH8g

*request locaties als https://pings.conviva.com/ping.ping staan standaard op de uBLock blacklist

[Reactie gewijzigd door 119961 op 26 juni 2017 15:47]

Hopelijk hebben ze dan ook nuttige telemetry als crashlogs ed aan staan.
Ik heb hier eigenlijk nooit problemen mee, en ik gebruik hem toch geregeld. Dat is natuurlijk geen garantie dat het bij iedereen goed gaat maar bij mij zijn de ervaringen goed.
Misschien moet ik dan maar eens bellen naar de vriendelijke oranje vrienden. Of ik heb gewoon weg pech gehad op dat tijdstip.
Ik heb windows 10 en de Ziggo GO app is niet beschikbaar.. misschien komt het omdat mijn systeem in het Engels is gezet maar lijkt me niet.. Daar vanaf gezien gebruik ik vele malen liever een website dan een App op mijn desktop pc, ik kan nog steeds niet, en zal waarschijnlijk nooit wennen aan Apps op een desktop..

edit: De App is dus wel beschikbaar enkel als je PC staat ingesteld op Nederlands als regio

[Reactie gewijzigd door Tweakwondo op 26 juni 2017 16:15]

Klopt, Nederland als region instellen, taal kan gewoon om US/EN blijven staan.
Anoniem: 938595
@Tweakwondo27 juni 2017 13:25
Ik heb windows 10 en de Ziggo GO app is niet beschikbaar.. misschien komt het omdat mijn systeem in het Engels is gezet maar lijkt me niet.. Daar vanaf gezien gebruik ik vele malen liever een website dan een App op mijn desktop pc, ik kan nog steeds niet, en zal waarschijnlijk nooit wennen aan Apps op een desktop..

edit: De App is dus wel beschikbaar enkel als je PC staat ingesteld op Nederlands als regio
Wat raar... Moet dat een soort beveiliging zijn of zo?
Nou, ik heb het regelmatig dat de streamen met een foutmelding in de App helemaal stopt. Op de site krijg ik geen foutmelding, maar buffert de stream soms even en gaat ie dan weer verder.

Als je alleen tv kijkt via de App op de tablet zelf werkt het wel goed. Maar een live uitzending op de Chromecast is een drama, kan nooit langer dan 5 minuten kijken, dan klapt de stream eruit.
Maar niet iedereen werkt;
a) op windows 10
of;
b) op windows in het geheel, voldoende die op Linux/macOS/OS X werken.
Of iOS niet te vergeten:-S
iOS heeft een eigen Ziggo Go app.
Dat klopt, ik gaf ook alleen maar aan dat het voor windows gebruikers een alternatief is.
Als Tweaker kun je de HTML5 versie al een tijdje gebruiken door je User-Agent te spoofen. Zie https://community.ziggo.nl/ziggo-go-96/how-to-ziggo-go-gebruiken-in-chrome-ook-op-linux-chromebook-16812
Let op: het lijkt nog niet helemaal stabiel te werken. Elke paar minuten valt hij uit en moet ik de pagina refreshen om weer beeld te krijgen.
Dat wordt 'm dus niet. Echt waardeloos dat Ziggo die html5 player nog steeds niet af heeft.
"Grappige" is dat go.ziggosporttotaal.nl wel HTML5 ondersteund.
Gezien ik de IE/Silverlight-configuratie niet werkend krijg is dit mijn enige optie 8)7

Rond de plaatsing van deze berichten viel de stream inderdaad af en toe uit. De laatste weken heb ik er echter totaal geen last meer van. Ik zou dus zeggen, probeer het zelf eens.

Overigens, gezien de html 5 versie blijkbaar al aardig werkt denk ik dat Ziggo deze nieuwe player toch eindelijk redelijk binnenkort voor iedereen open kan en zal stellen.
de HTML5 speler is inderdaad waardeloos heb je geen bal aan....
Gisteren toevallig nog gebruik van gemaakt op een Chromebook en dat heeft zeker een uur lang gewerkt zonder enig probleem. Beeldkwaliteit was goed en geen issues met bufferen. Een paar maanden geleden was het een stuk instabieler maar onderhand lijkt het (voor mij in ieder geval) een stuk beter te werken.
[...]

Dat wordt 'm dus niet. Echt waardeloos dat Ziggo die html5 player nog steeds niet af heeft.
Klopt! Volgens mij beloven ze al een paar jaar dat ie "binnenkort" uitkomt. Nu heb ik speciaal voor Ziggo Go (F1) een oude versie van IE moeten downloaden met een gare silverlight plugin. Lekker dan! En mensen die roepen dat ik maar de app moet downloaden, daar begin ik niet aan. Wat is er zo lastig aan een fatsoenlijke HTML 5 webplayer?! Het is 2017, Ziggo! Bovendien heeft de app ook een score van 3 uit 5 sterren. Lang niet vlekkeloos dus. Daar betaal je dus hoge abonnementsprijzen voor. Elke keer weer een abo-verhoging. Hoppa, daar hebben ze dan weer geen problemen mee. Als Ziggo geen F1 had, was ik allang pleiten geweest!
Klopt inderdaad, maar dit werkt vaak niet langer dan 1 minuut. Kortom, een serie afkijken werkt hier niet mee
Daar zijn ze 'al' mee bezig: nieuws: Ziggo hernoemt Horizon Go naar Ziggo Go en brengt Windows 10-app uit
Ziggo heeft de Horizon Go-app naar Ziggo Go hernoemd. De app, die al eerder op Android en iOS beschikbaar was, komt woensdag uit voor computers en telefoons met Windows 10. Het bedrijf geeft verder aan dat het werkt aan een html5-versie van de webapplicatie.

[Reactie gewijzigd door AnonymousWP op 26 juni 2017 15:16]

I know.. maar dat bericht is al van November vorig jaar, duurt allemaal veel te lang. Ze lopen gewoon te rekken omdat Silverlight volgens hun veiliger is..
Veilig omdat niemand het meer gebruikt. Ik bedoel hoeveel mensen hebben een andere browser dan Chrome, Firefox of Edge?
Sterker nog, uiterlijk eind 2016 zou er een beta versie beschikbaar komen van de HTML5 versie, wat eerst eind 2015 en dan weer begin 2016 was.
Is dit tegenwoordig niet https://ziggogo.tv?

[Reactie gewijzigd door Ebbeliebebbelie op 26 juni 2017 15:12]

Komt volgens mij op t zelfde uit :P
Je hebt gelijk, zover had ik nog niet gekeken 8)7
Bij mij blijft ie wel op de ziggogo.tv domein, echter wel naar een http gedeelte ipv https! (Melding 'materiaal blokkeert' toestaan)
Ik gebruik overigens de Opera (46) browser zonder Silverlight onder win10.
Het duurt alleen wel heel erg lang. Wordt dus nog even niet kijken op Linux dan... :/
https://community.ziggo.n...op-linux-chromebook-16812

Helaas niet bepaald stabiel.

En als je het niet erg vind om proprietary software te installeren kan Pipelight natuurlijk ook. Werkt alleen onder Firefox. Of je moet iedere keer los de plugin installeren in Chrome sinds die verwijnt na een herstart.

[Reactie gewijzigd door Zenety op 26 juni 2017 15:27]

Eveneens de belabberde app op samsung (en wellicht ook andere merken) tv's. Die is echt traag als dikke poep
Je loopt ongeveer een half jaar achter:
15 december 2016
Ziggo GO is de opvolger van de Horizon Go app. Ziggo GO is ook beschikbaar voor Windows 10. In Ziggo GO heeft MyPrime nu Ziggo Movies & Series (als je een XL abonnement hebt vind je hier ook HBO-series zoals Game of Thrones).
https://www.gratissoftwar...e-live-gemist-android-ios

[Reactie gewijzigd door Shark.Bait op 27 juni 2017 08:54]

Iemand enig idee of de replay problemen met cast zijn verholpen? Veel dingen kunnen niet gecast worden bij het terugkijken...
Nee helaas kan je nog steeds niks casten vanuit Replay TV in de Ziggo Go app (android hier). Volgens mij is dat geen 'probleem' maar bewust niet ingeschakeld vanwege rechten o.i.d. ?

Vindt het wel jammer, want dit is nu juist de functie die ik het meest gebruik (live tv kijken bijna niet, en iets uit Movies & Series zelden), daarvoor nog steeds afhankelijk van die verschrikkelijk trage Horizon box.
Ik cast/mirror gewoon met mijn Surface pro mijn hele scherm via miracast naar mijn Panasonic LCD. Vervolgens kan ik uiteraard gewoon de Ziggo app starten.
Ik kan dat overigens ook met mijn Microsoft Lumia 950XL (met m'n 930 lukte dat ook) doen.
Mirroring jaaa dat werkt wel :p Of althans, dat probeer ik ook wel eens (zowel windows als android) maar ondanks dat client, ontvangende tv en netwerk redelijk high end zijn, werkt t toch nog te mager (langzame connect, haperingen, random disconnect etc) om een betrouwbaar alternatief te zijn voor casten. Maar goed als de wireless goden goed gezind zijn lukt een kort videootje meestal nog wel.
Ik had die problemen ook, totdat ik het modem (connectbox) heb omgeruild.
Jij mirrored je beeldscherm en dat kan ook op android.
Maar hij wil casten en dat werkt niet ivm rechten.
Dat zijn geen problemen hoor... dat is een rechtending en gaan ze dus niet aanpassen..
Dat zijn geen problemen hoor... dat is een rechtending en gaan ze dus niet aanpassen..
Dat zou ik nu eens graag bevestigd zien door Ziggo. Ik vraag me echt waarom ik wel rechten heb om replay tv te starten op een 7" tablet, en niet op een 32" tv..... Welke rechten schend ik dan?
Tablet wordt als persoonlijk apparaat gezien in medialand, tv als apparaat waar je met meerdere mensen naar kijkt. Zitten weer andere rechten op volgens medialand...
Geen idee, misschien omdat je het dan makkelijker kan opnemen en kan distribueren of zo? Geen idee..
De zenders boeien mij niet zo, maar dit is dan wel weer interessant:
De provider maakt verder bekend dat de castfunctie van de Ziggo Go-app is uitgebreid. Nu is het nu mogelijk om inhoud uit het Movies & Series-pakket te streamen naar een extern apparaat.
Eindelijk eenvoudig van de app naar de tv streamen.
Ik heb dit anders de afgelopen maanden al kunnen doen met de vorige GoT seizoenen. Ging prima casten vanuit de app naar m'n chromecast dus voor zover ik weet zat deze functie al langer in de app?
Het zat ook al een aantal maanden in de app. Het lijkt nu te gaan om Movies en Series wat daarvoor dus niet mogelijk was.
Ik ging ervanuit dat het HBO pakket onder movies&series viel, echter zie ik nu dat dit pas vanaf movies & sereis L erin zit. Hoe dan ook, met movies & series XL kon dit dus al langer :)
Ik heb Movies&Series L en ik kan al sinds de Vodafone combinatie GoT casten naar mijn TV (vanaf een iPhone en iPad)
hbo werkte inderdaad, maar een serie als legend of the seeker van ABC niet. Dat kan nu wel (net getest), dus ik ben er wel blij mee. Nu kan dus alles, HBO en de rest.
Ik heb het zelf niet ervaren, maar het schijnt inderdaad dat dit al langer kon met de HBO series uit M&S XL.
Toch kun je nog niet alles streamen. Als ik de F1 live kijk kan die wel naar de televisie gestreamd worden, maar achteraf niet...
Ik moet het zelf nog uitproberen, maar hoe is de kwaliteit met het casten? Kan het tippen aan de kwaliteit van de Horizon Box?
Ik heb zelf geen Horizon box maar mijn vader wel, en ik vind zelf de stream op de Horizon box iets mooier dan de stream die ik op mijn Chromecast krijg als ik een aflevering van GoT cast vanaf mijn iPhone/iPad.
Nagenoeg hetzelfde qua beeld, alleen qua audio valt het tegen. Cast is alleen stereo, geen surround optie aanwezig in de app
Ik kon toch allang BBC1 en BBC2 via de app bekijken?
Dat was mijn eerste gedachte ook - laatst nog BBC2 gekeken via de app.
Hangt van je pakket af. Met Standaard TV (analoge kabel) lukt me dit niet.
Inderdaad. Ik kan al jaren BBC 1 en 2 kijken. En we hebben het standaard tv pakket. Mis ik iets?
De verandering aangaande die twee zenders evenals de ARD is dat deze zenders nu ook buitenshuis te kijken zijn. Je hoeft dus niet verbonden te zijn met Ziggo wifi. Daarom heb je ook geen internetabo van ziggo meer nodig om ze te kijken via Ziggo Go.
Ik gebruik eigenlijk altijd deze app om beeld te streamen naar de tv, veel handiger dan zo'n afstandbediening met een slome horizon box. Fijn dat dit nu ook kan met de 'Movies & Series'!

[Reactie gewijzigd door Cerla op 26 juni 2017 15:08]

Heb je dan aan alleen internet van Ziggo genoeg of heb je altijd een TV-pakket nodig?
Je moet wel het TV pakket hebben, anders zegt hij in de app dat je niks kunt bekijken omdat je geen TV pakket hebt. Als je een kennis hebt met Ziggo waar je het account van kunt gebruiken heb je zelf geen TV pakket meer nodig.
Wanneer komen ze nou met een native Apple TV gen 4 oplossing? De Knippr app van T-Mobile werkt best fijn maar wil niet een extra 10 euro pm gaan betalen voor iets dat ik al heb via de Ziggo GO app.

[Reactie gewijzigd door GeforceAA op 27 juni 2017 00:27]

Je kunt nu toch gewoon casten naar de AppleTV. Dat is een native functie ;-)
(maar ik begrijp je frustratie)
Ik zie geen reden voor Ziggo om dat uit te brengen.
Ik zie wel een reden om het niet uit te brengen: Ziggo verdient dik geld met de Horizonboxen en mediaboxen die je nodig hebt om TV te kunnen kijken. Kost je 4 to 6 euro extra in de maand. De gratis App maakt het leuk om te kijken op je telefoon of Tablet, maar een AppleTV applicatie maakt de mediaboxen overbodig en dat willen ze natuurlijk niet.
De reden om het niet uit te brengen zie ik ook, daarom geef ik ook aan dat ik geen reden zie voor Ziggo om een Apple TV app uit te brengen.

Maar ja dat is natuurlijk geheel ongewenst |:(
Ik denk dat jouw reactie gelezen wordt als "Ik zie geen reden voor Ziggo om dat uit te brengen, omdat niet zoveel mensen een AppleTV hebben.". Zo begreep ik het eerst ook...
Guys. Een AppleTV hangt aan een televisie right? Die kan dus al direct de stream pakken via doodnormaal digitale TV.

Of mis ik iets?
Nooit denk ik. Dat biedt hun geen voordeel. Daarom laat ik Ziggo weer links liggen.
Tot de nieuwe (betaalde) app van de NPO er is kijk ik wel via Knippr.
Mooi om te zien dat Ziggo.nl de App uitbreid. Wat ik dan wel weer jammer vind is dat de App in z'n geheel onvindbaar is in de Google Play store voor Android TV, dat scheelt weer een coax kabel, zeg maar.
Heb je het met een losse apk via een file explorer al geprobeerd? Ik heb van mensen gehoord dat dit werkte.
Via een omweg en je hebt een oude .apk nodig. Zelf heb ik het aan de praat gekregen maar vind het geen mooie oplossing

[Reactie gewijzigd door Nogne op 26 juni 2017 15:41]

Klopt dat werkt(niet handig), maar zelfs dat hebben ze kapotgemaakt met de Ziggo app.
De Ziggo app wil niet draaien, of heeft foute resolutie. De reden van gebruik: uitzending gemist via de app kan langer terug met meer zenders dan die je zo kan krijgen. En beter beeld.
Wat lastig is, soms loopt ie vast en vooruit of terug spoelen is ook bijna niet te doen.

Dit met Sony Android TV
Alleen E! Entertainment en het Film1 pakket zijn niet te bekijken via de Ziggo Go app.
Film1 heeft al z'n eigen app, dus dat zal er ook wel niet bij komen in de Ziggo app.
Een eigen app niet zo veel, HBO had dit immers ook en deze kanalen waren destijds wel via de app te bekijken. Ook Ziggo Sport en Fox Sports hebben een eigen app. Film1 was overigens ook niet via de app te bekijken toen het nog in handen was van Liberty Global, het zal een licentie kwestie zijn.
Tegenwoordig is Film1 zowel te casten als via Airplay te streamen.
Alleen werkt de site niet op Chrome, Firefox & Edge. :O
Ik werk met Opera (46) en heb geen Silverlight installeert. En de site werkt wel bij mij. Ik gebruik hier wel de link https://www.ziggogo.tv/nl/
Alleen als de stream moet starten komt er de melding dat er "Materiaal geblokkeerd" is, deze accepteer ik en de stream start (meestal).
De stream is dus niet in https, terwijl de site dat wel is!

[Reactie gewijzigd door cruysen op 26 juni 2017 16:55]

Eindelijk kan ik Indiaanse/britse TV kanalen kijken via Ziggo Go. O+
Ik neem aan dat je bedoelt "Indiase" in plaats van Indiaanse kanalen ;)

Indiaas = India/Hindi
Indiaans = Indianen (oorspronkelijke bewoners van Amerika)

Maar inderdaad, erg fijn dat niet alleen zenders uit het TV Standaard-pakket zijn toegevoegd aan Ziggo Go, maar ook veel uit het pakket Movies & Series XL en het volledige Hindi-pakket. Eindelijk kijken vanaf de tablet in je bed als je geen kabel-tv op je slaapkamer hebt en je alleen beneden in de woonkamer op de bekabelde televisie kunt kijken.

Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat de andere Plus-pakketten (Turks, Sport Totaal, Erotiek etc.) ook langzaamaan toegevoegd zullen worden.
Klopt tik fout, Thanks voor de opmerking. I respect that!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee