Prijs | |
Specificaties | Tower • 5 interne bays - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
- Dark TG
![]() |
Round-up - 19 midrange-ATX-kasten - De beste behuizingen van 60 tot 120 euro In deze megaround-up reviewen we maar liefst negentien midrange-ATX-behuizingen. Wat zijn de beste pc-kasten tussen de 60 en 120 euro? |
![]() |
Review - Fractal Design Meshify 2 Compact - Kleine update voor kleine kast De Meshify 2 Compact van Fractal Design is een behuizing die weinig verkeerd doet en voor menige tweaker een serieuze overweging voor een verse build mag zijn. |
Prima, goed doordacht.
Ik gebruik deze kast inmiddels ruim een jaar. Het is een compacte case met een prachtig design. Inbouwen ging gemakkelijk en is voldoende ruimte voor cablemanagement. Enig minpunt is dat er weinig USB3.0 aansluitingen te vinden zijn op het frontpanel.
Mooie ATX kast voor een prima prijs.
Komt geleverd met 2 fans, echter zou ik aanraden deze te vervangen aangezien ik last had van ratels in de fans.
Verder heeft deze kast een goede airflow, en heb je ruimte zat voor je videokaart, ssd's en kabel management.
Prachtige behuizing en een werkelijke verademing om in te bouwen. De bouwkwaliteit is uitstekend en het voelt ook echt als een premium behuizing. Geen uitbreek PCIe slots maar gewoon een mooi afwerking met een schroefje, makkelijke afneembare stoffilters en genoeg ruimte om je kabels netjes weg te werken.
Een hele mooie en praktische behuizing voor een Gaming PC. Erg fijn om in te werken met veel ruimte voor kabelmanagement. Weinig opbouw van stof met veel luchtstroom.
Mooie case, makkelijke kabelmanagement, en goede stoffilters. Top!
Wel zou de voorkant eraf moeten kunnen, maar ik heb geen flauw idee hoe dat moet.
Onderste stuk is wat klein waardoor een hardeschijf installeren wat moeilijk kan gaan als je een non-modulaire voeding hebt.
Prachtige kast. FD levert vervangende glasplaat als-ie breekt, alleen je moet wel even wachten erop.
Verder overigens uiterst tevreden met de kast, maar iets om rekening mee te houden: Koop alleen als je toegang hebt tot een reserve-paneel, of haal de niet-glas versie.
Fijne kast, cable management is erg eenvoudig in deze kast.
Ik raad echter wel aan om andere fans in de kast te plaatsen omdat de meegeleverde fans redelijk lawaai kunnen maken.
Ik ben zeer tevreden over de Meshify C (midi-tower). De ventilatie is fantastisch en kabels zijn makkelijk weg te werken. Geluiddemping is niet echt aanwezig, maar met een paar stille Noctua fans is dat ook niet nodig. De meegeleverde fans zijn prima, alleen geen 4-pins connector.
Dit is echt wel mijn favoriete kast als een non RGB fan voor standard ATX moederborden.
Gekocht vanwege de uitstraling en redelijke prijs. Tot zover nog geen spijt van.
Gewoon een goede kast voor de prijs. Vrijwel niks op aan te merken. Zeker een aanrader!
Prachtige case, goede kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Enige minpunt is dat er maar 2 fans worden meegeleverd i.p.v. drie (i.v.m. de stof filter(s) is een tweede intake wel aan te raden)
Lekker kleine, stylish ATX behuizing. Ziet er geweldig uit, en is niet zo groot. Makkelijk om een systeem in te bouwen, en 2 goeie fans meegeleverd. Ook echt schroeven voor alles wat je ooit zou willen inbegrepen.
Prima kast maar hij voelt door alle plastic niet erg degelijk aan.
Ik ben geen fanatieke gamer, dus wellicht minder veeleisend dan anderen, maar ik ben erg blij met deze case. Ziet er sjiek uit. Deze kast is muisstil en magneestrips lieten niet los. Voeding inbouwen met modulaire kabels is wat lastig door de gesloten voeding kast. Ik ben er blij mee.
Op zich een prima kast, maar toch wel wat frustraties die de score van uitstekend naar goed brengen.
Erg fijne case.
Bij het installeren van een radiator incl. fans aan de bovenzijde van de case, kan je alleen gebruik maken van low profile ram. Bij het plaatsen aan de voorzijde, wordt je sterk beperkt in de lengte van je GPU (max 315mm - dikte radiator = 285mm in mijn geval).
Een van de kleiner ATX kasten. Maar toch met goed kabel beheer. En goed bereikbaarheid van alle onderdelen.
De kast is zijn geld meer dan waard.
Als je stille kast zoekt is deze niet geschikt.
Eerste case, eerste keer zelf pc bouwen!
Viel heel goed mee. Tip: ga niet modulaire stroomkabels in je power unit duwen als verder alles al klaar is. Er is weinig ruimte onderin hiervoor, dus be prepared om flink te hannesen als je net als ik dit als laatste hebt gedaan.
Ben nog bezig met de bouw, maar irritant is hoe het glas gemonteerd zit met de schroefjes. Lastig terug zetten. Ook de fans hebben maar een 3 pins aansluiting, terwijl mijn moederbord een 4 pins aansluiting heeft. Verder ziet 'ie er goed uit en maat van de kast is prettig.
Deze kast is relatief compact, maar biedt toch voldoende inbouwruimte voor alle componenten. Ik gebruik de kast i.c.m. een ATX mobo, zeer grote luchtkoeler, 1x nvme ssd (op mobo), 3x SATA SSD (in kast) en 2x 3.5" HDD (in bracket in kast). Aanrader voor een cleane strakke build!
Erg blij met kast, strak design, mooie glazen zijpaneel. Bijgeleverde fans zijn stil en effectief, niet erg dat maar 2 zijn geleverd want kies liever zelf fans voor build. Aandachtspunt is relatief krappe ruimte als HDD kooi erin blijft en extra dingen zoals rgb controller moeten worden weggewerkt.