Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Prijs
Specificaties Tower • 5 interne bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Fractal Design Meshify C - Dark TG. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
19
Score: 4
11
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
NickAlan 10 september 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Ik gebruik deze kast inmiddels ruim een jaar. Het is een compacte case met een prachtig design. Inbouwen ging gemakkelijk en is voldoende ruimte voor cablemanagement. Enig minpunt is dat er weinig USB3.0 aansluitingen te vinden zijn op het frontpanel.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Cablemanagement
  • Voldoende inbouwruimte
  • Compacte case
  • Voldoende stoffilters

Minpunten

  • 2 USB3.0 aansluitingen op frontpanel

Eindoordeel

Score: 5
marc1990 11 augustus 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C

Een van de kleiner ATX kasten. Maar toch met goed kabel beheer. En goed bereikbaarheid van alle onderdelen. De kast is zijn geld meer dan waard. Als je stille kast zoekt is deze niet geschikt.

Pluspunten

  • Compact kast voor ATX
  • Je merkt weinig van het feit dat kleine is
  • Voornamelijk metaal gebruikt
  • Goed airflow

Minpunten

  • Het is geen stille kast
  • Kabel beheer aan de onderkant van atx moederboard slecht
  • Beperkt ruimte rond voeding en HDD case, kabels zijn daar moeilijk weg te werken

Eindoordeel

Score: 4
bendak 16 juli 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C White - TG

Eerste case, eerste keer zelf pc bouwen! Viel heel goed mee. Tip: ga niet modulaire stroomkabels in je power unit duwen als verder alles al klaar is. Er is weinig ruimte onderin hiervoor, dus be prepared om flink te hannesen als je net als ik dit als laatste hebt gedaan.

Pluspunten

  • Mooi
  • Stevig
  • 2 stille fans
  • Front mesh te modden naar andere kleur
  • Cablemngmt ging vrij goed
  • Front glas makkelijk te verwijderen

Minpunten

  • Gepriegel onderin aansluiten power cables
  • Handleiding kan duidelijker voor beginner

Eindoordeel

Score: 5
PutvogelNewbie 22 juni 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Ben nog bezig met de bouw, maar irritant is hoe het glas gemonteerd zit met de schroefjes. Lastig terug zetten. Ook de fans hebben maar een 3 pins aansluiting, terwijl mijn moederbord een 4 pins aansluiting heeft. Verder ziet 'ie er goed uit en maat van de kast is prettig.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Stoffilters
  • kabel management
  • Airflow
  • Compact

Minpunten

  • 3 pins fans
  • Montage systeem tempered glass: erg onhandig
  • geen usb 3.1
  • 2 x usb 3.0

Eindoordeel

Score: 4
SpeedingWilly 11 juni 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Deze kast is relatief compact, maar biedt toch voldoende inbouwruimte voor alle componenten. Ik gebruik de kast i.c.m. een ATX mobo, zeer grote luchtkoeler, 1x nvme ssd (op mobo), 3x SATA SSD (in kast) en 2x 3.5" HDD (in bracket in kast). Aanrader voor een cleane strakke build!

Pluspunten

  • Erg mooi (subjectief)
  • Netjes afgewerkt en degelijke constructie
  • Prima handleiding
  • Stille fans (2x) meegeleverd
  • Mooi zwarte tempered glass zijpaneel
  • Niet duur
  • Prima stoffilters

Minpunten

  • Maar 2 3.5" slots (3 zou nog beter zijn)
  • Geen usb-c aansluiting aanwezig

Eindoordeel

Score: 5
aerojensNewbie 2 mei 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C White - TG

Erg blij met kast, strak design, mooie glazen zijpaneel. Bijgeleverde fans zijn stil en effectief, niet erg dat maar 2 zijn geleverd want kies liever zelf fans voor build. Aandachtspunt is relatief krappe ruimte als HDD kooi erin blijft en extra dingen zoals rgb controller moeten worden weggewerkt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lekker compact
  • Supergoed kabelmanagement
  • Koel ontwerp
  • Makkelijk verwijderbare filters en front mesh
  • Handig / stil HDD rekje
  • Prima stock fans

Minpunten

  • Krap bij PSU / kabels als er HDD(s) in gaan

Eindoordeel

Score: 5
oef! 18 april 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C

Gekocht omdat ik de bende iets beter wilde koelen, idle is het systeem +/- 10 graden koeler dan daarvoor dus dat is alvast mooi. Het wegwerken en routeren van kabels is wat priegelig maar lukt uiteindelijk wel. Protip: trek de psu kabels alvast zoals je ze wil hebben, scheelt geschroef.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Slim ingedeeld
  • Handige hdd/ssd trays
  • Koelt goed met 2 fans

Minpunten

  • Net zoals een andere gebruiker aangaf was de onderkant wat vervormd zodat het inbouwen van de psu iets lastiger was
  • Gepriegel met kabels en het routeren ervan
  • Je kan extra SSD's inbouwen maar dit is onhandig gedaan en je hebt langere sata kabels nodig
  • Niet heel netjes afgewerkt, schroefjes wat scheef (achterop)

Eindoordeel

Score: 4
droei 23 januari 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C

Geweldige case prijs / beter dan wat je betaald. veel ruimte en installatiegemak maar van boven zouden er wel wat millimeters bij kunnen. De case was bij mij eerst wat te te zacht geplooid waardoor de PSU onnodig lawaai maakte door te trillen maar niks dat een beetje duwen nietKanOplossen

Pluspunten

  • je krijgt meer dan waarvoor je betaald
  • HDD's zitten geluidsloos vast
  • installatiegemak
  • cable management was geweldig

Minpunten

  • een beetje fout geleverd
  • van boven een beetje te klein

Eindoordeel

Score: 5
j129828Newbie 16 januari 2019 Product gekocht

Fractal Design Meshify C Mini

Voor een redelijke prijs is dit een mooie case. De voornaamste punten zijn dat er maar 2 usb aanslutinngen op het frontpanel zitten. Ook is er weinig ruimte achter de psu voor kabels waardoor het voor mij lastig was om de stugge PSU kabels te managen

Pluspunten

  • Makkelijkse assembly
  • Mooie front mesh
  • Ziet en voelt stevig aan

Minpunten

  • Weinig ruimte achter PSU
  • Maar 2 USB 3 op front panel

Eindoordeel

Score: 4
Chiel van Rhee 20 december 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Super fijne kast, fijne airflow en het glas is enigzins getint waardoor je niet alle details in de kast ziet. Dat laatste is met name fijn als je wel RGB wil zien maar niet excessief kabels weg wil werken.

Pluspunten

  • Airflow
  • Hoge kwaliteit
  • Glas

Minpunten

  • mesh is een kwestie van smaak

Eindoordeel

Score: 5
Slupor 20 december 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Wow, wat een geweldige kast! Verrassend compact, maar toch erg ruim van binnen met uitstekende kabelmanagement en een luxe uitstraling. Met Black Friday voor 69,50 aangeschaft, wat aanvoelt als een absolute steal!

Pluspunten

  • Goede bouwkwaliteit
  • Uitstekende kabelmanagement
  • Erg mooi design (persoonlijk)
  • Toolvrije montage
  • Prima airflow (wel met 1 of 2 extra fans toegevoegd)
  • Vrij stil, zeker gezien het ruime gebruik van mesh

Minpunten

  • Ruimte achter de PSU is vrij beperkt, met een groot formaat PSU zul je in de knel komen als je veel aansluitingen nodig hebt
  • 'Slechts' twee 120mm fans bijgeleverd, waardoor de uitstekende koeleigenschappen van de kast niet optimaal worden benut. Zet er bij voorkeur 1 of 2 extra 140mm fans in

Eindoordeel

Score: 5
Jivebunny 14 december 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - TG

Heerlijke kast, fijne voetjes eronder, toch behoorlijk stil en de airflow is best aardig te regelen. Het was echt makkelijk om alle kabels goed weg te werken en aan te sluiten. Heb even moeten priegelen met de voeding en het plaatsen ervan, maar dat was alles. Design is subjectief

Pluspunten

  • Kabels goed weg te werken
  • Design
  • Gemakkelijke assemblage
  • Prijs
  • Kwaliteit materialen

Minpunten

  • Knoppen en aansluitingen bovenop suggereren wegstoppen onder bureau en dat is zonde van de kast, en daardoor onhandig wanneer je het op je bureau wil plaatsen

Eindoordeel

Score: 5
Tweakriez 25 november 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Gekocht als vervanger voor een Fractal Design Define R4. Bij uit de doos halen moest ik even checken of ik niet per ongeluk de mini versie had gekregen, hij is echt een heel stuk kleiner als de Define. Afwerking hier en daar mag beter alsmede gemak van inbouwen.

Pluspunten

  • Bijzonder fraai om te zien
  • Icm 2 stuks 140mm intake fans zeer stil en goede airflow bijgeleverde 120 mm als outtakes gemonteerd
  • Accessoires netjes, wel minder als bij define
  • Heel compact

Minpunten

  • Afwerking: puntjes op het spuitwerk op de kast
  • Magneetjes stoffilter bovenop slecht geplakt, lieten gelijk los
  • 120mm fans meegeleverd, mijn oude Define had 140mm
  • Kabels zeer lastig weg te werken bij gebruik HDD kooi
  • Veel gepruts icm HDD luik, HDD plaatsen, zaken moeten los schroeven

Eindoordeel

Score: 4
Joas_Newbie 24 november 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

C, voor compact. Is erg klein, wat moeilijkheden kan opbrengen bij het bouwen. (let op afmetingen) Door gelimiteerde ruimte kreeg ik problemen bij het installeren van: PSU, SATA cable naar SSD en kabels naar onderkant van ATX moederbord. Voldoende maar zeker geen 5 sterren.

Pluspunten

  • Dark TG (Je moet er van houden, goed te combineren met RGB)
  • Design front panel
  • Dust filters
  • Open onderkant voor airflow (installeer PSU op z'n kop voor betere koeling.)

Minpunten

  • De volgende minpunten vallen onder "Klein":
  • Geen voldoende ruimte voor SATA cable naar SSD
  • Geen ruimte voor PSU cables (Moeten strak omgebogen worden om langs het HDD mounting te gaan)
  • De cable management gaten aan de onderkant worden half afgesloten door moederbord, waardoor sommige kabels er niet meer doorheen passen.
  • Denk dat er wel CPU koelers bestaan die niet in de case zouden passen. let op afmetingen.

Eindoordeel

Score: 3
gbw 2 november 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C

Wat een goeie kast is dit zeg! Compact, maar toch heel prettig om in te werken. Ook is de kast voor deze prijsklasse behoorlijk stil. Ook de meegeleverde fans zijn wat je er van mag verwachten. Ik mis alleen de rubberen ringetjes voor onder de HDD.

Pluspunten

  • Design
  • Compact
  • Prettig om in te werken

Minpunten

  • Geen rubberen HDD ringetjes.

Eindoordeel

Score: 5
Timba- 12 oktober 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - TG

prettige kast om in te bouwen, goed afgewerkt, het juiste formaat. Groter dan dit heb je niet nodig sinds er geen cd's meer gebruikt worden dus, waarom zou je nog iets groters dan dit neerzetten. Alles blijft beduidend koeler dan als je een voorkant hebt met zon onnodig kapje ervoor.

Pluspunten

  • Goed formaat
  • Mooi
  • Prettig om in te bouwen

Minpunten

  • Meegeleverde fans benutten de koelpotentie niet
  • Dus koop ten minste 1 extra fan voor de voorkant

Eindoordeel

Score: 5
gvandijk14 3 september 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - TG

Prima kast voor deze prijs. Cable management is geweldig. Genoeg stof filters en stil.

Pluspunten

  • Inbouwsgemak
  • cable management
  • Oogt strak
  • glas ipv plastic

Minpunten

  • 3.5 inch hdd inbouwen lastig

Eindoordeel

Score: 4
NielsG 15 augustus 2018 Product geleend

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Fantastische case met tempered glass panel, mooie voorkant en stoffilters :). Hij is helaas niet zo groot, maar alles wat je wilt past erin. Fijne case om in te bouwen, en de cable management is awesome.

Pluspunten

  • Fantastische cable management
  • Tempered glass panel
  • 2x USB 3.0 op de front panel
  • Stoffilters, al zou ik er wel graag meer willen zien

Minpunten

  • Klein
  • Zijpaneel eraf halen is een beetje onhandig

Eindoordeel

Score: 5
bfw99 15 juni 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Een mooie ruime kast met goede cable management en stoffilters.

Pluspunten

  • Design
  • Stoffilters
  • Cable management

Minpunten

  • niets

Eindoordeel

Score: 5
keepydroj 17 mei 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

deze kast isecht geweldig. superveel ruimte in de case voor cable management, genoeg ruimte voor opslag en natuurlijk voor de koeling. tempered glass sidepanel geeft een mooi effect in combinatie met led verlichting en de prijs is niet aan te tippen.

Pluspunten

  • Prijs
  • sidepanel
  • superstrak front panel
  • koeling
  • 2x usb3 op front panel
  • ruim
  • cablemanagement straps

Minpunten

  • tot nu toe nog heulemaal niks

Eindoordeel

Score: 5
k9Dogster 9 mei 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - TG

Mooie case die makelijk is om in te bouwen en bij bijna elke setup past.

Pluspunten

  • Erg fijn om in te bouwen
  • Tempered Glass
  • Goede airflow
  • Compact
  • Strak design

Minpunten

  • PSU shroud had iets groter gemogen

Eindoordeel

Score: 5
Grazder 25 maart 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C

Compacte kast met goede airow, waar toch een ATX bord inpast!

Pluspunten

  • Compact
  • Goede airflow
  • Stoffilters

Minpunten

  • Slechts 2 fans meegeleverd

Eindoordeel

Score: 5
Wekko306 23 maart 2018 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Mooie kast, die met zijn donkere tempered glass en mesh voorkant een aparte uitstraling heeft. Inbouwen is prima te doen ook voor een onervaren bouwer, alleen stugge voedingskabels kunnen wat lastig zijn.

Pluspunten

  • Prima koeling
  • Mooie uitstraling
  • Inbouwgemak

Minpunten

  • USB ports wat strak, USB C was mooi geweest
  • Plastic aan de voorkant voelt wat goedkoop

Eindoordeel

Score: 4
PittigeTante 28 december 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Prachtige behuizing, makkelijk om in te werken. Compact maar toch genoeg ruimte voor alles wat je maar zou willen in een behuizing van deze prijs. Glas is erg getint maar is met een paar LED's makkelijk door te zien. Goede stoffilters, behalve het voorpaneel, die best lastig te verwijderen is.

Pluspunten

  • Makkelijk om in te bouwen
  • Hoge kwaliteit
  • Compact maar genoeg ruimte

Minpunten

  • Voorpaneel lastig te verwijderen
  • Ogen niet vanaf te houden

Eindoordeel

Score: 4
Pikkemans 19 december 2017 Product gekocht

Fractal Design Meshify C - Dark TG

Ondanks dat deze kast relatief klein is past er toch erg veel in. Zo is het mogelijk om de HDD bay eruit te halen en daar vervolgens een waterpomp/reservoir te plaatsen. Je moet alleen wel aardig lopen trekken wil je de USB stekker uit de front-usb aansluiting halen.

Pluspunten

  • Design
  • Slimme ruimtes
  • Stoffilters
  • Prijs/Kwaliteit

Minpunten

  • Front USB aansluiting "strak"

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Fractal Design Meshify C - Dark TG?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Google

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True