Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
10 reviews

Logitech MX Master 2S Grafiet - Reviews

Prijs
Specificaties Radiogestuurde muis en 4.000dpi sensor - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
NTwoO 8 oktober 2017 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Blauw

De logitech Master MX 2S is wellicht de enige alternatief indien een frictieloze scroll en hoge dpi draadloze muis gewenst is. De muis is goed te configureren, maar de ergonomie is toch niet zo goed als de Performance MX van een paar jaar geleden.

Pluspunten

  • Master MX scroll probleem is verholpen
  • Standaard instellingen werken out of the box op Linux
  • Instellingen wordt in de muis opgeslagen
  • Smartscroll is supertof
  • 70 dagen op een lading beloofd
  • 4000dpi sensor die op glanzend oppervlakte het doet
  • klik feedback is een vooruitgang op de Performance MX

Minpunten

  • Ergonomie is een achteruitgang op de Performance MX
  • configuratie support onder Linux ontbreekt
  • Geen bluetooth support onder Linux
  • Opslag van de unifying receiver ontbreekt.
  • Bluetooth functionaliteit werkt niet onder Android en Linux

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 3

+1
joepsel 8 mei 2018 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Grafiet

Topmuis. Degelijke bouwkwaliteit en unieke en goed uitgewerkte functionaliteit. De bijbehorende software is echter ondermaats en past niet bij een muis van deze (prijs)klasse.

Pluspunten

  • Degelijke bouwkwaliteit
  • Premium look & feel
  • Veel minder futuristisch en bulky als op de "reclame" foto's
  • SmartShift! (automatisch schakelen tussen vaste en vrije scrollmodus)

Minpunten

  • Matige software (Logitech Options)
  • Bijgeleverde USB-laadkabel past niet

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

nikipompert 4 oktober 2018 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Grafiet

Erg fijne muis voor hevig gebruik. Hij ligt heel fijn in de hand en de extra knoppen en functies zijn heel handig. Ook de hele lange batterij duur is fijn aangezien je niet om de dag hoeft op te laden

Pluspunten

  • Zeer ergonomisch
  • Automatisch switchen tussen scroll typen fijn en handig
  • 70 dagen batterijleven is altijd handig, je hoeft nu bijna nooit meer op te laden!
  • De kilcks van de muis zelf zijn best fijn vind ik
  • Mooi design

Minpunten

  • Heel duur
  • Software lijkt alsof hij niet echt veel opties heeft
  • sidescroll doet het niet bij mij (ik hoop een software instelling? Nog niet gevonden in ieder geval)

Eindoordeel

Score: 5
TRyeSePP 24 september 2018 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Grafiet

Lekkere muis goed inde hand. Lekker wat extra knoppen die je zelf kan binden met de software, waarvoor de download automatisch tevoorschijn komt, nadat je de muis hebt ingeplugd. Helaas is hij wel aan de dure kant, en is er geen mogelijkheid om de DPI de veranderen met een knop.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand, voorals je rechtshandig bent.
  • Mooi disign, goede materialen
  • Aardig wat toevoegingen: "oneindig" scrollen, alt+tab op een knop, side-scroll wiel en natuurlijk de duimkoppen
  • Oplaatbare batterij, gaat ook lekker lang mee
  • Alle knoppen appart in te stellen
  • Download pop-up als je hem voor het eerst aansluit. Dan hoef je niet het Internet af te speuren naar de software
  • Bluetooth en radiogestuurd (USB'tje)

Minpunten

  • Aardig duur, maar het is ook een high-end muis
  • Geen DPI-knop
  • Beetje groot

Eindoordeel

Score: 4
KevinNguyen 20 september 2018 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Grafiet

Gekocht via Amazon, de software raakt verward wanneer er twee unifying receivers in zitten (van mijn Mx800 combo) en loopt gelijk vast wanneer hij zoekt naar de muis. Ook vind ik het jammer dat de receiver niet kwijt kan in de muis, maar verder is het een prima product.

Pluspunten

  • Cool Design
  • Ligt lekker in de hand
  • Batterij gaat vrij lang mee

Minpunten

  • Receiver kan niet kwijt in de muis
  • Logitech Unifiying software niet fijn om te gebruiken

Eindoordeel

Score: 4
Ample Energy 4 augustus 2018 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Grafiet

Je zou kunnen beargumenteren dat de ergonomie tegenover de MX Performance wat minder is, maar daarentegen krijg je wel een betere accu, blijft de oplaadkabel zitten als je de muis gebruikt, een geweldige scrollwheel en een aparte side-scrollwheel. Er wordt alleen geen stekker meegeleverd en de aansluiting is nog micro-USB.

Pluspunten

  • Vrij ergonomisch en draadloos
  • Vernuftig bedachte scrollwheel
  • Zeer goede side-scrollwheel
  • Accuduur en kabel blijft nu zitten!
  • Wissel snel tussen tot 3 apparaten

Minpunten

  • Alleen een kabel meegeleverd
  • Micro-USB
  • Geen serieuze concurrentie

Eindoordeel

Score: 5
HaX0r 3 augustus 2018 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Grafiet

Bij gebrek aan beter en doordat oudere muizen met de jaren gesmolten plakrubber krijgen ben je op deze muis aangewezen op dit moment. Maar tijden zijn zeker verandert sinds de Logitech G9(x). Grootste gemis is onboard memory, de boeven van Logitech willen graag dat je altijd hun software draait.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Signaalsnelheid
  • Accuduur
  • Te gebruiken tijdens het opladen

Minpunten

  • Geen onboard memory
  • Dankzij het gebruik van bluetooth is er nog wel eens wat jitter

Eindoordeel

Score: 2
Robbbie123 28 mei 2018 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Lichtgrijs

Deze muis gekocht als vervanger voor de Logitech Performance MX, waar ik gek werd van het continue opladen. Voor een draadloze muis lag er te vaak een kabel op mijn bureau. In 2 weken dat ik de Master 2S gebruik heb ik minstens 2 oplaad momenten "bespaard". Uitgebreide toelichting volgt.

Pluspunten

  • Batterij
  • Ergonomie
  • Design
  • Scroll wielen

Minpunten

  • "Lawaai" knoppen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Drivers / support Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
clx_ 1 december 2017 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Grafiet

Een uitstekende muis die erg lekker in de hand ligt (en ik heb kleine handen). Alleen wel zeer prijzig. Had wel problemen met de receiver pairing systeem. Heb alle knoppen incl tweede scrollwiel en duimknop kunnen gebruiken in Arch Linux met GNOME3.

Pluspunten

  • Design
  • Knoppen (en bruikbaarheid in Linux)
  • Scrollwiel met Smart Switch
  • Langdurige accu
  • LEDs voor batterijstatus

Minpunten

  • Prijs
  • Receiverproblemen
  • Geen USB-C

Eindoordeel

Score: 4
JeroenTheStig 4 september 2017 Product gekocht

Logitech MX Master 2S Lichtgrijs

Prima, stijlvolle opvolger van de MX Master, waarbij het scrollwiel-issue (het 'ratelen' verdwijnt bij veel exemplaren binnen enkele dagen) lijkt te zijn verholpen. Wat wel jammer is, is dat de bluetooth-connectie nog steeds niet betrouwbaar is. Deze valt zo nu en dan weg.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • scrollwiel issue lijkt verholpen
  • stijlvol
  • zeer nauwkeurig

Minpunten

  • duur
  • bluetooth verbinding valt regelmatig weg
  • prev/next buttons zitten onlogisch

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech MX Master 2S Grafiet?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True