Tweakers
Tweakers
De iPhone 4s is de oudste iPhone die Apple momenteel nog verkoopt en dus loopt hij relatief ver achter: hij heeft weliswaar een rappe dualcore-processor, maar die kan hier en daar moeite hebben met iOS 7. Hij ondersteunt geen 4g en omdat Apple hem zo goedkoop mogelijk wil aanbieden, heeft hij een intern opslaggeheugen van 8GB en geen mogelijkheid die uit te breiden; met een paar grote games zit je toestel dus vol. Een hoesje is bovendien aan te raden, want door het ontwerp glijdt hij overal snel van af en kan hij bij elke val lelijk breken. Aan de andere kant heeft hij een mooi ontwerp, een prima accuduur en is het een solide toestel met de nieuwste versie van iOS aan boord. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Op het moment van schrijven heb ik de 4S 2 weken in gebruik. Ik heb hem gekocht als opvolger van mijn iPhone 3G die na 2,5 jaar toch echt te traag begon te worden. Omdat ik in Australië ben op het moment, kon ik hem ook voor pakweg 50 euro minder krijgen dan in NL vanwege de huidige koers. Design en Uiterlijk Als ex-APR-medewerker wist ik eigenlijk precies wat ik kon verwachten toen ik hem in m'n handen kreeg. Maar hoewel ik het toestel een jaar lang verkocht heb verbaasde ik me er toch weer over hoe robuust en briljant afgewerkt het apparaat is. Je merkt gewoon dat je een Apple-product in je handen hebt, waarbij geen enkele concessie is gedaan om het apparaat te maken. Voor de rest valt er weinig over te vertellen, het is gewoon een...
Testblog test de Apple iPhone 4S 8GB. Het is een telefoon die stamt uit oktober 2011 en is daarmee een van de oudste telefoons die we zullen reviewen. Dat klinkt niet erg innovatief maar dat is hij wel degelijk.
Waar andere fabrikanten toestellen hebben in alle segmenten, en daarmee alle prijsklassen, heeft Apple de naam alleen toestellen te hebben in het topsegment. Maar ook Apple heeft met de iPhone 4S 8GB nu een toestel in het middensegment. Het is een andere strategie, een oud toestel langer laten doorlopen, maar het is wel effectief.
Dat blijkt wel uit de verkopen. Ondanks dat Apple vrijwel nooit productspecifieke verkopen bekend maakt, is de iPhone voor het merk zeer belangrijk. Bijna 50% van de omzet is te danken aan deze telefoon.
Even een korte review over mijn iPhone 4S 16GB, niet meer dan jullie al weten maar genoeg om misschien nog wat dingen bij te brengen . Featureset Features zijn dik in orde, net zoals ze altijd al geweest zijn bij de iPhones. 8 megapixel camera, filmen, in 1080p, iCloud syncronisatie, Siri stembediening (voorlopig enkel in het Engels, Frans en Duits, maar je kan het toch al gebruiken), Bluetooth 4.0, lichtsensor, nabijheidssensor, accelerometer, de honderduizenden apps,... teveel om op te noemen! Een afwezige is 4G, nouja het staat toch nog in zijn kinderschoenen en heeft bij ons nog weinig/geen waarde, maar sommige smartphones hebben het toch al. Het vertrouwde Retina-beeldscherm is gewoonweg prachtig. Mooie kleuren, mooi...
Dit is mijn eerste review dus beoordeel alsjeblieft niet te streng!! Ik ga in deze review niet uitgebreid in op de specs maar op de gebruikservaring en de verschillen met mijn Google Nexus One, ik heb deze nog pas twee weken en ben er nog steeds erg blij mee. Ik zal ook proberen zo objectief mogelijk te schrijven. Featureset De featureset is gewoon goed zoals hij altijd al is geweest bij Apple, er zijn dan niet heel veel verschillen met een iPhone 4, maar wel erg veel met een Nexus One. Het retina display ziet er erg strak en scherp uit, en de snelle dualcore A5 chip doet zijn werk erg goed. Ook de batterij duur is vergeleken met mijn Nexus One echt een stuk beter, waar ik met mijn Nexus One na een dag intensief gebruik nog...
Sinds een maandje of twee ben ik nu in het bezit van de iPhone 4S. Na 2 jaar een Nokia N97 mini gebruikt te hebben (pure frustratie) was het tijd voor een echte smartphone. Gezien het grote aanbod geen gemakkelijke keuze, en de iPhone stond niet meteen bovenaan mijn lijstje. Maar Android vertrouw ik niet omdat het gemaakt wordt door een reclameverkoper (jij bent het product). En WP7 vind ik een veelbelovend OS, maar door de grote focus op (integratie van) sociale media vroeg ik mij af of ik wel in de doelgroep viel. Daarnaast moest de interface overzichtelijk zijn, de camera goed, het updatebeleid betrouwbaar en moest het toestel ook goed samenwerken met m'n NAS, al dan niet via DLNA. Dan blijft er weinig keus over. Algemeen Tot nu...
Omdat mijn iPhone 4 nat was geworden en het geluid niet meer werkte heb ik al snel de overstap naar de 4S gemaakt. En gekozen voor de witte omdat deze tussen alle saaie zwarte iPhones eruit springt.
Wat valt me tegen:
Siri heb ik geprobeerd maar na diverse mislukte pogingen weer uitgezet. Ik was me ervan bewust dat alleen Engels werd ondersteund maar dacht dat dat wel goed zou komen omdat ik op mijn werk alles in het Engels doe. Echter, Nederlandse namen zijn niet herkenbaar. Ik hoop dat dit goed komt want dan kan het een mooie functie zijn.
Ook lijkt de software nog niet geoptimaliseerd voor de 4S. Er zitten wat hickups in (iOS 5.01) en accuduur is slechter dan op de 4. Op mijn oude 4 met iOS 5 had ik daar minder last van.
de iphone 4s
wat een prachtige telefoon, heb hem nu een kleine 5 dagen in mijn bezit en bevalt geweldig.
had echter iets anders verwacht, ik pak het uit. er komt een goudgelig licht uit het doosje, en een goddelijke positieve energie vloeit door me heen.
het bleek echter toch gewoon weer een iphone te zijn. desalniettemin een prachtig ding.
de featureset is goed, alles wat je nodig hebt is er, en als het er niet is kan je het bijna altijd wel krijgen via de app store. echter is het natuurlijk geen android, en ook niet zo customizable. DE reden dat ik voor een iphone ben gegaan overigens. als het op je telefoon kan werkt het, en werkt het niet dan staat het ook niet op je foon. zorgeloos dus.
het bereik is goed. een vriend van mij heeft...
Ik heb de iPhone 4S 32Gb nu al bijna een maand in mijn bezit. Ik heb de upgrade gemaakt van een 3G naar een 4S. In dit review ga ik mijn bevindingen posten voor elke categorie. Alvast veel leesplezier toegewenst. Features De iPhone is meer dan een telefoon bij mij, even opsommen waarvoor ik mijn iPhone 4S allemaal gebruik:TelefoonCamera (meer daarover straks)GPSAgendaHandheld gameconsolePersonal assistentMuziekspeler...Ik probeer dus echt het maximum uit mijn toestel te halen. Ik kan praktisch alles doen wat ik wil doen. Syncen van mijn contacten en agenda over the cloud werkt super. De overschakeling tussen iMessage en gewone sms werkt...
Na drie jaar was mijn iPhone 3G 16GB wel aan vervanging toe. Ik ben geen Apple fanboy, maar wel al jaren een tevreden gebruiker van Apple producten. Het eerste was een iPod Mini 6GB en daarna kwam in december 2006 een witte MacBook.
Toen was Apple nog dat sympathieke 'think different' bedrijf, met spullen die mooi, degelijk en makkelijk waren. De laatste jaren wordt mijn sympathie voor het bedrijf Apple wel steeds minder. Het gedraagt zich steeds meer als een monopolist en doet alles wat een paar jaar geleden Microsoft werd verweten.
Alles is gesloten en werkt met proprietary standaarden. In principe staat dat mij tegen. Ik heb daarom ook serieus over een Android-phone gedacht.
Maar ja, de heerlijk eenvoudige integratie van mijn Apple...
Voor ik de iPhone 4S 32GB Zwart kocht gebruikte ik de iPhone 4 16GB Zwart. Ik mocht weer verlengen bij T-Mobile en als tevreden gebruiker wilde ik graag de nieuwe iPhone hebben.
Featureset
De functionaliteit van de iPhone - of eigenlijk iOS - is goed en wordt nog steeds uitgebreid met gratis beschikbare updates. Als je het over de standaardapplicaties hebt (agenda, mail, browser etc.) ben ik van mening dat deze zo ver ontwikkeld zijn dat er weinig verbetering meer mogelijk is, wat dus een pluspunt is. Soms is het echter jammer dat je minder tweaking-mogelijkheden hebt zoals op bijvoorbeeld Android. Natuurlijk begrijp ik de redenen hiervoor, maar er zijn gewoon momenten waarop je dit mist.
Siri
De grote vernieuwing in de...
Anderhalf week geleden heb ik een iPhone 4s gekocht in Parijs. De iPhone 4 had ik al in mijn bezit en ondanks dat ik zeer tevreden over dat toestel was (met name met iOS 5) kon ik het toch niet laten om de iPhone 4s aan te schaffen.
Maar hoe schrijf je nu een objectieve review over iets waarvoor je speciaal naar Parijs bent gereden? Ik besluit om gewoon alles punt voor punt te behandelen om u als lezer van voldoende informatie te voorzien om een beeld te kunnen vormen waarna ik zal afsluiten met mijn eigen conclusie.
Zoals ik al schreef was ik al de gelukkige eigenaar van een iPhone 4 32gb zwart. Deze had ik destijds ook in Frankrijk gekocht en werkte nog perfect. Wat ik met name fijn vond aan de iPhone 4 waren de volgende punten:
-...
Nu sinds twee dagen een Iphone 4s 16GB, en al met al is het een goeie telefoon. Ik heb nu zon 5 jaar ervaring met de Iphone en heb ook al aardig wat Android toestellen onder handen gehad. Zoals jullie zien heb ik een "slecht" gegeven voor de prijs en ook de bouwkwaliteit heeft minpuntjes gekregen. In mijn beoordeling heb ik de Iphone 4s rechtstreeks met mijn vriendin's Galaxy SII vergeleken. Ook vergelijk ik dingen met mijn oude Iphone 4. Ik begin maar gelijk met de sterke kanten van de Iphone 4s: De camera is bijzonder sterk! Ik heb zelden zon goeie camera in een telefoon gezien. Hij is snel, scherp en beschikt over de nodige functies. Qua functies is de Galaxy SII wel veel sterker, maar de camera van de Iphone is net iets mooier. De HD...
De Iphone 4S, een redelijke telefoon.. Voor een toen nog veel te hoge prijs.
Sinds vorig jaar oktober mijn 4S(iets te laat ik weet het ) Nou ik heb mijn iPhone al een aantal maanden, toen ik hem voor het eerst vast had was het eigenlijk gelijk van ja instellen en apps downloaden en testen(had hiervoor een iPod 2nd Generatie) Dus die retina was een hele upgrade, plus die A5 processor, verder ben ik nog steeds tevreden over het apparaat. Verder vind ik mijn iPhone wel toe aan vervangen dus plaats maken voor een iPhone 5 of het recentste model wat er dan is. Verder een must have als je geen iPhone hebt. Minpunten heb ik nog niet gevonden.
Ten opzichte van de 3GS is deze telefoon een ernstig goede upgrade. Vooral de verbeterde prestaties van het beeldscherm en camera valt heel erg op. De accuduur valt me erg mee in positieve zin, maar het blijft een smartphone die bij matig/intensief gebruik elke nacht aan de lader ligt. Qua design is hij erg mooi en is iets zwaarder dan de meeste smartphones en ligt daardoor lekker in de hand. Ik heb hem nu bijna een jaar zonder screenprotection of hoesje in gebruik en op enkele kleine krasjes op de voorkant die je bij gebruik niet ziet nog geen enkele schade.
Kort na aanschaf van een iPhone 4 (telefoon voor vriendin) nu de 4S.
Ik ben dus in 2 maanden van de 3GS naar de 4 en toen naar de 4S gegaan. Ik geef mijn 4s niet meer af voor een 4, ik zou gek worden. Het snelheidsverschil is veel te groot. Alles is net even meer 'snappy', snel, fris. Dubbel zo snel als ik het vergelijk. Dus een halve seconde (incl fade/flip whatever 'overgang' van het OS) in plaats van een hele. Dat is enorm in de computertijd.
Is er verder iets veranderd? Nee en ja. Op het oog is het exact dezelfde telefoon. Pas als je echt dichterbij kijkt zie je dat de antenne (rondom) iets anders geplaatst is en dat de camera er iets anders uitziet. Materiaal is hetzelfde en het scherm is ook 100% hetzelfde. (maar met de huidige ppi...
Veel beter dan mijn vorige (android) telefoon
Apple is liefde
Goed beeldscherm, mooie uitstraling, zakelijke look.
Ik heb deze telefoon 5 jaar in gebruik en hij werkt nog prima! Zelf na 4 jaar geleden in een emmer sop gevallen te zijn mankeert hij niets. Enkel de accu is een keer vervangen. Hij mag nu met pensioen, ik heb de Iphone SE besteld als vervanger.
Dit toestel heeft een jaar mij goed geholpen, na dat jaar ging hij alsmaar slechter worden tot het moment dat de accu nog geen uur meer ging en dat ik mijn oplader wel mee moest nemen. Je kan hem ook niet tussendoor opladen, dat is zeer slecht voor je telefoon
Bijna vier jaar heb ik de telefoon gehad. Ik heb er weinig over te klagen. Het is puur dat de levensduur van de batterij drastisch afnam en een barst in het scherm (na de telefoon voor de 100e keer te hebben laten vallen) waardoor ik een nieuwe telefoon wilde. Toptoestel!
De iphone 4s is een mooie en redelijke gsm, de batterij gaat bij intensief zeer snel naar beneden.
Hij werkt trager en trager door de nieuwe software updates.
Het was een aantal jaren geleden een goede telefoon maar hoe nieuwer het besturingssysteem werd voor de telefoon, des trager het werd. Ook crasht de telefoon bij simpele apps of de appstore. Ook is de batterij een stuk slechter geworden en kan ik er niet eens een dag mee doen.
niet echt een goeie telefoon, maar ik kan geen enkele iPhone aanraden je betaalt voor het merk. Het is het niet waard om dit te kopen.
Snel toestel goede camera
Geen tweaker telefoon. Te gesloten, te weinig bang for buck en te veel euries kwijt aan de aanschaf. Mijn voorlaatste ervaring met een iPhone was niet de beste en er is dan ook veel veranderd ondertussen, maar de Iphone 4s zijn geld niet waard geweest.
daalt snel in kwaliteit. Over weinig tevreden. 4S en 4 schelen helemaal niks naar mijn mening; het enige verschil is siri.
IPhone nu een jaar in bezit en hij is zeer goed , zeker voor zijn prijs.
gekocht met IOS 6 nu draait hij inmiddels op IOS 8 maar hij heeft er geen problemen mee.
Deze Smartphone heeft een goede prijs : Je krijgt wat je nodig hebt
een simple telefoon met maar 512MB ram en een dualcore op 1 ghz