Apple iPhone 4S 16GB Wit Review

MatsSkoe
26 januari 2013, laatste update op 26 januari 2013, 357 views Rapporteer

Apple iPhone 4S 16GB Wit

Ten opzichte van de 3GS is deze telefoon een ernstig goede upgrade. Vooral de verbeterde prestaties van het beeldscherm en camera valt heel erg op. De accuduur valt me erg mee in positieve zin, maar het blijft een smartphone die bij matig/intensief gebruik elke nacht aan de lader ligt. Qua design is hij erg mooi en is iets zwaarder dan de meeste smartphones en ligt daardoor lekker in de hand. Ik heb hem nu bijna een jaar zonder screenprotection of hoesje in gebruik en op enkele kleine krasjes op de voorkant die je bij gebruik niet ziet nog geen enkele schade.

Pluspunten

• Design
  • Scherm
  • Camera
  • Gebruiksgemak
  • Aantal en kwaliteit apps.

Minpunten

• Prijs

Heb jij ook een Apple iPhone 4S 16GB Wit?