€ 399,- bij HelloTV België

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

Sonos Move 2 Zwart

Voor mij vult deze speaker precies de behoefte die ik had: een speaker met ruimtevullend geluid die op te pakken is en de tuin te gebruiken is. Hij is ter vervanging van een Sonos One SL aangeschaft. De kwaliteit van geluid is echt een enorme verbetering. Ook de bediening op het apparaat met de slider voor volume werkt een stuk beter dan op de One. Ik heb deze speaker via mijn thuiswerkbudget van het werk aan kunnen schaffen anders had ik waarschijnlijk qua prijs voor de Move 1 gegaan.
Bluetooth gebruik ik niet, enkel via Wifi. Maar ook even getest en werkte zoals het zou moeten.
Voor anders dan in huis of de tuin is hij te zwaar, maar dat is ook niet waar hij voor in huis is gehaald.
Een erg fijne speaker met voldoende kick om een kamer of de tuin te vullen met goed geluid.

Pluspunten

• Geluid
  • Bediening
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Sonos app
  • Prijs

22 augustus 2025 Rapporteer

Sonos Move 2 Wit

Heel er blij met mijn aankoop.
Zoals gezegd, goede geluidskwaliteit, bouwkwaliteit, gebruiksgemak & verplaatsbaarheid.

Pluspunten

• makkelijk te gebruiken/aan te sluiten
  • goed geluid
  • makkelijk te verzetten naar bijvoorbeeld buiten.
  • Voeld meer dan degelijk aan.
  • Werkt heerlijk met Apple Telefon of Tablet.

Minpunten

• prijs

25 juni 2025 Rapporteer

Sonos Move 2 Zwart

Wegens verbouwing aan m'n huis, en nog wel even bezig plus in de toekomst op terras muziek te kunnen spelen, behoefte aan iets wat buiten muziek kan afspelen (heb rond het huis WiFi), zonder Bluetooth(omdat telefoon in de buurt moet blijven) , combineer met Spotify.

Kwam ik op dit apparaat uit, installatie was zo gedaan met een aparte sonos app erbij, die je met Spotify kan koppelen.

Via sonos app kun je direct radio zenders aan zetten, als nodig.

Speelt mooi zachte muziek af maar als je ook even wat harder muziek wilt met bass, geen probleem (moet hem meestal zachter zetten van de vrouw :o).
Equilizer nodig gehad omdat de bass er wel heel stevig in zat :).

Voldoet aan alle eisen en geluid is prima. Kon een hele dag draaien in de tuin van 0800 - 1900, daarna op de dock kunnen zetten om op te laden.

Pluspunten

• Mooi geluid
  • Houd hele dag vol op batterij
  • Hoge kwaliteit afwerking

Minpunten

• Prijs is wat aan hoge kant.
  • Beetje heel gevoelige knoppen (wen je snel aan)

Heb jij ook een Sonos Move 2 Zwart?