EP.nl

Gebruikers over webshop EP.nl

3 maanden wachten op een sonos en zelf moeten vragen waarom het zo lang duurt.

Was netjes verpakt en goed verzonden zo als het hoort

Moest zelf elke keer vragen hoe het met de levering ging wordt niet gecommuniceerd vanuit ep

Goede communicatie van tevoren via mail, goede telefonische communicatie tijdens, pakket kwam op tijd en goede communicatie via mail na afloop. Geen klachten, vandaar geen mening over klanten/klachtenservice.

De tv kwam heelhuids aan en werkt goed, niets op aan te merken.

Soepel bestelproces. Kon het product makkelijk vinden. Informatie was overzichtelijk en voldoende. Website wekte betrouwbaarheid. Betaalproces verliep ook goed.

De bezorger heeft letterlijk 1 minuut geduld. En na het aanbellen, begint hij al na een aantal seconden te kloppen. Maar je kunt het hem niet kwalijk nemen. Hij krijgt per pakketje betaald waarschijnlijk. Dit is bij alle verzendingen zo.

Home cinema systeem besteld, ging vlekkeloos. Bezorging was ook prima en het product werkt.
Goede ervaring dus.

De verzending via PostNL verliep prima. De verpakking was ook goed. Geen klachten dus.

Goede prijs tijdens de Black Friday sale op de webshop (de laagste prijs voor een Sonos Ray). Snel een bevestiging per mail ontvangen en direct daarna mijn bestelling in de gekozen winkel kunnen ophalen waar de bestelling netjes klaarstond. Prima voor elkaar.

Duidelijke informatie op de site, goede prijs en snelle levering vanuit centraal magazijn. Tevreden over product.

Binnen 2 werkdagen was de wasmachine geleverd vanuit centraal magazijn

Bestelling plaatsen was eenvoudig. De leverdatum wijzigen was ook geen probleem. Bij vragen over levering was men proactief en gingen zelf op zoek naar een antwoord en belde mij terug met het antwoordt.
Dat is klantvriendelijkheid voor mij.

Levering was prima op tijd en item was goed verpakt.

Alles was standaard. Alleen deed de mailserver er wel héél erg lang over om de mail voor account activatie te sturen. Bijna een heel uur.

Het verzenden werd gedaan door Electronics Logistics.

Het begint bij dat je wordt gebeld voor een afleverafspraak. Klinkt goed, maar je mag alleen een dag kiezen en niet een tijd. Waarvoor bel je dan, als je de dag al kan kiezen bij het bestelproces?

Ze belden op een erg slecht moment. Dat kan gebeuren. Dus ik moest het gesprek weigeren. Krijg ik een minuut later een email "Wij konden u telefonisch niet bereiken". Stel je voor dat je service gericht werkt en later nog een keer probeert?

Wat mij nog het meeste stoort is dat ik bij het bestellen héél duidelijk aan heb gegeven dat ik per sé op DONDERDAG geleverd wilde krijgen, maar bovengenoemde mail meldde dat ik ze woensdag kon verwachten. Dus ik bellen. "Toets 1 voor afspraak. Toets 2 voor plannen." Uh, wat is het verschil? Het ging om het maken van een afspraak, dus ik koos 1. Dat was dus verkeerd. De man aan de andere kant van de lijn probeerde ook om de levering op woensdag plaats te laten vinden. Interne communicatie van likmevestje.

In de toekomst zal ik wel TIEN keer achter mijn oren krabben voordat ik weer iets online bestel bij Electronic Partners. Als Logistics zo met klanten om gaat, dan hebben ze geen meerwaarde over de Mediamarkt meer.

Het bestellen ging heel simpel, prima aanbod van verschillende betalingsmogelijkheden.
Een snelle duidelijke website met voldoende zoekmogelijkheden.

Leveringsproces is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden en kunt zelf een bezorg moment aangeven.
Zeer vriendelijke bezorger en keurig op tijd geleverd.

Eerste winkel die mij belt om te checken waarom ik mijn product terug stuur. Erg zorgvuldig.

Prima zoals alle andere bestellingen. Leuke combinatie van winkels; en online shop

Samsung Q800c soundbar besteld bij EP.nl. Was nog een actie actief waardoor er automatisch 50 euro van de prijs afging, hoefde ik zelf niks voor te doen.

Soundbar in een winkel in de buurt afgehaald. Leverbevestiging gaf goede schatting van ophaaldag, op de dag zelf een telefoontje gehad dat het product klaarstond om opgehaald te worden.

Op de dag van levering een telefoontje gehad dat het product klaarstond in de winkel om opgehaald te worden. Bij ophalen prima geholpen door medewerker.

Ideaal! Je kunt in de webshop iets kopen bij een online winkel, maar er toch voor zorgen dat de fysieke winkelier omzet maakt! Het beste van twee werelden! En goed geholpen bij EP Groesbeek door Henri!

---

Ik heb er voor gekozen om het in de winkel op te halen. De volgende werkdag was het er al en dezelfde middag al gebruik van kunnen maken!

Soundbar besteld, mooie aanbieding met zeer scherpe prijs maar kwaliteit viel tegen. Kan Ep natuurlijk niets aan doen, geretourneerd en netjes geld terug gekregen.

Snel en netjes geleverd via DHL een dag na het plaatsen van de bestelling, geen bijzonderheden.

Rma aangevraagd. Product naar de winkel gebracht om te retourneren, daarna bleef het 2 weken stil. Mailtje gestuurd en zelfde dag al gebeld met mededeling dat het pakketje nog in de winkel stond. Kan gebeuren, volgende dag geregeld.

Gebeld om een Samsung 65QN92B te bestellen. En zoals afgesproken de dag erna netjes geleverd zelfs eerder dan verwacht.

Het pakket werd netjes goed verpakt afgeleverd bij de voordeur. De chauffeur was ook erg aardig en behulpzaam.

De klantenservice heeft alles goed uitgeled en alles is gegaan zoals afgesproken. Dus heel tevreden.

Het bestelproces werkt gewoon goed: eenvoudig en snel. Maar mag je anders verwachten tegenwoordig? Overigens vind ik het positief dat je zelf de leverdatum kunt bepalen.

Ondanks een snelle levering toch een minpuntje. Je kunt bij EP aangeven wanneer je de bestelling wilt ontvangen. Ik bestelde op zondag en gaf aan op woensdag te willen ontvangen. Toch stond DHL op dinsdag al aan de deur. Daarmee was de verrassing thuis dus fijntjes om zeep geholpen door EP.

Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen. Er werd tevens de optie geboden om in drie termijnen te betalen, zonder BKR registratie (kosten 15 euro). Ik heb besloten om hier geen gebruik van te maken en het hele bedrag in één keer via iDeal te betalen.

Ik had de televisie op een zaterdag besteld, waarbij ik de dinsdag als leverdag had geselecteerd. Op maandag ontving ik een e-mail waarin stond vermeld, dat de klantenservice telefonisch contact met mij ging opnemen om een leverdag in te plannen. Dit vond ik enigszins verwarrend, de leverdag was immers al tijdens het plaatsen van de order bepaald. Daarom zelf telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Daar wist men te melden dat dit een standaard e-mail was en dat de TV gewoon op dinsdag geleverd zou worden. Later op de dag werd ik gebeld door de klantenservice van de logistiek en werd de afspraak voor dinsdag bevestigd. De TV is conform afspraak geleverd.

Korte wachttijd, vriendelijk te woord gestaan. Zoals je mag verwachten van een goede klanten service.

Duidelijke communicatie vooraf, telefonisch door EP een afspraak voor levering gemaakt. Iets verlate levering duidelijk aangekondigd.

Nette levering

Aanbieding was geweldig, bestellen geen probleem, betalen in 3 keer een goed idee, jammer dat er extra kosten aan verbonden zitten, terwijl eerst wordt gemeld dat het gratis is, maar het verbaasde verder niet.

Blijft een apart fenomeen dat een bestelling op status afgehandeld komt te staan bij de verkoper, terwijl je nog niks hebt, je dan een dag mag wachten en vervolgens gebeld wordt door een logistiek bedrijf die het product komt leveren. Daar miste een stukje communicatie.

Wat een chaos bij dit bedrijf. Gekozen om de wasdroger te laten bezorgen en installeren (+30 euro). De planning is een chaos en na tig keer bellen word je van het kastje naar de muur gestuurd. Uiteindelijk komen ze dan toch. In plaats van installeren op de afvoer, zetten ze de wasdroger gewoon op zijn plek en stoppen ze de stekker in het stopcontact. En weg zijn ze.

Chaos aan de telefoon. Bedrijf communiceert zo slecht met hun logistieke leverancier (die ook de installatie uitvoert) dat we continu bevestigingen krijgen die weer worden geannuleerd en dat we zeker 6 keer hebben moeten bellen om te weten wanneer ze nu willen komen.

Doen geen enkele moeite om je klacht op te lossen.

Bestellen en betalen via de overzichtelijke website gaat zoals het hoort: snel en met meerdere betalingsmogelijkheden.

Vlak na het bestellen gebeld door de vervoerder om een afspraak voor levering de volgende dag in te plannen.

Bij eerdere bestellingen zijn vragen en opmerkingen naar tevredenheid (telefonisch) beantwoord.

Scorekaart voor EP.nl