We hebben de Montech X3 Mesh samen met tien andere budgetbehuizingen getest. De Montech komt met zijn luxe opties, zoals een scharnierend zijpaneel en uitgebreide koeling, als een van de winnaars van uit de bus. De kast heeft zes meegeleverde ventilators, allemaal voorzien van lichteffecten, en de koelprestaties zijn dan ook uitstekend. De geluidsproductie is eveneens dik in orde, waarmee de behuizing een Great Value-award verdient. Lees verder »
Zeer mooie en makkelijke kast voor een zeer leuke prijs.
RGB fans kunnen alleen aan of uit en worden via molex van stroom voorzien.
Enkele systemen in deze kast mogen bouwen. Wat een verademing om mee te werken.
Ruime kast met genoeg ruimte voor alle kabels. Case connectors zijn á fabriek al netjes weggewerkt.
Voor €50 ga je geen betere kast kunnen vinden. De kast voelt stevig aan, beschikt over 6 prima fans en ziet er ook nog eens goed uit.
Dit is de go-to budget kast!
Enige minpuntje is dat de kleur van de fans niet in te stellen is (enkel aan/uit) maarja je kunt niet alles verwachten voor dit bedrag.
Zeer aardige kast voor een al even aardige prijs. De kast is zeer open dankzij alle mesh. De ventilatoren zijn hierdoor voor mijn build eigenlijk overbodig.
De kast is logisch opgebouwd en het wegwerken van de kabels ging vlot.
De 6 RGB-fans zijn enkel aan te sluiten op de voeding. Het is dus aan of uit, er is geen tussenmaat en je kan ze niet via het moederbord regelen, noch is er een schakelaar/knop op de kast. De RGB-leds kan je wel aan- of uitschakelen met een knop op de kast.
De ventilatoren zijn zeker hoorbaar, niet overdreven, maar wel duidelijk hoorbaar. Koop deze kast dus niet als 'stille kast', indien je de fans wenst te gebruiken. Ikzelf heb ze afgekoppeld en mijn componenten worden niet warmer (of de fans gaan niet sneller draaien) dan in een Fractal Design R5. Nu is hij wel helemaal stil.