€ 2.333,39 bij Proshop.nl

Toon reviews van:
Yechum Newbie
30 juli 2023 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

In juli gekocht, direct op een groot festival mogen gebruiken.
Overdag en in de nacht gebruikt met weinig licht, deze camera legt elk lampje van de stage mooi vast.
En mijn onderwerp precies in focus waar ik het wel hebben.
Eerst een a7III en wilde graag een extra betere camera erbij. het is logisch dat ze deze camera het kleine broertje van de a1 noemen.

Pluspunten

• Zeer goede autofocus
  • Handige instelbare knoppen
  • 33 mp
  • heel hoog dynamisch bereik

Minpunten

• SD slot klepje lijkt kwetsbaarder dan sonya7III

georgfox Newbie
12 februari 2025 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Mijn aankoop van een nieuwe Sony is norm meegevallen.
Komende van een DSLR Canon 80D is het een zekere stap.
De menu, OLED viewvinder, talloze knopinstellingen laten deze Sony een werkpaard maken.
Het is effe oefenen (2 weken in de zetel) om de vingers goed te zetten en talloze functies te testen en in te stellen.
Al bij al een goede aankoop.

Pluspunten

• Stevige body
  • 33MP met tal van knoppen, wielen,
  • goede OLED viewfinder
  • enorm vele instellingen mogelijk

Minpunten

• niet voor kleine handen

lynntielbeke Newbie
18 december 2024 Product gekocht

Sony A A7 IV + FE 24-105mm F4 G OSS Zwart

Hele mooie alround camera, waar je nog jaren plezier van kunt hebben!

Pluspunten

• veel voorkeursmogelijkheden
  • gebruiksvriendelijk
  • alround te gebruiken

Minpunten

• geen ingebouwde flitser

MrEV Newbie
25 januari 2022 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Het beste van foto en video in één camera samengebracht. Je hoeft geen keuze te maken als je op reis gaat.
Kwalitatief robuuste camera met alles wat je mag verwachten van deze prijsklasse.

Pluspunten

• 33 MPix
  • 4K Video
  • Lichtgewicht
  • Uitstekende bedieningssoftware

Minpunten

• 4K 50/60fps cropped

WeVanDroo Newbie
5 juni 2025 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Komende van A77II is dit een gigantische stap vooruit.
Beter inzetbaar bij hoge ISO waarden
Krachtige autofocus
Zoeker en scherm zijn zeer aangenaam
Heeft wel een tamelijk steile leercurve.

Pluspunten

• Geweldige autofocus
  • Hoog dynamisch bereik
  • Bijna alle toetsen zijn programmeerbaar

Minpunten

• Greep zou nog iets beter kunnen voor grote handen

xs4allan
23 juli 2024 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Fijne camera die alles goed doet. Sensor geeft veel ruimte in naberking qua resolutie en dynamisch bereik. Bediening is uitzonderlijk goed, waarbij alles naar wens is in te stellen. Minpunt is het LCD scherm. Die is niet helder genoeg voor zonnig buitengebruik. De camera is zeker een aanrader (in 2024) door evenwichtige allround kwaliteiten die de concurrentie nog niet zo aanbiedt. Genoemd de 33mp sensor met zeer goed dynamisch bereik, sterke hybride foto/video eigenschappen, zeer goeie bediening en zelfverzekerde autofocus.

Pluspunten

• Sensor
  • Bediening
  • Instelbaarheid

Minpunten

• LCD

Flip101 Newbie
1 maart 2023 Product gekocht

Sony A7 IV + 28-70mm f/3.5-5.6 Zwart

Deze camera met lens gekocht bij Kamera-Express. Snel en netjes thuisbezorgd de volgende dag na bestelling.

Top camera met veel mogelijkheden voor zowel foto als video. Onder goede omstandigheden is de kit lens meer dan voldoende. Wil je de camera ook gebruiken bij minder licht dan is een andere lichtsterkere lens wel aan te bevelen.

Verder ook voor Sony gekozen vanwege het ruime lensaanbod dat tevens nog betaalbaar is. Het is echter wel zo dat je bijvoorbeeld bij canon goedkoper een full frame camera kopen kunt. Maar hun lensaanbod is kleiner, alleen maar canon geen third party en zijn aanzienlijk duurder.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Veel mogelijkheden
  • Veel lensopties
  • Flip screen

Minpunten

• Hoge instapprijs

Jan Geerdink Newbie
24 oktober 2024 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Prima en duidelijke website met veel keuzemogelijkheden. Bestelling makkelijk kunnen plaatsen, alleen met de betaling ging er iets fout, waardoor een en ander niet afgerond kon worden. Gebeld met de helpdesk om 20.00 uur 's avonds en samen met de medewerkster het probleem professioneel en direct opgelost. Er werd meer service geboden dan dat ik had verwacht.
Al met al een uitstekende eerste kennismaking met deze website (onderneming).
Het product (Sony A7 iv) ziet er robuust en goed uit. Prima recensies door erkende fotografen. Mijn eigen bevindingen zullen nog moeten komen.

Pluspunten

• robuust uiterlijk
  • veel mogelijkheden
  • zowel foto alsook video aanrader

Minpunten

• wellicht de prijs

Johan Jansegers Newbie
27 oktober 2023 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Van mijn vorig toestel de Sony 77-2( aps-c) naar de Sony 7 IV fullframe is een grote stap.
In combinatie met de Sony 24-105 G lens is dit toestel een enorme verbetering in scherpte en mogelijkheden van gebruik.

Pluspunten

• hoge kwaliteit

Minpunten

• geen

filmers Newbie
11 oktober 2023 Product gekocht

prima product

Pluspunten

• kwaliteit

Minpunten

• nogal duur

TheOldSkippy Newbie
2 juni 2023 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Uitstekende ervaring bij aankoop nieuwe Sony body ILCE A7 M4 bij Kamera Express Almelo, met daarbij uitstekende technische uitleg.
Ben in bezit van de sony body Ilce 6000 en ook de Sony A7 Ilce. Beide toestellen gebruik ik met de Sigma lens 150-600 mm Contemp. met de Canon mount converter MC11. Ben sinds kort overgestapt op de Sony Ilce A7 M4 body en de resultaten zijn verbluffend goed. Communicatie tussen lens en body zijn super maar ook de resultaten van de fotoos zijn verbluffend gedetailleerd. Eea ander werd mij ook bij aankoop reeds prima uitgelegd. Zeer tevreden

Pluspunten

• Hoge kwaliteit fotoos
  • Makkelijk te bedienen.

Minpunten

• Geen

Leonierademaker Newbie
15 april 2023 Product gekocht

Top camera

Pluspunten

• Fijn houvast
  • Snel
  • Scherp

Minpunten

• geen

Snowy Newbie
4 maart 2023 Product gekocht

Sony A7 IV + 28-70mm f/3.5-5.6 Zwart

Ik zat al een tijdje te kijken naar wat voor camera ik nou zou willen en heel vaak kreeg ik online deze aangeraden en gelukkig maar ook want ik heb de Sony A7 IV een aantal keren al gebruikt en ik moet zeggen, het is echt vet! Ik ben geen expert in camera's, maar het resultaat is gewoon belachelijk goed. Ik kon elk detail in mijn foto's zien en het was gewoon zo scherp. En de autofocus was ook super chill. Ik kon alles scherpstellen in een oogwenk!

Er zijn best veel instellingen waardoor ik het nog lastig kan vinden maar na een lange tijd zal ik er vast aan wennen.

De 4K-video is ook echt vet en de opvouwbare elektronische zoeker maakte het zo gemakkelijk om door de zoeker te kijken. ik ben zo blij dat ik 'm heb ontdekt en zou het ook zeker aanraden.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Veel lens opties
  • Video & Foto hybrid

Minpunten

• 10fps burst fotograferen

C.Jongejan
2 oktober 2022 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Overgestapt van een DSLR camera naar deze geweldige systeemcamera. Hij is snel, heeft veel opties, het touchscreen schermpje is draaibaar en kantelbaar. Je kunt zelf functies aan bepaalde knoppen toekennen. De camera beschikt ook over eyefocus voor mensen en dieren.

Pluspunten

• Veelzijdig
  • Hoge kwaliteit
  • Semi-professioneel

Minpunten

• Valt in hoge prijscategorie

fly
23 juni 2022 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Uitstekende camera met weinig op te merken. minpuntjes (eerder verbeterpunten):
Ondanks mijn kleine hand kan mijn pink niet om de grip heen. Wel goed genoeg voor zwaarder lenzen met 1 hand.
Bij terugkijken van foto's is knoppen layout onlogisch. Zoom knop zit best ver vanaf de play/navigatie knoppen.

Pluspunten

• Uitstekende hybride camera tussen foto en video
  • Betere grip tov a7 III
  • Goed aanbod van thridparty lenzen
  • Touch screen achterzijde en draaibaar

Minpunten

• Soms onlogische knoppen indeling
  • 4K 50/60fps cropped

KoningSlakkie
4 januari 2022 Product gekocht

Sony A7 IV Body Zwart

Mijn eerste Mirrorless camera, een upgrade vanaf een Nikon D3300. Ik gebruik deze als fotocamera. De reden voor de upgrade was voornamelijk de low-light performance, als hobby fotograaf ben ik geintereseerd in mogelijkheid om relatief goedkope thirdparty lenzen zoals Samyang en Tamron en Sigma te kunnen gebruiken.

Pluspunten

• Uitstekend aanbod thirdparty lenzen (Tamron, Sigma, Samyang)
  • Scherm en EVF scherpte
  • Scherm is te kantelen
  • Nieuw menu systeem
  • 33 Megapixel is het wel waard in mijn optiek

Minpunten

• Prijzig
  • Crop in 60fps
  • (eigenlijk een nadeel van Full-Frame) maar toch even benomen: tov een APS-C camera toch wel zwaar. Telezoom fotografie is ook goedkoper op APS-C

Heb jij ook een Sony A7 IV Body Zwart?