Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenNadat ik mijn gewenste product Canon R6 Mark2 had laten reserveren stond het keurig klaar in de winkel in Den Haag.
Ik werd prettig geholpen en van goed advies voorzien. Ik er een RF lens 45 mm f1,2 aangeschaft.
De lenskap was niet op voorraad maar die werd gelijk besteld voor bezorging.
De bestelde lenskap werd keurig op maandag bezorgd. Echt een snellen en betrouwbare service!
KlantenserviceLaten klaarzetten van de camera was erg makkelijk en klantvriendelijk. Goed advies en product stond klaar en na zending werd vlot geleverd.
AlgemeenHet bestellen van mijn nieuwe canon eos r100 via kamers express verliep bijzonder soepel en snel. De website is erg overzichtelijk, waardoor ik het product en de juiste specificaties gemakkelijk kon vinden. De prijzen stonden heel duidelijk en correct aangegeven, zonder onverwachte extra kosten achteraf. Daarnaast was het betalingsproces volledig probleemloos en veilig. Ik ben zeer tevreden over de hele bestelprocedure.
VerzendingDe levering van de camera was uitstekend. Het pakket was uiterst zorgvuldig en stevig ingepakt, waardoor het product in perfecte staat en zonder enige beschadiging is aangekomen. Top service!
KlantenserviceIk heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, omdat de bestelling en levering volledig vlekkeloos en correct zijn verlopen. Alles was vanaf het begin perfect geregeld!
AlgemeenKamers Express heeft regelmatig leuke aanbiedingen. Deze keer een nette occasion compact camera.
Ik ga graag naar hun winkel. Ook online is het een prettige ervaring om met hen zaken te doen. Eenvoudig aankoopproces en snelle levering.
Mijn ervaring met Kamers Express is de ze snel versturen en op tijd bezorgen. Ik kan ook ophalen bij hun winkel als alternatief.
AlgemeenHet cijfert dat ik geef is "slecht", omdat ik op het verkeerde been werd gezet en er geen begrip was bij de service-afdeleing voor mijn standpunt
VerzendingIk was op zoek naar een Nikon Z Dx 24mm f/1.7 en vond deze op de website van Kamera Express voor €251 nieuw. In de productspecificatie stond dat het inclusief een zonnekap was. Onder deze aanbieding stond: Öf koop hem als occasion voor €219.
Ik verwacht dan dat deze occasion identiek is, dwz bestaat uit dezelfde onderdelen; gebruikt maar verder hetzelfde. Ik bestelde daarom de occasion. Toen deze arriveerde bleek dat er geen zonnekap bij was. En dit was geen vergissing.
Bij navraag bij de service-afdeling werd mij gezegd, dat deze occasion blijkbaar was ingeleverd zonder zonnekap en in zo'n geval ook zonder wordt doorverkocht. Dat kun je doen, maar als onder een product(nieuw) staat: "Of schaf het aan als occasion" dan zet je de klant toch wel erg op het verkeerde been. Wat mij betreft een teleurstellende ervaring bij Kamera Express.
AlgemeenAl meerdere keren iets besteld bij Kamera Express en elke keer opnieuw een uitstekende ervaring. De service is altijd top en alles verloopt vlot. Deze keer koos ik voor afhalen in de winkel, en ook dat was perfect geregeld. De medewerkers waren bijzonder vriendelijk, behulpzaam en zorgden ervoor dat ik mijn bestelling in geen tijd kon meenemen. Een uitstekende service van begin tot eind. Ik kom hier zeker nog terug en kan Kamera Express alleen maar aanraden!
KlantenserviceOp e-mails krijg je altijd heel snel een antwoord en de klantendienst is telkens vriendelijk en behulpzaam. Bij een eerdere bestelling werd ik proactief geïnformeerd dat een bepaald artikel helaas niet meer leverbaar was. Het aankoopbedrag werd snel teruggestort. Een uitstekende service!
AlgemeenFijne website. Overzichtelijk en een breed assortiment. Goede prijzen. De gewenste SD-kaart helaas niet op voorraad, maar dat kan natuurlijk overal gebeuren, ik bestel die later wel zodra die weer op voorraad is! Ik heb mezelf getrakteerd op een camera onder het motto “you only live once”, ik stel niets meer uit nu ik op jonge leeftijd ongeneeslijk ziek ben. Ben heel benieuwd naar de camera!
Snelle verzending, eigenlijk niet echt iets op aan te merken.
KlantenserviceIk heb geen contact gehad met de klantenservice, maar de bereikbaarheid lijkt in ieder geval zeer goed.
AlgemeenSuper goeie site!!! ik ben er helemaal blij mee en ga zeker meer bestellen denk ik op die site! super betrouwbaar! en netjes! Dank jullie wel kamera express!!
VerzendingHele goede verzending!! super mooi en netjes verpakt!!! Ik ben er helemaal blij mee!
KlantenserviceGoeie mailtjes! word duidelijk alles uitgelegd! SUPERR!! Ben super blij!
AlgemeenDe website is overzichtelijk en erg makkelijk te gebruiken. De betaling verliep soepel en alles ging zonder fouten. TOP WEBSITE!!!
Echt heel fijn en gemakkelijk!
De bestelling werd de volgende dag bezorgd, zonder schade en zonder problemen. Erg snel en mooi ingepakt!
AlgemeenPrima site. Product naar behoren en levering eerder dan verwacht. Positief dus en zou het zeker aanbevelen
VerzendingVerzending van het product eerder dan vermeld. Erg positief dus!
KlantenserviceNiet echt contact mee gehad enkel de meneer in de winkel gesproken bij ophalen welke erg aardig was.
AlgemeenZeer tevreden met de service en verzending product goed ontvangen precies zo als verwacht top service
VerzendingLevering en verzending was snel was de zelfde avond verzonden de volgende avond geleverd ook zeer tevreden over de avond levering fijn voor mensen die overdacht werken
KlantenserviceIk had de klanten service gebeld over meerdere vragen over het product ze zijn allemaal super beantwoord fijn gesprek gehad
AlgemeenIk heb een Lumix L10 camera gekocht bij Kamera Express en de service was zoals altijd uitstekend. De camera werd snel geleverd en de telefonische ondersteuning was ook erg behulpzaam. Ik winkel al jaren bij Kamera Express en zal dat in de toekomst zeker blijven doen.
VerzendingIk belde om te controleren of de camera op voorraad was, aangezien het een nieuw model is en overal uitverkocht. Gelukkig had Kamera Express er nog een op voorraad en werd deze snel naar me verzonden, met levering de volgende dag.
KlantenserviceDe telefonische ondersteuning was erg behulpzaam en deskundig. Ik heb nagevraagd of de camera op voorraad was en of het mogelijk was om de inklapbare lensdop te bestellen. We hebben ook de nieuwe release besproken en of de titaniumgouden versie beschikbaar zou zijn.
AlgemeenGoed, veel emails en duidelijke emails. Niks te klagen. Ook het retourneren ging zeer soepel
VerzendingOok zeer goed, ik was niet thuis en het pakje kon door de brievenbus
KlantenserviceIk kon duidelijk vinden hoe ik een product kon retourneren
AlgemeenNa meerderen maanden intensief zoeken naar mijn eerste mirror less camera ben ik uitgekomen op de Lumix s5iix. Deze camera kan prachtige fotos maken en geweldige videos opnemen wat exact is wat ik nodig heb.
Camera express was altijd al een winkel waar ik soms heen ging en gelukkig was de camera hier samen met de 20-60 en 50mm lens het goedkoopst.
Ik heb hem snel besteld en hij was de volgende dag al in huis.
Geweldige snelle service en alles perfect.
Tegen de avond besteld en de volgende dag was hij al bezorgd.
KlantenserviceTot nu toe ben ik altijd snel geholpen met mijn vragen of aankopen.
AlgemeenNa lang zoeken wat de beste camera match voor mij was heb ik de Sony a6700 online gereserveerd om in de winkel op te halen. Dit ging super vlot en heb geen moment last gehad.
KlantenserviceAls ik de winkel in Antwerpen binnenkwam werd ik direct vriendelijk begroet. Ik legde uit dat ik een camera combo online had gereserveerd en ze wisten direct over wat ik sprak, de meneer die mij de camera uiteindelijk verkocht heeft was heel behulpzaam en heeft me nog een koopje aangeraden ivm batterijen en oplader. Al bij al een zekere aanrader voor mensen die een professionele hulp willen.
AlgemeenKamera express is mijn vaste winkel voor fotografie artikelen. Doordat het om dure producten gaat, verwacht je goede service. Nou, dat heeft kamera express. Snelle reacties op mailtjes, snelle levering en gewoon goede services. Aan iedereen aan te raden. Betrouwbaar Nederlands bedrijf!
VerzendingSnel ingepakt en snel verzonden. Ik heb nooit problemen gehad.
KlantenserviceIk heb wel eens een simpele vraag gehad. Deze gesteld via de mail, waarop snel en professioneel gereageerd en meegedacht werd.
AlgemeenIk was opzoek naar de Insta 360 Mic Pro. Ik heb het in ChatGPT gegooid om de beste prijs te geven voor mij vergeleken met andere winkels en daar kwam Kamera Express het beste uit. Chat benoemde ook dat het klantencontact erg goed is van dit bedrijf. Ik ben tevreden.
VerzendingTop geleverd, geen mankementen, netjes en op tijd. Had niets anders verwacht.
AlgemeenTop kwaliteit van het materiaal + eerlijke prijzen + super snelle en veilige levering + uitstekende klantendienst - geduldig, ondersteunend en duidelijk.
Ik ben zeer tevreden!
Super snelle verzending! Het pakje is onbeschadigd en tijdig gearriveerd.
KlantenserviceUitstekende hulp! - Er was een probleem met het postkantoor dat het pakje had verzonden, toen ik belde naar Kamera Express stonden zij zonder enige twijfel parraat! super vriendelijk en klaar om mij te helpen. Het probleem is vlot verholpen geweest.
AlgemeenDuidelijke voorraadinformatie. Artikel kon besteld worden ondanks dat het tijdelijk niet leverbaar was. Dit vond ik prettig want daardoor kon ik gewoon mijn hele bestelling plaatsen zodat ik er niet meer over na hoefde te denken. Het na te leveren artikel zie ik wel een keer verschijnen.
VerzendingProduct kwam in goede staat aan, terwijl de verzenddoos eruit zag alsof hij onderweg wel wat te verduren had gehad. Goed verpakt dus. Top!
AlgemeenIk heb een tweedehands lens gekocht. Op de site stond duidelijk informatie over wat er wel/niet bij de lens zat en wat de staat was. Dit klopte ook. Snel en goed verpakt verzonden. De tweedehands lens was in uitstekende staat.
AlgemeenIk heb een tweedehands Sony a6400 camera gekocht bij Kamera Express. 2 dagen later had ik hem in huis en ik ben enorm tevreden over de kwaliteit van de camera. Ook heb ik er een lens en extra batterijen bijbesteld die allemaal mooi in één doos werden geleverd zodat ik alles meteen in huis had.
VerzendingIk heb op Zondag eind van de middag besteld en het pakket was er dinsdag middag. Erg tevreden!
KlantenserviceEr werden duidelijke mails gestuurd die ervoor zorgde dat ik goed op de hoogte was over de status van mijn bestelling!