Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Kamera express is mijn vaste winkel voor fotografie artikelen. Doordat het om dure producten gaat, verwacht je goede service. Nou, dat heeft kamera express. Snelle reacties op mailtjes, snelle levering en gewoon goede services. Aan iedereen aan te raden. Betrouwbaar Nederlands bedrijf!

Snel ingepakt en snel verzonden. Ik heb nooit problemen gehad.

Ik heb wel eens een simpele vraag gehad. Deze gesteld via de mail, waarop snel en professioneel gereageerd en meegedacht werd.

Ik was opzoek naar de Insta 360 Mic Pro. Ik heb het in ChatGPT gegooid om de beste prijs te geven voor mij vergeleken met andere winkels en daar kwam Kamera Express het beste uit. Chat benoemde ook dat het klantencontact erg goed is van dit bedrijf. Ik ben tevreden.

Top geleverd, geen mankementen, netjes en op tijd. Had niets anders verwacht.

Top kwaliteit van het materiaal + eerlijke prijzen + super snelle en veilige levering + uitstekende klantendienst - geduldig, ondersteunend en duidelijk.
Ik ben zeer tevreden!

Super snelle verzending! Het pakje is onbeschadigd en tijdig gearriveerd.

Uitstekende hulp! - Er was een probleem met het postkantoor dat het pakje had verzonden, toen ik belde naar Kamera Express stonden zij zonder enige twijfel parraat! super vriendelijk en klaar om mij te helpen. Het probleem is vlot verholpen geweest.

Duidelijke voorraadinformatie. Artikel kon besteld worden ondanks dat het tijdelijk niet leverbaar was. Dit vond ik prettig want daardoor kon ik gewoon mijn hele bestelling plaatsen zodat ik er niet meer over na hoefde te denken. Het na te leveren artikel zie ik wel een keer verschijnen.

Product kwam in goede staat aan, terwijl de verzenddoos eruit zag alsof hij onderweg wel wat te verduren had gehad. Goed verpakt dus. Top!

Ik heb een tweedehands lens gekocht. Op de site stond duidelijk informatie over wat er wel/niet bij de lens zat en wat de staat was. Dit klopte ook. Snel en goed verpakt verzonden. De tweedehands lens was in uitstekende staat.

Ik heb een tweedehands Sony a6400 camera gekocht bij Kamera Express. 2 dagen later had ik hem in huis en ik ben enorm tevreden over de kwaliteit van de camera. Ook heb ik er een lens en extra batterijen bijbesteld die allemaal mooi in één doos werden geleverd zodat ik alles meteen in huis had.

Ik heb op Zondag eind van de middag besteld en het pakket was er dinsdag middag. Erg tevreden!

Er werden duidelijke mails gestuurd die ervoor zorgde dat ik goed op de hoogte was over de status van mijn bestelling!

Goede prijzen vergeleken met de andere aanbieders. Mooie website en goede service. Ook bieden ze tweedehands artikelen aan die goed getest en betrouwbaar zijn.

Makkelijk en zoals het hoort, mogelijk met verschillende leveringsdiensten en thuis of via een pakketpunt.

Vriendelijke en bereikbare klantenservice, waarbij je snel geholpen kan worden.

Het betaalproces verliep erg soepel en duidelijk. De website werkte snel, ik kon eenvoudig mijn betaalmethode kiezen en de betaling was binnen enkele seconden afgerond. Ook kreeg ik direct een bevestiging van mijn bestelling

De levering verliep netjes en volgens afspraak. Ik vond het fijn dat er met een verificatiecode werd gewerkt die ik aan de bezorger moest laten zien, daardoor voelde het extra veilig en gecontroleerd. De bestelling kwam goed verpakt aan.

Medewerkers nemen de tijd om mee te denken en geven duidelijk advies

Ik kocht een Panasonic TZ99 compact bij KE Antwerpen voor de verjaardag van mijn zus. Prima service in de winkel ! En bovendien kreeg ik door de actie op het toestel nog een tasje en geheugenkaartje van 128 gb helemaal gratis ! Top !

Ik werd in KE Antwerpen vriendelijk geholpen door de zaakvoerder.

Gisteren via de klantenservice uitstekende uitleg gekregen over de mogelijkheid om 2 artikelen te reserveren. Vandaag lagen inderdaad beide artikelen klaar en kreeg ik een helder advies over welk artikel het beste zou passen bij mijn wensen.
Ben hierover zeer te spreken !

---

De zonnekap inclusief UV filter past perfect op mijn camera (Fujifilm X100T).

Onlangs heb ik een DJI Osmo Pocket 4 aangeschaft bij het filiaal van Kamera Express in Maastricht, en ik ben buitengewoon tevreden over zowel het product als de service.

Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte, werd ik vriendelijk en deskundig geholpen.

De verkoper nam uitgebreid de tijd om mij alles te vertellen over de mogelijkheden van de Osmo Pocket 4.

Deze persoonlijke benadering gaf mij veel vertrouwen in mijn aankoop.

Dat maakt echt het verschil.

Kortom: een zeer positieve ervaring bij Kamera Express Maastricht. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig advies en uitstekende service!

Duidelijke site, zoekfunctie in webshop heel gebruiksvriendelijk. Gevonden wat ik zocht en makkelijk eea met elkaar te vergelijken. Ideaal dat ook gebruikte camera's en lenzen ingekocht kunnen worden en dat er ook een 2e hands aanbod te koop is met ruime keuzemogelijkheden.

Kortom: meer dan tevreden! Aanrader!

Snelle levering, prima verpakt. Verzendingproces netjes up to date gehouden.

Bestelling plaatsen is OK.
Helaas wordt de bestelling in delen verstuurd waardoor de levertijden niet gehaald worden. Communicatie hierover gaat ook niet goed want op de pakbon staat de hele bestelling.

Bestelling geplaatst met levering volgende dag. Wordt verstuurd met DHL. Ik krijg een pakbon voor de complete bestelling maar de halve bestelling wordt geleverd op de volgende dag. De andere helft zit er niet bij. Bellen met de klantenservice: de bestelling is in 2 delen verzonden de rest komt morgen. Moet ik 2 keer voor een bestelling thuisblijven, Ik bestel het met een reden op een dag dat ik thuiswerk. Nog niet eerder zo'n slechte ervaring gehad.

Gebeld over het missen van een deel van de bestelling. Geen bevredigend antwoord gekregen, Bestelling is in 2 delen verstuurd 2e deel komt morgen.

Bij Kamera Express een lens gekocht. Lensaanbod is overzichtelijk, maar ik wist al wat ik wilde dus had de lens zo gevonden. Bestelproces was duidelijk en verliep soepel. Geen bijzonderheden.

Product is netjes verpakt. Levering was op tijd. Geen bijzonderheden.

Op 7 april jl mijn OMD 300 mmF/4.0 IS PRO ingeruild voor een OMD ED 150-400mm f/4.5 TC1.25 van Olympus.
Lang over getwijfeld, omdat het enorme uitgave is. Alle reviews die ik kon vinden uitgebreid bekeken.
Maar na een aantal wandelingen en Wild Life fotografie overtreft hij alle verwachtingen .
Lens was alleen nog in filiaal Eindhoven in voorraad en o.g. kreeg keurig bericht , dat ik hem na 3 werkdagen kon komen bekijken.

De lens bij filiaal in Capelle opgehaald. Wilde voordat ik hem kocht zelf in mijn handen houden en op de eigen camera uitproberen. Was geen probleem.

Prima service . Verkoper had duidelijk verstand van zaken .
Was ook geïnteresseerd waarvoor ik hem ging gebruiken.
De in te ruilen lens werd grondig bekeken .
Vertoonde lichte gebruikerssporen, wat begrijpelijk is na bijna 5 jaar bijna wekelijks gebruik onder soms redelijk zware omstandigheden .
Kreeg er nog een naar tevredenheid goed bedrag voor terug .
Bij de nieuwe lens nog een Sigma protector filter aangeschaft .

Titel: Uitstekend advies en erg betrouwbaar!
Gisteren ben ik bij Kamera Express langsgegaan voor een Canon R50 occasion body, een Canon 85mm lens en een SD-kaart. Hoewel ik even moest wachten voordat ik aan de beurt was, werd dit ruimschoots goedgemaakt door de service. Het was erg druk, maar dat is begrijpelijk als iedereen zo uitgebreid en goed geholpen wordt.
Ik werd geholpen door een ontzettend lieve dame die de tijd nam voor een fijn gesprek en me van eerlijk en deskundig advies heeft voorzien. Je merkt echt dat Kamera Express een betrouwbare winkel is met hart voor de klant. Ondanks de wachttijd geef ik ze een dikke 5 sterren vanwege de top-service en de goede ervaring aan de balie!

De camera Canon R50 aan de balie bij Kamera Express gekocht. Wat heel fijn was dat de camera 5 dagen voor me gereserveerd was. Was gelijk leverbaar.

Ik stond in de wachtrij dus heb even moeten wachten. Maar was de moeite waard.

Ik kwam een half uur voor sluitingstijd in de winkel i.v.m. de inruilactie voor mijn Canon-camera en lenzen. Ik werd heel vriendelijk en deskundig door Daniël en later zijn collega geholpen. Goede uitleg over de mogelijkheden van een nieuwer model (R7) en de bijbehorende lenzen. Heel tevreden met de nieuwe aanwinst!
Omdat we inmiddels 15 minuten na sluitingstijd waren en het alarm er dan automatisch opgaat, kom ik nog een keer terug voor een passende tas.

Na een eerdere aankoop voor kindlief zo verliefd op de camera dat ik hem ook voor mezelf heb besteld.

Jammer dat de bestelling niet in twee delen wordt verstuurd wanneer er een artikel niet op voorraad blijkt te zijn. Beter even overleggen met klant betreffende de verzending dan.

Website is duidelijk en goed overzichtelijk, en de prijzen voor de producten zijn er goed

Levering gaat snel en het inpakken van de bestellingen gaat ook goed, nog nooit iets beschadigd geleverd gekregen

Erg klantvriendelijk en komen duidelijk over, verder niet echt opmerkingen erover

Een mooie camera gekocht voor onze zoon die van zijn hobby zijn beroep gaat maken! Voor zijn opleiding verschillende camera’s nodig en ja als ouders zijnde wil je hem daarin steunen! Bij kamera-express precies gevonden wat we zochten. Goede service en duidelijke site.

Geen lange wachttijden maar snelle levering op eigen gekozen tijdstip

Scorekaart voor Kamera Express