Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenGoed geholpen met advies over de camera op basis van wat ik graag wilde gaan fotograferen.
Mijn eerste camera hier gekocht om mijn foto carriere te starten nadat ik al eens langs was gegaan voor advies.
De camera had ik online al gereserveerd, maar toen ik in de winkel aankwam bleek de voorraad op te zijn. Daarom heb ik een gratis schoonmaakkit meegekregen en de camera werd naar mijn huis verstuurd. Een dag later kon ik al aan de slag. Erg blij mee!
Verzending was netjes verpakt en werd een dag later gebracht aan huis.
KlantenserviceHet was druk in de winkel maar ik vond het niet erg om te wachten. Er werd uiteindelijk uitgebreid de tijd genomen om met mij een passende camera uit te zoeken.
AlgemeenHet bestellen ging makkelijk en was duidelijk. Na de bestelling zag ik dat het adres niet helemaal kloptte, maar dat was snel opgelost met behulp van hun chat-support.
Ik heb geen probleem met een AI-chatbot voor support, zolang ik ook de mogelijkheid krijg om met een echte medewerker te spreken, en dat was hier het geval. De medewerker veranderde snel mijn adres en nu klopt alles.
Ik heb al meerdere dingen van Kamera Express besteld, inclusief een tweedehands lens, en heb telkens een goede ervaring gehad.
Bezorging was snel, en kwam in het tijdsslot dat via de trackingscode te zien was.
KlantenserviceNa de bestelling zag ik dat het adres niet helemaal kloptte, maar dat was snel opgelost met behulp van hun chat-support.
AlgemeenIk wissel geregeld tussen deze en een andere, grote concurrent. De website van de concurrent is flashier, maar Kamera Express zit de prijs toch vaak net iets onder die andere. De eevicenis goed, voorwaarden idem. Ik heb er een tweedehands camera gekocht met accessoire en ik ben zeer tevreden.
VerzendingJe kunt kiezen wanneer je het precies wilt ontvangen (dag en tijdslots). Heel handig.
AlgemeenOp de site is alles duidelijk aangegeven en kon daardoor alles goed vinden. Ook over het inruilen van produchten is het duidelijk aangegeven.
VerzendingHet product heb ik naar een winkel laten verzenden. Wat prima is maar op de mail staat dat je bericht krijgt als het product in winkel ligt naar 2 a 5 werk dagen. Dat heb ik niet gekregen. Maar verder prima.
KlantenserviceDe klantenservice via mail vindt ik niet zo goed. Ik had een mail gestuurd met een vraag en dan antwoorden ze met iets heel anders en dan denk ik hebben jullie de mail wel goed gelezen. Dus antwoorde ik terug en kreeg ik nog een vager antwoord terug dus heb het gevoel dat ze gewoon niet zo goed lezen wat in de mail staat.
AlgemeenHet proces verliep soepel en het was eenvoudig om de camera te bestellen via Kamera Express
VerzendingDe levering van de camera was de volgende dag gepland en de camera werd netjes de volgende dag geleverd.
KlantenserviceDe klantenservice heb ik niet gesproken, maar op andere momenten werd ik altijd goed geholpen.
De camera die ik besteld heb kwam uit de outlet. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit en hoe de camera geleverd werd met de originele onderdelen.
AlgemeenMijn eerste camera heb ik bij camera express gekocht waar ik in de winkel super goed ben geholpen nu heb ik heel lang onderzoek gedaan over een camera die ik graag wilde hebben dus heb ik alles op de site van kamera express gelezen de videos gekeken wat heel erg handig was. Toen he ik hen besteld wat super goed ging. Het contact was ook fijn omdat ik een vraag had over de bezorging en dat gingen ze ook voor me nakijken. Tot nu toe vind ik het een goede camera ik heb hem pas een dag dus ik moet nog veel ontdekken erover
VerzendingIk was een beetje bang omdat het met DHL zou komen en die met een ander duur paket slecht zijn omgegaan. Maar uiteindelijk is het hoed gegaan. Ik heb hem op zaterdag besteld hij was tijdelijk uitverkocht en op woensdag had ik hem al binnen dus dat ging heel snel!
KlantenserviceAls je online iets koopt reageren ze super snel op je mails of als je een vraag formulier invult krijg je snel antwoord en word je geholpen. En als je in de winkel iets koopt en hulp nosig hebt nemen ze echt de tijd om uit te leggen hoe en wat
AlgemeenIk heb eergister mijn eerste camera gekocht nadat ik super goed in de winkel van Kamera Express werd geholpen. Zo veel zin in om dit nieuwe hobby in te duiken. Ik zal zeker klant blijven bij Kamera express!
VerzendingProduct eergisteren online besteld en meteen gister binnen gekregen. Wat een snelle levering, geweldig.
KlantenserviceIk wist niet zeker wat voor Kamera ik wou hebben als beginner. Ik heb om hulp gevraagd in de winkel en mij werden meerdere modellen uitgelegd en uiteindelijk heb ik er één van gekozen!
AlgemeenIk zocht voor bij mijn Canon EOS 90D een zoomobjectief dat geschikt is om veel mee rond te lopen, zoals op vakantie. Ik had in het verleden al goede ervaring met K-E met de aanschaf van de Canon-camera, dus dat was wel vertrouwd. Maar nu had ik ook de keus tussen een nieuw objectief of een tweedehands. Het werd de occasion, dat scheelde toch EUR 90 ! Op de website stond dat het objectief was gecontroleerd en schoongemaakt, en nauwelijks gebruikssporen had.
Een bijpassende (nieuwe) zonnekap was uit voorraad leverbaar.
De bestelling werd de volgende dag al afgeleverd op het aangegeven DHL-afhaalpunt. De buitenverpakking was een stevige kartonnen doos en de artikelen erin waren shockproof verpakt. Natuurlijk heb ik thuis direct het objectief nauwkeurig bekeken. Ik zag geen enkele gebruiksspoor. Bevestigd op de camera functioneerde het objectief perfect. Ik weet nu dat ik de volgende keer op deze vermeldingen van K-E kan vertrouwen.
Ik heb geen gebruik hoeven te maken van de klanten/klachtenservice. Daarover kan ik geen mening geven.
De zending werd de volgende dag al door DHL afgeleverd bij het opgegeven afhaalpunt. De goederen waren deugdelijk verpakt.
AlgemeenVoor mijn Panasonic Lumix S5ii overwoog ik om de Sigma 35mm f/1.2 DG II Art aan te schaffen. Het laatste exemplaar was beschikbaar bij de vestiging Capelle aan de IJssel. Ik moest vanuit Nijmegen komen, dus ik heb de lens gereserveerd en de volgende dag opgehaald.
Bij aankomst had ik nog enige twijfels of ik niet beter voor de Sigma 28-45mm kon gaan. Ik werd geholpen door een medewerker die mij duidelijk en logisch advies gaf. Uiteindelijk ben ik voor de 35mm lens gegaan en dat bleek een goede keuze.
Het was erg prettig dat de medewerker in kwestie de tijd nam om mij van (het laatste) advies te voorzien, en dat alles vlot verliep. Met name omdat ik ook uit Nijmegen moest komen. Ik raad het dan ook aan om gebruik te maken van Kamera Express!
AlgemeenNa een lange poos met onderzoeken, vergelijken en uitzoeken, heb ik de knoop doorgehakt welke camera ik graag als upgrade wilde hebben: De Canon EOS R6 Mark II. Net als altijd, bestelde ik hem bij Kamera Express. Want daar ben ik sinds 2005 een trouwe klant. De website is trouwens overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
VerzendingIk heb mijn bestelling vlak na 23:00 gedaan, en ik kreeg hem net als altijd de volgende werkdag in huis. Ook bij voorgaande bestellingen heeft Kamera Express mij hierin nog nooit teleurgesteld, en werden de bestelde producten altijd op de afgesproken dag geleverd.
KlantenserviceEen aantal jaar geleden heb ik met een vraag de klantenservice benaderd, en daar hebben ze me uitstekend te woord gestaan en mij verder geholpen. Hier kunnen andere bedrijven nog wat van leren.
Bij deze bestelling heb ik tot nu toe de klantenservice niet nodig gehad. Maar mocht blijken dat ik het wel nodig heb, dan weet ik op voorhand al dat het goed zal verlopen.
AlgemeenAl vaak camera-apparatuur besteld bij Kamera Express. Altijd erg tevreden. Recent een Nikon Z6 III met lenzen besteld en de volgende dag bezorgd. Kamera Express heeft een uitgebreid assortiment en vaak de beste prijzen. Ook fijn dat er altijd wel een fysieke winkel in de buurt is waar je bijvoorbeeld snel iets kan ophalen of retourneren. Erg blij mee!
VerzendingDe bestelde bestelling werd zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Prima verpakt in een precies passende doos (niet onnodig groot).
AlgemeenAlweer een mooie camera bij Kamera Express gekocht. Onze camera ging net voor we op vakantie gingen stuk. Snel een nieuwe gevonden en de volgende dag hadden we hem al in huis. Alles goed en snel geregeld. Dus ook nog een paar dagen voor de vakantie kunnen oefenen.
VerzendingSnelle levering. De camera was er de volgende dag al. Dus nog genoeg tijd om te oefenen.
AlgemeenAlles zeer duidelijk en dat maakt alles een stuk gemakkelijker zo weet je ook zeker dat je koopt wat bij je past
VerzendingLevering was heel goed en zelfs in het weekend Top!
KlantenserviceNu had ik wat besteld maar kom vaak genoeg in de winkel en iedereen is hartstikke vriendelijk en kan elke vraag die je hebt beantwoorden er is daarom voor mij ook geen andere zaak waar ik me spullen koop
AlgemeenIk ben ontzettend tevreden over mijn aankoop bij Kamera Express! Ik heb hier een tekentablet gekocht en de hele ervaring was van begin tot eind uitstekend.
De website is overzichtelijk, waardoor ik eenvoudig de juiste keuze kon maken.
De bestelling werd snel verwerkt en keurig op tijd geleverd. Het product was zorgvuldig verpakt en kwam in perfecte staat aan.
KlantenserviceWat ik vooral waardeer is de combinatie van een ruim assortiment, scherpe prijzen en betrouwbare service. Je merkt dat Kamera Express verstand heeft van de producten die ze verkopen.
Mijn tekentablet bevalt fantastisch en ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik kan Kamera Express dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve apparatuur en een uitstekende winkelervaring. Hier koop ik zeker vaker!
AlgemeenIk heb maandag 22 juni bij Kamera Express online een Sigma 20-200mm lens besteld. Ik had de lens enkele tientjes goedkoper in Duitsland kunnen kopen, maar Kamera Express heeft me to nu toe nog nooit teleurgesteld kwa levering en ondersteuning, mocht dat achteraf nog nodig zijn. Er liep bij Sigma nog een cashback-actie, en de digitale bon van K-E kon ik heel makkelijk bij Sigma inleveren voor de korting.
Verder is dit ook een prachtige lens. Super scherp, met een enorm bereik, en voelt heel fijn in de handen.
Ik heb de bestelling pas laat in de avond geplaatst (ongeveer 22:30), en zoals beloofd ("voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis") werd de lens de volgende dag keurig via Trunkrs bezorgd.
AlgemeenIk heb heel lang nagedacht wat voor mij een goede camera is. Uiteindelijk uitgekomen bij de Sony A7 IV met een Sigma 24-70mm en wat overige attachments (kamera express heeft alles wat je zoekt). Gisteren heb ik mijn eenmanszaak opgericht en nu gaat het avontuur voor mij beginnen. Dank
VerzendingIk heb besteld om 23:00 en het komt de volgende dag al binnen, dus dat is top
KlantenserviceIk heb geen ervaring met de klantenservice. Hoop dat niet nodig te hebben
AlgemeenPerfecte beginnerscamera en topservice!
Ik heb de Canon EOS R50 samen met een lens besteld bij Kamera Express en ben er heel erg blij mee. De levering was super snel: binnen 4 dagen was alles al binnen. Het pakket was netjes verpakt en de bezorging met een QR-code aan de deur was erg fijn geregeld.
De camera en lens zien er gewoon als nieuw uit, je merkt totaal niet dat het om een tweedehands product gaat. Het is een hele fijne, vriendelijke camera om het fotograferen mee te ontdekken. Zeker een aanrader!
De levering verliep razendsnel; binnen 4 dagen had ik alles al in huis. Het pakket was uitstekend en netjes verpakt, en de aflevering met de QR-code aan de deur was erg fijn en professioneel geregeld.
AlgemeenBij kamera Express Breda een camera besteld en ingeruild. Prijzen duidelijk op een rijtje gezet.
De dame die ons geholpen heeft met het bepalen van de inruilprijs was zeer correct, vriendelijk en enthousiast. Geen opdringerige toestanden en duidelijke uitleg. Kan deze zaak aanbevelen.
AlgemeenIk heb de Canon PowerShot V1 besteld bij Kamera Express en ben erg tevreden over zowel de camera als de service. De bestelling was snel verwerkt en netjes verpakt, waardoor ik er direct mee aan de slag kon.
De camera voelt degelijk aan, is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen en levert mooie beeldkwaliteit. Vooral de autofocus en de videokwaliteit maken een goede eerste indruk. Ideaal als je op zoek bent naar een camera die net wat meer kan dan een smartphone, zonder dat je meteen een grote systeemcamera hoeft mee te nemen.
Al met al een prettige koopervaring en ik kijk ernaar uit om de camera de komende tijd nog veel vaker te gebruiken.
Snelle levering en de camera was goed en stevig verpakt. De communicatie over de bestelling was duidelijk en ik wist precies wanneer het pakket bezorgd zou worden.
KlantenserviceVriendelijke en behulpzame klantenservice. Mijn vraag werd snel beantwoord en ik kreeg duidelijke uitleg. Fijn dat er echt werd meegedacht.
AlgemeenNa advies in de winkel heb ik via de webshop van Kamera Express een Sony A7 mark iii besteld inclusief de tijdelijke combi-aanbieding met een Sony FE 50 mm objectief.
De webshop was overzichtelijk maar de verschillende combi-acties maakte het wel even zoeken om de beste deal voor mijn budget te vinden.
Daarom tijdens het bestelproces op de webshop ook telefonisch contact gehad met de klantenservice.
Ik heb de camera laten afleveren bij de winkel. Ik ontving maandag 6 juli het afhaalbericht in de mail. En heb deze vandaag (10 juli) opgehaald. Alles lag keurig klaar, goed verpakt en onbeschadigd.
KlantenserviceTijdens het bestellen op vrijdag 3 juli heb ik contact gehad met de klantenservice over de bestelling van de combi-actie. Ik kreeg binnen 2 minuten iemand aan de lijn om me te helpen en de juiste selectie te maken in de webshop.