Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenTegen beloning
AlgemeenIk heb het fototoestel eerst een dag gehuurd om te kijken of deze aan de wensen zou voldoen. Dat was gelukkig het geval en daarom meteen tot aankoop overgegaan. Het is fijn dat je dan de huur van de camera retour krijgt. Helaas was de camera niet op voorraad in de winkel. Gelukkig kon deze wel de volgende dag thuis worden bezorgd.
VerzendingHet bestelde product werd de volgende werkdag al thuisbezorgd. Dat was dus echt helemaal prima.
KlantenserviceFijn dat je eerst kan huren en bij aankoop het huurbedrag retour ontvangt. Verder krijg je nog tegoedbonnen voor printwerk en na het plaatsen van een review 5 jaar garantie op je aankoop.
AlgemeenDe klantenservice is hier erg slecht
Na 5 keer bellen en beloftes dat het geld is terug geboekt lijkt er niets van te kloppen
Op je knieën om je geld terug te krijgen gaat er bij mij niet in
Altijd hetzelfde riedeltje als je belt
Niemand kan de juiste persoon vinden
Zie hierboven
Je wordt aan het lijntje gehouden.
Beloven beloven beloven maar niets doen
Waardeloos
Tegen beloning
AlgemeenCanon G550 printer besteld op voorraad samen met wat fotopapier. Betaling vlot via creditcard zonder extra kosten. Kreeg enkele minuten later bevestiging van mijn bestelling per e-mail.
VerzendingVerzendbevestiging al vlot ontvangen via track en trace van PostNL.
Werd volgende dag netjes op tijd geleverd in een pakketmuur van de PostNL. Waren wel twee losse pakketten wat wel pas duidelijk was toen ik twee keer een afhaalcode ontving per sms/email.
Fijn om te lezen dat alles goed gegaan is. Ik wens je er veel plezier mee.
Tegen beloning
AlgemeenIk ben erg tevreden over de service en over het vlotte aanschafproces. Er had wel wat meer informatie over het product verleend mogen worden.
KlantenserviceIk ben erg tevreden over de service en over het vlotte aanschafproces. Er had wel wat meer informatie over het product verleend mogen worden.
Bedankt dat je de tijd nam deze review te schrijven.
Ik zal je feedback meenemen, we zijn hiermee bezig, maar helaas gaat dat niet zo snel als we zouden willen.
AlgemeenKamera gekocht, eerste kwam met kapotte laad poort, dus nieuwe gehaald in de winkel. Na vier maanden vertoont de nieuwe kuren, kamera-express wilt er niets aan doen. Extreme spijt van de aanschaf, 1400 euro weggegooid. Zeker geen aanrader.
VerzendingZoals bij iedere andere dozenschuiver eigenlijk. Je besteld wat en het komt aan met postnl.
KlantenserviceKamera vertoont kuren, erkennen zij ook. Maar ze willen er niets aan doen ookal is het pas 4 maanden na aankoop.
Hoi,
Wat vervelend om te horen. Zou je mij een berichtje kunnen sturen met al je gegevens en uiteraard even erbij dat je vanaf tweakers komt , dan zal ik ernaar kijken. Misschien kan ik verder nog iets voor je betekenen hierin.
Tegen beloning
AlgemeenUitgebreide website met veel informatie, concurrerende prijs en snelle levering. Nog niet lang genoeg met de camera gewerkt om er een review over te schrijven, maar eerste indruk is heel goed.
VerzendingHet produkt is volgens afspraak en snel geleverd. Er werd duidelijk gecommuniceerd wanneer de bezorging zou plaatsvinden.
Winactie
AlgemeenMakkelijk en overzichtelijke website
Keuzes worden je makkelijk gemaakt omdat er ook altijd wel mooie combideals worden aangeboden
Super snelle levering van de bestelde items, zelfs mogelijk op Zondag
In mijn geval besteld op Zondag en maandag al afgeleverd
Bedankt voor deze mooie review!
AlgemeenInruil werd netjes verrekend met de nieuwe aanschaf. Afrekening werd ter plekke in de winkel afgehandeld.
KlantenserviceDe gewenste camera werd in een ander filiaal voor mij besteld. Vervolgens kon ik mijn oude camera in Arnhem omruilen voor de nieuwe. Vlotte en prettige service
Bedankt voor je mooie review.
Tegen beloning
AlgemeenHele nette deal ontvangen van de klantenservice voor een LG OLED55C25LB met Samsung soundbar HW-Q990B Dolby Atmos. Ik ben geen expert op dit gebied maar heb dit is de beste beeld/geluid kwaliteit die ik ooit heb gehad in huis.
VerzendingNetjes geleverd door PostNL. Helaas niet mogelijk om de bezorgdag aan te passen maar alles is goed gekomen.
Wat fijn om te lezen dat het samen een super kwaliteit geeft, ik wens je er veel plezier mee!
Tegen beloning
AlgemeenAantal lenzen en accessoires besteld en alles snel netjes thuisbezorgd gekregen. Alles netjes verpakt en in goede staat, zoals je verwacht van een camera zaak.
VerzendingSavonds besteld en de volgende dag in huis. Alles goed verpakt en netjes de volgende dag ontvangen.
Bedankt voor het compliment! Hopelijk tot ziens!
Tegen beloning
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te plaatsen. Betalen met ideal via internet is betrouwbaar en veilig. Er is een mogelijkheid tot het stellen van vragen.
VerzendingNetjes binnen de afgesproken tijd geleverd. Goed verpakt zodat schade voorkomen kan worden.
KlantenserviceVoor vragen kun je altijd bellen met een informatielijn. Je krijgt snel reactie bij problemen.
Bedankt voor je review! Fijn te lezen dat alles soepel verliep.
Tegen beloning
AlgemeenGraag wil ik mijn ervaring delen over mijn recente aankoop bij Kamera Express. Ik heb een fantastische ervaring gehad en ben blij met mijn aankoop.
Allereerst wil ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met het product. Het voldoet aan al mijn verwachtingen en ik heb het al vaak gebruikt sinds ik het heb ontvangen. Ik kan zeggen dat het product van hoge kwaliteit is en ik ben blij dat ik het heb gekocht.
Helaas waren de dozen waarin het product verpakt was bij aankomst zwaar beschadigd. Dit was een teleurstellende ervaring.
De verzending was verder snel en efficiënt. Ik ben ook blij met de prijs-kwaliteitverhouding van het product en zou het zeker aanbevelen aan anderen.
Al met al had ik een positieve ervaring met Kamera Express en zal ik in de toekomst zeker weer bij hen kopen. Hun uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit producten maken van hen een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwalitatieve verkoper.
Bedankt voor het compliment! Vervelend dat de verpakking zo aankwam. Dit is helaas iets wat we vaker horen en zal dit ook doorspelen naar de koerier.
Ik ben blij te horen dat je verder wel tevreden bent met ons. Hopelijk tot ziens.
Tegen beloning
AlgemeenIk kom al jaren bij Kamera Express en wordt nooit teleur gesteld. Ik ben niet zo van de reviews maar wil voor een beloning wel een uitzondering maken. Maar dan ben ik ook wel eerlijk. Dat ben ik aan andere kopers verplicht.
Deskundig personeel geeft goed advies. Bij claims op garantie heb ik de afgelopen jaren nooit problemen gehad. Daarom kom ik elke keer weer terug.
Bij mijn vraag over de extra care verzekering wist de medewerker het antwoord niet op de vraag en vertelde dat ook netjes. Ze beloofde me later terug te bellen en dat is ook netjes gebeurd. Dus alles is bij Kamera Express zoals je mag verwachten van een goede winkel. En dat zou bij iedere winkel zo moeten zijn
Fijn te horen dat je zo tevreden bent met ons, dat doet mij goed om te lezen.
Een geholpen klant is een blijvende klant en ook al is het antwoord niet bekend, dan zullen wij dat ook eerlijk zeggen en dit uitzoeken.
Wij houden namelijk van eerlijkheid en openheid, hiermee kunnen wij ook een beter beeld schetsen wat wij kunnen bieden en geen beloftes maken die we niet na kunnen komen.
Dank je wel dat je de tijd nam om toch een review te schrijven!
Tegen beloning
AlgemeenDe bestelling was makkelijk en de prijs goed. 5 jaar garantie was ook wel interessant. De monitor werd netjes thuis bezorgd.
De 5 jaar garantie moest ik nog wel wat voor doen, bleek.
Mijn vraag over de 5 jaar garantie werd netjes en snel beantwoord. Alleen: deze garantie krijg je niet vanzelf, die moet je apart aanvragen. En je moet een shopreview schrijven.
Nog wat vreemds: bij de monitor zat een papiertje dat je eerst de "tv" moet proberen voordat je de voet vastmaakt, want anders kan je hem niet terugsturen bij defect. Terwijl die voet er zo in klikt en niet fout kan gaan. Andere manieren van proberen hebben een veel grotere kans op schade.
Bedankt voor je beoordeling, het klopt inderdaad dat wij vragen om een review voor de 5 jaar garantie, je hebt daardoor wel gratis 3 jaar extra vanuit Kamera Express. Daarnaast maak je kans op €100 shoptegoed!
Ik wil je veel plezier wensen met je monitor. En het klopt dat je bij deze maar op 1 manier de voet erin kan klikken.
AlgemeenVlot bestelproces. De bijkomende 200€ kassakorting maakte deze kamera bij Kamera Express de goedkoopste op het net.
VerzendingDe gevraagde leverdatum (op zaterdag) werd gerespecteerd.
KlantenserviceNog geen klantenservice nodig gehad bij deze kamera.
Vooraf wel even naar het filiaal in Gent gegaan waar men op basis van mijn voorkeur (toen sony A6500 of A6300) eerder aanstuurde op een RX100 M7. Dit vooral op basis van het gewicht en de niet verwisselbare lens (minder kans op stof op de sensor).
Vreemd dat toen de RX10 M4 niet als alternatief voorgesteld werd terwijl deze camera, ondanks een iets groter gewicht ook geen verwisselbare lens heeft met toch een fantastisch zoombereik.
Bedankt voor de mooie review! Ik wens je veel plezier met deze mooie camera.
Tegen beloning
AlgemeenIk was op zoek naar een Panasonic DMC-FZ330 foto camera. Op aanraden van een kennis deze besteld bij Kamera Express. Het online bestelproces was makkelijk maar heb de helpdesk toch nog om hulp gevraagd ivm het afhalen in de winkel in Maastricht. Zeer tevreden over de klantvriendelijke bediening in de winkel, via mail en WhatsApp en natuurlijk ook over onze nieuwe camera. Zeker een aanrader om hier je spullen aan te schaffen.
VerzendingMijn bestelling bestond uit 3 delen die ik in de winkel in Maastricht af zou halen. Helaas werd een van de drie delen(het tasje) naar mijn thuisadres gestuurd, hetgeen niet helemaal de bedoeling was. De overige delen(camera en geheugenkaart) in Maastricht afgehaald.
Leuk dat iemand je ons heeft aangeraden. Fijn dat we je naar wens konden helpen!
AlgemeenHeb een Panasonic Lumix LX15 besteld bij de webshop van Kamera Express.
Mooie compacte camera met een grote sensor, ben er blij mee.
Zondag besteld en maandag al in huis.
Gefeliciteerd met je nieuwe camera. We hopen dat je er veel plezier van mag hebben!
Tegen beloning
AlgemeenGisteren heb ik de body Canon R6 II gereserveerd. Vandaag heb ik de bestelling opgehaald. Prima geholpen. Ook hebben we nog even gekeken wat mijn oude body op zou leveren als ik hem in zou ruilen. Maar de inruilprijs viel wel wat tegen waardoor ik besloten heb de body te houden.
Dat klinkt als een mooie nieuwe aankoop. Jammer dat we jouw body niet voor een prijs konden inruilen die naar wens was.
AlgemeenVoordat ik mijn camera HC-V770 kocht heb ik informatie bij KE ingewonnen of met dit type betrouwbaar is en er bijzondere dingen mee zijn.
De camera wordt de hemel in geprezen. Later blijkt dat het zoomlens gedeelte bijzonder gevoelig is en snel kan vast lopen. Ik heb de camera bijna gelijk na aanschaf voorzien van een UV-filter om zoomlens problemen te voorkomen.
Nog Panasonic nog KE hebben hiervoor actief gewaarschuwd.
De camera werd na bestellen in de vestiging Haarlem snel geleverd. Helaas is die vestiging alweer opgedoekt. en moet nu alle communicatie online gebeuren.
Mijn waardering voor dit onderdeel komt uit het totale plaatje wat ik inmiddels over KE heb.
Mijn retour camera kwam niet meer terug in de originele verpakking. Daarin was de camera opgestuurd ter reparatie.
De camera kwam terug op naam van mijn dochter. Dat ging om een geheel andere garantie zaak.
Camera V770 opgestuurd ter reparatie. 5 jaar garantie. Na een week krijg ik drie foto van de buitenkant van het toestel met de mededeling dat er zand in de camera zit en er geen garantie wordt verleend. Dit kan echter niet want er zat sinds 2019 een UV-filter op de lens. Na een maand komt men bij KE nog steeds niet met bewijzen dat er zand in de camera zit. Ik besluit om de camera terug te vragen. KE is niet bereid om bewijs te leveren en de reparatie zou 245 euro kosten. De camera komt, uit coulance "gratis" terug op naam van mijn dochter (zij had een andere claim die ook niet netjes afgehandeld is) Ik heb de camera op alle schroefjes onderzocht en geen van de schroefjes is los geweest.
Uiteindelijk vind ik op Youtube een oplossing en de camera werkt weer.
Ik bericht alle bevindingen naar KE en ik wacht nog steeds op excuses.
5 jaar garantie voorhouden ter verhoging van de verkopen is leuk. Maar het dan ook geven zou goed zijn.
Kortom ik adviseer ga naar een lokale zaak met een goede reputatie en laat je niet overhalen door mooie garantie verhalen en gekochte reviews op sites (Je moet een review plaatsen om in aanmerking te komen voor de 5 jaar garantie)
Dozen leveren kan iedereen.
Op verzoek van KE de mail geschiedenis opgestuurd aan KE. 12apr23
We zouden graag even meekijken met deze case. Wanneer er schade van buitenaf wordt geconstateerd, valt dit inderdaad niet onder de garantie. Zou je jouw review en gegevens willen mailen naar reviews@kamera-express.nl?
AlgemeenDuidelijke website, breed assortiment met volledige beschrijving van de aangeboden producten. Bestelling eenvoudig te plaatsen.
Panasonic Lumix FV300 voldoet aan de verwachtingen; groot zoombereik en relatief lichtsterke lens. Beperkt gewicht, ligt goed in de hand, stof- en spatwaterbestendig en stille zoom- en focusmotor. Bij lage iso-waarden beperkte ruis bij weinig licht. Verder veel functies en aanpassingsmogelijkheden (o.a. van diverse functieknoppen).
Werkt goed samen met de erbij bestelde Raynox DCR-150 en DCR-250 voorzetlenzen, die eenvoudig gecentreerd te bevestigen zijn met een 52-43 mm step-down ring.
Zoals aangegeven de volgende dag geleverd via PostNL in discrete verpakking.
KlantenserviceBij vragen over garantie snel en inhoudelijk duidelijk telefonisch geholpen.
Goed te lezen dat je nieuwe camera en de ontvangen service beide helemaal naar wens zijn!