Een week geleden heb ik mijn eerste camera gekocht. Omdat ik compleet nieuw ben in de fotografie, wist ik hier nauwelijks iets van. Online ben ik goed geholpen door een medewerker van Kamera Express. Zij gaf mij verschillende tips en adviezen, waarna ik uiteindelijk de Canon EOS R10 heb gekocht in combinatie met de RF-S 18-150mm lens.

Dit is een mooie camera om mee te beginnen. De camera is erg gebruiksvriendelijk dankzij de twee instelwielen en biedt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van fotografie. Omdat ik nog nieuw ben in deze hobby, heb ik mij direct ingeschreven voor de Kamera Express Community om mij verder te verdiepen in fotografie, maar ook om in contact te komen met andere fotografieliefhebbers.

De levering was optijd binnen. 25-08 besteld en de volgende had ik de camera met Lens al in huis. De camera was netjes ingepakt.

Ik ben enorm goed geholpen met het maken van de keuze voor een camera. Ik weet niks van fotografie en ze hebben mij hele goede adviezen gegeven icm wat ik wil.

Scorekaart voor Kamera Express