Duidelijke webshop, goed zichtbaar in de zoekmachines. Iets wat verwarrende productcombinaties en conflicterende beschrijvingen hierin wbt wat er in de verpakking zit, maar dat is het wel.

Verzending van de webshop wordt door DHL gedaan, verpakking viel me erg tegen (dunne doos, camera body doos kon vrij rammelen door de doos). Paklijst 2 dagen na ontvangst in de mail gekregen, hierop stond pas het eerste bericht dat er nog een nalevering zou volgen, terwijl alles op de site direct op voorraad was aangegeven voor levering volgende dag.

Klantenservice voor online bestellingen niet erg behulpzaam; hebben mij (bleek in de winkel) verkeerd geinformeerd over wat mij een pickorder leek in de bestelling.
Medewerkers in de winkel behulpzaam en konden mij wel juist informeren (bleek een nalevering die niet met mij gecommuniceerd was), al werd van hun en mij het uiterste gevraagd om dit recht te trekken door een backoffice systeem wat veranderd werd. Hierdoor heb ik met de medewerkers 2 uur (!) in de winkel heb gestaan om, wat uiteindelijk een miscommunicatie bleek vanuit de klantenservice en webshop op te lossen en mij tevreden naar huis te kunnen sturen.
Kortom, winkels zijn erg behulpzaam, maar slechte ervaring met de webshop en klantenservice.

Scorekaart voor Kamera Express