Art & Craft Nederland

Gebruikers over webshop Art & Craft Nederland

Nette website, snel bestelproces, prima informatievoorziening. Ik zie nu ook pas dat het om een Belgisch bedrijf gaat, grappig - heb ik nergens aan kunnen merken.

Verzonden met Dynalogic, dat is toch al weer een tijdje geleden. Prima vrolijke bezorger, kreeg netjes een smsje. Prima in orde.

De communicatie is traag en onduidelijk, en er wordt weinig rekening gehouden met mijn rechten als consument. Het lijkt erop dat Art & Craft meer waarde hecht aan interne processen dan aan klanttevredenheid. Ik verwachtte een veel betere service van een bedrijf dat zulke dure producten verkoopt.

Ik raad iedereen aan twee keer na te denken voordat je hier iets koopt, vooral als klantenservice en garantie belangrijk voor je zijn.

Bij de retourzending, die uiteindelijk door Art & Craft werd geregeld, verliep de ophaling van het defecte apparaat via Dynalogic soepel. Echter, de afhandeling van de terugbetaling, die na deze retourzending had moeten volgen, is tot op heden een probleem gebleven.

Hoewel de fysieke levering goed verliep, heeft het verdere proces rond reparatie en retour mijn vertrouwen in de service en ondersteuning van Art & Craft sterk beschadigd.

Mijn ervaring met de klantenservice van Art & Craft was helaas teleurstellend. Hoewel de medewerkers op een vriendelijke manier communiceren, ontbreekt het duidelijk aan daadkracht en effectieve oplossingen.

Problemen worden niet voortvarend aangepakt, en er lijkt meer focus te liggen op interne processen dan op het bieden van een klantgerichte oplossing. Dit maakt het contact met de klantenservice onnodig frustrerend en tijdrovend.

Bedrijf weigert de wettelijke garantieregels te volgen en weigert een correct aangemelde garantie. Ze proberen zich daarbij onder uit te wurmen met tegenstrijdige argumenten. Een consument heeft namelijk wettelijk 2 maanden meldtermijn voor een probleem dat zich binnen de garantieperiode voordoet, maar om onduidelijke reden slaagt art & craft er in om dat anders te interpreteren en er zich gemakkelijk van af te maken. Dat was alleszins mijn laatste aankoop daar!

TV besteld in het weekend, op vooraad, laten je betalen om de dag daarna te vertellen dat ze het niet kunnen leveren... tijdverspilling. Nu kan ik 5 dagen op mijn geld wachten... top service...

Niet veel over te melden, ze hebben 1 mail gestuurd om te zeggen dat het niet geleverd kan worden

De site ziet er netjes en overzichtelijk uit. Ik heb hier een Oled televisie besteld. Het bestellen en betalen ging ook probleemloos. Daarna begon ik echter even te twijfelen. Ik ontving geen e-mail bevestiging van mijn bestelling of iets dergelijks.

Ik kreeg enkele uren later echter wel een e-mail van de bezorgdienst Dynalogic dat mijn bestelling de volgende dag gepland stond om te bezorgen. Mijn bestelling was blijkbaar dus toch wel goed binnengekomen :)

De volgende ochtend kreeg ik echter alsnog de factuur van Art & Craft in mijn e-mail binnen. Maar een bestelbevestiging had mij echter wel meer gerust gesteld, het gaat tenslotte niet om kleine bedragen bij televisies.

De verzending en aflevering is verder wel helemaal in orde en de televisie werkt prima!

Enkele uren na de bestelling kreeg ik een e-mail van de bezorgdienst, dat ik ingepland stond voor de volgende dag. De dag zelf kreeg ik weer een bericht met een optie om tot op vrij gedetailleerd niveau de bestelling te volgen, inclusief een kaart waar de bezorger ongeveer is en in welk tijdslot deze waarschijnlijk arriveert. Zeer goed! De bezorger van Dynalogic was vriendelijk en hielp de televisie mee naar binnen te tillen.

Ik heb de bestelbevestiging via e-mail direct na het bestellen en betalen wel gemist. Ik heb mij hier wel even zorgen over gemaakt of alles nu wel goed is doorgekomen. Ook mis ik de mogelijkheid om gewoon even te bellen met de winkel. Er is geen telefoonnummer te vinden op de website.

Maar gelukkig is verder alles wel goed gekomen met de bestelling en was het product netjes de volgende dag in huis, onbeschadigd en wel.

Ik sluit me helemaal aan bij ufear.

2x iets besteld deze maand, Klipsch speakers, voor een supermooie prijs.
Door de negatieve reviews was ik wat huiverig, maar toch een bestelling geplaatst.
Binnen 2 dagen geleverd door Dynalogic , waar ik ook veel negatieve reviews over gelezen, maar dit waren keurige bezorgers.

Al met al positief verrast, keurige winkel met goede communicatie per mail en lage prijzen.

Zondag de bestelling geplaatst, per mail een bevestiging van Art & Craft.
Volgende dag, de maandag, de 1e mail van Dynalogic dat ze dinsdag zullen bezorgen.
In deze 1e mail staat een bezorgwindow tussen 8:00 en 22:00 uur, maar ook een link naar de Track & Trace.

Volgende ochtend die link gebruikt en kreeg al een beter window, later in de middag zou bezorgd worden.

Met de live tracking kun je zien waar de bezorger is.

Uiteindelijk krijg je 30min van tevoren een sms van Dynalogic dat de bezorger er bijna is.

En ... ook (bij mijn beide bestellingen) nette bezorgers.

Hier nu tweemaal iets besteld met best een tijdje ertussen; een 77" OLED TV en een stofzuiger. Allebei netjes de volgende dag geleverd zoals beloofd. Gezien de negatieve reviews hier mag er ook best eens iets positiefs gemeld worden lijkt me.

TV geleverd via Dynalogic; was tot op de minuut te tracken. Stofzuiger via DHL; 'savonds om een uur of 8 besteld; volgende dag om 12:00 in huis. Allebei helemaal niets op aan te merken.

product gekocht via bol.com.
Snelle afwikkeling, maar wel een dag later dan gepland. Order voor de cut off geplaatst maar toch een dag later verzonden en geleverd.

Wel via email op de hoogte gehouden van de vertraging en na verzending de status van de zending.

Product goed afgeleverd tegen een scherpe prijs.

ondanks de vertraging bij het overhandigen aan de ransporteur, is de verzending zelf zeer goed te noemen.. Goede status updates.

Na het lezen van de recensies en lichte twijfel toch de tv besteld op 15-7-2024 om 14:00, met de belofte dat hij de volgende dag geleverd zou worden.

Heel netjes diverse bevestigingen van Art & Craft die dag gehad (zoals elke webshop tegenwoordig doet)

Daarna bevestigingen gehad van de transporteur Dynalogic op 15-7-2024 / 15:00 dat de tv tussen 8:00 en 22:00 op 16-7-2024 geleverd gaat worden.

Op 16-7-2024 verschillende updates gehad over de bezorging en via track & trace wat allemaal keurig werkt
14:30 SMS dat de bezorger er 14:50 zal zijn en dat klopte!

Al met al een zeer snelle afhandeling en een betrouwbare webshop

Zie hierboven compleet toegelicht, alles ging heel erg goed.
Zou zo weer bestellen bij deze webshop

Update 08-07-2024: Ik ben door ze benaderd en uiteindelijk zijn we er meer dan goed uitgekomen. Toch 4 sterren, want als ze direct persoonlijker hadden gehandeld was dit niet nodig geweest!

Zondag een TV besteld die dinsdag afgeleverd zou worden. Dag vrij genomen en krijg ik op dag van leveren 13:00 een mail dat ze meer bestellingen hebben aangenomen dan voorraad, maar kan hem wel opnieuw bestellen geven ze aan

De prijs was erg goed en krijg heel sterk het vermoeden dat ze bewust annuleren, want de marktprijs is nu weer 400 hoger!

Dag vrij genomen en komen niet opdagen. Dag van leveren 13:00 een mail sturen dat het niet komt. Natuurlijk ook geen telnr

Zijn niet te bereiken op een telefoonnummer, maar alelen via email. Waardeloos bedrijf!! Blijf hier weg

Donderdag laat in de middag een Samsung Odyssey OLED G93SC 49 besteld. Vrijdag werd ik door Dynalogic via mail op de hoogte gebracht dat ik het pakket die dag zou ontvangen. Track en trace info werd op hun site ook steeds geupdate en een kwartier voor bezorging kreeg ik daarvan een bericht op mijn telefoon.

Blij dat ik voor deze winkel heb gekozen al kan je door sommige negatieve reviews wel eens nerveus worden. Ben happy met de nieuwe aanwinst op mijn bureau.

Niets te klagen. verzend info up to date. Aflevering inorde geen schade op de verpakking. Dynalogic maakt idd een foto van de doos bij aflevering.

55 inch tv keurig netjes de volgende dag bezorgd door vriendelijke bezorger van dynalogic.

Bij de tv zat een actie met gratis product, anders had ik waarschijnlijk voor een andere webshop gekozen. Maar uiteindelijk erg tevreden over de afhandeling.

Doos was netjes niet vies en zonder schade. Bezorger was vriendelijk en kundig.

Website werkt uitstekend, eenvoudige te gebruiken en je hoeft geen account te maken. Dit is verder goed.

Product was verkocht als in voorraad, voor 16:00 besteld morgen in huis.

Ruim voor 16:00 besteld, vervolgens radio stilte.. Dagen later krijg ik factuur, maar verder niets, nooit track and trace ontvangen.. Na een mail krijg ik een e-mail terug dat hij bij pick-up punt licht, maar geen QR code om op te halen. Gelukkig een lokaal punt waar ze niet te moeilijk doen.

Gemaild woensdag avond, donderdag ochtend had ik snel en vriendelijk antwoord terug met link naar track and trace. Na terug mailen dat ik deze nooit had ontvangen kreeg ik een nette excuses.

Echt een top bedrijf!

2,5 jaar geleden via Bol.com een TV gekocht bij Art & Craft.
Helaas is deze net buiten de fabrieksgarantie periode kapot gegaan, echter hebben ze mij perfect geholpen met alsnog een vergoeding te krijgen.
Daarna mijn nieuwe TV besteld bij hun, met de pech dat deze tijdens transport beschadigd is, nog diezelfde dag hebben ze het opgelost en ik geniet nu weer van mijn gloednieuwe TV.

Nogmaals bedankt voor de absolute top service, extreem snelle en vriendelijke reacties en super goede oplossingen.

Geen goede ervaringen met Dynalogic als verzender, echter kan Art and Craft hier niks aan doen.

Reactie binnen 30/60 minuten, super meedenkend en uitstekende oplossingen, super blij!

Heb hier een Siemens iq300 vriezer gekocht. Twee dagen later al in huis.

Vriezer is perfect en op het moment van kopen de goedkoopste.

Goede service van dynalogic, want ze pakte het uit en hebben het even binnen gezet.

Producten lijken hier aantrekkelijk geprijsd, echter indien contact nodig is met de klantenservice is duidelijk waarom.

Na iets meer dan twee jaar begon mijn platenspeler kuren te laten horen, een aantal keren per plaat 'doorslippen' en contactproblemen met Bluetooth.

Dit heb ik gemeld bij Art & Craft Belgie, want er is geen Nederland, het is een Belgisch bedrijf. Na een eerste keer opsturen van de platenspeler kreeg ik deze na een week of vijf terug (leek niet uit de doos te zijn geweest) met een opmerking dat er iets was schoongemaakt. Er was geen vaststelling van het defect, alleen een ' oplossing'. Dat was dus niet zo. Dus tweede keer opgestuurd. Nu weer een opmerking wat er gedaan was, zonder vaststelling van het probleem. Deze keer was de platenspeler niet goed ingepakt, en lag werkelijk alles los in de doos.

Nu zou ik nog een keer de platenspeler mogen opsturen, echter als er geen defect zou zijn dan was het op mijn kosten. Ik had wel al vier filmpjes gestuurd om aan te tonen wat het defect was, maar zij zouden een filmpje maken om het tegendeel te bewijzen.

Er was voor de klanten service geen andere oplossing bespreekbaar.

De Nederlandse consumentenbond kan hierin niets betekenen omdat het een Belgisch bedrijf is.

Apparaat werd teruggestuurd zonder deugdelijk inpak materiaal waardoor alles los lag.

Zie hierboven, geen enkele poging om te komen tot een oplossing, alleen maar gericht op het ontwijken van verantwoordelijkheid als leverancier.

op de site: op voorraad , besteld voor 20:30 morgen in huis..
site verder prima.

besteld in de ochtend op donderdag
dezelfde dag track en trace dynalogic.
snachts, dynalogic afgeblazen , pakket niet ontvangen van A&C
ok jammer kan gebeuren , dan komt die zaterdag wel.
geen bericht van Art en craft of wat dan ook ontvangen.

zaterdag klanten service gemaild waar het spul blijft.

zondag mail van dynalogic dat ze dinsdag komen.
maandag mail van Art en craft van de "klantenservice" dat deze het gecontroleerd heeft en het pakket gewoon onderweg is.

slechte communicatie over voortgang na bestelling, ik bestel er niet meer.

Beetje mosterd na de maaltijd gevoel en ze geven ook dynalogic de schuld dat het vertraging heeft opgelopen bij de bezorgdienst.
als iemand informeert is het dynalogic wel , die brengen je van alles op de hoogte.

update: geprinte label op de dozen meld gewoon order date 04-03 , dus liegen ze glashard omdat ze niet aan hun voor 20:30 besteld morgen geleverd kunnen voldoen.

Ik heb hier een receiver besteld. En aangegeven dat ik deze drie dagen later wou ontvangen. Dat is prima verlopen. Ook de DPD pakketservice is vaak wat netter dan bijvoorbeeld Postnl in mijn optiek. De doos kwam onbeschadigd aan. De levertijd kreeg ik op een uur nauwkeurig een dag van tevoren wat ook super handig is.

Een dag van tevoren op een uur nauwkeurig de levertijd gekregen met track en trace. De doos was onbeschadigd. Alles keurig volgens afspraak.

De track en trace link kwam iets later. Ik stuurde een mailtje of het wel goed ging, en kreeg snel een reactie.

Product welke gekocht is was had deze webshop als enige nog op voorraad. Website is wat onduidelijk omtrent aanmaken account / inloggen en vooral het gedeelte waar je meer informatie over jouw bestelling hebt.

Al in all, dit bedrijf krijgt van mij een gemiddelde 0.4 ster en zien mij als klant nooit meer terug, ook al is het product het goedkoopste en korte levertijd. Ik betaal liever meer en langere levertijd dan ooit nog in zee te gaan met dit bedrijf.

Mijn advies ook voor iedereen, blijf weg bij dit bedrijf, kies ergens anders voor.

Product duurde lang met levering en via DPD verstuurd. Om te achterhalen waar het product blijft MOET je de klantenservice benaderen.
Als je inlogt op je account op de website en dan de bestelling aanklikt kom je alleen op een overzicht terecht, ZONDER track en trace, dus mail naar de klantenservice.
Als je vervolgens op het product klikt, was deze 'uitverkocht' vervolgens, dit kan te maken hebben met dat toevallig het laatste product hebt gekocht, maar het brengt wel enige zorgen op dat je toch het product niet geleverd krijgt binnen termijn.

Diverse malen contact gehad met klanten en klachtenservice.
Eerst omtrent dus de levering van het product en daarna is het product ook nog eens defect.

Het product kan worden geretourneerd worden en aangeboden ter reparatie.
Op de website staat een termijn van 4 weken, in een e-mail die ik stuurde omdat ik totaal 0,0% communicatie heb gehad (product ontvangen, verstuurd naar hersteldienst) heb ik na het termijn van reparatie contact opgenomen en vernam dat het 6 weken ging duren!
Dus bedrijf houd zich niet eens aan de eigen afspraken.

Na 6 weken nog steeds 0,0 bericht vanuit hun kant, dus maar weer contact zoeken en zouden erachteraan gaan, de volgende dag ineens reactie dat niet meer herstelbaar was en nieuwe zouden worden verstuurd.

Hoe frappant het ook is, als consument moet je dus bovenop de procedures zitten en zelf mailcontact onderhouden om wat voor elkaar gedaan te krijgen.

Zo slecht, ik ga er verder geen woorden meer aan vuil maken en ik hoop dat het nieuwe product wel functioneert.

Bij deze winkel een Lg c3 Oled 65inch besteld en was de volgende dag op de afgesproken tijd binnen, waar ik zeer tevreden over ben. Ook was de tv de volgende dag ineens ruim 200 euro goedkoper, ik een mail naar de klantenservice gestuurd en gevraagd naar eventuele compensatie ook hier werd zeer snel op gereageerd en zeer professioneel opgelost binnen 24 uur

Om het al echt een top webwinkel waar ik persoonlijk zeer tevreden over ben tot nu toe.

Levering door dynalogic met een afgesproken tijdsvak wat op de dag van bezorging steeds kleiner wordt, je krijgt een sms en een email dus houd dat in de gaten

De klantenservice reageerde snel en professioneel, mijn email werd snel binnen 24 uur in behandeling genomen

Scorekaart voor Art & Craft Nederland