Heel vervelend als een verkoper niet zijn verantwoordelijkheid neemt en je alleen met een incompetente klantenservice te maken krijgt die je “geduld” beloont terwijl je wekenlang aan het lijntje wordt gehouden.

Verzending bij aankoop was prima.

Ik moest zelf de robotstofzuiger met alle accessoires opsturen. Voor het idee: de stofzuiger kwam toen ik hem bestelde in een enorme doos aan, goed verpakt, beschermd tegen schade tijdens verzending.
Er werd van mij verwacht het verpakkingsmateriaal zelf te regelen. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik zo'n grote doos niet kon regelen en ik me afvroeg of er geen schade tijdens transport zou optreden. Ik bleef allerlei AI achtige antwoorden krijgen van de support dat ik een doos bij de bouwmarkt moest kopen (zo groot hebben ze daar niet). Uiteindelijk kreeg ik per toeval een doos binnen van een grote bestelling die geschikt was. Anders was het gewoon simpelweg onmogelijk om het fatsoenlijk te versturen (zonder 30 euro aan geschikt materiaal te bestellen online op eigen kosten...).

Mijn robotstofzuiger ging binnen het jaar kapot en ik nam contact op met Art & Craft. Ze boden reparatie aan, wat natuurlijk prima is.

Na wat gesteggel over de verzending (zie verzending), werd de robot binnen een paar weken gerepareerd en teruggestuurd.
Wat tref ik aan:

1. de robot en de dock zijn zichtbaar beschadigd
2. de stroomkabel ontbreekt
3. mijn dweilpads waren weg

Ik heb contact opgenomen en er werd beloofd om 'meteen' actie te ondernemen. Dat wil zeggen: ze hebben een bericht naar de reparateur gestuurd voor opheldering.
Dat is leuk en aardig, maar Art & Craft is de verkopende partij en is verantwoordelijk voor een oplossing, maar verschuilt zich nu achter de reparateur.
We zijn inmiddels 3 weken (!) verder en ik heb niets meer gehoord, ook niet toen ik een week later heb gevraagd naar de status.
Neem gewoon je verantwoordelijkheid en los het op en laat de klant niet weken wachten op een antwoord van de reparateur. Of pak gewoon de telefoon en regel het meteen.
Al met al zit ik nu al 2 maanden zonder werkende robotstofzuiger.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland