€ 2.149,- bij Foto de Vakman

Sony A7 IV Body Zwart Review

30 juli 2023, laatste update op 30 juli 2023, 777 views Rapporteer

In juli gekocht, direct op een groot festival mogen gebruiken.
Overdag en in de nacht gebruikt met weinig licht, deze camera legt elk lampje van de stage mooi vast.
En mijn onderwerp precies in focus waar ik het wel hebben.
Eerst een a7III en wilde graag een extra betere camera erbij. het is logisch dat ze deze camera het kleine broertje van de a1 noemen.

Pluspunten

• Zeer goede autofocus
  • Handige instelbare knoppen
  • 33 mp
  • heel hoog dynamisch bereik

Minpunten

• SD slot klepje lijkt kwetsbaarder dan sonya7III

In juli gekocht, direct op een groot festival mogen gebruiken.
En mijn onderwerp precies in focus waar ik het wel hebben.

Heb jij ook een Sony A7 IV Body Zwart?

Ik heb de A7 IV ook ruim een half jaar nu, ben er ook zeer tevreden mee. Ik kom van de Panassonic GH5 wat ook echt een heel fijne camera was, maar was de onvoorspelbare autofocus helemaal zat en wilde weer naar Fullframe. Toevallig laatst ook de musical van mijn dochter gefilmd in een theater, was even spannend omdat dit de eerste keer voor mij was echt in een low-light situatie maar het resultaat was echt meer dan prima... ook veel positieve reactie gekregen over het resultaat (uiteraard wel op statief gefilmd). En als je BTW lang moet filmen, gewoon powerbank koppelen aan je camera en je kan helemaal los.... >10 uur als het moet en de SD kaart het toelaat...