Gebruikers over webshop Foto Grijpink

Ik gebruik voor mijn digitale fotografie Sony full frame camera's. Via via werd ik aangewezen op Foto Grijpink omdat ze zo af en aan Sony B-stock binnen krijgen.

Heb een tweetal lenzen als B-stock aangeschaft via hun. Een Sony 16-25 F2.8 en 24-50 F2.8. Hoewel de verpakking niet puntgaaf waren en eentje geopend was, waren beide lenzen zo goed als nieuw. En vielen nog onder de volledige (4 jaar) garantie van Sony. De B-stock lenzen kwamen zelfs nog in aanmerking voor de cashbacks! Iets wat de medewerkers mij nog hadden benadrukt!

Ik zal ze zeker in de gaten houden in de toekomst!

Hebben me nadrukkelijk uitgelegd hoe en wat Sony B-stock inhield.

Dat ze niet eerder geregistreerd staan bij Sony. Dat het geen grijze import is, maar daadwerkelijk van Sony Europe afkomstig is. En dat cashbacks en garantie beide gelden vanuit Sony Europa.

Ik ben na mijn verhuizing naar Nijmegen op zoek gegaan naar een fotozaak voor mijn digitale en analoge fotografie. Per toeval tijdens een wandeling Foto Grijpink tegen het lijn gelopen. Destijds terug gekomen omdat ze de optie hadden om daar een aantal Thypoch lensen te kunnen testen voor mijn camera.

Fijne zaak met voor de meeste foto/video apparatuur en analoog ontwikkelen. Bonuspunten voor de optie om negatieven op hoge resolutie in te laten scannen.

Diverse club aan personeel met ieder een eigen specialisme binnen fotografie (analoog, drukwerk, technische specificaties etc). Denken prettig mee over wat je nodig hebt voor jou specifieke vraagstuk en geven een eerlijk advies.

Scorekaart voor Foto Grijpink