Voor midrange gaming pc's is dit mijn nieuwe go-to luchtkoeler als je niet meteen een zware luchtkoeler of waterkoeler wilt (of kunt) installeren! Recht-toe-recht-aan en levert erg veel waar voor zijn geld! Ga je een Ryzen 7 of Intel i7 of hoger gebruiken, spendeer dan iets meer geld ;)
Prima product, koelt goed. Verpakking heeft geen bescherming over het koeloppervlak en hierop is de koelpasta al aangebracht. Bij het uit de verpakking halen dus erg opletten dat je hem niet even ergens neer zet want dan zit de koelpasta op je bureau.
Clips om de fan aan de koeler te bevestigen voelt gammel.
Gekocht voor nieuwe build in combinatie met Ryzen 5 5600X. Makkelijk te plaatsen en houdt mijn processor goed koel.
Ja, heb de Fuma 3 en de Scythe Mugen 5 PCGH Edition in andere builds gehad. Die zijn erg groot en raken bij de kleine builds die ik maak vaak net de plaat van de kast aan. Dat is hier niet het geval.
Hij zit geplakt op een 12400F en zelfs na 1 uur CB23 blijft hij nog erg rustig in geluid en zorgt dat de proc maar 55 max wordt. In idle is de proc ongeveer 29 graden.
Alles ingebouwd in een Inter-Tech IM-1 Pocket.
Past fijn, makkelijke installatie (op Ryzen, AM4).
Koelt prima. Fan ging er ook eenvoudig genoeg op. Snap de reviews niet zo goed waar men zegt dat dit met geweld zou moeten en daardoor de ribben verbuigen. Geen last van gehad.
Prima koelertje voor als je wat minder plaats hebt in je kast en toch een goede koeler wilt.
Standaard zit de AM4 socket gemonteerd, simpel schroefjes losdraaien
Intel met push pins, het werkt maar.....ja
Koeler zit in plastic houder gedrukt waardoor gedeelte al aangebrachte koelpasta aan het plastic bleef zitten.