Prijs | |
Specificaties | Deuropener (Bluetooth) - Bekijk alle specificaties |
![]() |
Overig - Reviews van je medetweakers - Hue-wandschakelaar, AirTags, muizen en meer De redactie van Tweakers test jaarlijks een groot aantal producten, maar de community bespreekt er nog veel meer. Wij lichten er geregeld een aantal uit. |
Loqed heeft met haar Smart Lock een veilig slot dat sleutels echt overbodig maakt. Geen sleutel meer aan de binnenkant van de deur, zoals bij andere slimme sloten. Dit slot is het eerste, échte sleutelloze slimme slot met een SKG***-certificering.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Dagschoot bleef open staan na openen deur, Touch to Open werkt niet (meer), WiFi Bridge heeft slecht WiFi bereik en support duurt erg lang. Klik op "Lees de uitgebreide review en reacties" voor mijn behoorlijk uitgebreide review...
Featureset | Score: 2 |
Ondersteuning | Score: 2 |
Kwaliteit | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 2 |
Installatie ging redelijk soepel. Na installatie is koppeling ook erg eenvoudig en snel. Koppelen met app en sleutels aanmaken werkt goed. Het delen van sleutels werkte initieel wat moeizaam maar dit is inmiddels opgelost. De iOS app bevat nog wat schoonheidsfoutjes en is eenvoudig maar heeft de benodigde functionaliteit.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Bij de aankondiging van het slot was ik meteen enthousiast, een Nederlandse maker en SKG3, ik was zeer benieuwd. Toen het slot binnen kwam, meteen geïnstalleerd. Dat ging zeer eenvoudig en werkte meteen. Na de App geïnstalleerd te hebben ging ook dat goed. Heel fijn slot.
Featureset | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Slot zit mechanisch goed in elkaar, 15-20min installatiewerk. SKG***, ook niet onbelangrijk en het werkt frictieloos: je komt aanlopen, je aait over het touchvlak heen en het slot gaat open. Vrouw en schoonmoeder kunnen er probleemloos mee overweg. Oh, en thuiswerken en kinderen een eigen code: heerlijk!
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Wij gebruiken deze lock op de dansschool, dus veel verschillende handen en gebruikers. Ideaal dat wij nu op afstand de deur kunnen open doen en mensen het pand in kunnen toelaten. Heel makkelijk op slot doen en natuurlijk geen geklooi meer met sleutelkluisjes!
Featureset | Score: 3 |
Ondersteuning | Score: 4 |
Fantastisch betrouwbaar slot
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Prima slot en goede service, alle vragen worden binnen een dag beantwoord en bij Loqed staan ze ook open voor suggesties.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Winnaar van de Tweakers weggeef-actie van het LoQed slot. Zeer handig slot. Na enkele weken ga ik met een gerust hart zonder sleutels de deur uit. Gemakkelijke installatie met goede installatie hulp online. Toegang delen met familie/partners/kinderen is even puzzelen, maar werkt prima. Zeker een aanrader!
Ondersteuning | Score: 4 |
Kwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Zeer tevreden met het smart lock, veel gebruiksgemak voor een stevige prijs.
Kwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Dit is echt het slimme slot zonder sleutels. Bovendien werd ik prima ondersteund bij installatie en ingebruikname. Alvast mijn beste koop van dit jaar.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Strak product voor een prima prijs van een bedrijf dat goed doorontwikkeld heb ik het idee.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Geweldig Ja wat moet ik nu nog toevoegen na al die goede recensies. Ook ik vind het een geweldig slot 🔐 waarover bij het ontwerp is nagedacht en niet zo maar iets in elkaar geprutst. Een heel mooie techniek en daarbij ook nog eens mooi om te zien.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Zeer makkelijke installatie voor iemand met twee linkerhanden :-) stap voor stap uitgelegd via youtube Perfecte uitvinding: Geen sleutels meer nodig Op afstand te openen en te vergrendelen Automatisch in te stellen dagelijkse nachtslot SKG 3* certificering (inbraakveilligheid) Makkelijk in gebruik Kan de slot met gerust hart aan iedereen adviseren
Prima en mooi slot. Ik ben in het bezit van 2 sloten. Eenvoudig te installeren. Goede ondersteuning van Loqed bij vragen.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Dramatisch slechte support. Reken op weken voor ook maar een enkele reactie. Horen al sinds aug 2021. Ja is druk want verhuizing, zieke collega’s etc. Nu na 3/4 jaar retour en na 3 weken ontvangst nog geen reactie of geld retour. Negatieve reviews op eigen website plaatsen ze niet.
Veel bugs en slechte support. Vaak meldingen uit het niets.
Start ging goed maar bij montage 2e slot miste ik een onderdeel en contact maken via de chat is slecht. Er komt geen reactie op mijn vragen, alleen electronische antwoorden. Heb slot verwijderd en wacht op antwoord. Hoop dat ik het onderdeel alsnog snel geleverd krijg.
Stevig product dat komt in een uitzonderlijke nette verpakking. Afgemonteerd op de deur ziet het er strak uit. Werkt prima, geen fysieke voordeursleutel meer nodig.
Ik snap niet waar al die lovende recensies vandaan komen? Wij hebben een kunststofdeur/kozijn en bij de minste weersveranderingen geeft hij foutmeldingen. We willen er vanaf, maar de garantie termijn is verlopen (30 dagen)(na 10x beloven; verbetering in software en een nieuwe batterij waar we te lang op moesten wachten).
Dit slot is een echte aanwinst! Ik was op zoek naar elektronisch zonder de bekende druppel die ik volledig met mijn telefoon kon bedienen. Bijna had ik een slot gekocht van 1.195,00 euro met ook nog eens een jaarlijks abonnement. Met het Loqed slot heb ik de beste oplossing gevonden!
Heb nu het nieuwe deurslot loqed een paar maanden in gebruik. Het is precies zoals in de beschrijving stond, makkelijk in te bouwen, gebruiksvriendelijk. Regelmatig zijn er nog wat updates voor de app en het slot. Ook de technische ondersteuning is perfect. Ben echt dik tevreden een aanrader.
Slot eenvoudig te monteren met duidelijke handleiding. Slot werkt naar verwachting. Ziet er goed uit en degelijk materialen. Gemakkelijk in gebruik.
1 jaar geleden gelezen over Loqed die met een innovatief nieuw smartlock op de markt ging komen. Met meer opties/security dan andere merken al beschikbaar. In een early adopter fase zo'n slot aangeschaft. Resultaat na bijna 5 maanden in gebruik: HELEMAAL TOP, echt een aanrader en het geld dik waard.
Sleutelloos leven Monteren was heel makkelijk , een vraag is binnen de 2 uur beantwoord , hoop dat heel snel samen werkt met google assistent, geweldig en heel tevreden
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,