Prijs | |
Specificaties | Deurbel (Multi prot.) - Bekijk alle specificaties |
De eufy Video Doorbell laat zien dat een deurbel voor zijn opslag niet volledig cloudafhankelijk hoeft te zijn zonder dat dit de prijs enorm opdrijft. Wel zul je de homebase een plekje moeten geven vanaf waar hij een goed bereik heeft tot de deurbel. Door de wififunctie van de homebase hoeft er gelukkig niet verplicht een netwerkkabel naartoe te worden getrokken. De detaillering van het beeld van de eufy Video Doorbell is prima, maar beeldcompressie gooit snel roet in het eten als er veel beweging in beeld is. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Goede video deurbel, met goed beeld, snelle reactietijd naar de app toe, lokale dataopslag, dus geen cloud-abonnement nodig. Herkent goed dat beweging wel of niet een mens is. Niet moeilijk te installeren. Helaas (nog?) niet heel goed verkrijgbaar. Notificatie komt niet op de telefoon wanneer de Internet verbinding is weggevallen.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Prima slimme deurbel met veel instelmogelijkheden. Snelle notificatie op zowel basisstation als smartphone. De deurbel is echter sterk internet/Eufy afhankelijk, met af en toe uitval, privacy is niet gewaarborgd en je wordt ook buitenshuis genotificeerd bij aanbellen, of je wilt of niet.
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Ik had de Eufy Battery doorbell aangeschaft en qua functionaliteit ben ik zeer tevreden met alle zeer uitgebreide features, aan alles is gedacht met deze deurbel. Uiteindelijk heb ik hem teruggestuurd omdat ik niet tevreden ben over de snelheid.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Op dit moment voor mij de beste prijs / feautureset verhouding van de verkrijgbare video-deurbellen. Geen abonnement, zeer eenvoudige installatie (bestaande systeem zonder probleem te handhaven) en lokale data-opslag.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Goede deurbel, erg slechte ''beveligingscamera''.
Prijs | Score: 2 |
Featureset | Score: 1 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Ik heb deze set van de video deurbel met de homebase 2 gekocht en ben enerzijds wel tevreden. Maar er kleven wel degelijk een hoop verbeter punten aan het geheel. Op zich werkt alles naar behoren ook al loop je tegen allerlei irritante probleempjes op. Zie uitgebreide review.
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Ik heb de bekabelde variant kunnen kopen vandaar ik daar even mijn ervaring over wilde delen. Een overstap na ~4 jaar een Nest Hello gebruikt te hebben.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Ik ben het helemaal eens met alle lovende reviews. + (plus) Aangesloten via de bestaande bedrading (8V, 1A). - (min) De homebase moet verbinding met het internet hebben. -(klein minnetje) een gast/familie account kan de APP geluiden niet wijzigen. Loek Sluijter
Goede beelkwaliteit, eenvoudig te installeren en goede support. Goed product!
Gebruiksgemak | Score: 5 |
na het lezen van diverse reviews, de Doorbell gekocht ( nu div aanbieders zoals ook media markt) . na 1 dag stoeien ( lees alles uitproberen) nu al tevreden over. makkelijke installatie. ( wel beknopte handleiding) Meer info, beschrijving , zie verder
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Mooie featureset, maar de connectie tussen de bel en het basisstation was zeer onbetrouwbaar.
Gebruiksgemak | Score: 1 |
Op zich aardig product maar beeldkwaliteit laat te wensen over. Ik weet niet of dat altijd zo is of dat ik exemplaren uit een slechte serie heb getroffen.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Ik was op zoek naar een makkelijke en betaalbare smart deurbel, de Eufy kwam voor mij als beste eruit. aansluiten ging heel makkelijk en handleiding was zeer duidelijk.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Wilde graag een video deurbel hebben zonder abonnementskosten om de beelden op te slaan en zelf bepalen waar deze beelden terecht komen, ben daarom bij de Eufy terecht gekomen.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Goede beeldkwaliteit en snel te installeren
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Batterij telefoon doet het na 1 jaar en 2 dagen niet meer. Garantie afgewezen VERLOPEN!!
Ondersteuning | Score: 1 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Makkelijk in gebruik en installatie, goede kwaliteit, lokale opslag zonder abonnement - alles wat ik zoek in een smart deurbel.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Prima snelle videodeurbel. 1,5 jaar in gebruik, voor 150 euro gekocht. Heb 'm wel bedraad aangesloten.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Leuk idee met te veel tekortkomingen
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Deze bel blijkt bij diverse mensen prima te werken maar er zijn evenzoveel berichten te vinden van kopers die de boel niet fatsoenlijk aan de praat krijgen. Daarvan waren wij er 1.
Prijs | Score: 1 |
Gebruiksgemak | Score: 1 |
Ik moet zeggen dat ik er meer van had verwacht. Ik was gegaan voor een product waar ik geen abonnement voor hoefde af te sluiten maar dat komt met een prijs. Nou heb ik verder geen ervaring maar denk dat ik toch liever voor de Google Hello achteraf was gegaan.
Prijs | Score: 2 |
Ondersteuning | Score: 1 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Recentelijk deze deurbel aangeschaft via Amazon.de, maar gekozen voor een refurbished. In de doos zat geen 15 graden wig zoals op de doos vermeld. Teruggestuurd en andere refurbished besteld.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Prima (nacht)beeld, bouwkwaliteit OK, niet erg duurzaam.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Een zeer goeie video deurbel voor het geld. 2k kwaliteit zonder abonnement. Account aanmaken op de Eufy app en je kan je apparaten makkelijk verbinden. Heb nu 3 apparaten erop en werkt goed naar behoren! Geen last van video compressie (kan je instellen in de app) mede door goeie wifi.
Fijne bel met basisstation waaralles opgeslagen wordt. Dus geen abo nodig, zoals bij Ring het geval is. Nooit issues gehad en response lijkt altijd goed, ook als ik niet thuis ben.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,