Nieuwe update No Man's Sky bevat quick-travel en wijzigingen in verhaal

Ontwikkelaar Hello Games heeft een update aangekondigd voor het spel No Man's Sky. In de nieuwe versie worden verbeteringen aan de verhaallijn doorgevoerd en krijgen spelers quick-travelmogelijkheden. De gratis update komt deze week beschikbaar voor alle spelers.

In versie 1.3, die de naam Atlas Rises draagt, kunnen spelers via portalen snel tussen locaties reizen. Dit blijkt uit een email die is verstuurd naar mensen die deelnamen aan de alternate reality game Waking Titan. Dit was een online speurtocht waarbij deelnemers onder meer radio-uitzendingen moesten ontcijferen om meer niveau's van Waking Titan vrij te spelen.

No Man's Sky bestaat vandaag één jaar en onderging tijdens zijn bestaan grote veranderingen. Zo kreeg het spel nieuwe speelmodi en werden er meerdere nieuwe voertuigen geïntroduceerd. Het is nog niet bekend of de nieuwe update nog meer aanpassingen doorvoert; Hello Games-directeur Sean Murray zegt de volledige patchnotes te publiceren voordat de update deze week uitkomt.

Door Andrew Kambel

Stagiair nieuwsredactie

09-08-2017 • 12:47

96 Linkedin

Reacties (96)

96
82
48
1
0
19
Wijzig sortering
Te laat, te weinig, de game zal langzaam doodbloeden: er zijn gemiddeld nog zo'n 700 actieve spelers online (bron: http://steamcharts.com/app/275850 )
tegenover 55.000 man voor GTA-V ( http://steamcharts.com/app/271590 )
of een indy game als factorio: 6400 ( http://steamcharts.com/app/427520 )
Wat maakt het mij nou uit hoeveel mensen er verder spelen, het is geen MP game?
Niet... ? En ik maar zoeken naar andere spelers. :+
De kans dat je een andere speler tegenkomt is astronomisch klein, maar geloof ons er zit een volledige multiplayer netcode in. :+
was nochtans wel beloofd
Mja.. en toch heb ik het spel gisteren gekocht bij Humble Bundle (nu met 60% korting link: https://www.humblebundle.com/store/no-mans-sky ). Voor €23 is het een prima game om even lekker mindless te spelen in een endless universe :)

[Reactie gewijzigd door maniak op 9 augustus 2017 13:13]

Goeie tip! Bedankt.
Daarnaast is er natuurlijk ook nog de PlayStation versie. Steam is wat dat betreft maar een deel. Helaas ken ik geen site waar je actieve spelers op PlayStation kunt achterhalen.

Speel het zelf sinds kort weer. Gekocht in de aanbieding op de PlayStation Store. De game is aanzienlijk verbeterd, maar had al die features eigenlijk bij launch moeten hebben.
Het is nooit te laat, er zijn plenty mensen die wachten op een update om weer te spelen zoals ikzelf. Daarnaast is er ook nog een aandeel op ps4 die je weglaat. Maarja NMS bashen is hip.
Ik ben zo benieuwd naar komende updates. Ik geloof echt dat dit spel nog heel groot kan worden.
Ik denk dat het de kans om groot te worden gemist heeft ondanks dat het heel goed kan zijn geworden over de tijd. Maar wie weet. Het feit dat ze er aan blijven werken is erg positief.
Dat gaat nooit gebeuren, te veel bad publicity.
Desondanks het hele debacle omtrent de launch van het spel en het vaak vertellen van volledige onwaarheden (kun je elkaar tegenkomen?) Valt er wel iets voor te zeggen voor het niveau van support wat het spel na launch heeft genoten.

Het zal bij de bedrogen mensen wellicht niet genoeg zijn om het vertrouwen terug te winnen maar het zijn in ieder geval stappen in de juiste richting.

Ben benieuwd naar de ervaringen van spelers.
Ze moeten wel, anders neemt nooit iemand ze nog serieus. Dan weet je dat ze en shit leveren en het nooit fixen.
Ik dacht echt dat ze het op de markt zouden dumpen en laten afsterven om vervolgens de studio in een sterfhuisconstructie achter te laten en met het geld een nieuwe studio op te zetten.

Wat dat betreft toch goed van Hello games dat ze door blijven werken. Ik betwijfel of we ooit nog een andere titel van deze studio gaan zien omdat de negative associatie er toch zwaar aan hangt.
Mwah, ik raak niet zo onder de indruk van de support en nieuwe features als de basis-game nog niet eens alle features heeft die beloofd zijn. :X
Maar ze hadden het ook compleet kunnen laten vallen na de ramp van een launch, dus in dat opzicht wel netjes.
Zit er nu al een multiplayer-modus in dit spel? Zo niet, dan is en blijft het een beetje een gimmick
Multiplayer modus was nooit beloofd enkel multiplayer achtige features en die zitten er al vanaf het begin in.

[Reactie gewijzigd door Galan op 9 augustus 2017 14:28]

https://youtu.be/AE0nuW-mQ8A?t=19

Van dit soort uitspraken zijn meerdere interviews te vinden dus wat jij zegt is onwaar.
Aha onwaar, dus iedere website waar de game te koop was loog?
Iedere website waar de game te koop was had dat zelf verzonnen?
De uitspraken in dat filmpje zijn op vele manieren op te vatten aangezien steeds het woord encounter gebruikt wordt. Velen horen hier in "elkaar tegenkomen" dit is echter niet de enigste betekenis van dat woord, ik zou zeggen zoek het eens op.

In fragment 1 is het de interviewer die de uitspraak doet en spreekt alleen over multiplayer wat redelijk veel kan omvatten. Het naming system is multiplayer en dus is het een multiplayer game.
De game bevatte wel degelijk multiplayer features namelijk het ontdekking systeem in de game en het registreren van de namen.
In fragment 2 zou ik je nog enigszins gelijk kunnen geven maar ook hier, "run into another player" een naam zien die gegeven is door een andere speler is al "running into other players", het zien gedeelte is hier dubieus en dat is dan ook enigszins waar ik je gelijk zou kunnen geven.
In fragment 3 wordt wederom gesproken over encounter. Het feit dat beesten al ontdekt kunnen zijn door andere en al een naam hebben is een encounter(ondervinden, gewaarworden).

Dit zijn 3 fragmenten tegenover de velen verkoop websites die het allen in hun winkel hadden als single player game. Dan zijn 2 fragmenten van de 3 op meerdere manieren te interpreteren.

Dus tientallen bronnen spraken over single player en 1 fragment dat je zou kunnen opvatten dat er gesproken wordt over een open wordt multiplayer. VInd je het zelf verstandig om dan achter dat enen aan te jagen en al die tientallen(zo niet honderden) vermeldingen over single player aan de kant te gooien? Heb je destijds uberhaupt wel een s goed gekeken op de winkel pagina's? Dan was het je al veel sneller opgevallen dat het geen multiplayer ging worden zoals velen verwachten en wilde.
Feit blijft (en je bent het hier mee eens) dat er meer multiplayer features beloofd was dan dat er werkelijk in de game zat. En je relaas over dat het niet op het doosje stond doet daar niks van af. Zelfs laat in de productie hebben ze dit zelfs proberen te verdoezelen door stickertjes te plakken over "online play".

https://www.rockpapershotgun.com/images/16/aug/nmsafter.jpg

Hier zie je dus zelf dat er meer beloofd was dan dat er uiteindelijk in zat en mensen dus gewoon in de maling genomen zijn want er was nooit duidelijk over gecommuniceerd. Ik snap niet dat je hier moeilijk over doet.
Ik deel je mening, als in dat ik ook benieuwd ben over wat bestaande spelers ervan vinden.

Wat ze ook zouden kunnen toevoegen is native VR ondersteuning (bril + touch). Op dit moment zijn er weinig 'volledige' VR spellen, en volgens mij kan je zo met een minimale investering nog een redelijk grote extra groep bereiken.

Sowieso zou ik, mede door de verhalen die ik hoor en de loze beloftes, niet meer dan 10 EUR voor dit spel over hebben.

[Reactie gewijzigd door The Zep Man op 9 augustus 2017 13:25]

Er is na launch totaal niet gecommuniceerd met de community, er werden onvolledige / geen patchnotes uitgebracht en bijna alle beloftes die gedaan zijn, zijn tot op heden niet nagekomen.

Ik hoop echt dat deze patch een hoop gaat goedmaken, maar betwijfel het :(
Heb het van de week weer een paar uurtjes gespeeld. Ze hebben eigenlijk veel voor elkaar weten te boksen in die tijd na de launch.

Voor mij was het leuk om in een cargoship te gaan bijvoorbeeld. Maar in essentie is het hetzelfde als in een spaceship landen. Het spel viel eigenlijk best snel weer in herhaling. Het bouwen van een basis is precies het zelfde verhaal.

Er is voor mijn gevoel te weinig interactie met NPC's en wanneer je dit wel hebt is er weinig persoonlijks aan. Ook hier: herhaling! Telkens alleen maar raadseltjes raden door een mineraal of een ander object te geven, waardoor je vervolgens iets terugkrijgt (positieve verhouding of een item). Eigenlijk heb ik af en toe het gevoel een early beta van Minecraft te spelen. De tijd dat er nog geen NPC's en leuke online play was, maar er af en toe een die liep wat je neer kon maaien (zonder doel).
Mee eens. Het is toch wel even een flinke dosis aan doorzettingsvermogen om een product zodanig aan te passen naar de smaak van alle klagers, om weer wat terrein te winnen bij de mensen die het spel al lang hebben afgeschreven.

Ik ben een van die vele mensen geweest die toch na wat wikken en wegen het spel opzij zette om deze zelfde reden. Ik was er vanaf dag 1 al op de hoogte, dat het spel om exploratie ging en niet enerzijds om actie, maar om die zelfde reden verwachtte ik wel iets in de trend van een story line die gewoonweg naast vrijwel onzichtbaar als gewoonweg geen lijdraad volgde in de game, waardoor de interesse weg ebte.

Ik ben blij om te zien dat de studie flink de aandacht heeft gehouden met wat voor een product zijn of haar klanten gewenst hadden willen hebben, in plaats van zich vast houden aan een half product waar niemand op zat te wachten. Pet je af om je zo in te zetten om toch nog een ietwat beloofd product te leveren. Helaas misschien al te laat voor de vele anderen die het niet meer zien zitten om het spel nog een kans te geven, maar wellicht kan het wel weer deuren openen voor nieuwe ruimte verkenners, de hedendaagse prijs is niet heel gek.

Toch ben ik wel van mening dat ik ook nog graag even wacht op wat de spelers van het spel van de huidige update vinden.
Lol is dat een troll comment?
Ze hebben bakken met geld verdiend door hun valse campagne vind je het gek dat ze nog support leveren.

Als ze ooit nog iets maken acht ik de kans klein dat iemand het van ze koopt en terecht.

[Reactie gewijzigd door jmdeking op 9 augustus 2017 17:41]

Ben helemaal niet onder de indruk van de support.. kijk is naar Subnatuica.. of ARK of andere games in dit soort genre.. die ongelovelijke support is standaard..
Ark... Dat spel in early access waar al betaalde DLC voor is uitgekomen? Slecht voorbeeld.
Euhm.. nou... nee... dat is wel erg kort door de bocht..

De animaties die ze in trailers lieten zien, waren gewoon niet mogelijk in die eerste versie. Behalve het hoge repetitive gehalte en tegenvallende graphics, bleek dat het algoritme helemaal geen wezens kon produceren die zo hoog waren als een flat. Iedere planeet was zogenaamd anders, maar toch was het delven van grondstoffen behoorlijk "kiddy" aangepakt...

En het allerergste!! (vond ik persoonlijk) dat ze hadden beloofd dat "jij" op "mijn" planeet kon landen.. dat zou alleen 100 jaar duren voordat je m had gevonden tussen de 18 triljard andere planeten.. maar achteraf bleek dat minstens 20% behoorlijke eenheidsworst was, waarbij je dus niet eens een "gedeeld" universum had... en dat was de druppel voor veel mensen..
Vreemd vanaf dag 1 kon je landen op planeten die andere ontdekt hadden.
|Wat je met die eenheidsworst bedoeld is me totaal onduidelijk.
Als je bedoeld dat je dezelfde dingen op meerdere planenten tegen kunt komen kan je het een eenheidsworst noemen maar dat geld voor ALLE(en dan bedoel ik zonder uitzondering) games die werken met procedural generation. Hoe je het ook went of keert dat blijft beperkt in wat het kan maken.
Wat ik bedoelde met eenheidsworst, is dat de grondstoffen in essentie overal hetzelfde naar voren kwamen..

De contrasten van de textures waren groot,ja - maar toch bleef het daar dan ook met name bij. En inderdaad, vrijwel alles heeft een beperking, maar nu was de beperking veel groter dan werd voorgedaan..

ook viel er eigenlijk niets te beleven.. waarmee ik met name doel op mogelijkheden om ook je eigen verhaal te creeëren.. er werd heel weinig gegeven.. soms een verlaten schip.. waar je loot kon vinden.. en soms een boos robotje en soms een lief robotje.. maar geen pvp.. of zaken die echt memorabel waren.. een beestje met slurf in het blauw, een beestje zonder slurf in het paars.. en soms dacht je "hey wat gek!" of "Hey dat lijkt wel ...!" en regelmatig kwam er dan een schip of kleine vloot, die jou neer wilde halen.. en dan met wat onhandige controle kon je ze uitschakelen. maar beste was gewoon wegblazen.. want veel schoot je er niet op om ze neer te schieten.. behalve wat meer tekst vensters met dialoog.. maar daar bleef het dan ook bij..

He, ik zeg niet dat het een slecht spel is, of dat er geen bewonderenswaardige dingen aan zitten: het feit dat versie 1 in totaal rond 2,5 GB was aan installatiebestand.. dat is knap voor zo'n spelomvang! waar sommige spellen zoals GTA5 over de 60GB gaan..

Maar er is dus ook wel degelijk ruimte dus om zaken verder toe te voegen en verder te diversificeren.
En ook wel terecht dat ze dat dan dus doen.. in principe, als ze goed naar Rockstar kijken kunnen ze het proberen hier een turnaround aan te geven die zeer profitable is.. ze zullen meer op de interconnectiviteit moeten richten en microtransacties mogelijk maken en het spel € 60 euro houden komende 2 jaar, en zo langzaam je geld terug te verdienen met iedere nieuwe DLC die je (gratis) eraan toevoegt
Rockstar heeft bewezen dat het kan met een game uit 2013.. dus.. wie weet pak ik het op gegeven moment toch nog weer een keertje op..

[Reactie gewijzigd door dwarfangel op 9 augustus 2017 21:52]

Het kon wel, maar moest je wel geluk hebben dat je zo’n planeet tegenkwam, zoals @dwarfangel zegt.
Ik heb het gespeeld na release, en ondanks dat het inderdaad niet alle beloften waarmaakte vond ik het vermakelijk. Dus rip-off is een mening.

Feit blijft natuurlijk wel dat naast mensen die terecht klagen, en waarvan ik de punten ook begrijp er ook een heleboel mensen klagen en slechte reviews achterlieten terwijl het spel niet eens in bezit Was. Dit is overigens niet alleen met NMS maar met meerdere games. Er waren nou eenmaal een hoop schreeuwers die enkel meeliepen puur om de ontwikkelaar zwart te maken.
Maar het was toch wel de algemene teneur toen. Reviewers en gamers vonden dat het resultaat niet overeenkwam met de beloftes. Ik heb het bij launch gespeeld en wss langer dan 40 uur maar ik vond het echt een dikke rip off. Ik heb na de pathfinder update nog eens gespeeld en toen was het al een pak beter. Nu er ook aan het verhaal gewerkt wordt denk ik dat we eindelijk bij het spel zijn aangekomen dat vorig jaar had moeten uitkomen.
Dat ben ik ook helemaal met je eens hoor, ik vond het ook niet wat het had moeten zijn, maar had er toch plezier mee. Persoonlijk vond ik het geen rip-off, heb ook bewust de keuze gemaakt om te kopen na paar dagen revieuws en gameplay gezien te hebben.
Ik herinner me dat ik vooral boos was op Sony, minder op Hello Games. Het was Sony dat het de lucht inprees als een blockbuster game. De prijs leek me ook veel te hoog omdat ik het eerder als een free to play game ervaarde.
Sean Murrayheeft echt zelf persoonlijk de meeste onzin verkocht. Sony ging enkel mee op de bandwagon?
Klopt volledig wat je zegt maar Sony had die kerel moeten beschermen tegen zichzelf. NMS werd zo hard opgehangen aan het Playstation merk dat het bijna een eigen game leek.
Sony heeft ook -indirect- toegeven dat ze NMS verkeerd aangepakt hadden. En Sony valt niet snel publiekelijk hun partners af.
Jij hebt het blijkbaar niet gespeeld direct na release anders zou je dit soort commentaar niet leveren.
Pre-ordered, en vanaf het eerste moment gespeeld. Tientallen uren in kunnen proppen voordat ik het zat was. Was het alles wat ik had gehoopt? Tuurlijk niet. Wat het de 60 euro waard? Waarschijnlijk niet. Is het 't laagste van het laagste spel zoals sommige willen laten denk? Zeer zeker niet.
Enkel de mensen die niet begrepen wat voor game het was vinden het een rip-off, echter zijn zij zelf diegenen die ze hier de schuld van moeten geven omdat ze zich niet hebben ingelezen in de game en niets hebben onderzocht over de game maar puur naar andere hypers luisterden.
Als de developers vervolgens aangaven dat het anders was waren de developers ineens de schuldige omdat ze niet maakte wat de hypers wilde.
Hello Games is eindelijk een developer die tegen de hypers en schreeuwers eens lekker heeft laten zitten ipv hun game helemaal te verneuken voor hen zoals velen andere doen.
Er is genoeg gedocumenteerd materiaal over de leugens die Hello games verspreidde. De meeste mensen die klaagden hadden zich net wel ingelezen over wat een game No Man's Sky ging worden.
 • Multiplayer (stond zelfs op de verpakking)
 • Spelers die elkaar zouden tegenkomen
 • Overal gevaar
 • Spectaculaire ruimtegevechten
 • De beelden in demo's die niet strookten met de uiteindelijke game
 • ...

[Reactie gewijzigd door monojack op 9 augustus 2017 17:42]

De eerste aankondiging van multiplayer van Sean was exact zoals die is geworden. Vaag antwoord van "je kunt mensen wel zien, maar geen interactie mee hebben" waarmee die doelt op het namen geven aan van alles.

Pas later werd de indruk gewekt dat het echt MP aankon. Dat het op de verpakking stond, tja. Technisch gezien is er een vorm van multiplayer. Je deelt wat je gespot hebt met elkaar.
Ze hebben het MP logo nog voor het in verkoop ging overplakt. Het is dus duidelijk dat ze tussen het drukken van de hoesjes en de release tot de vaststelling zijn gekomen dat er totaal geen MP aanwezig was ;)
Ik vermoed dat ze daarover door Sony op de vingers getikt zijn.

Er zit wel MP in, al is het echt de meest basale vorm mogelijk. Je ziet wel wat andere spelers ontdekken, als je het tegenkomt. Uit Seans eerste aankondiging van multiplayer is eigenlijk niets gelogen. Juist 1 van de punten waar Sean juist best eerlijk over was, en wordt wel elke keer weer aangehaald.
Mensen die niet begrepen wat voor game het was? Pardon?! Ik heb elke trailer gezien, elk interview gelezen voor de release. Hierbij de lijst van features die beloofd waren maar uiteindelijk niet in de game zaten. Meer bewijs dat Murray glashard onwaarheden heeft verteld is niet mogelijk.
 • planetary physics
 • ship classes with meaningful differentiation
 • faction reputation with meaningful gameplay impact
 • homogenous resource availability
 • asteroid landings
 • space station and fleet destruction
 • large fleets
 • traveling freighters
 • large scale battles the player can join
 • in-atmosphere battles
 • NPCs outside trading posts and other docks
 • ringed planets
 • sand planets
 • flying between stars (as opposed to warping via the Galactic interface)
 • complex creature behaviour including environmental interaction
 • rivers
 • points of interest such as large structures and crashed freighters
 • hacking locked doors
 • radio chatter
 • interaction with other players
Edit: Hierbij de video. Alles wat hij zegt is gewoonweg niet waar. Planeten draaien om hun zon? Nope, gelogen. etc etc etc...

[Reactie gewijzigd door calivaty op 9 augustus 2017 16:39]

Quicktravel tussen locaties... Waarom zou je dat doen? Er is nauwelijks variatie.

Het was even leuk, die eindeloze grind. Ik hoopte met het vrijspelen van de nieuwe warp cores dat de sterrenstelsels wat boeiender zouden worden. Maar nee. Dezelfde planeten in een andere kleur.

Atlas passes? Achter die deuren liggen wat niet bijzondere items of zelfs helemaal niets!

Eenzijdige ruimtegevechten. Gevechten zijn het eigenlijk niet: Gewoon point & shoot.

Ik heb mijn ongenoegen al kenbaar gemaakt in het GoT topic, en ben een kleine twee maanden geleden gestopt met spelen.

Het spel is zó enorm leeg dat er volgens mij niets meer aan gedaan kan worden om het te redden. Ook deze patch niet.
Ik deel je mening. NMS ook geprobeerd te spelen, maar haakte idd snel af.

Twee maanden terug begonnen aan Elite:Dangerous. Op zich heeft deze game wat raakvlakken met NMS, maar man :o ondanks dat er geen einddoel in deze game zit blijf ik er voor terugkomen.
Bij Elite:Dangerous heb je een paar korte training programma's en zodra je begint ... hier is je schip, de eerste missie krijg je van ons voor wat start kapitaal en dan .... red jezelf maar _/-\o_

Ik heb zelfs The Witcher 3 GOTY even in de ijskast gezet :'(
Elite en NMS zijn totaal verschillende games en niet eens te vergelijken.
Raakvlakken????? Omdat het beide in de ruimte afspeeld en ruimte schepen heeft en daar houden dan ook meteen alle vergelijking op.
Houdt het daar op? Bij beiden kan je planeten verkennen, ruimtegevechten voeren, grondstoffen verzamelen, ruimteschepen verzamelen etc. Zoals wel eens gezegd word; Elite Dangerous is No Man's Sky voor volwassenen
Heb het spel voor €15 kunnen kopen op de PS4 dus wacht rustig tot ze alle updates hebben gedaan voor ik het ga spelen. Voorlopig is voor mij Empyrion Galactic Survival de game die het meest benadert wat deze ontwikkelaar allemaal hardop droomde. Zie me hier voorlopig geen 250+ uur in stoppen zoals bij Empyrion :+
tot nu toe heeft empyrion maar een stuk of 4 planeten? zou ook een unlimited universe zijn.
Empyrion is nog in early acces en je kan gewoon de roadmap op de website bekijken. Planeten worden groter en die galaxy komt er aan. Zeg niet dat zij uiteindelijk hun belofte na (kunnen) komen, maar juist die Minecraft achtige bouw mogelijkheden zorgen er voor dat ik er wel lol mee heb.
Geweldige game :). Al tientallen uren gespeeld en het blijft de chill game bij uitstek.
Netjes. :)

Er werd al gewacht op deze update. Ik vond de portal methode in je eigen basis ook al aardig maar die was wel beperkt. Dit spel begint toch nog wat te worden.
Ik speel zelf nog met enige regelmaat No Man's Sky en de twee eerdere grote updates hebben de game enorm veel smaak gegeven. Nou valt er niet te ontkennen dat No Man's Sky een behoorlijk slechte start heeft gemaakt. Een (groot) aantal features die beloofd waren zaten helaas niet in de game. Ook ik was hierdoor wel enigszins teleurgesteld/boos, maar bleef de game wel spelen en heb denk ik wel meer dan 150 tot 200 uur in de game zitten. Ik geniet simpelweg van de game, wat volgens mij ook het doel was. Dat het voor sommigen als een complete mislukking aanvoelt is 100% te begrijpen. De game had bij de release meer moeten zijn dan het helaas was.

Ik ben echter heel blij dat ze de support aan de game niet hebben laten vallen. Het feit dat de game, die we toch wel als de teleurstelling van 2016 mogen beschouwen, nog steeds zinvolle en betekenisvolle updates krijgt is gewoon ontzettend tof. Iedereen had een maand na de release van No Man's Sky de ontwikkelaar afgeschreven, maar die gozers zetten alsnog door en geven ons (hopelijk) weer een mooie update. Ze hadden de game ook kunnen laten vallen als een baksteen en met het geld ervandoor kunnen gaan, maar dat deden ze niet. Dat verdiend, in mijn ogen dan, enorm veel respect.

Tegelijkertijd mogen ze iedereen die de game ooit heeft gespeeld ook wel een keer uitleg geven waarom de game bij de release niet was zoals ons beloofd was. Wat is de reden dat de game de verwachtingen niet kon waar maken? Waarom toch die prijs van €60,- voor de game? Waarom die vaagheden omtrent de game voor de release? Heeft Sony teveel druk op Hello Games gezet? Ik ga er vanuit dat we nooit het verhaal hierachter te horen krijgen, maar het zou wel interessant zijn om hier een inkijkje te hebben.

In elk geval kijk ik wel uit naar de Atlas Rise update en zal de game zeker weer een tijdje spelen.
Damn alweer een jaar geleden dat deze game uitkwam. Tijd vliegt voorbij :/
Kom maar op met PSVR ondersteuning, dan koop ik 'm direct.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee