No Man's Sky Foundation Update brengt nieuwe speelmodi

Hello Games maakt bekend welke nieuwe features het introduceert bij de zogenaamde Foundation Update voor No Man's Sky. Er komt nieuwe speelmodi die de game creatiever en uitdagender moeten maken. Verder is het mogelijk kampen op te bouwen en vrachtschepen te kopen.

Op zijn website heeft Hello Games uiteengezet wat patchversie 1.1, met de naam Foundation Update, met zich meebrengt. Naast de gewone speelmodus krijgen spelers de beschikking over een zogenaamde Creative mode, waarmee de mogelijkheden voor verkenning worden uitgebreid en het mogelijk wordt een basis te bouwen. Met de Survival mode moet juist meer uitdaging worden geboden. Maar een van de grootste nieuwe features is het kunnen bouwen van een eigen basis. Spelers kunnen een onbewoonde planeet claimen door er hun eigen basis neer te zetten, die bovendien uitgebreid kan worden.

Een van de zaken die spelers met hun basis kunnen doen is het verbouwen van gewassen. Ook kunnen ze van en naar hun basis teleporteren, en kunnen er specialisten worden ingehuurd om nieuwe technologie te ontwikkelen. Naast een eigen basis is het ook mogelijk om op andere planeten kampen te bouwen, die onder meer kunnen fungeren als 'save points' en als manier om automatisch grondstoffen te vergaren.

Hello Games brengt ook freighters naar No Man's Sky. Dat zijn grote ruimteschepen die veel geld kosten om aan te schaffen en gebruikt kunnen worden om grondstoffen in op te slaan. Deze freighters kunnen vanaf elk punt in het universum worden opgeroepen en grondstoffen kunnen er naartoe worden geteleporteerd. Verder brengt de Foundation Update nieuwe grondstoffen, een nieuwe interface en een lange lijst met opgeloste bugs en kleinere features. Zo kunnen nu ook grondstoffen nu tot vijf hoog gestapeld worden in inventarissen en zijn er speciale apparaten voor het automatisch delven van grondstoffen.

Vorige week kondigde Hello Games al aan met de Foundation Update te komen, die voor een 'nieuw begin' moet zorgen. Er waren echter nog geen specifieke details bekendgemaakt over de content. De gamemaker kreeg veel kritiek na de release van No Man's Sky, omdat veel beloofde features van de game niet aanwezig waren. Sommige retailers gaven zelfs geld terug aan ontevreden kopers.

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Door RoD

Admin Mobile

27-11-2016 • 13:19

75 Linkedin

Reacties (75)

Wijzig sortering
Ziet er redelijk interessant uit. Bouwen goed afgekeken van Subnautica. Dat je de freighter intern kunt customizen naar eigen inzicht klinkt ook goed. Als het een beetje toegankelijk is voor de modders kan dat nog wel eens groot worden.

Automatische miners haalt een hoop repetitiviteit weg, zodat je niet 80% van de tijd masaal aan het minen bent maar mooi kunt exploren naar bijvoorbeeld ore bronnen en rare materials. En dat er nu ook planeten compleet zonder huisjes zijn is ook een goede stap.

Misschien maar weer eens opstarten als de patch er is.

Ze mogen wel wat transparanter zijn met de roadmap, want dit is nu de Foundation update voor "things to come". Maar wat die dingen zijn weet geen mens. Er is nog een hoop in de base game die ook gefixt moeten worden, zoals diversiteit in flora en fauna, portals, er is nog altijd niet echt een purpose om credits te verzamelen, etc.
Er is nog een hoop in de base game die ook gefixt moeten worden, zoals diversiteit in flora en fauna, portals, er is nog altijd niet echt een purpose om credits te verzamelen, etc.
Zo gaat het heel vaak. Nieuwe functies introduceren is een vorm om nieuwe spelers te werven die het spel kopen en/of DLC. Ik neem aan dat je nog nooit een game spontaan gekocht hebt omdat er zoveel bugfixes zijn maar omdat het spel een onderdeel bevat dat jouw lokt om het spel te kopen.
*uch* Arkham Knight. *uch* Forza Horizon 3 *uch*
Arkham origins was als ik me niet vergis nog een grotere bugfest dan Knight het was.
Ik denk dat ze inmiddels wel geleerd hebben van vroegtijdig beloftes te maken :P
Een roadmap betekend beloftes maken. En met beloftes zijn ze al eerder heel hard op hun bek gegaan.

Ze hebben het redelijk verpest, want ze hebben geen credit opgebouwd zodat fans dat soort wazige omschrijvingen zoals "things to come" zullen accepteren. Maar ze kunnen ook geen een uitspraak doen zonder het heel erg zeker te weten. Damn if they do, damn if they dont, zeg maar.
Ik wil niet te negatief klinken en het is goed dat ze het updaten, maar is deze patch niet een beetje overbodig? Het hele concept van het spel is om snel planeten te bezoeken, resources verzamelen en dan weer verder te gaan naar de volgende wereld. Wat is het nut dan van planeten claimen (je kan alles claimen in singleplayer lijkt me?) en kampen bouwen?

Uiteraard zullen sommige mensen plezier beleven aan deze patch. Maar ik had zelf liever gezien dat sommige planeten meer leven tonen, je andere schepen kan kopen (met andere specs) en dogfights leuker worden gemaakt.
Komt vooral door de (onzinnige) hype die iedereen heeft opgejaagd over dit spel. Het had nooit kunnen zijn zoals het uiteindelijk werd rondgebazuind. Vanaf het begin was het spel redelijk simpel - vlieg door de ruimte en bezoek planeten voor bepaalde grondstoffen. De feature die de meeste aandacht kreeg was de mogelijkheid om vanuit de ruimte naar het oppervlak van een planeet af te dalen - de rest was redelijk generiek.

Dus nu proberen de ontwikkelaars iets toe te voegen voor de levensduur van het spel. Niks mis mee, alleen jammer dat ze zich "verplicht" voelen door de druk vanuit het publiek.
Daar ben ik het met je eens. Maar wat ik dan niet begrijp is, waarom voer je de hype nog meer aan? Hoewel ik het dus met je eens ben is het ook z'n eigen schuld (dat van Sean)
Ze hadden de game serieus moeten testen, dan waren ze er wel achter gekomen waarom iedereen op een gegeven moment afhaakt en dan hadden ze daar iets aan kunnen doen.

Leuk dat ze een patch uitbrengen maar ik verwacht niet veel spelers die de game weer opnieuw gaan oppakken, daar voor zijn er te veel andere zaken die het spel saai maken.

Op zich kan je alle updates voor je schip en magic screwdriver vinden op je begin planeet,
het leren van een taal is overbodig en na een paar keer heb je wel door wat je moet zeggen en als je dat zat bent dan praat je niet eens meer met de npc om dat het niet nodig is, jammer dat ze die conversaties en de taal dat niet belangrijker gemaakt hebben, dat had wel gekunt door er de handels prijs van grondstoffen aan te koppelen.
Ook het oneindig aantal structures op een planeet maakt het erg saai en onoverzichtelijk.
alleen jammer dat ze zich "verplicht" voelen door de druk vanuit het publiek.
waarom is dat jammer? is juist goed imo anders was deze hele patch er misschien niet eens geweest, en extra futures is altijd goed
Komt vooral door de (onzinnige) hype die iedereen heeft opgejaagd over dit spel.
Hype die door de ontwikkelaar meer is bevestigd dan ontkend.
Voor de release was al aangekondigd dat de game uitgebreid zou gaan worden. Deze patch is geen verrassing.
vergeet niet dat Hello Games hier (in de hype) ook zelf een groot aandeel in heeft gehad. Denk bijvoorbeeld aan de screenshots en filmpjes die getoond werden van planeten, dieren, mineralen, scenario's etc die niet eens mogelijk zijn in de uitgekomen versie van het spel.
Wat de uiteindelijke reden is dat ze door de ASA ( Advertising Standards Authority ) in de UK onderzocht worden.

Dus alles schuiven op de hype die gegenereerd werd door de fans is niet helemaal waar. En ze moeten zich niet verplicht voelen vanuit het publiek maar om waar te maken wat ze zelf beloofd en gesuggereerd hebben
Met het hele teleporteergebeuren kan je waarschijnlijk blijven exploreren en toch steeds terug naar je basis keren.

Wat ik ook een hele interessante vind:

"Communications Terminals allow explorers to leave sub-space messages for others to find"

Wie zijn die "others"? Andere spelers or aliens? Als het andere spelers zijn, dan lijkt mij dat je als andere speler dus het bouwwerk van anderen kan zien, anders lijkt het mij een zinloze optie. Misschien kan je ook de andere persoon zien, al zou je dan ook een avatar creator moeten hebben in de game...

Het lijkt dan op een stap in de richting van een echte multiplayer game...

[Reactie gewijzigd door Swerfer op 27 november 2016 14:11]

Klinkt een beetje als zo'n scene uit 'The Beginner's Guide' (semi-spoiler alert: https://youtu.be/OPP9pdApRQE?t=1623)
Wat ik ook een hele interessante vind:

"Communications Terminals allow explorers to leave sub-space messages for others to find"

Wie zijn die "others"? Andere spelers or aliens? Als het andere spelers zijn, dan lijkt mij dat je als andere speler dus het bouwwerk van anderen kan zien, anders lijkt het mij een zinloze optie.
Waarom zou het een zinloze optie zijn als je geen bouwwerken van anderen kan zien, juist met dat soort door de lezer-zelfverzonnen conclusies hebben ze mega-verkopen gehad, oftewel zo zinloos is het allemaal niet hoor.

Ik denk dat ze nu met het engelse onderzoek wel iets voorzichtiger worden en daarom alleen factueel correcte berichten de deur uit doen, oftewel je kan de berichten van anderen zien. Geen gebouwen, geen avatars etc. Alleen berichten, exact zoals ze zelf zeggen.
Wat is het nut dan van planeten claimen (je kan alles claimen in singleplayer lijkt me?) en kampen bouwen?
Naja dit, letterlijk uit artikel:
Een van de zaken die spelers met hun basis kunnen doen is het verbouwen van gewassen. Ook kunnen ze van en naar hun basis teleporteren, en kunnen er specialisten worden ingehuurd om nieuwe technologie te ontwikkelen. Naast een eigen basis is het ook mogelijk om op andere planeten kampen te bouwen, die onder meer kunnen fungeren als 'save points' en als manier om automatisch grondstoffen te vergaren.
----
Uiteraard zullen sommige mensen plezier beleven aan deze patch. Maar ik had zelf liever gezien dat sommige planeten meer leven tonen, je andere schepen kan kopen (met andere specs) en dogfights leuker worden gemaakt.
Daar ben ik het wel met je eens, zou pas echt tof zijn als je die freighters zelf kon besturen, dan heb je pas echt iets om voor te sparen.

Toevoeging; Mij lijkt het wel een interessante patch, ik ben vooral benieuwd of die freighters een beetje handig zijn. Ik heb zelf het spel na dag 1 niet meer aangeraakt omdat ik na 5/7 uur spelen al het beste schip had. Maar dit maakt het misschien weer een beetje uitdagend om weer voor iets te sparen.

[Reactie gewijzigd door Xm0ur3r op 27 november 2016 13:39]

Maar wat ik bedoel is dat het tegen hun originele concept ingaat. Dan bouw je een kamp op om vervolgens er niet meer naar terug te keren? Ik heb het spel even gespeeld, en ik ben nooit meer terug geweest op een planeet wat ik eerder had bezocht.

Maar zoals ik zei, er zullen mensen zijn die hiervan gaan genieten. Ik ga in iedergeval geen "leugenaars" steunen.
Lees je wat er staat? Je ''kan'' terug teleporteren, je hoeft en zal waarschijnlijk ook nooit meer terug gaan. De basis functioneert puur voor de volgende zaken:
- verbouwen van gewassen
- specialisten worden ingehuurd om nieuwe technologie te ontwikkelen

andere kampen hebben ook de mogelijkheid:
- 'save points'
- automatisch grondstoffen te vergaren
Ik heb het spel even gespeeld, en ik ben nooit meer terug geweest op een planeet wat ik eerder had bezocht.
nee maar nu heb je er een reden voor, om je basis te onderhouden.
Maar zoals ik zei, er zullen mensen zijn die hiervan gaan genieten. Ik ga in iedergeval geen "leugenaars" steunen.
Als je het al gespeeld had, voornamelijk gekocht had en niet gerefund. Dan heb je de ''leugenaars'' al gesteund. Zo niet, doe wat je vrijstaat natuurlijk ;)
Ik ben allang blij dat ze tenminste nog wat proberen.
Misschien worden de opeenvolgende updates wel naar jouw wensen.
Je kan ook een freighter kopen en daar een basis in bouwen.
Als die MP nou zou werken zou base building wel leuk kunnen zijn. Zeker als je bijvoorbeeld een planeet kan claimen, zodat mensen alleen met jouw toestemming erop mogen bouwen. Dan zou het zoeken naar nieuwe mooie planeten daadwerkelijk een doel hebben (misschien eventueel 'lege' planeten kunnen verkopen op een soort intergalactische markt, waarbij andere spelers kunnen zien welke planeten er geclaimed zijn en te koop staan oid)
Durf te wedden dat dit nooit gaat komen, ik vermoed zelf dat dit puur ligt aan hoe de game opgebouwd is dit daarom niet gaat trekken. Kijk alleen al naar de graphics en de daarbij komende hoeveelheid pop-in textures. Het is en blijft gewoon een indie game, qua graphics en gameplay.

Ik wacht wel tot ze 'm over een tijdje gratis weggeven bij PS+, hij ligt nu al voor €35 in de schappen (digitaal en fysiek).

[Reactie gewijzigd door LocK_Out op 27 november 2016 16:10]

Denk dat het een redelijk interessant idee is. Foundation zal waarschijnlijk ook een verwijzing zijn naar het Asimov universum van dezelfde naam. Zoals ze het al aangeven zal dit een grondlaag zijn voor opkomende updates. Maw: multiplayer, factioning, etc.
Of het zal simpelweg een grondlaag zijn voor meer bugfixes bijv op plekken waar ze nu niet bij kunnen komen vanwege wat ontwerpfouten...

Lees er nou niet meer in dan dat er staat, dat was juist de fout bij het origineel.
Anoniem: 673310
27 november 2016 16:20
Allemaal leuk en aardig, maar het blijft dus nog steeds gewoon een singleplayer game.
Zeker. Een goeie multiplayer netcode schrijven is nog weer eens even een heel verhaal apart. Bij een goede multiplayergame is dat, samen met de render-engine, de kern van het spel. Levels, assets, textures, missions, units, shaders, lightning: allemaal van later zorg.

Ze hebben heus wel iets grappigs neergezet, maar een degelijke multiplayergame zal het niet meer worden ben ik bang. Daar heb je talent voor nodig, en geen geouwehoer.
Dat was de bedoeling ook, dat is 1 van de weinige dingen waar Murray in eerste instantie juist eerlijk over was. "Verwacht niet te veel van MP, is ons doel niet"... Beetje jammer hoe hij over MP praatte rond launch tijd, doen alsof het er volledig in zit.
Dit wilde ze natuurlijk als een betaalde DLC uitbrengen, maar doen ze nu gratis na alle klachten...
Ben bang dat je best wel eens gelijk zou kunnen hebben.

Vraag me af of ze nou echt geloofd hebben dat ze weg konden komen met de gemaakte leugens
Ik denk zelf dat Sean, oprichter van Hello Games, geen games meer kan maken of zijn naam zichtbaar ergens aan koppelen. Volgens mij gelooft of vertrouwt niemand hem meer.
zolang Peter Molyneux nog games maakt hoeft Sean Murray zich nergens zorgen over te maken. Het is nog een hele klus om in Peter zijn voetstappen te volgen
Heeft Peter Molyneux ook daadwerkelijk gelogen op concrete vragen op beeld?

[Reactie gewijzigd door Cilph op 27 november 2016 13:48]

Volgens Wikipedia wel

Quote;
Despite the success of his games, both critical and financial, Molyneux has acquired a reputation for issuing over-enthusiastic descriptions of games under development, which are found to be somewhat less ambitious when released. This goes back to Black & White, though the most well-known case of this was with Fable, released in 2004 without many of the features talked about by Molyneux in press interviews during development. After the release, Molyneux publicly apologized for overhyping the game. In February 2014 he is quoted as being "Ashamed of the final product Fable 3 and I never want to work with Microsoft again."
Ironisch, vond 3 een stuk beter dan 2.
Het is mooi hoe hij het afschuift op Microsoft, terwijl achteraf de schuld bij hem lag...
Hoezo afschuiven?

In de quote: "Ashamed of the final product Fable 3 and I never want to work with Microsoft again." geeft Molyneux alleen aan dat hij niet meer met Microsoft wil samenwerken.

Dat kan een heleboel dingen liggen, zoals (in de ogen Molyneux) onredelijke dead-lines en/of beloofde creatieve vrijheden niet nakomen.

Kortom, Microsoft gaf Molyneux de "Molyneux" behandeling.
Er staat mij ook iets bij van "echt" groeiende bomen in Fable 1. Wat natuurlijk ver voor Fable 3 was.

Overigens is Black & White (was toen nog te jong om te weten wie Molyneux was) een van m'n favoriete games aller tijden.
zolang Peter Molyneux nog games maakt
Eerlijk gezegd vind ik niet dat Molyneux nog iemand van betekenis is in gamesland.
Ik bedoel, wat voor baanbrekende games heeft de man de afgelopen, zeg, 10 jaar gemaakt?
Zolang Peter Molyneux ons pareltjes heeft gegeven zoals Dungeon Keeper, Black & White en Populous.... Is het kansloos om deze man te vergelijken met Sean Murray.

Peter heeft een paar van de beste games die ooit gemaakt zijn onder zijn naam staan. Echt kansloos om te zien hoe hij keer op keer naast Murray genoemt wordt.....

Molyneux is mans genoeg zijn fouten toe te geven. Nu Murray nog.
Niet verwacht dat ze met zo'n grote update zouden komen. Hopelijk blijven ze dit doorzetten.
Twee dingen als ik "no man's sky" hoor
* It's a trap
* The cake is a lie

Toen dit spel twee jaar geleden aangekondigd werd dacht ik *Wooooowwww* moet ik hebben maar ik ben altijd voorzichtig met het aanschaffen van games sinds ze op steam na 3 of 4 maanden in de sale gaan. Gelukkig maar.. Het spel deed me tot het aangekondigd werd ook aan een ander spel denken dat ik ooit op de amiga heb gespeeld maar kan niet op de naam komen..

Ik vraag me serieus af of ze na die <sarcasme>geweldige</sarcasme> launch het nog goed kunnen maken met hun playerbase voor zover die er nog is..

edit: typos

[Reactie gewijzigd door shades op 28 november 2016 09:02]

Als je No man's sky wil spelen, ga naar Elite Dangerous. Nog steeds niet optimaal, maar gewoon duizend keer beter dan NMS. En uiteraard wachten op Star Citizen.

NMS is baby's first Elite dangerous.
Ja. Elite Dangerous, dat was nog eens een vlekkeloze launch van een game met alleen maar "in-game" beelden in de trailers, en alle beloftes waargemaakt. Daarna helemaal geen gedoe rond de Horizons patch/update/season pass.

Vergeten en vergeven?
Spelers kunnen een onbewoonde planeet claimen door er hun eigen basis neer te zetten, die bovendien uitgebreid kan worden.
Niemand is nog een onbewoonde planeet tegengekomen. Je vind op elke planeet geavanceerd leven in gebouwtjes e.d. Ik mis het bijvoorbeeld juist dat we geen dode planeet zonder leven en enorm gebrek aan resources tegenkomen.


Erg jammer dat je absoluut niets terug leest over het verbeteren van de gameplay. Base bouwen is niet zo heel boeiend, ook niet echt een veel requested feature oid.

Waar zijn de dinos uit hun promotie filmpje? De AI van de dieren e.d.? Dieren die hun omgeving kunnen vormen, bv groot beest wat door een bos rent en bomen plat stampt. De variatie die ons beloofd is? De niet bestaande skybox en het echte gevoel van ultieme vrijheid. Waar zijn die factions? echte dikke space battles? Een zinvolle Atlas quest i.p.v. de urenverslindende pauperbende dat Atlas nu is en welke niet eens reset of whatever als je de center hebt gehaald, waardoor het spel enkel leger wordt, naar mate je het verder uitspeeld.

Waar is het gevoel van ontdekking?

Het probleem met NMS is de enorme leegte van die ontzettend grote wereld. Elke planeet is vrijwel hetzelfde, net wat ander kleurtje en de wezens kunnen er net wat anders uitzien, maar verder is het gewoon allemaal hetzelfde.

Het spel is 1 grote grindfest en dat maken ze dus enkel groter... meer grinden voor nog meer nutteloze upgrades e.d.


Leuk dat je kan bouwen, maar als ik een prodedural generated wereld wil spelen om te bouwen, ga ik wel 7 days to die doen. Er is verder nog niets "levends" in het spel en het blijft dus net zo dood aanvoelen.

Het wordt met deze update niet beter dan de screenshot simulator die het nu is.

Tevens, gezien de reacties hier op Tweakers en ook op Reddit, is de hype trein al weer vertrokken met een boel volk wat opgestapt is. Eigenlijk een beetje jammer hoe snel mensen dit soort releases vergeven, we laten dus zelf zien dat eindeloos hypen van je troep gewoon werkt, je hoeft niet eens te leveren.

[Reactie gewijzigd door batjes op 27 november 2016 19:48]

Heb je de changelog gelezen en de patch video gezien? Er is naast dit veel veranderd aan de generatiecode, zowel qua landschap als vegetatie en dieren, om meer realistische groepen planten, indrukwekkendere landschapsstructuren en zelfs specifiek ook iets vaker de mooie planeten te krijgen dan voorheen. Verder een quick menu dat de paar handelingen die je vaak moet doen een stuk minder omslachtig maakt. En de gameplay wordt wel degelijk sterk beïnvloed door basebuilden (en freighters), omdat je daardoor ook een fast travel-systeem hebt, en allerlei scientists kan inhuren, die je in ruil voor resources voorzien van nieuwe blauwdrukken voor technologie, wapens en meer. En je kan hydroponic labs opzetten om resources te farmen, en weet ik wat nog meer.
Dit alles zit overigens niet alleen in de creative gamemode, dat is een soort sandbox waar alles makkelijker is zodat je het sneller kan ontdekken. Al dit nieuws (tegen iets hogere in-game kosten) zit dus ook gewoon in de maingame.
Ik had dat inderdaad al gezien, alle werelden worden opnieuw gegenereerd ook al ben je er al geweest. De survival mode hoor ik ook goede berichten over. En dat er barren planeten zijn zonder levende wezens of die aliens vind ik ook een goede ontwikkeling.

Verder klinkt het voornamelijk als extra grind, het spel had al genoeg grind.

Maar ik ga zelf voor deze patch het spel niet weer instaleren, misschien over een jaartje weer een keer als het we eindelijk de base game die ons beloofd is kunnen spelen. Ik kocht het spel voor het exploreren, het eindeloos rondturen door de ruimte, vooralsnog heb je het na een tiental planeten wel weer gehad en ga je de patronen en herhaling zien.


Het is een stap in de goede richting, maar ik blijf op me hoede :)
Ondanks al het gefaal mooi dat de developers nu alsnog iets tofs er van willen maken.
Oh cool! Enkel, zo ongeveer 3-4 maanden te laat..
Ik moet zeggen dat dit best wel gaaf is, ik weet alleen niet of het spel nog te redden is.
Leuk die update, maar ik heb op 1 of andere manier geen zin meer om weer in het spel te gaan verdiepen. Een basis bouwen haalt me niet echt over de streep. Dat komt enerzijds omdat ik nu genoeg andere spellen heb waarmee ik nog vol op bezig ben. Anderzijds heb ik het nu wel gezien.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee