Gebruikers over webshop MediaMarkt

Bestelling geplaatst. Zonder opgaaf van reden is de order direct daarna geannuleerd en ik kan dagen op mijn geld wachten.

Kortom, vanaf nu gewoon weer bij coolblue bestellen, ik heb mijn lesle wel geleerd.

Niet van toepassing: het product is nooit verstuurd door Mediamarkt.

Je krijgt niemand te pakken die je verder kan helpen. Je moet het doen met een chatbot..

Aftersales is de reden voor slechte beoordeling.
De praktijken zijn tijdrovend en financieel grenzend aan crimineel.

Goed verpakt en snel geleverd conform belofte netjes de volgende dag al.

JLabs oortjes defect.
Gaan ze niet repareren, omruilen in winkel. Maar ik koop niet voor niets online omdat ik geen tijd en reiskosten wil maken.
Met enige moeite kon ik hem terugsturen.
Na 4 dagen afgeleverd volgens track and trace. Binnen 5 dagen zou e.e.a. verwerkt worden.
Repastatus bleef op "aangemeld".
Gebeld: men zou een ticket aanmaken en ik zou teruggebeld worden. Wat niet is gebeurd.
Weer gebeld. Gemeld werd dat er een terugbetaalopdracht is aangemaakt. Maar dan moet ik hem voor een hogere prijs plus verzendkosten terugkopen! Garantie betekent bij mij kosteloze vervanging of reparatie. Niet dat ik 30% meer geld kwijt ben. Bovendien kunnen ze helemaal niet terugbetalen naar een creditcard die is opgezegd.
Stilte, stilte, stilte.
Na een maand(!) een mail met ontvangstbevestiging (en foto's) met melding dat ze opgestuurd worden naar fabrikant.
Weer na 3 dagen precies dezelfde mail.
Weer een dag later mail dat er terugbetaalopdracht is gedaan.
Na een uur een mail van klacht behandelaar dat geld terug volgens algemene voorwaarden mag.
Handig... Koop een laptop van 1200, die nu 1800 kost door alle prijsstijgingen. Krijg je bij garantie 1200 terug en mag je 1800 uitgeven! Terwijl mediamarkt de laptop van de fabrikant vergoed krijgt en ze hem gewoon nieuw verkopen voor 1800.

Maar goed: nu krijg ik via facebook klantenservice te horen dat ik een formulier moet invullen. Maar dat werkt helemaal niet. Dat was de reden om überhaupt via facebook te proberen uit wanhoop, omdat de rest niet werkt.

Dus garantie bij mediamarkt: stuur je product terug en je bent én je product kwijt én je geld!

Na online bestelling en betaling zou mijn bestelling een uur later op de vestiging af te halen zijn, daar aangekomen bleek het artikel niet zoals eerder op de website stond op voorraad. Zeer misleidend.

Toen ik de bestelling op het filiaal bij de afhaalbalie kwam ophalen werd mij doodleuk verteld dat het in hun systeem niet op voorraad was, en annuleren kon ik gewoon online doen volgens de medewerker. Volgende klant.

Het was goed geregeld en mooie prijs goede informatie en duidelijk de persoon (medewerker) goede uitleg

De levering was zeker op mooie tijd en snel en netjes afgehandeld en gesleuteld de wasmachine

Handig en netjes met klantenservice veel duidelijkheid en snel geregeld

IK heb 3 weken geleden een nieuwe wasmachine gekocht. direct bij levering lekte deze schuim uit de deur.
gebeld en 2 dagen later stond de monteur. Had t binnen 2 minuten gezien: "Moet worden vervangen. Ik ga t doorgeven"

in al die tijd is het vervangingsadvies van de monteur niet bij mediamarkt terecht gekomen. en het enige wat er gedaan kan worden is wachten.

Nou, inmiddels wacht ik dagelijks tot ik een ons weeg, bel ik ook dagelijks, en ken ik al verschillende, goedwillende 1elijners bij naam. Ze maken meldingen, vragen diengen na, escaleren met coordinatieteam en escalatiesheets, maar nog steeds 0,0

Goed, snel en vriendelijk. Alles was duidelijk en makkelijk te regelen, personeel was vriendelijk en duidelijk.

Goed, snel en vriendelijk. De bestelling kwam op tijd aan.

Goed, snel en vriendelijk. Zeer vriendelijke medewerker en was snel met helpen.

Vanochtend een computer monitor van ruim 1000 euro besteld en betaald omdat mijn oude kapot was gegaan. Op te halen in Zoetermeer vanaf 10:30. Kom ik daar in de middag aan is mijn bestelling geannuleerd, zonder uitleg, email onderweg gestuurd om 13:15. Het geld wordt volgens de behulpzame medewerkers binnen 24 uur terug gestort.

Dus geen scherm, geen geld, reiskosten etc. en ik moet nu gelijk 'even' m'n daglimiet verhogen als ik nog ergens anders een scherm wil kopen vandaag. (Wat pas na 4 uur ingaat dus maar snel 'even' contanten regelen.)

Dus wat mij betreft geen online aankopen meer bij Mediamarkt.

Op de website stond weer eens een leuke aanbieding waar ik naar ging kijken. De website is wat lastig en onhandig als je wat ouderwets bent en een computer gebruikt, maar met een tig aantal klikken kom je er uiteindelijk wel. De WK-aanbieding was een Samsung A16 voor slechts 109,-, en was beschikbaar bij diverse winkels in de buurt.

Ik ben bij twee winkels geweest, en beide hadden wél de reclame en de bak met Samsung A16 telefoons, maar deze waren allen voorzien van een ISY sticker met screenprotector à 24,95 en deze was al voorgeplakt op het scherm. Er was nergens een los toestel te vinden en de prijs was dus geen 109,- maar 134,95.

"Het toestel wordt zo aan ons geleverd" werd me verteld. Maar dit soort koppelverkoop is in de EU niet eens toegestaan (marktwerking verstorend, er zijn andere aanbieders van screenprotectors en ook hoesjes). Met deze manier van verkoop, probeert de Mediamarkt weer eens hun dure screenprotectors te slijten. In mijn geval was het een prijsverhoging van zo'n 22 procent.

Het is uitermate vervelend dat er een schreeuwerige reclame op de website staat voor een product met een prijs die vervolgens nergens te koop is.

Bij het retourneren van het toestel (ik kocht hem gisteren, maar ergerde me er dermate aan dat ik hem retourneerde) opende de klantenservice het doosje (was nog in seal) en er leek niet eens een screenprotector op te zitten eigenlijk. Ze wreef een aantal keren over het scherm, maar er leek gewoon niks te zitten. De Samsung A16 heeft overigens in de productomschrijving staan dat het scherm krasvast is.

Jammer dat we geen foto's meer kunnen plaatsen bij dit soort reviews.

De klantenservice doet wat het moet doen, en in mijn geval van retourneren was er verder geen probleem met de afwikkeling.

Ook nu weer 2 dingen besteld bij de Mediamarkt waarbij staat morgen leveren, keurig betaald en weer geannuleerd door Mediamarkt. Is vorig jaar ook al 3 keer gebeurd, en dan maar wachten wanneer ze terug betalen.
Verkoop het dan gewoon niet of ben eerlijk met de info

Ook vandaag weer telefonisch gezegd dat de bestelling zou komen en toch kwam er daarna een annulering. Ze nemen wel je geld aan en vervolgens moet je maar afwachten wanneer ze terug betalen. Hoop sneller dan de laatste 3 x, jawel is al 3 x eerder gebeurd anders begint het meer op een verdienmodel te lijken van Mediamarkt

Omslachtig en weinig intuïtief systeem. Dwingend en onpersoonlijk woordgebruik. Er missen opties als betalen in de winkel bij ophalen. Belangrijke informatie als de voorraad is niet up to date. Zorgt ervoor dat je soms wel betaald, maar te maken krijgt met een geannuleerde bestelling. Moet je wachten tot je het geld terugkrijgt…

Het systeem is omslachtig en onoverzichtelijk opgezet en nodigt niet uit om gebruikt te worden. Teksten zijn veelal heel algemeen, weinig informatief en waarschijnlijk zou zelfs met goed gebruik van AI dit beter en met minder (ongeïnteresseerd) personeel kunnen (heb je meer personeel voor in de winkels). Lange wachttijden bij chat en bellen is heel normaal. De antwoorden komen dan weer standaard en kort door de bocht over en de indruk wordt gewekt om zo snel mogelijk af te ronden (want “de tijd van de klant is zo kostbaar” werd mij gemeld).

Afgelopen februari hebben wij een HP computer beeldscherm gekocht bij filiaal Amersfoort. Na een week kwam er ineens op het beeldscherm een groene streep tijdens het werken met het beeldscherm. We zijn direct teruggegaan na het filiaal Amersfoort en zij hebben het beeldscherm teruggenomen en opgestuurd naar de interne reparateur. Vervolgens waren we al 3 a 4 weken verder en ook na vele telefoontjes later is het beeldscherm naar een externe reparateur doorgestuurd. Deze gaf na 9 weken aan dat de schade aan onze kant is veroorzaakt terwijl er niets zichtbaar was en ook niets met het beeldscherm is gedaan. Ik gaf al aan dat ik mij beroep op de garantie omdat we het scherm nog maar zo kort hadden. Via de klantenservice Rotterdam schoven ze het probleem uiteindelijk weer terug naar Amersfoort en deze geven mij een coulance waardebon van maximaal 50 euro terwijl het scherm 179 euro had gekost. Ik was er zo klaar mee dat ik afgelopen week maar een nieuw scherm wilde halen om van het gezeik af te zijn. Volgens internet en ook in de winkel waren er nog 3 schermen in de winkel aanwezig maar hiervan bleek 1 een showmodel en de andere doos was spoorloos. Er was nog 1 doos aanwezig maar daarvan zag ik direct dat deze opgemaakt was en vervolgens met tape weer was dichtgeplakt. Dit bevestigde mijn vermoeden al dat de doos die ik bij mijn eerdere aankoop ook opgemaakt was en er dus wel schade door Amersfoort aan mijn beeldscherm is gemaakt. Na weer een discussie in de winkel heb ik geen scherm meegenomen omdat de medewerker aangeeft als er toch weer iets is met het scherm nadat u hem koopt dan is dit weer uw eigen risico. Als dit de garantie is die Mediamarkt geeft dan heb ik geen enkel vertrouwen meer in deze winkel. Ik heb zelfs navraag gedaan bij een computerwinkel en deze bevestigen ook dat er zeker schade kan zijn gemaakt door het filiaal of de fabrikant die pas later tot uiting komt op het scherm. Ik ben behoorlijk teleurgesteld in Mediamarkt als je zo met klanten omgaat.

Het is echt niet te doen als je iemand wil spreken via de klantenservice, telkens krijg je iemand anders aan de lijn en ook heb ik van 1 medewerker te horen gekregen dat het idd niet mijn schuld was en het scherm vergoed zou worden. Een volgende medewerker beweert vervolgens weer compleet wat anders. ik heb toen ook aangegeven luister het gesprek maar na en ik beroep mij op de garantie. Ook de klantenservice in Amersfoort die mijn klacht uiteindelijk weer moest oppakken kwam met een coulance bon van eerst 25 euro en vervolgens een maximale vergoeding van 50 euro.

Telefoon ter reparatie aangeboden, op 2 dagen na een maand later pas terug. Het toestel is door Apple notabene vervangen, maar Mediamarkt krijgt het voor elkaar om bijna 3 weken te verspillen aan logistieke mismanagement. Meerdere malen wist niemand meer waar mijn toestel was, of wat de status was. Communicatie is uitzonderlijk slecht, en beloftes nakomen gebeurd niet. En als klap op de vuurpijl, krijg ik een week nadat ik mijn toestel al heb, van het Mediamarkt Coordinatieteam een mail met een incomplete Track & Trace code. Ze moeten zich schamen hoe ze met klanten omgaan als het om garantie/reparatie gaat.

Slechte logistieke afhandeling, pakket voor reparatie ligt meer dan een week klaar.

Telefonisch niet te pakken te krijgen, via de chat verbreken ze de verbinding als ze er geen zin meer in hebben, onbeschoft.

Op 27 maart 2026 een order voor een Samsung TV geplaatst bij Media Markt online services. De TV werd geleverd in een kapotte doos, met beschadiging op het scherm. Deze is opgehaald en een nieuwe werd ruim twee weken later geleverd. Na installatie bleek deze een zwarte zweem over het scherm te hebben. Test gedaan en scherm blijkt kapot. Media markt neemt tv niet terug, maar laat deze ophalen door een reparatie bedrijf. Daar ligt de tv nu ter reparatie en men kan niet vertellen hoe lang dit gaat duren, het is erg druk. Status: 7 weken na bestelling van deze tv, hebben we nog steeds geen tv. De houding van Media Markt Online klantenservice is laks, ze kunnen niet helpen. Ik voel me teleurgesteld en vind het onbegrijpelijk dat ik geen reactie heb ontvangen op verstuurde e-mails aan de klantenservice. Ik zou Media Markt niet aanbevelen.

Eerste doos beschadigd, producten (tv en soundbar) separaat geleverd zonder dit te vermelden.
Levering TV ‘ de volgende dag’ zoals op de website staat, wordt niet gehaald.
Levering door transporteur uitgesteld omdat verkeerd gesorteerd: dit is beide leveringen gebeurd.

Ophalen kapotte TV duurde dagen.

Levering van de nieuwe TV door transporteur uitgesteld, was wederom verkeerd gesorteerd… .
Deze tv bleek een zweem / zwarte balk te bevatten, test gedaan met Samsung online: tv scherm is kapot.
TV moet worden opgehaald, duurde bijna twee weken voordat deze afspraak gemaakt was.
Nu al weer twee weken aan het wachten …
Kortom gehele levering is ronduit waardeloos!!

Lange wachttijden aan telefoon
Geen reactie op e-mail
Geen oplossing geboden via telefoon
Geen vervangend toestel
Weinig empathie ‘ Wij kunnen dit niet verhelpen, u moet wachten op de reparatie.. ‘

Product volgens site 'online op voorraad', maar bestelling wordt direct automatisch geannuleerd. Je geld houden ze een paar dagen vast voor ze het terugstorten, wat ik vrij bizar vind. En product is een dag later gewoon nog steeds bestelbaar via de site.

Edit: pas na 6 dagen terugbetaald na hun directe annulering, in plaats van de beloofde 3-4. Sowieso vind ik: direct door een winkel zelf annuleren, is direct terugstorten. Ging ook nog om vrij veel geld. Bestel hier in ieder geval nooit meer wat.

Gebeld en op zich aardig te woord gestaan, maar kunnen niets doen, niet geld sneller terug (duurt '3 tot 4 dagen'), geen telefoon opsturen (want die is er dus echt niet meer). Gingen wel 'een melding maken' voor het voorraadbeheer, voor wat het waard is.

Edit: ook via mail contact gehad toen terugbetaling maar niet kwam, maar die lezen je vraag niet, of in ieder geval niet goed. En reageren supertraag. Waardeloze klantenservice.

We zijn zeer goed geholpen en uitgebreid geïnformeerd over de koel-/vries combinaties, en medewerker DANI van locatie Barendrecht wist ook uitgebreid ons te informeren over LG oled tv’s.
Alround en vriendelijke medewerker,top!

Ophalen winkel alleen met email die ik niet ontvang. Belofte van snelle levering niet waargemaakt

Externe harddisk besteld en betaald om de volgende dag vanaf 10:30 bij Arena op te halen. Alleen ophalen met een email met code. Om 16:00 maar eens mediamarkt gebeld (010 nummer). Hij zou klaar liggen, moest maar wachten op email. 17:00 nog steeds niets ontvangen. Dat wordt dus niks meer vandaag. Slechte service!!

Wel ok, maar steeds aangesproken worden met voornaam kon geforceerd over

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over mediamarkt aan the Wall, echter maakte ik vandaag iets ongelofelijks mee. Ik vroeg een van de medewerkers of hij een indicatie had van hoe lang ik nog moest wachten (na zeker 30 min al gewacht te hebben). Hij deed bijdehand en gaf aan dat anderen voor me waren terwijl hij me had toegezegd om na zijn huidige klanten te helpen. Uiteindelijk heel kortaf van ik ga niet met je in discussie terwijl er geen discussie was. Kortom zeer onvriendelijk en zeer onprofessioneel. Zijn naam is Sadik en hij staat bij de witgoed.

De bestelling is nog niet geleverd, daarom kan ik dat nog niet beoordelen.

De manager pakte het goed op en heeft het opgelost, alhoewel voordat hij wilde komen vertelde een van baliemedewerkers dat hij geen tijd had. Na aanhouden kwam hij en daarna goed afgehandeld.

Vreselijk ik en mijn vader hebben een iphone 15 besteld de hele dag zitten wachten geen track and trace aan het einde van de dag hebben we maar gebeld heeft media markt iets verkeerd gedaan en zijn alle emails naar een raar email verstuurd dat niet van ons is nou hebben we eindelijk alle email maar geen email van DHL met de QR code die we moeten scannen komt de bezorger aan om 20:50 en krijgen wij de telefoon niet van wegen jullie fout

vreselijke verzending dhl is on netjes en gaat niet volgens hoe het hoort

ook echt waardeloos eerst gebeld die vrouw is niet te verstaan deed daar in tegen wel ze best daarna de bezorger was niet goed opgeleid wist niet te helpen en helpten ook niet daar in tegen was hij ook ontzettend onvriendelijk

We werden geholpen door Abdul in MediaMarkt Rijswijk. Abdul hielp ons van begin tot eind met het kiezen van een tv en soundbar. We waren zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn door Abdul.

De producten worden binnen 2 dagen geleverd, dus lekker snel. Hier zijn we ook erg tevreden over.

We hebben geen klachten naar aanleiding van onze ervaring met MediaMarkt Rijswijk. We zijn erg tevreden.

Ik werd geholpen door Hans, een zeer attente meneer die mij gelijk ten hulp kwam. Ik merkte echt dat hij zijn werk met plezier deed. Ik kwam een vriezer halen, maar ik wist niet precies hoe en wat. Hans hielp mij, samen met mijn dochter en vrouw, om de perfecte vriezer te kiezen. De service was snel en fijn, Hans is een man met humor.
Al met al ben ik erg tevreden, dankjewel Hans!

Je wordt serieus genomen en er wordt gekeken naar een oplossing.

Scorekaart voor MediaMarkt