Door Paul Hulsebosch

Redacteur

Portal 2

Op bezoek

Laat Valve maar schuiven. Er is geen enkele ontwikkelaar die zo goed begrijpt wat het belang is van een goede band met de fans. De studio is er groot mee geworden, hij geeft steeds de editor vrij waarmee de games zijn gemaakt, en daar kunnen fans vervolgens interessante nieuwe concepten mee maken. Zo kwam Counter-Strike tot stand, zo kwam Left 4 Dead tot stand en zo kwam Portal tot stand. Het zijn allemaal mods waarvan de makers door Valve werden ingehuurd om hun prototype onder begeleiding tot volwaardige en succesvolle games uit te werken. Valve hecht dus sterk aan een goede band met de community.

Gelukkig hebben wij ook een aardige community en we waren dan ook blij dat we wat leden van GoT mee mochten nemen naar Electronic Arts, dat een speelsessie organiseerde in hartje Amsterdam. In totaal kregen tien Tweakers de kans om het begin van Portal 2 te spelen, al gooide de NS voor enkelen roet in het eten door het treinverkeer rond Utrecht stil te leggen wegens een vermeende brand. Daardoor wist niet iedereen Amsterdam op tijd te bereiken.

Degenen die er wel waren kregen van Valve´s Chet Faliszek te horen dat het begin van het spel klaarstond, in drie smaken: pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Bij de meeste aanwezigen ging de voorkeur uit naar de pc-versie, al was het maar omdat die er het beste uitzag. Faliszek maakte verder nog duidelijk dat er niets mocht worden gefilmd of gefotografeerd van de puzzels in het spel. Erover schrijven mocht gelukkig wel en op de komende pagina's lees je de bevindingen van enkele van de aanwezige Tweakers, bij wijze van voorbeschouwing op Portal 2, dat op 22 april in de winkel ligt.

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Lees meer

Portal 2, PC Review Productreview door JurianWB 0

+1 Score: 5

Portal 2 bezorgt EA goed kwartaal Nieuws van 27 juli 2011
Portal 2 - Boots Trailer Video van 12 april 2011
Portal 2 Video van 29 maart 2011
Portal 2 Video van 23 maart 2011
EA gaat Portal 2 op de markt brengen Nieuws van 23 december 2010
Valve stelt Portal 2 uit naar april 2011 Nieuws van 19 november 2010
Valve kondigt Dota 2 aan Nieuws van 14 oktober 2010

Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee