Heb deze muis nu een tijdje en heb hem nooit veel gebruikt omdat hij aan alle kanten slecht presteert. Toen ik hem kocht sprak mij het design erg aan en omdat het van Logitech was had ik het vertrouwen dat de kwaliteit goed zou zijn. NIks is minder waar.
Bevalt na 3 jaar nog zeer goed, kwaliteit houd erg goed stand. Programmeerbare buttons worden erg gewaardeerd, doorscroll functie (infinite scroll) is super. Even wennen dat de middle mouse button een apart knopje is. Mijn accuduur is (gem. 4 a 5 uur per dag) ongeveer 3 weken tot een maand.
Top voor Macbook 2021 gebruikers icm Bluetooth. Ondanks de muis voor rechtshandige bedoeld is, kan ik als linkshandige meegeven dat het ook voor linkshandig gebruik een prima muis is. De knoppen aan de zijkant zitten niet in de weg.
Na een jaar of 4 begint de linker knop los te laten terwijl de klik nog ingedrukt is, waardoor slepen en selecteren problemen kan opleveren. Verder altijd een prettige muis geweest.
Tot nu toe de fijnste muis voor mijn computers voor algemeen gebruik. Heb er inmiddels twee.
Gebruik de muis met BT 5.0 verbinding op mijn laptop en NUC. Kan behoorlijk lang (weken) met één lading, zonder de muis ooit uit te schakelen. De software "Option" geeft vele instelmogelijkheden per applicatie.
Vervangt mijn vx nano. Voordelen: meerdere devices aansluiten via meegeleverde dongle en bluetooth en infinite scroll button. Klikgeluid is echt veel te luid.
Klikgeluid inmiddels opgelost met plaatsen van silent switches. Je moet er dan niet tegenop zien om je muis uit elkaar te halen en wat soldeerwerk te verrichten.
Uitstekende muis, snel genoeg om ook tombraider mee te spelen. Bluetooth verbindt zeer snel, accuduur is meer dan een maand bij normaal gebruik.
De darkfield sensor doet het op iedere ondergrond.
Gebruik deze muis nu een half jaar, en gaat overal mee naar toe. Ligt fijn in de hand en reageert erg goed. Accu valt me niks tegen en met de bijgeleverde oplaadkabel (die ook als wired mouse gebruikt kan worden) is hij zo weer opgeladen.
Ik snap de matige reviews hier niet, want dit is voor mij de beste draadloze muis die ik ooit heb gehad. Gebruik hem intensief voor school als docent en hij doet het op elke oppervlakte, zonder happeringen en gaat meerdere dagen mee. Een aanrader!
Algeheel een prima muis met slechte software:
De bouwkwaliteit van de muis is prima en ligt fijn in de hand.
De laatste versie Logitech Options (je moet de versie 6.60.570 hebben die doet het) start niet op in Windows 10 en de DPI is (momenteel) niet instelbaar.
Pluspunten
Goede bouwkwaliteit
Bluetooth
Unified controller
Connect meerdere apparaten
Doorwerken tijden opladen
Minpunten
Duur (vooral omdat software niet werkt op laatste versie)
Prima muis. Beetje aan de prijs, maar het kunnen koppelen van 3 devices is super als je zowel op een desktop als een laptop werkt en niet het gezeur wilt hebben met een usb-ontvanger.
Teleurstellend. Geen hoesje. Accu gaat niet zo lang mee. Duurder dan eerdere versies. Ik had de eerste anywhere. Die was top. Deze nieuwe is zijn prijs niet waard.