Logitech MX Anywhere 2S Blauw Review

9 oktober 2020, laatste update op 9 oktober 2020, 528 views Rapporteer

Heb deze muis nu een tijdje en heb hem nooit veel gebruikt omdat hij aan alle kanten slecht presteert. Toen ik hem kocht sprak mij het design erg aan en omdat het van Logitech was had ik het vertrouwen dat de kwaliteit goed zou zijn. NIks is minder waar.

Pluspunten

• Batterij gaat lang mee
  • Design

Minpunten

• Zwaar
  • Slechte verbinding
  • Middelstuk muisknop zit op een onhandige plek
  • Geen usb c
  • Lage preciezie

2 van 5 sterren (Slecht)
De muis glijdt niet lekker over mijn bureau, hij is zwaar en ik krijg de muis niet meer verbonden in windows met de bijgeleverde ontvanger. Op mac werkt dit nog wel.

Als je de muis gebruikt voelt hij gewoon erg log aan. De cursor kruipt over het beeldscherm met enige vertraging en voelt dus aan als een ballon aan een touwtje.

Ik ben weer terug gegaan naar een muis met een draad en die weinig weegt, de Cooler Master MM710. Wat een wereld van verschil!! Zoveel beter, ik kan het iedereen aanraden! Deze muis glijdt over je bureau en weegt bijna niks.

Hiernaast is bij mij de interne batterij los gegaan, nu rammelt de muis. Ik heb hem vaak in m'n tas zitten maar dat zou toch geen probleem moeten zijn omdat deze muis gemaakt is om onderweg te zijn.

Ook blijft logitech zeuren om hun software te installeren. Komt nogal opdringerig over, als ik hun zooi op m'n computer wil dan kan ik zelf naar hun website navigeren.

Heb jij ook een Logitech MX Anywhere 2S Blauw?