Tweakers
De Surface 3 is een degelijke tablet met een goed gekalibreerd ips-scherm met een hoge resolutie en een goede accuduur van zeven uur. De Atom-processor en het flashgeheugen zijn helaas langzamer dan de prijs van minimaal zeshonderd euro doet verwachten. Ook de Type Cover, een min of meer verplicht accessoire dat als toetsenbord en als bescherming van het scherm fungeert, is vrij duur. Kwalitatief is er weinig op de Surface 3 aan te merken, maar de prijs is voorlopig een duidelijke achilleshiel. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
De Surface 3 is een goede tablet met een uitstekend display en een prima featureset, maar heeft ook wat nadelen in voornamelijk de opslag (eMMC) waardoor het apparaat trager aan kan voelen dan hij daadwerkelijk is.
De Surface 3 is een redelijke tablet en een redelijke laptop gecombineerd in een apparaat.
Dat lijkt misschien negatief, maar dat is het niet. Android of iOS tablets zijn namelijk slechte laptops en goede tablets, terwijl veel andere Windows tablets een goede laptop zijn maar een slechte tablet.
De Surface is ideaal voor kleine dingen op te zoeken of om hem snel even mee te nemen ipv een laptop.
Een prachtig apparaat, fantastisch design, fantastisch scherm, volledige Windows 10, compact en makkelijk, zowel als laptop als tablet te gebruiken, als tablet nogal zwaar, als laptop juist licht, duur apparaat, dure accessoires, niet de snelste, accu snel leeg, langzaam vol.
Degelijk, prestaties zijn super. Dure accessoires. Groot pluspunt toetsenbord is verlicht. Mooie zilverkleur, echter voorkant zwart had liever grijs gezien.
een uitstekende device voor op het werk, maar ook goed thuis te gebruiken.
De tablet waarmee Microsoft de markt voor tablets gaat veranderen maar ook die van de mini-notebooks. Een fantastische apparaat met maximale prestaties
Mooi om te zien. Zeker met Windows10 goed bruikbaar. Alles is lekker mini, het toetsenbord voelt niet klein aan. Stylus is een prima vervanger van de muis, maar om op het scherm te schrijven of te tekenen ben ik meer een fan van Samsung NotePro. Geen bruikbare notitie-/teken apps gevonden.
Innovatieve oplossing voor een kantoor on the go.
Snelle hybride. Fantastische bouwkwaliteit doch wel aan de prijs
Het formaat is voor mij ideaal, het is een echt reis maatje geworden. In vergelijking met een laptop is de Surface erg licht. Of in nou carpool of met de trein ga, ik kan altijd nog wat leren of werken.
Gebruiksgemak van laptop in de vorm van een tablet. Er makkelijk bij de windows 10 is het touchscreen scherm. Model is compact en daardoor makkelijk mee te nemen.
Grootste nadeel is dat in de slaapmodus de accu net zo snel leeg lijkt te gaan als in actieve modus.
Een mooi vormgegeven tablet, die meer neigt naar een labtop
Tot op heden ben ik erg tevreden met deze tablet. Het is goede vervanger van mijn laptop.
Ik verbaas me nog regelmatig over de kracht van deze tablet. Autodesk Maya draait vlekkeloos en zelfs een zware game als Black Desert Online is op 23 fps geen probleem! Het kost wat, maar dan heb je ook echt iets met kwaliteit.
WAARDELOZE tablet niet een aanrader slechte accu slecht wifi voor bedrijven VEEL TE DUUR.
DUS: NIET KOPEN SLECHSTE DING OOIT!!
WAARDELOOS!!!!!!!!!
Mooi design, en een prima beeldformaat! Goed te gebruiken met het toetsenbord en de pen. Windows10 draait soepeltjes
super goede hybrid tussen laptop en tablet indien je het appart verkrijgbare toetsenbord erbij koopt.
zeer goede ervaring ermee, op 1 puntje na; het opladen duurt heel lang en doet het soms zelfs niet.
Een schitterend apparaat! Als tablet lekker te gebruiken op de bank, als laptop prima als werkplek te gebruiken. Office draait er als een zonnetje op inclusief outlook e.d.. Met de pen is het een ideale device om richting een meeting te gaan. Toetsenbord is een dure optie, wel een must.