Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
25 reviews

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
8
Score: 3
5
Score: 2
4
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
DarkRED_LennY 22 april 2021 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Nieuwe aankoop als extra toevoeging voor thuis gebruik op /laptop/pc en multimedia centrum. Eerst KB was de K400-R en nu over naar de 400+ (PLUS)

Pluspunten

  • Prijs
  • Degelijkheid/Stevigheid
  • Lange accu/batterij duur
  • Zend/Ontvangst bereik
  • Logitech Options/Instellingen

Minpunten

  • Iets te kleine cursor toetsen
  • Optioneel missend led keys

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Wirling 18 december 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Erg goede prijs/kwaliteits verhouding en een goed bereik.

Pluspunten

  • Bereik
  • Prijs
  • Multi-touch trackpad
  • Extra linker-muisknop (voor selectie)

Minpunten

  • FN-knop moet ingedrukt worden om andere toetsen goed te kunnen gebruiken
  • Kleine pijltjestoetsen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Ruupje 15 juli 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Prijs/Kwaliteit is dit echt een top toetsenbord. Als je iets goeds zoekt om je HTPC ofzo mee te besturen en niet al te veel wil uitgeven, kan ik deze zeker aanraden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Ligt goed in de hand
  • Grote toetsen voor volume
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Om navigatietoetsen (home, pgUP,...) te gebruiken moet je eerst FN indrukken.
  • Ziet er misschien een tikje plastiekerig uit. (Maar is wel erg stevig)
  • Pijltjes omhoog/omlaag zijn vrij klein.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4

0
ne0n87Newbie 9 juni 2018 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Top toetsenbord. Doet wat het moet doen en via Logitech Options genoeg settings te wijzigen

Pluspunten

  • Plug and play
  • Klein en handzaam
  • Genoeg in te stellen via Logitech Options

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

EmmanuelG 18 november 2020 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Werkt goed voor multimedia besturing op de TV.

Pluspunten

  • Grootte
  • Werkt met Linux
  • Bereik
  • USB houdertje in 't toetsenbord
  • Batterijduur
  • Volumetoetsen

Minpunten

  • Pijltjestoetsen
  • Kwaliteit plastic
  • Functie toetsen werken niet zonder [FN]
  • Gekke plaatsing van enkele toetsen

Eindoordeel

Score: 4
Totoro88 23 oktober 2020 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (BE) Zwart

Heb de neiging te denken dat het (wel heel gevoelige) touchpad soms ghost clicks lijkt te registreren daar de rechtermuisklik geregeld geactiveerd word, hij soms zoomt tijdens scrollen en de cursor af en toe spontaan een cm lijkt te verspringen ook al zit ik er nog geen 2 meter vanaf.

Pluspunten

  • Redelijke bouwkwaliteit
  • Makkelijk aan te sluiten/gebruiken
  • Responsief touchpad
  • Doet wat 'ie moet doen

Minpunten

  • Last van ghost clicks?
  • Responsief touchpad
  • Vrij Prijzig (€45)
  • Toetsverlichting zou handig zijn

Eindoordeel

Score: 3
Plaffie_NL 4 september 2020 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Voor zijn prijs prima ding. Dient vooral als afstandsbediening op oude mac voor de kids om films te starten etc, en omdat ik geen zin heb muis, toetsenbord in USB aan te sluiten. Daarvoor voldoet hij prima. Om echt mee te werken vind ik de toets-aanslagen verschrikkelijk.

Pluspunten

  • prijs
  • stevig
  • licht

Minpunten

  • Toetsen niet fijn
  • Geen bluetooth

Eindoordeel

Score: 3
Miekpeeps 1 september 2020 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Ik gebruik het als afstandbediening voor mijn cinema PC. Het doet wat 'ie hoort te doen, dus daarmee geen klachten. Pijltjestoetsen zijn erg klein. Muis track-pad is prima. Het is volledig van plastic, fragiel en erg licht. Met een lage prijs is het een leuke afstandsbediening.

Pluspunten

  • Leuke toetsenbord/muis combi
  • Komt met een Unifying dongle
  • Bouwkwaliteit is een plus en min. Hij is sterk genoeg, maar ook kwetsbaar.
  • Prijs is niet verkeerd.

Minpunten

  • Zeer fragiel. Ik heb het gevoel dat ik heb in tweeën breek als ik er kracht op zet. Ik hoor 'm zelfs een beetje kraken.

Eindoordeel

Score: 3
foxgamer2019 2 mei 2020 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Ideaal voor de TV. :)

Pluspunten

  • Plastic, maar wel stevig
  • Eenvoudig aan/uit te zetten
  • Volume toetsen
  • Trackpad voldoet
  • Fijn formaat
  • Goed bereik

Minpunten

  • Geen Bluetooth
  • Toetsen erg kort op elkaar
  • Kan voor sommige iets te goedkoop aanvoelen

Eindoordeel

Score: 4
StelioKontos 7 april 2019 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Wit

slechte kwaliteit, slecht bereik. Muis input werkt heel slecht.

Pluspunten

  • goedkoop?

Minpunten

  • muis werkt slecht
  • bereik slecht

Eindoordeel

Score: 2
Bram178 17 juli 2018 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Gekocht voor SteamLink en werkt prima, fijn en klein, perfect om Steam games te starten en daarna aan de kant te leggen voor controller om te gamen! Bouwkwaliteit viel bij eerste indruk echt enorm tegen! 4 sterren is eigenlijk te veel, maar 3 te weinig... 3.5/5 wat mij betreft

Pluspunten

  • Connectiviteit
  • Gewicht
  • Gebruikgemak

Minpunten

  • bouwkwaliteit. voelt echt enorm goedkoop aan (wat het wss ook is voor Logitech om te maken)

Eindoordeel

Score: 4
4aces 16 mei 2018 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

niet tevreden over de connectie (hapert zelfs als ik er maar 1m afsta)

Pluspunten

  • mooi design
  • typt vlot (wanneer het werkt)

Minpunten

  • connectie problemen

Eindoordeel

Score: 2
RavenLord 28 december 2017 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Wit

Mooi en licht bordje voor de mulimediapc van Zbox met libreelec/openelec er op. Plug&play! Enkel de pijlcursors zijn lastig blind te vinden. Ik klik nog veel op Shift ipv up/down. Trackpad werkt goed in libre. Perfect plankje verder

Pluspunten

  • Licht bordje
  • Trackpad
  • Extra muisknop

Minpunten

  • Pijl cursors

Eindoordeel

Score: 4
Escovan 18 oktober 2017 Product gekocht

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Na het succes van de K400 leek de K400+ mij een logische opvolger. Echter, afgezien van een beter zendvermogen is dit toetsenbord volkomen kut in de dagelijkse praktijk. Blind typen is nagenoeg onmogelijk Ik beschouw dit product dan ook als een miskoop.

Pluspunten

  • betere zender dan K400

Minpunten

  • missende toetsen
  • stomme toetsen die ik niet wil
  • onlogische indeling
  • bij 1 druppel water faalt touchpad

Eindoordeel

Score: 2
Meowzen 31 januari 2017

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Batterijen gaan lang mee
  • Duurzaam
  • Handig formaat
  • Geen storende input lag
  • Plug and play

Minpunten

  • Trackpad sensitivity niet apart in te stellen in Windows 10
  • F keys zijn default media keys

Eindoordeel

Score: 5
stevens20 29 november 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Goedkoop toetsenbordje waarmee je vanaf de bank je HTPC kan besturen. De linkermuisklik die linksboven aan het toetsenbord zit is echt fantastisch. Die gebruik ik eigenlijk continue. trackpad is niet geweldig maar je kan er prima je film mee opstarten. Top ding met een prima bereik voor weinig geld.

Pluspunten

  • linker muisknop links op het toetsenbord
  • redelijk buigzaam en kan daardoor tegen een stootje
  • media-toetsen
  • vlieggewicht

Minpunten

  • trackpad is niet fantastisch
  • geen toetsenbord voor de hele dag
  • pijltjes toetsen zijn wat klein

Eindoordeel

Score: 4
Nat-Water 13 oktober 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Goedkoop, klein toetsenbordje wat prima geschikt is voor het bedienen van je HTPC. Het algeheel voelt licht aan, maar stevig. Het is niet een echt typ-toetsenbord, maar daar is het ook niet voor bedoeld. De pijltjestoetsen (boven en onder) zijn klein, wat het risico geeft tot misdrukken. Touchpad werkt goed.

Pluspunten

  • Compact

Minpunten

  • Pijltjestoetsen aan de kleine kant

Eindoordeel

Score: 4
seriousjin 23 augustus 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (BE) Wit

Het toetsenbord is geschikt om vanaf de bank een entertainment pc te bedienen. Grootste minpunt is voor mij het bereik (10 meter volgens specs). Mogelijk komt dit ook doordat ik een kast naast mijn pc heb staan die het bereik hindert.

Pluspunten

  • Handige aanpasbare functietoetsen via Logitech options
  • Handige toetsen voor volumecontrole
  • Handige toets voor linkermuisknop linksboven op toetsenbord waarmee de muis met twee handen bediend kan worden
  • Aan/uitknop achterop, bespaart batterij
  • Batterij gaat lang mee
  • Kleur
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Niet geschikt voor gaming
  • Aanzienlijk kleiner bereik dan aangegeven in specs (bij mij <5 meter)
  • Geen numpad
  • Kleine touchpad
  • Plastic: voelt flimsy aan

Eindoordeel

Score: 3
keinnakikiNewbie 28 juli 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Compatibel met Surface (RT). Het toetsenbord zet je makkelijk aan/uit. De muis werkt perfect en is zelfs met 2 handen te besturen. De gele knop links bovenin is namelijk een 'linker muis knop' waardoor je dus ook met je rechterduim de muis kan besturen. Het toetsenbord heeft kleine knoppen.

Pluspunten

  • licht, maar stevig
  • goed werkende muis functie
  • gaat makkelijk aan/uit

Minpunten

  • wennen aan kleine toetsen
  • geen handleiding met uitleg over functietoetsen

Eindoordeel

Score: 5
BijoyaBraak 15 juli 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (DE) Zwart

Gebruik dit toetsenbord voor mijn Android Tv. Super fijn toetsenbord met handig touchpad zodat browsen ook een stuk soepeler gaat.

Pluspunten

  • Aan en uit switch
  • Touchpad
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Accent kleur had van mij gewoon zwart of wat lichter grijs mogen zijn

Eindoordeel

Score: 4
Dirk 3 mei 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Leuk toetsenbord, werkt plug-and-play met mijn Raspberry Pi 2, maar er is 1 groot nadeel: de pijltjestoetsen naar boven en naar beneden zijn te klein, ik grijp regelmatig mis.

Pluspunten

  • Plug-and-Play
  • Typt prettig

Minpunten

  • Pijltjestoetsen naar boven en beneden zijn te klein

Eindoordeel

Score: 3
MyrdhinM 15 februari 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Een vriend heeft na een jaar gebruik de batterij nog niet hoeven vervangen. Op acht meter afstand in een andere kamer (twee gipswanden ertussen) reageert het keyboard nog uitstekend, zonder vertraging. Ik had de mediatoetsen liever los/apart gezien zodat ik de F-toetsen als primaire functie had kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Bereik
  • Gebruiksvriendelijk door formaat, linker muisknop linkboven en scrollen met 1 vinger icm Fn-key
  • In het te downloaden driverprogramma 'Logitech Options' kunnen alle F-toetsen geconfigureerd worden

Minpunten

  • Geen numpad dus geen alt-codes
  • Fn-key is nodig voor gebruk van F-toetsen

Eindoordeel

Score: 5
Paul76Newbie 5 februari 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

Toetsenbord een week in gebruik, maar spijt. Dit product alleen kopen als je minder dan 3 meter van de TV zit, anders heb je hier niets aan. Voor de rest echt plastic, maar voor de prijs acceptabel

Pluspunten

  • Goede Kwaliteit
  • Handig toetsenbord met pad

Minpunten

  • Zeer slecht bereik

Eindoordeel

Score: 2
Drukkert 18 januari 2016

Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart

In gebruik samen met een Rasberry Pi met Kodi. Eerst gebruikte ik een mini toetsenbordje, maar dat werkte niet fijn. In tegenstelling tot de K400, superbordje. Bereik is erg goed, toetsen drukken fijn, touchpad is ook gewoon goed.

Pluspunten

  • bereik
  • vormgeving
  • formaat
  • prijs

Minpunten

  • touchpad had misschien iets groter gemogen... maar functioneert wel goed

Eindoordeel

Score: 5
Sinus_rhythm 25 juli 2015

Logitech Wireless Touch K400 Plus (BE) Wit

Prima toetsenbordje om vanaf de bank de entertainment pc te bedienen. Toetsenbord en touchpad reageren goed. Via de software is er voldoende in te stellen. Het is wel jammer dat de backspace-, enter- en pijltjestoets(en) aan de kleine kant zijn.

Pluspunten

  • Compact
  • Software instellingen
  • Typt fijn

Minpunten

  • Plastic fantastic
  • Had nog wel iets compacter gekund

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Wireless Touch K400 Plus (NL) Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True