Leuk en mooi fijn monitor als je niet ingame snachts moet spelen want ik had veel last van IPS GLOW!
Deze monitor heb ik aangeschaft voor werk en een beetje gaming.
Ik sluit mij volledig aan bij de review van Mick_P. Ook ik heb geen overmatige IPS glow ervaren al kan dat in wat meer donkere games wat meer zichtbaar zijn.
Het is geen top monitor maar voor de prijs vind ik dat de monitor 5 sterren verdient omdat het, voor wat je mag verwachten eigenlijk nergens tekort schiet.
Prima monitor voor de prijs, voor diegene die niet al teveel waarde hechten aan de weergave van correcte kleuren. De kleuren van de monitor zijn wat te warm zelfs na aanpassingen, maar voor casual gaming is dat geen onoverkomelijk euvel. Voor diegene die met Photoshop etc.aan de gang gaan zal deze monitor niet voldoen.
In tegenstelling tot de andere reviewer heb ik geen last van overmatige IPS glow of Backlight Bleeding en was zelfs onder de indruk van de prestaties op dit vlak voor zo'n goedkope monitor. Wellicht verschilt dit van exemplaar tot exemplaar.
Voor diegene die een betaalbare monitor zoeken voor casual gaming of office applicaties is die een prima monitor, zeker voor de prijs.