![]() |
Best Buy Guide - Beste voeding voor een high-end game-pc (750-850W) Wat is de beste voeding voor een high-end game-pc? Op deze pagina vind je het advies van de Tweakers-community voor de beste voedingen van 750W en 850W. |
Gemiddelde gebruikersscore
goede psu voor de prijs van een goed bedrijf. het is een goede psu voor welke pc build die je wilot maken
Solide, toekomstbestendige PSU met uitstekende efficiëntie en zeer stille werking. Volledig modulair en compact, al zijn de kabels wat stug.
De MSI MAG A850GL PCIE5 is een geweldige PSU die zowel prestaties als stille werking levert. Installatie ging eenvoudig dankzij het modulaire ontwerp, en hij is goed voorbereid op toekomstige GPU-upgrades met PCIe 5.0- en ATX 3.0-ondersteuning. Hij is compact en past goed in mijn behuizing. Hoewel de kabels wat stijf zijn en de prijs iets hoger ligt dan gemiddeld, maakt de algehele kwaliteit dit meer dan waard. Een uitstekende keuze voor iedereen die een moderne pc wil bouwen.
Dit is een goede, toekomstbestendige power supply waarmee je zeker de komende jaren vooruit kunt. Hij is zeer stil en modulair, wat het bouwen eenvoudig maakt. De kabels zijn wel stijf, dus je moet ze in het begin even buigen. Al met al is het een hoogwaardige power supply die erg stil is. De garantieperiode had wel iets langer mogen zijn.
de MSI MAG A850GL PCIe5 is een uitstekende keuze voor pc-enthousiastelingen die een hoogwaardige en toekomstgerichte voeding zoeken.
Makkelijk in te bouwen, want volledig modulair.
Prijs kwaliteit is dik in orde.
Degelijk product.
compacte voeding met genoeg power voor toekomstige builds..
helaas zijn kabels wat stug voor de rest geen klachten
Installatie sprak allemaal voor zich, simpel te gebruiken. Het was voor mij ookal een tijd geleden dat ik een PC had gebouwd, hoefde hiervoor niet specifiek wat te googlen/onderzoeken.
Prima
Twee pc's waarbij één van de voedingen ratelt en de ander wel stil is.
De MSI MAG A850GL PCIE5 is een toekomstbestendige en compacte voeding, perfect voor moderne builds dankzij ATX 3.0 en PCIe 5.0 ondersteuning. Met een volledig modulaire opzet en efficiënte prestaties biedt deze 80 Plus Gold-gecertificeerde voeding een goede balans tussen prijs en kwaliteit.
Goede psu voor het geld. Doet wat je er van verwacht.
Altijd prettige ervaringen gehad met MSI
Een zeer degelijk product met alles erop aan wat ik nodig heb.
De MSI MAG A850GL PCIE5 is een supergoede voeding als je een stevige game-pc wilt bouwen. Hij is modulair, dus je hebt geen rommelige kabels. Dankzij PCIe 5.0 en de 12VHPWR-connector is hij helemaal klaar voor de nieuwste videokaarten. Hij werkt ook lekker stil en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Voor deze prijs krijg je een sterke en toekomstbestendige voeding. Ik raad deze dan ook aan!
850 wat modulaire pc voeding van msi
Heel makkelijk om mee te werken goede kwaliteit en goedkoop.
Ik heb onlangs de MAG A850GL PCIE5 voeding gekocht van Meggeko, en ik ben er erg blij mee. Deze PSU is een geweldige keuze voor een 4070 SUPER grafische kaart. Ik zou graag een 140MM fan willen, maar ik denk dat 120mm prima is.
De MSI MAG A850GL PCIE5 is een uitstekende keuze voor wie maximale prestaties en toekomstbestendigheid zoekt. Ondanks de wat hogere prijs, biedt deze PSU voldoende voordelen om de investering waard te zijn.
Het was al weer wat jaartjes geleden dat ik zelf een PC heb gebouwd, en ging van een leien dakje met deze voeding.
Goeie prijs voor een vertrouwbare voeding!
Goed en stevig product. Werkt goed, maakt weinig herrie. aansluiten was een kleine uitdaging maar ging prima.
Over het algemeen is de MSI MAG A850GL PCIE5 een goede keuze voor gamers en pc-bouwers die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare voeding. Als je echter de beste prestaties en extra functies zoals RGB-verlichting belangrijk vindt, dan kun je beter kijken naar een model uit een hogere prijsklasse.
Prima degelijke voeding.
Makkelijk in te bouwen. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Het product voldoet aan de verwachtingen en geeft u de mogelijkheid om uw pc in de toekomst te upgraden.
Daarom heb ik voor dit product gekozen en uiteraard vanwege de prijs-kwaliteitverhouding.
Degelijke kwaliteit zoals gewend van MSI
MAG A850GL PCIE5
Een Mooie en moderne PSU, toekomstbestendig met stabiele stroomverzorging voor de verschillende componenten. ook de separate 600w grafische stroom aansluiting is opvallend en innovatief.
Helaas bleek dat de bijgeleverde CPU kabels (2x 8 pins) niet te passen op een MSI B760 GAMING PLUS WIFI moederbord. Dit moederbord heeft een 8 + 4 pins aansluiting.
Dus heb ik maar deze specifieke kabel separaat besteld en nu werkt de computer als een Zwitsers uurwerk dus opgelost en de prestaties zijn top.
Prima PSU MSI MAG A850GL
Het is een geweldige en simpele voeding van msi. Heb er geen problemen mee en alles kon ik makkelijk aansluiten.
Prima voeding. Doet wat het moet doen. De enige aanmerkingen zijn over de stugge kabels, waardoor het lastig kan zijn om nette cable management te hebben in sommige behuizingen. Verder zitten de aansluitingen voor de ATX kabel boven elkaar, waardoor de draad gedraaid moet worden.
Goede psu met een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Is goed toekomstbestendig door de nieuwste dingen zoals de pcie5.
Ik heb deze psu gekocht voor mijn eerste pc build, het ging erg goed en hij werkt top!
Met deze PSU ben je toekomstbestendig. Hij is erg stil, stabiel en makkelijk in te bouwen. Ik ben er zeer tevreden mee voor deze prijs.
850 en modulair + gold
Besteld (bij Alternate) in combinatie met een Fractal North pc behuizing en RTX5070TI videokaart.
Deze PSU is toekomstbestendig, volledig modulair en vooral heel stil. De installatie was kinderlijk eenvoudig door de modulaire kabels (voldoende lengte, beetje stug). Past perfect in mijn Fractal North behuizing en de kabels waren prima te routen met het MSI Tomahawk Max moederbord en de RTX5070TI GPU.
Kortom niet twijfelen over deze PSU maar gewoon kopen!
Mooie moderne voeding, uitstekend voor de prijs. Het viel mij op dat er geen handleiding bij zat, voor mij is dit geen probleem, maar voor beginners kan dit vervelend zijn.
Goeie voeding die kleiner is dan mijn vorige Be quiet 750 watt, wat dus meer ruimte geeft voor kabels. De kabels zitten in een mooi bijbehorend tasje, dus oude of overige kabels kan je daar mooi in opbergen. Het is ook wel fijn dat de kabels plat zijn. Dus prima voeding voor de prijs.
Scoort goed op de vergelijkingslijstjes, degelijke bouwkwaliteit en bovendien modulair.
Deze week voor het eerst mijn eigen PC gebouwd. Voor een leek zoals ik was het nog even uitzoeken welke kabels waar aangesloten moesten worden. De handleiding was voor mijn gevoel ook vrij summier. Voor de rest is het een prima voeding die bestand is voor de toekomst. Paste mooi in mijn kast en waren de kabels netjes opgeborgen in een mooie tas. Prijs/ kwaliteit verhouding was ook goed!