Is een enorm mooie en goede kwaliteit moederbord, en enorm makelijk om mee te werken! helaas geen usb-c maar dat is geen probleem!
Een moederbord die alles heeft.
Goed product. Ben tevreden. Wifi snel.
Goed moederboard, tevreden met wifi en bluetooth. Wel een paar nadelen.
Ik heb voor dit moederbord gekozen omdat deze nog niet zo heel oud is qua release date, dus ik wist zeker dat de bios up to date zou zijn.
Dit bleek ook na aankoop, zit een zeer recent bios op.
Voor de rest ook gekozen voor dit moederbord omdat er 2 heatinks worden meegeleverd op de m2. slots en je ook nog eens 6 sata aansluitingen op het moederbord hebt.
Verder mooi moederbord met genoeg USB-poorten. Zie er ook goed uit en is stabiel tot nu toe, werkt perfect nu in combinatie met een Ryzen 5 5600 en 2 x 16 GB G.Skill Aegis geheugen.
Mooi moederbord met twee M.2 geheugenslots inclusief heatsink.
Specifiek gekocht vanwege de WIFI 6 mogelijkheid. Na het installeren van de drivers werkt het als een zonnetje. Let op; de WIFI werkt pas na het installeren van de driver.
Enig minpunt vind ik het losse I/O schildje.
Ik ben zeer tevreden met dit product. Goede bouwkwaliteit het moederbord wekt vertrouwen. Ik had geen problemen met het monteren van de processor (ryzen 5 5600g), 32GB Ram 3600MHz en SSD NVMe. De kit werkt soepel sinds de eerste keer opstarten. Ik ben erg blij en raad het iedereen aan.
Makkelijk te installeren.
De afstand tussen GPU slots en CPU zou wel groter mogen zijn, vooral omdat mijn cooler groot is.
Slots zijn goed verveeld over het bord.
Mooi moederbord voor deze prijs. Erg veel opties aanwezig en natuurlijk Wifi en Bluetooth zijn handig als je de pc wel eens verplaatst. Installatie was makkelijk, alles blijft overzichtelijk en bereikbaar in een ruimen kast. Ik mis alleen een USB C aansluiting voor het frontpanel van mijn mooie kast.
Fijn moederbord met goedwerkende wifi en bluetooth.
Het is ook fijn dat er twee M2 aansluitingen op zitten die ook voorzien zijn van een koelplaat wat er dan ook weer netter uitziet en meer geld besparend is dan dat er een losse koelplaat van een ander merk gebruikt wordt .
Was op zoek naar een moederbord voor nieuwe gaming pc en erg tevreden. Alles werkte goed na assembleren. Wifi/Bluetooth wel pas na downloaden van drivers maar dat mag de pret niet drukken.
Uitgebreid moederbord met veel mogelijkheden, tevreden met mijn aankoop.
Het was even uitzoeken met de bios settings en wifi connector omdat dit de eerste keer was dat ik een pc bouwde maar tot nu toe loopt alles goed. Alleen problemen met de HDD maar volgensmij ligt dit aan de schijven en niet het moederbord.
Eigenlijk een prima moederbord voor het higher mid-end segment. De BIOS kan zo makkelijk of geavanceerd bestuurd worden als je wil. De positie van de fans is echter niet mijn favoriet; zorg dat je lange kabels hebt of anders een extender. On-board wifi is prima, maar kabel is zeker beter.
Goed moederbord dat vooral goed doet wat het moet doen.
Inhoud van de doos is voldoende met alles wat je nodig hebt om de PC in elkaar te zetten.
Lekker donker en strak uiterlijk
Product doet het uitstekend. Let wel op bij het kopen dat er geen usb header is voor de usb c port die vaak bovenop je case zit. Ook voegt de RGB rechtsonder vrij weinig toe aan het design. Als design je wat meer uitmaakt zal ik gaan voor een ROG b550 model i.p.v. de TUF model.
Ook bij het in elkaar zetten zal ik letten op dat je een ethernet kabel hebt.
Kwalitatief goed moederboard met veel aansluit opties.
Dit board is voorzien van meerdere argb headers en er is ruimte voor 2 ssd’s.
Board is gebruikt in een TUF build en past mooi bij de rest.
Installatie was best makkelijk door de duidelijke handleiding.
Ik heb dit moederbord gekocht omdat ik er één wilde met Bluetooth en WiFi. Het is mooi vorm gegeven en heeft daarnaast genoeg slots en aansluiten. Ik heb er 4 case fans aan aangesloten en die werken i.c.m. de Asus software. All=in-all een moederbord met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De lichtjes zijn ook leuk. Verder zijn de lampjes voor troubleshooting ook een goed detail waar je ook nog eens wat aan hebt.
Goed moederbord voor AM4, zit alles op wat je nodig hebt. Heb zelf voor dit moederbord gekozen omdat er (snelle) wifi en bleuthooth op zit, wat ik erg fijn vindt. Verder is de aanwezigheid van IO en de sloten op het moederbord flink in orde.
Hij kwam met de laatste bios update van ~2 maanden terug dus dat was erg fijn maar kan natuurlijk verschillen per aankoop.
De Bios had iets beter en overzichtelijker gekunt, vooral de muis-snelheid was aan de hoge kant
ik ben redelijk blij met diit MOBO. Helaas bij het inpluggen van een dongle blijf de dongle zitten! Dongle zat niet vast in andere pc! Dongle kwijt van collega en slot niet meer bruikbaar!
Megekko wil niet tussenkomen in kosten -> retour -> pc is gans in elkaar gezet, mobo terugsturen is geen makkelijk iets! Vind hun manier van ermee omgaan zeer boers. Pech gehad zeggen ze dan.
Nieuw moederboard gekocht omdat die van ander merk niet meer werkte.
Installatie ervan was zeer makkelijk en ging snel.
BIOS was al voorzien van laatste versie en klaar voor Windows 11 installatie.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Enige nadelen voor mij zijn geen usb-c frontpanel poort en het moeten installeren van de drivers voordat onder andere de wifi adapter werkt, wat lastig is tijdens installatie van Windows.
Werkt zoals je zou verwachten .. althans dat dacht ik.
Ik krijg bleutooth maar niet aan de praat. Update: inmiddels bt probleem opgelost. Sluit de wifi antenne aan. Aangezien ik geen wifi gebruik dacht ik deze niet nodig te hebben.
Prima moederbord, zeer tevreden van. Via de BIOS flashback heel makkelijk de BIOS kunnen updaten. Bij het downloaden van de BIOS wel zien dat je "ASUS TUF Gaming B550-PLUS WIFI II" neemt en niet "ASUS TUF Gaming B550M-PLUS WIFI II" (rookie mistake). Wat moeten prutsen met het I/O schild.
Ik ben zeer tevreden over deze moederbord. Voor een budgetprijs heeft deze moederbord alles wat ik van een moederbord wenst. Wat mij het meest aansprak was Wifi 6 en Bluetooth. Het inbouwen van de moederbord in de kast ging probleemloos. Al met al een goede prijs/kwalitiet verhouding.
Een algemeen mooi product! Door de prijs kwaliteit verhouding is dit moeilijk te evenaren voor concurrenten. Zelf heb ik het gebouwd met een RYZEN 7 5700X zonder enige problemen. De nieuwe Wifi versie 6 en bluetooth werkt snel/stabiel. Verder is het een esthetisch mooi product die tegelijk robuust aanvoelt.
ik ben erg blij met dit moederbord het is mijn eerste eigen build. Ik had geen problemen met het monteren van de processor, ram en ssd. De kit werkt soepel sinds de eerste keer opstarten. Ik ben erg blij en raad het iedereen aan.
Algemeen een goed moederbord (eerste PC-build, dus ik heb wel geen ervaring met andere moederborden). Tot nu toe nog geen problemen, behalve dat de WiFi enkel werkt na het installeren van drivers. Ik moest dus eerst de OS installeren via ethernet, en dan kon ik pas de WiFi-drivers installeren.
Een zeer mooi product voor deze prijscategorie.
Een extra FAN header voor een case-fan linksboven bij de CPU voedingsstekker zou handig zijn.
Zowel de ATX voedings kabel en de USB 3 aansluiting voor de front-panel zitten naast elkaar, want redelijk wat druk zet op dat einde van het moederbord.