Microsoft Xbox Series S Wit

Prijs
€ 290,-
Specificaties Basispakket met 512GB interne opslag - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Paul Hulsebosch - Redacteur 20 november 2020

Xbox Series S - Een goedkoop en aantrekkelijk alternatief

Microsoft plaatst een hele slimme zet met de Xbox Series S. Het is een mooie en lekker kleine console die toch met veel moderne technieken overweg kan. Gamen op 4k zit er niet in, dat is de voornaamste concessie die je moet doen. Maar als je geen 4k-tv hebt, is de Series S een prima alternatief voor de duurdere Series X. De Series S is daarmee een ideale instapmachine die vooral door de aantrekkelijke Game Pass veel mensen voor het Microsoft-kamp zal winnen. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
10
Score: 4
7
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
R3m3d7 26 januari 2022 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Prima 1080p console voor b.v. in de thuisbios of als alternatief voor een 1080p gaming pc in deze tijd van videokaart gekte. heerlijk snel, fijne controllers, super stil en lekker klein.

Pluspunten

  • Extreem stil
  • Perfect voor mensen met 1080p TV of beamer
  • Formaat van ongeveer 2 pakken melk
  • Kodi als native xbox app
  • Gamepass is extreem goede deal, zeker als je even zoekt

Minpunten

  • extra opslag overdreven duur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 4
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4

+1
OrozarBE 5 februari 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Perfect beeld op een 4k 65" TV, ondanks dat je voor 4k een series x zou nodig hebben. Voor native 4k klopt dit, maar veel mensen zullen het verschil niet kunnen zien tussen native en de geweldige 4k upscaling van de series s. Hdr werkt overigens perfect.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Snelheid
  • Looks
  • Prijs

Minpunten

  • Beperkte opslagruimte, maar dit geldt ook voor de series x

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Multimedia Score: 4
Spelaanbod Score: 4

+1
Anoniem: 1269758Newbie 30 december 2020 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Groter dan verwacht, wauw wat een apparaat. Het is even wennen qua instellingen vergeleken met andere consoles. jammer dat er geen accupack aan de controller zit!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • degelijke uitstraling
  • goede prijs
  • GamePass

Minpunten

  • Weinig opslag
  • instellen is even wennen
  • geen accu aan controller

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

+1
Polderviking 17 februari 2022 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Perfecte "extra console" in grotere setups of in andere kamers. Games zien er ondanks "mindere hardware" helemaal prima uit. Laat op gebied van opslag en connectiviteit e.e.a te wensen over. Uitbereiden van opslag is gewoon absurd duur.

Pluspunten

  • Heel veel gameplezier voor weinig.
  • Klein.
  • Stil.

Minpunten

  • Oude wifi standaarden.
  • Blijft weinig over van interne 500GB.
  • Expantion heel duur.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 3

+1
gnor 20 november 2020 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Prima en voordelig alternatief voor de Series X als je toch geen 4K hebt en spellen alleen digitaal koopt.

Pluspunten

  • Robuust
  • Stil
  • Snel
  • Relatief betaalbaar

Minpunten

  • Kleine interne SSD

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 5

0
rubendefaknoobNewbie 15 maart 2022 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Waard voor je geld.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil
  • Mooi en vloeiend beeld (1440p@120hz)
  • Goede kwaliteit
  • Aansluitingen
  • Goede prijs

Minpunten

  • SSD heeft weinig opslagruimte
  • Officiële extra SSD te duur
  • Geen invoer voor disc games

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 5
Spelaanbod Score: 4
Randapparatuur Score: 4

0
jpm.lensen 2 december 2020 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Helaas was ik in NL te laat, maar kon via t.net vraag en aanbod, toch een xbox series s scoren, uit belgie dit ter vervanging van ps3 hij hangt nu aan 4k oled, en ik vind het mooie beelden ook gamepass van belang

Pluspunten

  • game pass
  • snel
  • mooi beeld

Minpunten

  • opslag gaat hard
  • controller voelt wat goedkoop

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Multimedia Score: 5
Multiplayer Score: 4
Spelaanbod Score: 5
Randapparatuur Score: 4

casvdijk 20 mei 2022 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Krachtige next-gen console. Full-digital kan worden gezien als voor- of nadeel afhankelijk van hoe je hiernaar kijkt... Met een Ethernet aansluiting en 5G verbinding op de telefoon kan er extern gespeeld worden, dit heb ik zelf alleen nog niet uit kunnen testen aangezien ik geen toegang heb tot deze vereisten.

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Compact
  • Next-gen
  • Uitbreidbare opslag
  • 1440p@120fps

Minpunten

  • Kleine SSD

Eindoordeel

Score: 5
python_35Newbie 18 december 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Fortnite & Rocket League Bundle Wit

Mooi design, goede prijs voor de kwaliteit. Quick release doet soms raar. Ik heb de series x en s en ik geef de voorkeur aan de s.

Pluspunten

  • Klein
  • Stil
  • Goede prijs
  • Gelijkwaardige performence als de series x
  • Opslagcapaciteit

Minpunten

  • Quick release doet soms raar

Eindoordeel

Score: 5
patrickvantolNewbie 30 november 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Mijn zoon van 11 heeft zelf voor dit onding gespaard - MS family sorgt ervoor dat games onspeelbaar worden voor kids - helpdesk bestaat niet - nu staan alle opties aan en is hij 18 - MS verkoopt games die niet speelbaar zijn zonder maandabbo van 14 Euro p/m

Pluspunten

  • ziet er fantaties uit

Minpunten

  • aansmeren duur abbonoment
  • games werken niet voor kids
  • verkopen producten die niet werken zonder abbonoment

Eindoordeel

Score: 1
Blaze050 9 november 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Heb al sinds launch de series S ben overigens zeer tevreden met de console heb ook nog n xbox one x en in sommige aspecten mis ik de xbox one x totaal niet Met al en al inverstering waard!

Pluspunten

  • Fps en raytracing
  • Smal en compact
  • Laadtijden en next gen

Minpunten

  • Nog steeds aa batterijen

Eindoordeel

Score: 4
Bionaut93 19 maart 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Betaalbare slaapkamer console, dat geschikt is voor kleingebruik en om mee te reizen. Dus niet de perfecte match voor mijn 1440p monitor. Nu, wanneer ik xbox one s plaatjes opschaal ontstaat zacht beeld en kartelvorming. Ik denk dat de series s goed combineert met een 1080p tv/monitor en game pass.

Pluspunten

  • Compact en minimalistisch
  • Snelle laadtijden
  • Betaalbaar game pass systeem
  • Ergonomische controller
  • Energiezuinig
  • Muisstil
  • Makkelijk opbergen
  • Perfect voor een 1080p tv/monitor

Minpunten

  • Weinig opslagruimte
  • Weinig 1440p content
  • Geen one x enhancements

Eindoordeel

Score: 4
siebert1999Newbie 19 maart 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Dit was een perfecte upgrade voor mijn 1080p gaming pc. Je zit super snel in game met de SSD en quick resume. Compact, dus makelijk mee te nemen in een rugzak. Controller ook beter dan Xbox One. Enige nadeel is de digitale aankoop, waardoor je geen games kan doorverkopen.

Pluspunten

  • Goede prijs/prestatie verhouding
  • Ideaal voor 1080p
  • Snel door SSD en quick resume
  • Compact
  • Goede controller

Minpunten

  • Enkel digitale aankopen mogelijk

Eindoordeel

Score: 5
Marcel198001Newbie 28 februari 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Dit is een snelle console voor weinig geld Je ka er aardige games op spelen met de game pass ultimate

Pluspunten

  • Snel
  • Goedkoop
  • Quick resume

Minpunten

  • Kleine harde schijf

Eindoordeel

Score: 5
Ralohn 5 januari 2021 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

De Series S was voor mij de perfecte aanvulling als PC gamer. Daarvoor is de Series S perfect. Het is een snel apparaat die eindelijk boven de 30fps games kan draaien. Game pass bied een enorme meerwaarde voor dit systeem. Aanrader.

Pluspunten

  • SSD geeft grote boost
  • Quick play is geweldig
  • Game pass is een goede deal

Minpunten

  • SSD is klein
  • Controller heeft geen accu

Eindoordeel

Score: 4
Elsandre 20 november 2020 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Stil en zuinig apparaat voor de casual gamer die next-gen wilt hebben of als game-pass machine. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Zeer zuinig, stil en klein waardoor hij makkelijk in een kast te plaatsen is.
  • Strakke en simpele vormgeving
  • Goede prestatie/prijs verhouding
  • Dolby Atmos
  • Microsoft store gedeeld met PC
  • Goedkoop Raytracing
  • Prestaties nauwelijks te onderscheiden van grote broer (behalve 4K)
  • Meeste spellen nemen weinig ruimte in

Minpunten

  • Geen discdrive
  • Opslagruimte is klein
  • Wordt achtergesteld in bepaalde spellen (bijv. DMC5)
  • Raytracing minder mooi dan Series X/PS5

Eindoordeel

Score: 5
deSenna24 16 november 2020 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Maakt helemaal geen geluid, voldoende krachtig en de Game Pass is ideaal. Alleen het geheugen is wat klein, met zijn ca 320 GB vrije ruimte voor games. De meeste games zitten tussen 40 en 80 GB, met uitschieters zoals Final Fantasy XV met 135 GB. Beetje opletten maar geen probleem.

Pluspunten

  • Zéér klein
  • Geen lawaai
  • Goedkoop tegenover vorige generatie
  • Game pass (los games kopen voor €70 is mij te duur)

Minpunten

  • Ca 320 GB vrije ruimte voor games

Eindoordeel

Score: 5
Blaauw87 13 november 2020 Product gekocht

Microsoft Xbox Series S Wit

Sinds kort in het bezit van een Series S. Het gemis van de discdrive is voor mij geen probleem. Mooi product en voor een fatsoenlijke prijs kan je volledig van het Xbox/Gamepass ecosysteem genieten.

Pluspunten

  • Prijs
  • Klein
  • Muisstil
  • Gamepass!

Minpunten

  • 500gb is wellicht wat weinig voor een volledig digitaal systeem

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee