Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl

Na enkele jaren geleden al eens een 2e kans iPhone besteld te hebben bij PhoneMarket - naar tevredenheid - was het ook deze keer een handelaar die ik in overweging nam. Goede deal gevonden, voor een 2de kans iPhone 17 Pro waarvan enkel de doos was geopend. Zeer snel geleverd. Esthetisch niets aan te merken op het toestel, en functioneel ook nog geen enkel probleem gehad. Enige bemerking is dat het aantal laadcycli toch al op 11 stond bij ontvangst. Bij de vorige aankoop stond die gewoon nog netjes op 0.

Leveringsmoment was zoals aangegeven op de website. Snel, netjes in de ophaalbox van bpost, en goed verpakt.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Extra leuk dat je na je eerdere ervaring opnieuw voor PhoneMarket.nl hebt gekozen. Bij een 2e kans toestel kan het aantal laadcycli per exemplaar verschillen, 11 cycli is dus zeker mogelijk. Heel veel plezier met je iPhone 17 Pro en hopelijk zien we je bij de volgende upgrade weer terug! ๐Ÿ“ฑโœจ

Zeer goede ervaring gehad met deze webshop. Het hele aankoopproces ging prima zonder enig probleem. Goede e-mail communicatie zoals het hoort. Product op tijd en in prima staat (inhoud en verpakking) ontvangen.

De webshop heeft een goede bezorgingsbedrijf ingezet. Track & trace was erg duidelijk en bezorgd binnen de tijdsindicatie. Erg netjes.

Erg goede en actieve e-mail communicatie over de bestelling, bezorging en factuur.
Ik schrijf deze review, niet omdat ik kans op een prijs maak (ik beschouw de kans op nihil), maar gewoon mijn goede ervaring delen met anderen.

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! ๐Ÿ˜Š Extra leuk dat je de moeite neemt om je ervaring te delen zonder dat het je om de winactie gaat. Dat waarderen we enorm! Bedankt voor je vertrouwen in PhoneMarket.nl en graag tot een volgende keer! ๐Ÿ™Œโœจ

Een goede prijsvoor het product inruilen ging snel en alleen de inruil prijs werd later aangepast naar 10โ‚ฌ minder was volgens mij niet terecht maar ik heb het geaccepteerd,anders was goed uitstekend geweest.

Verzenden ging makkelijk ook het inruil ging uitstekend .
Verdergeen mededeling

Bedankt voor je review! ๐Ÿ˜Š Fijn dat je verder tevreden bent met je aankoop. Wat betreft de inruilwaarde: de inruil wordt volledig afgehandeld door onze externe partner TradeIn en staat los van PhoneMarket.nl. Zij beoordelen het toestel en bepalen uiteindelijk de definitieve inruilwaarde. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop! ๐Ÿ“ฑโœจ

Een โ€˜tweedekansjeโ€™ iPad Pro 12.9โ€ uit 2022 besteld; en of het een kansje was! Een splinternieuwe iPad nog in de doos voor een mooie prijs. Snel geleverd, heel erg blij mee!!! Ik klop bij deze webshop zeker nog eens aan in de toekomst!

Snelle verzending via GLS, alles prima verlopen. Donderdagavond laat besteld, maandag uit voor levering.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Zo zien we een 2e kans aankoop natuurlijk het liefst! Heel veel plezier met je iPad Pro en super dat we je in de toekomst weer bij PhoneMarket.nl mogen verwelkomen. ๐Ÿ“ฑโœจ

De bestelling ging snel. Prijs was goed. Site ziet er ook goed uit. Alleen product is niet na behoren.

Heb vorigeweek een s26 ultra besteld. Er zat helaas een vlekje achter het glas. Terug gestuurd maar ik krijg helaas niet direct een nieuwe. Men wil eerst onderzoeken of dit door mijn gebruik komt. Helemaal niets geks mee gedaan is waarschijnlijk een fabrieks foutje. Het valt me wel tegen dat ik niet gewoon een nieuwe opgestuurd krijg. Wordt vervolgd........

Het is inmiddels 2 weken later nog steeds niets gehoord, er wordt ook geen termijn gecommuniceerd.
Begint vervelend te worden.....

Ik wordt wel goed op de hoogte gehouden van het proces.

Bedankt voor je review! ๐Ÿ˜Š Fijn dat je tevreden bent over de bestelling en onze communicatie. Jammer dat er een probleem met het toestel is. We begrijpen dat je graag direct een nieuw exemplaar ontvangt. Bij een retour moeten we het toestel echter eerst zorgvuldig controleren, zodat we daarna de juiste oplossing kunnen bieden. We hopen dit zo snel mogelijk naar tevredenheid voor je af te ronden! ๐Ÿ“ฑ

Na de prijsvergelijking van Tweakers te hebben gebruikt kwam PhoneMarket als goedkoopste uit de vergelijking voor de PS5 met 2 controllers.
Op de site zelf vond ik het overzicht erg vriendelijk en ook makkelijk te vergelijken met de andere PS5 opties.

Snel geleverd en instructies zijn goed gevolgt veder was de verpakking wel wat toegetakeld (de PS5 doos zelf) maar dit was niet terug te zien aan de binnekant van de doos dus veder geen min punten.

erg tevreden met de levering en site.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Super dat je via Tweakers bij PhoneMarket.nl bent uitgekomen en blij bent met je aankoop. Jammer van de wat gehavende doos, maar gelukkig was de inhoud helemaal in orde. Heel veel plezier met de PS5! ๐ŸŽฎโœจ

"2e keus" Iphone 17 besteld, snel geleverd en eigenlijk een nieuw toestel (0 laadcycli) met alleen een reeds geopend doosje. Bijpassend hoesje en beschermschermpje (mooi woord eigenlijk!) ook dik in orde. Blij met de aankoop.

Netjes, snel en met een glimlach bezorgd, maar vreemd dat niet getekend hoefde te worden bij ontvangst aan de de deur.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Super dat je zo blij bent met je 2e kans iPhone 17. Wat betreft het tekenen bij ontvangst: dat hoort inderdaad wel te gebeuren, dus die feedback nemen we mee richting de vervoerder. Heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor je vertrouwen in PhoneMarket.nl! ๐Ÿ“ฑโœจ

Eerder deze week een tweedekans iPhone 17e besteld als verjaarskado, pas enkele dagen na levering (nu) kunnen configureren voor de blije ontvanger. Tot zover heel tevreden met het toestel dat inderdaad z.g.a.n. lijkt.

iPhone 17e oogt inderdaad zo goed als nieuw, verkorte termijngarantie heb ik graag over voor lagere aanschafprijs.

Razendsnelle levering, alles goed verpakt en afgeleverd door de koerier.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Extra leuk dat de iPhone 17e als verjaardagscadeau zo goed in de smaak valt. Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen in PhoneMarket.nl! ๐ŸŽ๐Ÿ“ฑโœจ

Een 2e kans iPhone 17 besteld. Alles is keurig volgens verwachting gelopen: snel geleverd en het toestel is conform de beschrijving als nieuw.

Netjes up-to-date gehouden van het proces en geleverd binnen de toegezegde levertijd.

Enige verbeterpuntje zou zijn als op de productpagina zichtbaar wordt hoe lang er nog Apple-garantie op het exemplaar zit. Bij een 2e-kans-product ga ik er vanuit dat deze al ingegaan is (wat ook het geval bleek) maar het zou fijn zijn als je weet op welke datum het product initieel geactiveerd is geweest.

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! ๐Ÿ˜Š Fijn dat je tevreden bent met je 2e kans iPhone 17.

Wat betreft de Apple-garantie: omdat wij van dit soort producten honderden exemplaren op voorraad hebben, kan de resterende fabrieksgarantie per toestel verschillen. Om dit vooraf per product te vermelden, zouden we ieder toestel afzonderlijk moeten controleren en de productpagina telkens handmatig moeten aanpassen. Dat is helaas niet werkbaar.

Bedankt voor je begrip en heel veel plezier met je iPhone! ๐Ÿ“ฑโœจ

Recent twee artikelen besteld op twee verschillende momenten. Duidelijke website, scherpste prijs die ik kon vinden. Goed werkende website, niets op aan te merken.

Beide leveringen waren netjes verpakt en onbeschadigd en de volgende dag bezorgd.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Super dat beide bestellingen goed zijn bevallen. We waarderen je vertrouwen in PhoneMarket.nl enorm en hopen je graag weer terug te zien! ๐Ÿ“ฆโœจ

precies hetzelfde als sommigen hieronder, ik ben blij met mijn "McLaren-oranje" iPhone 17 Pro 2e kans. Originele doos, die met nieuwe plakbandjes vastzat, geen schade, 100% batterijcapaciteit en een cyclecount van 0. Zeer tevreden!

Afgelopen zondag besteld, vandaag (dinsdag) in huis. Wel vreemd dat ik niet moest tekenen voor ontvangst (was wel aangekondigd), maar gelukkig was ik thuis en nam ik het ding zelf in ontvangst.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Geweldig dat je zo blij bent met je โ€œMcLaren-oranjeโ€ iPhone 17 Pro, gave kleur trouwens! Jammer dat er niet om een handtekening werd gevraagd bij de bezorging, dat hoort natuurlijk wel te gebeuren. We nemen dit mee richting de vervoerder. Veel plezier met je iPhone en bedankt voor je vertrouwen in PhoneMarket.nl! ๐Ÿ“ฑ๐Ÿงก

De betaling ging vlot. Niets op aan te merken.
Ik zou niet weten wat ik hier nog meer kan zeggen over dit onderwerp :-)

Na een foutje in het leveringsadres, kon het pakketje door DHL niet worden afgeleverd. PhoneMarket heeft dit heel goed opgelost: pakketje retour laten komen en 2 dagen later was het toegekomen bij mij.

Een uitzonderlijk goeie ervaring!

Eigenlijk is de positieve ervaring met de levering een nog positievere ervaring met de klantenservice. Doe zo verder!

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Fijn dat we het probleem met het afleveradres snel voor je hebben kunnen oplossen. Extra leuk om te horen dat onze klantenservice zo positief is ervaren. Bedankt voor je vertrouwen in PhoneMarket.nl en graag tot een volgende keer! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ“ฆโœจ

Nieuwe Apple Watch se3 besteld tegen een scherpe prijs. De bestelling verliep erg soepel. Ik ben erg tevreden!

Verzending was snel en product was netjes verpakt. Ik ben erg tevreden!

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Geweldig dat je zo tevreden bent met je aankoop bij PhoneMarket.nl. Heel veel plezier met je nieuwe Apple Watch SE 3 en graag tot een volgende keer! โŒšโœจ

Bestelling van een 2e kans iPhone 17 binnen 20 minuten ingepakt en aangemeld bij de pakketbezorgers. Bij binnenkomst een iPhone met 2 laad cycle dus zoals beschreven een 'als nieuwe iPhone' klopt dus. Paar dagen later voor mijn vriendin ook een zelfde iPhone 17 besteld. Helemaal top, tevreden!

Binnen 20 minuten is het pakket aangemeld bij de postbezorgers en volgende dag al binnen!

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Super dat de eerste 2e kans iPhone zo goed beviel dat er een paar dagen later meteen nog รฉรฉn werd besteld. Dat is een mooi compliment voor PhoneMarket.nl! Heel veel plezier met jullie iPhones en bedankt voor het vertrouwen! ๐Ÿ“ฑโœจ

Uitstekende winkel, ik ben blij met mijn aankoop! Het was een Iphone 17 pro die een 2de kans kreeg met een mooie prijs. Het was netjes verpakt, geen schade en 100% batterijcapaciteit met een cyclecount van 0. Ik geef niet vaak reviews maar ben echt heel tevreden! :)

Verzending was snel, ik had hem rond 23:00 besteld en kreeg hem 2 dagen erna binnen zoals verwacht. Track & Trace was ook in orde.

Geen contact gehad omdat ik geen problemen had maar het bestellen ging soepel met confirmaties en tracking die snel in mijn inbox kwamen.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Extra leuk dat je normaal niet snel een review schrijft, maar voor je ervaring met PhoneMarket.nl een uitzondering maakt. Daar zijn we ontzettend blij mee! Heel veel plezier met je 2e kans iPhone 17 Pro en bedankt voor het vertrouwen! ๐Ÿ“ฑโœจ

Galaxy Buds 4 Pro besteld aan zeer scherpe prijs en snel ontvangen. Echt top service aan de beste prijs!

Gratis verzending met trackercode. Dag na de bestelling al in huis.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Geweldig dat je zoโ€™n goede deal hebt kunnen scoren en alles supersnel in huis was. Veel plezier met je Galaxy Buds 4 Pro en bedankt voor je vertrouwen in PhoneMarket.nl! ๐ŸŽงโœจ

Onlangs heb ik bij PhoneMarket verschillende Samsung-producten besteld: de Galaxy Buds4 Pro, Galaxy Buds3 FE en de Samsung Trio Wireless Charger Pad. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Ook de prijzen waren erg aantrekkelijk in vergelijking met andere aanbieders.

Wat ik vooral positief vind, is dat je bij PhoneMarket originele producten kunt bestellen aan een scherpe prijs, zonder dat dit ten koste gaat van de service of levering.

Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn ervaring en zou PhoneMarket.nl zeker aanraden aan anderen. Ik kom hier bij een volgende aankoop zeker terug! ๐Ÿ‘

De bestelling verliep vlot en duidelijk en de producten werden netjes geleverd. Alles was goed verpakt en kwam in perfecte staat aan.

Bedankt voor je uitgebreide review! ๐Ÿ˜Š Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij PhoneMarket.nl. We waarderen je vertrouwen en aanbeveling enorm. Heel veel plezier met je Samsung-producten en natuurlijk graag tot de volgende aankoop! ๐Ÿ™Œโœจ

Tweedekans / open box iPhone Air aangeschaft. Toestel voldoet aan de verwachtingen, was goed verpakt snel verzonden.

Met DHL verzonden, naar mijn ervaring betrouwbaarder dan PostNL. Wel onverzekerd / niet aangetekend, maar is gelukkig goed bezorgd.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Fijn dat je 2e kans iPhone Air helemaal aan de verwachtingen voldoet en alles goed is aangekomen. Bedankt voor je vertrouwen in PhoneMarket.nl en veel plezier met je nieuwe toestel! ๐Ÿ“ฑโœจ

Prima deal voor een tweede kansje iPhone 17E. Zondag besteld; Dinsdag ontvangen; vastgelopen bij installeren update; in overleg geretourneerd. Vrijdag weer retour ontvangen met laatste update geรฏnstalleerd. Ik ben super tevreden met de snelle afhandeling van mijn probleem!

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Natuurlijk vervelend dat je tijdens de installatie tegen een probleem aanliep, maar super om te horen dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen. Fijn dat je nu tevreden kunt genieten van je 2e kans iPhone 17e. Bedankt voor je vertrouwen in PhoneMarket.nl! ๐Ÿ“ฑโœจ

Nieuwe telefoon gekocht voor een nette prijs en snel geleverd. Alles verliep soepel. Ik zou hier in de toekomst zonder twijfel opnieuw bestellen.

-De levering was snel en het pakket was goed verpakt. Het toestel kwam netjes en onbeschadigd aan.

Ik heb geen contact met de klantenservice gehad, omdat de bestelling, levering en communicatie zonder problemen verliepen.

Bedankt voor je mooie review! ๐Ÿ˜Š Super dat alles soepel is verlopen en je met een goed gevoel terugkijkt op je aankoop. Extra leuk om te horen dat je in de toekomst weer voor PhoneMarket.nl zou kiezen. Veel plezier met je nieuwe telefoon en graag tot de volgende keer! ๐Ÿ“ฑโœจ

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops