Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeen21:55 mijn Apple Watch Ultra 2 besteld en deze werd inderdaad de volgende dag al geleverd. De batterij was wel leeg, maar dat is iets waar de verkoper niets aan kan doen (immers is de verpakking netjes gesealed in de fabriek van Apple).
VerzendingSnel en op tijd verzonden volgens de "voor 22 uur besteld, volgende dag in huis".
AlgemeenZeer beperkte informatie over een tweedekans product. Moest op papieren factuur constateren dat het een marge product was. Had veel beter vermeld kunnen worden bij het product of bij het afrekenen.
KlantenserviceTerugsturen op eigen kosten. Is geheel volgens de regels, maar echt klantvriendelijk is het niet.
AlgemeenSupersnelle levering met zeer correcte prijs voor de game die ik zocht.
Terecht gekomen op de website via vergelijk.be
Ik kan deze webwinkel zeker aanraden.
Zeer snelle en correcte levering van het product. Zoals verwacht.
AlgemeenPrima webshop, via pricewatch terecht gekomen. Samsung s26 besteld met hele nette prijs. Updates netjes via mail, levertermijn zoals aangekondigd. Al met al soepele ervaring.
VerzendingVolgende dag geleverd, met beveiliging code voor PostNL, dus dat geeft vertrouwen.
AlgemeenOverzichtelijke site, goede prijs en snelle levering, Ruime keuze van telefoons met de verschillende uitvoeringen.
VerzendingVooraf geรฏnformeerd worden over de levertijd en die dan ook waar maken.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je review te schrijven. Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk vindt en dat alles van prijs tot levering goed is verlopen. Mooi dat de communicatie over de levertijd ook duidelijk was. ๐๐ฆ
PhoneMarket.nl
AlgemeenNothing phone 3A gekocht, betaling en het uitzoeken gingen erg soepel.
Prijs was ook erg goed, had de beste prijs volgens tweakers.
Levering was erg snel en beviel goed. Volgende dag nog binnen.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je review te schrijven. Mooi om te horen dat alles soepel is verlopen van bestelling tot levering en dat je tevreden bent over de prijs. Veel plezier met je Nothing Phone. ๐๐ฑ
PhoneMarket.nl
AlgemeenProduct binnen de bedenktijd geretourneerd, vanwege beschadigingen aan het product. In plaats van dat deze retour werd geaccepteerd, werd ik ervan beschuldigd de schade veroorzaakt te hebben. Volstrekt onrechtvaardig.
Het ging om een product van โฌ499. In eerste instantie kreeg ik de keuze: of akkoord gaan met 30% waardevermindering of het product terug laten sturen tegen โฌ19,95 verzendkosten. Dit is geen redelijke oplossing, maar het onder druk zetten van de klant.
Ik heb meerdere keren duidelijk aangegeven dat de gebruikssporen al bij ontvangst aanwezig waren en dat het product alleen is beoordeeld, niet gebruikt. In plaats van dit serieus te onderzoeken, blijft de webshop herhalen dat het product 'nieuw en geseald' is verzonden en dat schade dus 'moet zijn ontstaan' tijdens mijn bezit.
Daarnaast wordt de duur van het bezit (20 dagen) als argument gebruikt, terwijl dit niets afdoet aan het herroepingsrecht binnen de wettelijke bedenktijd.
Wat deze ervaring mij vooral ergert, is dat mijn standpunt meerdere keren onjuist wordt weergegeven en er structureel niet inhoudelijk wordt ingegaan op de kern van het probleem. De communicatie voelt hierdoor ontwijkend en weinig transparant.
Opvallend is bovendien dat de voorgestelde waardevermindering eerst 30% bedroeg en later ineens werd verlaagd naar 25%. Dit wekt de indruk dat er geen objectieve beoordeling plaatsvindt, maar dat er simpelweg wordt gekeken hoeveel er kan worden ingehouden.
Tot slot is het product na dit alles zonder overleg en zonder oplossing eenzijdig naar mij teruggestuurd, terwijl ik juist gebruik had gemaakt van mijn herroepingsrecht en een terugbetaling verwachtte.
Een zeer negatieve en frustrerende ervaring die weinig vertrouwen geeft in de manier waarop dit bedrijf met klanten omgaat. Voor mij reden om hier in de toekomst niets meer te bestellen en ik raad anderen zeker af om hier nog wat te bestellen.
Zoals bovenstaande toegelicht, zeer teleurstellende ervaring met de klantenservice. In plaats van mijn retour binnen de bedenktijd correct af te handelen, werd ik zonder concreet bewijs beschuldigd van het veroorzaken van schade.
Er werd niet inhoudelijk ingegaan op mijn argumenten en mijn standpunt werd meerdere keren onjuist weergegeven. De communicatie voelde ontwijkend en niet oplossingsgericht.
Bovendien werd er eerst een waardevermindering van 30% voorgesteld en later 25%, wat weinig vertrouwen geeft in een objectieve beoordeling.
Karim, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je review te schrijven. Deze situatie komt bij ons niet bekend voor zoals omschreven. Stuur je gegevens en ordernummer naar service@phonemarket.nl, dan kijken we dit direct voor je na en komen we hier inhoudelijk op terug.
PhoneMarket.nl
AlgemeenMakkelijke te navigeren site. Overzichtelijke producten met goede beschrijving. Prijs was ook scherp en de levering snel. Erg tevreden met mijn Apple airpod pros.
VerzendingBinnen een paar uur was de verzending onderweg en volgende dag bezorgd.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review te schrijven. ๐ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de website, de duidelijke productinformatie en de snelle levering. ๐ฆโจ
Geweldig dat je bestelling zo snel onderweg was en de volgende dag al is bezorgd. ๐ Veel plezier met je Apple AirPods Pro. ๐ง๐ธ
PhoneMarket.nl
AlgemeenGoed, wat kun je hier nou nog meer op zeggen.
Er valt niets meer over te zeggen.
Op tijd, wat kun je hier nou nog meer op zeggen.
Er valt niets meer over te zeggen.
Vraag per whatsapp kon niet beantwoord worden.
Product geretourneerd, verpakking ongeopend.
Geld nog steeds niet terug!
Duurt lang, duurt lang, duurt lang!
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je review te schrijven. ๐ฌ Het is vervelend om te lezen dat je moeite ervaart met het invoeren van tekst en dat je nog wacht op je terugbetaling. ๐
We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Wil je ons een e-mail sturen naar service@phonemarket.nl met je ordernummer en een korte uitleg? Dan kunnen we direct voor je nakijken wat de status is van je retour en de terugbetaling. ๐ฆโจ
Als het typen lastig is, mag je ook iemand vragen om je hierbij te helpen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.
We staan klaar om je verder te helpen.
PhoneMarket.nl
AlgemeenPrima webshop, snelle en correcte levering. Duidelijke website met producten die soms niet leverbaar zijn bij andere websites.
VerzendingSnelle verzending, duidelijke updates over de bezorging, niet teveel mails.
Bedankt voor je mooie review en dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. ๐
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en duidelijke communicatie. ๐
Goed om te zien dat je ook ons assortiment waardeert. ๐
PhoneMarket.nl
AlgemeenAankoop en levering verliepen normaal. Bij een garantieprobleem liep de afhandeling in mijn geval anders dan verwacht. Het toestel (minder dan een jaar oud) had een structureel probleem. Na opsturen was ik het toestel meerdere weken kwijt. De communicatie bestond vooral uit globale statusmeldingen en uitstel. Uiteindelijk werd meegedeeld dat het toestel niet te repareren was. Daarna is geen vervangend toestel geleverd en kreeg ik een gedeeltelijke terugbetaling, lager dan de aankoopprijs, waarbij de verkoper het toestel hield. Dit is een uitkomst waar je als koper rekening mee moet houden als je op service/garantie rekent.
VerzendingDe afhandeling van de garantie en verzending verliep rommelig. In eerste instantie werd ik doorverwezen naar een externe repairshop, zonder telefoonnummer of duidelijke contactgegevens. Daarbij werd ook aangegeven dat ik zelf kosten zou moeten maken voor deze stap, terwijl het toestel nog binnen de garantieperiode viel. Dit gaf geen duidelijke of klantvriendelijke indruk van de afhandeling.
KlantenserviceDe klantenservice reageerde wel op berichten, maar de afhandeling verliep traag en weinig transparant. Het probleem met dit type Motorola-toestel was al bekend en dat heb ik vanaf het begin gemeld. Desondanks heeft het meer dan een maand geduurd voordat er duidelijkheid kwam, terwijl ik in die periode zonder telefoon zat. Updates over de voortgang bleven beperkt en concrete oplossingen bleven uit. Uiteindelijk werd meegedeeld dat reparatie niet mogelijk was en is vervolgens eenzijdig gekozen voor een gedeeltelijke terugbetaling, zonder reparatie of vervangend toestel.
Toegevoegd 24-03-2026: de klacht is op 05-03-2026 bij PhoneMarket voorgelegd, zonder inhoudelijke reactie. Ordernummer is bekend en gekoppeld aan deze review. De publieke reactie over het โzoeken naar een passende oplossingโ staat in contrast met het uitblijven van daadwerkelijke opvolging. In dit stadium is een concrete afhandeling meer op zijn plaats dan algemene formuleringen.
Bedankt voor je uitgebreide toelichting. We willen dit graag intern voor je uitzoeken en nagaan wat er precies is misgegaan in jouw situatie.
Zou je een e mail willen sturen naar service@phonemarket.nl
met je ordernummer en een korte omschrijving van het probleem? Dan pakken wij dit direct voor je op en kijken we naar een passende oplossing. ๐
Update 8-4-2026
Garantiezaak duurde ruim een maand terwijl het probleem bij dit type toestel al bekend was en er geen oplossing beschikbaar was. In die periode weinig concrete updates ontvangen en zonder telefoon gezeten. Uiteindelijk bleek het toestel niet te repareren en is er een dagwaardevergoeding uitgekeerd, waarbij de afhandeling en afschrijving eenzijdig zijn vastgesteld. Geen vervangend toestel ontvangen, terwijl het toestel nog geen jaar oud was. Na afloop is nog een kleine compensatie in de vorm van een accessoire aangeboden.
Algemeen2de kans AirPod pro aangeschaft.
Overzichtelijke site. Product omschrijving is duidelijk goede foto erbij en ook wat er geleverd wordt bij de 2de kans producten. reguliere betaal mogelijkheden beschikbaar
Prima verpakt, doosje met daar in een zakje met de AirPod case en omschreven toebehoren.
Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de website en je tweedekans AirPods Pro. ๐
Goed om te weten dat de productinformatie duidelijk was en dat alles netjes verpakt bij je is aangekomen.
PhoneMarket.nl
AlgemeenHad nog nooit van gehoord van PhoneMarket. Ergens voelde de prijs ook te mooi om waar te zijn. Maar las zeer goede reviews op Tweakers. Dus besloten om het maar te vertrouwen. Geen spijt van. Snelle levering en toestel helemaal in orde.
VerzendingSnel geleverd en moest een extra code laten zien naast mijn legitimatiebewijs.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en voor het vertrouwen in ons, ook al kende je PhoneMarket nog niet. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met de levering en het toestel. Veel plezier met je aankoop.
PhoneMarket.nl
AlgemeenHeb een samsung tab S11 gekocht. Ik had nog nooit van PhoneMarket gehoord maar ze hadden hier op tweakers een goede score en waren aanzienlijk goedkoper. Snel verstuurd en product in perfecte staat.
Geen contact met ze direct gehad.
De originele doos was niet super verpakt dus daar zat een deukje in. Dat geen probleem natuurlijk maar het laat wel zien dat het de volgende keer misschien wel gevolgen kan hebben.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en voor je vertrouwen in PhoneMarket. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de staat van je Samsung Tab S11. Goed dat je ook aangeeft dat de omdoos een deukje had. We nemen dit punt mee zodat we onze verpakking verder kunnen verbeteren en schade in de toekomst voorkomen. Veel plezier met je aankoop.
PhoneMarket.nl
AlgemeenIk kocht een media speler.
De website is duidelijk en de beschrijving was goed.
De aankoop was gemakkelijk en de volgende dag al in huis.
Binnen 1 dag geleverd. Alles goed verpakt en track/trace werkte prima.
Bedankt voor je uitgebreide review en fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de website, het bestelproces en de snelle levering. ๐
Mooi dat alles goed verpakt was en de track en trace naar wens werkte. Daar doen we het voor.
PhoneMarket.nl
AlgemeenNieuwe iPhone gekocht. Gegaan voor een refurbished iPhone 17 waarbij ik via PhoneMarket.nl mijn oude iPhone in ruil. Dit deel loopt nog dus deze review gaat alleen over de bestelling van mijn nieuwe.
En dat is prima. Website werkt prima, verzending was direct de volgende werkdag en de verpakking was prima. Telefoon zelf zat in een gesealde doos maar de taal was wel ingesteld. Op zich te verwachten, je weet dat je een telefoon koopt die iemand anders al in handen heeft gehad. Wel opvallend dat ze de officiรซle Apple-verzegeling (het aftrekstripje op de verpakking) terugplaatsen. Na een reset van de telefoon probleemloos in kunnen stellen en kunnen koppelen aan mijn Apple-account. Geen enkele beschadiging of vingerafdruk te vinden dus 'als nieuw' is in dit geval dus ook zeker 'als nieuw'.
Iets wat ik persoonlijk wel fijn vind: in totaal maar 3 mails: een orderbevestiging, een verzendbevestiging en nu een week later mail met het verzoek om een review te schrijven. Ik hou zelf niet zo van eindeloze spammails en updates tenzij er iets mis gaat. Dus hier ook een plus! En de bevestigingen komen ook allemaal vanuit de klantenservice en niet vanuit een no-reply-adres, iets wat ik persoonlijk ook altijd kan waarderen. Dus ook hier een plus!
Dus samenvattend: op dit moment is PhoneMarket een A+, would buy again.
'Beveiligde' verzending via PostNL waarbij je een aflevercode krijgt via de mail. Lijkt mij de beste optie voor de verzending van een nieuwe telefoon dus hier ook weinig aan te merken.
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de bestelling, de snelle levering en de staat van de iPhone. Mooi dat ook onze communicatie en verzendwijze goed zijn bevallen en dat het toestel echt als nieuw aanvoelt. ๐
Veel plezier met je iPhone en bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling.
PhoneMarket.nl
AlgemeenBestelling ging makkelijk, beschrijving vh product volledig en goedkope prijs. Snelle levering een dag later.
VerzendingEen dag later binnen en regelmatig updates over de levertijd
Bedankt voor je mooie review en de positieve woorden. ๐
Geweldig om te horen dat alles soepel verliep van bestellen tot levering en dat je zo snel je bestelling in huis had. Daar doen we het voor.
AlgemeenNa vergelijk op tweakers,
Duidelijk website met Super prijs kwaliteit verhouding, snelle levering kortom aanrader,
Volgens planning Super snel geleverd aller tijd op de hogte gehouden over verzending/tijd
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je review te schrijven. ๐
Super om te horen dat je ons via Tweakers hebt gevonden en tevreden bent over de prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Fijn dat je ook tevreden bent over de communicatie rondom de verzending.
PhoneMarket.nl
AlgemeenDe aankoop van mijn Motorola Edge 50 Neo is vlot verlopen en is keurig, goed verpakt, de volgende dag door PostNl bezorgd. Die extra veiligheids code is een pluspunt zodat het pakket bij de juiste persoon wordt afgeleverd.
Een dikke duim, dus.
Zoals gezegd : goed verpakt en zonder mankementen aan gekomen.
Wat leuk om te lezen dat alles zo soepel is verlopen en dat je bestelling netjes en veilig bij je is aangekomen. Fijn dat je ook de extra beveiliging bij de bezorging waardeert, zo weet je zeker dat je pakket op de juiste plek terechtkomt. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met je Motorola. ๐๐
PhoneMarket.nl
AlgemeenPrima webshop met erg scherpe prijzen! Bestelproces gaat erg gemakkelijk en tot nu toe werd de belofte voor 22.00 volgende dag in huis altijd waargemaakt. Heel fijn met een bezorgcode dus de bezorger kan het niet over je schutting gooien of het 3 straten verderop bij een onbekende afgeven wat natuurlijk een drama is met dit soort producten.
VerzendingGoed in een anonieme verpakking stevig en robuust verpakt. Geen gerammel.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Super om te horen dat het bestelproces soepel verloopt en dat de levering steeds volgens belofte plaatsvindt. Fijn dat je ook de bezorgcode en de stevige, anonieme verpakking waardeert. Dat geeft extra zekerheid bij dit soort producten. ๐๐ฆ