Gebruikers over webshop PhoneMarket.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeel goed, precies wat ik wou. Alleen jammer dat ze gebruik maken van DHL, die zorgde voor overdreven lange vertraging. Heel blij voor de rest! Aanbevolen!
VerzendingDuurde te lang, dhl slecht onnodige vertraging, rijden express niet langs huis km vervolgens gewoon in automaat te stoppen.
Bedankt voor je mooie review en aanbeveling! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over je aankoop. Jammer dat de bezorging met DHL niet aan de verwachtingen voldeed. We zijn onlangs overgestapt van PostNL naar DHL in de verwachting onze bezorgservice te verbeteren, maar helaas merken we dat sommige klanten soortgelijke ervaringen hebben. We nemen deze feedback serieus en blijven dit nauwlettend volgen. Veel plezier met je aankoop bij PhoneMarket.nl!
AlgemeenDe Galaxy Buds4 Pro hebben mijn verwachtingen overtroffen. Het geluid is helder, krachtig en rijk aan details, waardoor zowel muziek als telefoongesprekken uitstekend klinken. De actieve ruisonderdrukking werkt zeer goed en zorgt voor een rustige luisterervaring, zelfs in drukke omgevingen. Daarnaast zitten de buds comfortabel in het oor en gaan de batterijen lang mee. Dankzij de naadloze koppeling met Samsung-apparaten zijn ze bovendien erg gebruiksvriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar premium draadloze oordopjes!
VerzendingDe levering was met twee dagen vertraagd. Aanvankelijk zou deze de eerstvolgende werkdag worden geleverd.
KlantenserviceNette mail ontvangen met daarin vermeld. Wij hebben uw nette e-mail in goede orde ontvangen, inclusief de bijgevoegde factuur. Hartelijk dank voor de toezending.
Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te horen dat de Galaxy Buds4 Pro je verwachtingen hebben overtroffen en dat je zo tevreden bent over de geluidskwaliteit, ruisonderdrukking en het gebruiksgemak.
Jammer dat de levering twee dagen vertraging had. We begrijpen dat dit niet ideaal is en doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen.
Bedankt ook voor je compliment over onze communicatie. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij PhoneMarket.nl! 🚀
AlgemeenVeruit de beste prijs die ik online kon vinden met tegelijkertijd een vertrouwde winkel. De volgende dag meteen in huis, wat kun je nog meer vragen
VerzendingDe playstation 5 pro zelf was goed verpakt en ook de doos erom heen zat netjes in elkaar. Ik had vrij laat nog besteld maar gewoon netjes de volgende middag in huis, top!
Bedankt voor je mooie review! 😊 Geweldig om te lezen dat je bij PhoneMarket.nl de beste prijs hebt gevonden én dat je het vertrouwen had om bij ons te bestellen.
Fijn dat je PlayStation 5 Pro ondanks je late bestelling de volgende middag al in huis was en dat alles netjes verpakt aankwam. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug bij PhoneMarket.nl! 🎮🚀
AlgemeenIk ben via Tweakers bij Phonemarket uitgekomen. Omdat zij de laagste prijs boden, heb ik hier mijn iPhone besteld. De volgende dag werd het toestel al netjes bezorgd
VerzendingMijn iPhone is bezorgd door DHL, die het pakket helaas in de carport heeft achtergelaten. Dit ligt uiteraard niet aan Phonemarket; de bestelling zelf was uitstekend en anoniem verpakt.
Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat leuk om te horen dat je via Tweakers bij PhoneMarket.nl bent uitgekomen en dat je dankzij onze scherpe prijs voor ons hebt gekozen.
Fijn dat je iPhone de volgende dag al werd bezorgd en dat alles netjes en discreet was verpakt. Jammer dat DHL het pakket in de carport heeft achtergelaten. Gelukkig is alles goed aangekomen. We wensen je veel plezier met je nieuwe iPhone en hopen je graag nog eens terug te zien bij PhoneMarket.nl! 📱🚀
AlgemeenVia Tweakers kwam ik terecht bij PhoneMarket.nl. Ik was opzoek naar een nieuwe iPhone, maar wilde me verdiepen in de verschillende modellen. Met name in de 16SE, de 16 en de 15. Na alle voor- en tegen argumenten te hebben gelezen. Koos ik uiteindelijk voor de 15.
VerzendingVerzending was snel en werd goed en netjes verpakt opgestuurd.
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat de uitgebreide informatie op PhoneMarket.nl je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Geweldig dat je uiteindelijk tevreden bent met je iPhone 15 en dat de verzending snel en netjes is verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe toestel en zien je graag nog eens terug bij PhoneMarket.nl!
AlgemeenIk was al een tijdje op zoek naar een iPhone 17 pro. Nieuw vind ik te duur en nog een abonnement tot begin volgend jaar. Via marktplaats waren er toch een paar negatieve contacten waardoor ik mijn zoektocht verbreedde. Dat had ik eerder moeten doen, de goedkoopste en gloednieuwe blauwe iPhone 17 pro vond ik hier. Voor 15:00 besteld, volgende dag al in m’n handen. Alles uiteraard volledig volgbaar en helder. Top, zou ik de volgende keer zo weer doen!
VerzendingLevering was zoals gezegd snel en volledig transparant. Bevestiging via Bol.com gaf ook nog wat extra vertrouwen.
KlantenserviceNiet van toepassing. Ik heb geen contact hoeven hebben met de klantenservice. Maar aan de reacties hier te zien verwacht ik dat dat wel goed zit.
Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te lezen dat je na je zoektocht uiteindelijk bij PhoneMarket.nl bent uitgekomen en tevreden bent met je nieuwe iPhone 17 Pro. Geweldig dat de snelle levering, scherpe prijs en duidelijke communicatie zo goed zijn bevallen. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag in de toekomst weer terug! 📱
AlgemeenSnel, goedkoper, goed comunicatie, alles goed zoals verwacht.
Besteld online ivm price alert en binnen een paar dagen alles was thuis geleverd in goede verpakking.
paar dagen later alles geleverd, er earen regelmatig updates en trackingnummer
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de scherpe prijs, de goede communicatie en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!
AlgemeenEerste keer gekocht bij deze shop.
Website toonde de laagste prijs voor Galaxy Buds 4 Pro.
Bestellen en betaling gingen gemakkelijk en snel.
Bevestiging van de order plaatsing en betaling ook snel via mail ontvangen.
Product zelf ook als nieuw ontvangt en erg te vreden over.
Zou zo weer bestellen 👍🏾
Verzending was snel en de levering ook. Product was goed verpakt en kwam zoals omschreven nieuw binnen in gesealde verpakking.
Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de scherpe prijs, het eenvoudige bestelproces, de snelle levering en dat je Galaxy Buds 4 Pro nieuw en geseald zijn aangekomen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Algemeenprima Motorola egde 70 smartphone aangeschaft voor een mooie prijs na een prijs vergelijking op tweakers
Verzendingsnel verzonden , de volgende dag in huis , prima verpakt
Klantenservicekeurig een update zodra het pakket onderweg was en was afgeleverd
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je via Tweakers een mooie deal hebt gevonden voor de Motorola Edge 70 en tevreden bent met de prijs.
Geweldig dat de bestelling snel is geleverd, netjes was verpakt en dat je onze updates over de verzending waardeert. We wensen je veel plezier met je nieuwe smartphone! 📱
AlgemeenVia de pricewatch van Tweakers was ik op zoek naar een open doos S25 Ultra 1TB. In eerste instantie eentje via Belsimpel gevonden, maar die hebben de verkeerde kleur opgestuurd en reageerden traag op het contactofrmulier. Daarna PhoneMarket geprobeerd, die hadden er ook één voor 50 euro minder. De verzending door DHL liep vertraging op, de klantenservice van PhoneMarket.nl reageerde wél snel op een vraag hierover (het bleek aan DHL te liggen).
De telefoon zelf was inderdaad ZGAN, met 2 cycli op de accu, dus inderdaad zoals beloofd een hele mooie open doos-deal.
Half vijf besteld, dezelde dag nog verstuurd. De verzending liep wel vertraging op, maar ik vertrouw erop dat de uitleg daarover gewoon klopte, het was ook enorm heet weer toen en in de DHL-app stond ook een waarschuwing voor mogelijke vertragingen.
KlantenserviceZeer snelle en correcte reactie op mijn vraag over vertraging. Zie je niet altijd meer, goede klantenservice. Heb zelf lang op een helpdesk gewerkt dus kan dat waarderen.
Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je tweedekans Samsung Galaxy S25 Ultra en dat deze volledig aan je verwachtingen voldoet. Geweldig dat je de staat van het toestel en de scherpe prijs zo waardeert.
Ook bedankt voor je complimenten over onze klantenservice. Fijn dat we je snel duidelijkheid konden geven over de vertraging. Helaas hebben weersomstandigheden soms invloed op de planning van de vervoerder, maar we doen ons best om klanten altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden.
Veel plezier met je nieuwe telefoon! 📱
AlgemeenGoed product tegen redelijke prijs. Snel geleverd. Goede communicatie en voldoet aan verwachtingen. Productinformatie voldoende beschreven op site en gemakkelijk te bestellen via de site
VerzendingSnel geleverd boven verwachting sneller in huis dan ik dacht
KlantenserviceDuidelijke communicatie bij levering en vragen en/of opmerkingen op mails en telefonisch
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product, de snelle levering en onze communicatie. We doen ons best om onze productinformatie zo duidelijk mogelijk te houden en het bestelproces eenvoudig te maken. Veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! 🚀
AlgemeenIk heb de S26 Ultra nu paar weken en ik ben om. Eerlijk? Ik was vooraf best sceptisch over wéér een lading nieuwe AI-functies, maar in de praktijk verhogen ze mijn productiviteit echt.
Privacy & AI die écht helpen
Privacy Display: Voor mij de belangrijkste vernieuwing. Met één druk op de knop is mijn scherm onleesbaar voor nieuwsgierige buren in de trein, terwijl ik zelf perfect zicht houd. Ideaal voor het checken van zakelijke mails onderweg.
Prompt to Image: Ik dacht dat dit een gimmick was, maar de AI-fotofuncties zijn bizar goed. Even snel een storend object uit een foto halen of een achtergrond aanpassen via een simpele prompt werkt sneller dan welke app op mijn laptop dan ook.
De feiten
Batterij: Haalt het einde van een zware werkdag met gemak (vaak 25% over).
Scherm: Geen last meer van irritante reflecties, zelfs niet op kantoor met fel licht.
Minpuntje: Het is een flink toestel; je voelt hem echt zitten in je broekzak.
Conclusie: Zoek je een telefoon die je echt ondersteunt in je werk? Dan is dit hem. De combinatie van het privacyscherm en de snelle AI-tools bespaart me dagelijks tijd. Dikke aanrader!
Levering was heel snel, binnen twee dagen mijn mobiel ontvangen.
KlantenserviceKlant service heel goed, niks te klagen, zal zeker hier terug bestellen.
Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je nieuwe toestel en dat de AI-functies en het Privacy Display in de praktijk echt van toegevoegde waarde zijn. Ook goed om te horen dat de snelle levering en onze klantenservice naar wens zijn verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag terug bij een volgende bestelling! 🚀
AlgemeenDeze winkel had als een van de weinige de Motorola – Moto Tag 2 – 4 Pack en bod deze destijds als goedkoopste aan. Dinsdag laat in de avond besteld en netjes donderdag via "DHL eCommerce" ontvangen.
VerzendingDe levering was op tijd en prima verpakt in een passend klein doosje met pakbonnetje erin. "DHL eCommerce" gaf per mail prima updates over de bezorging.
Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te lezen dat je de Moto Tag 2 – 4 Pack voor een scherpe prijs hebt kunnen bestellen en dat de levering snel en netjes is verlopen. Ook goed om te horen dat de verpakking en de bezorgupdates van DHL naar wens waren. We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag terug bij een volgende bestelling! 🚀
AlgemeenEerlijk en snel. Dat is wat ik heb ervaren. Eerst verkeerd model gekocht (S25FE), kon retour met creditnota en vervolgens andere model (S25) besteld. Bevalt prima want was nieuw. Snelle levering en scherpe prijzen.
Daarom ook 2e kans iPhone 13 aangeschaft. Batterij had nog 95 % dus kan nog even mee. Ook deze bevalt prima.
Verzending volgens beleid zoals op de site. Had zelf vrijdag na 17:00 besteld. Telefoon was er netjes op dinsdag.
KlantenserviceEr werd snel en goed gereageerd op mijn mails. Ook bij de creditering.
Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Mooi om te lezen dat zowel het retourproces als de afhandeling van de creditnota soepel zijn verlopen. Fijn dat zowel de Samsung Galaxy S25 als de tweedekans iPhone 13 goed bevallen en dat ook onze communicatie en levering aan de verwachtingen voldeden. We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen je in de toekomst weer terug te zien! 📱
AlgemeenGoedkoopste tweedehands iPhone 17 als nieuw die ik kon vinden. Daarbij leken de voorwaarden uitstekend. Snelle verzending. Goed verpakt. Niet van nieuw te onderscheiden.
VerzendingDegelijk verpakt. Verzonden volgens aangegeven tijd. Track en trace zeer snel binnen.
Bedankt voor je uitgebreide review! 😊 Wat fijn om te horen dat je bij ons de beste prijs hebt gevonden en dat de iPhone volledig aan je verwachtingen voldoet. Ook mooi dat de snelle verzending en zorgvuldige verpakking in de smaak vielen. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! 📱
AlgemeenVia tweakers vond ik deze telefoon 30 euro goedkoper dan bij andere aanbieders , dus snel besteld dus prima deal
Verzendingprima verzonden in juiste verpakking , en de volgende dag in huis
KlantenservicePrima geïnformeerd over de verzending dmv Track en Trace code
Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je via Tweakers een mooie deal hebt gevonden en dat de bestelling snel en probleemloos verliep. Ook goed om te lezen dat de verzending netjes was en dat je goed op de hoogte werd gehouden via de Track & Trace. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling! 📦📱🚀✨
AlgemeenTwee stuks 2e kans Google Pixel 8 (staat: 2e kans als nieuw) besteld, maar beide waren verre van als nieuw.
De schermen lijken vervangen te zijn, de ene had beschadigingen aan de behuizing langs de randen en een niet werkende fingerprint scanner.
De andere zag er op het eerste gezicht beter uit, totdat bleek dat het scherm helemaal niet goed vast zat gelijmd.
Vervolgens is het retourproces enorm amateuristisch, het duurt lang en je zult ze voor elke update moeten mailen. Na 4 weken is het nu eindelijk afgerond en tijd voor deze review.
De "werkende" van de twee heb ik toch maar gehouden omdat mijn moeder direct een nieuwe telefoon nodig had.
De andere heb ik terug gestuurd, maar het proces daarvoor hebben ze nog niet echt uitgewerkt lijkt het.
Ze proberen je eerst voor de verzendkosten te laten betalen totdat je ze er op wijst dat je dat niet gaat doen en dit een DOA is. Daarna wel netjes een retourlabel gekregen.
Verwacht daarna geen status updates, daar zul je zelf om moeten vragen.
Een volle week nadat de retourzending al bij hun was aangekomen maar eens gevraagd wat de status is, retour gelukkig geaccepteerd.
Nog een week later kreeg ik pas via mail het bericht dat mijn geld ook echt terug gestort zal gaan worden.
Het geld stond uiteindelijk pas 4 weken na start DOA terug op de rekening.
Hier ga ik nooit meer wat bestellen, heb veel betere ervaringen bij andere aanbieders.
Bedankt voor je review.
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de staat van de ontvangen toestellen en de afhandeling van de retourzending.
Onze tweedekans toestellen worden gecontroleerd en geclassificeerd volgens vaste richtlijnen. Wanneer een toestel niet aan de omschreven conditie voldoet of een technisch defect vertoont, dan is dat uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.
Wat betreft de retourprocedure begrijpen wij dat de doorlooptijd in jouw geval als te lang is ervaren. Hoewel wij afhankelijk zijn van de ontvangst, controle en administratieve verwerking van retourzendingen, erkennen wij dat duidelijke communicatie over de status van een retour belangrijk is.
Fijn om te horen dat je moeder uiteindelijk direct gebruik kon maken van het toestel dat je hebt gehouden. Tegelijkertijd vinden wij het jammer dat wij je onvoldoende vertrouwen hebben gegeven voor een volgende bestelling.
Wij nemen je feedback mee om onze processen en communicatie verder te verbeteren.
AlgemeenBeste on-line prijs, beloofd als nieuw met slechts geopende doos. Alles waargemaakt, absoluut nieuwstaat, en aantal batterij-cycli stond op 0 (nul).
VerzendingGoed verzonden en binnen de beloofde 1 dag geleverd via DHL persoonlijk aan de deur.
Bedankt voor je mooie review. 😊 Fijn om te horen dat alles volledig aan de verwachtingen voldeed en dat de levering snel en netjes verlopen is. Veel plezier met je aankoop! 📦🔋✨
Algemeenbeste prijs online. bestelling was makkelijk en bezorging snel. apperaat goed verpakt en werkt naar behoren.
Verzendingprima bezorging door dhl. werd op tijd geleverd en had track en trace met handtekening
Bedankt voor je mooie review. 😊 Super om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over de prijs, snelle levering en verpakking. 📦⚡ Fijn dat ook de bezorging via DHL goed verliep met duidelijke track & trace en handtekening bij levering. 🙌
AlgemeenIk heb een Samsung Galaxy S26 gekocht en was eerst sceptisch omdat de prijs aanzienlijk lager lag dan bij concurrentie. Ik heb dan de goede recensies gelezen op Tweakers en zag ook dat PhoneMarket officiële verkooppartner is van bol.com, dus heb ik beslist om de telefoon hier te kopen. Alles is vlot verlopen en ik ben tevreden met de service.
VerzendingBij het bestellen kreeg ik onmiddellijk een mail met de verwachte levertijd (3 werkdagen later). Ik kreeg echter 3 werkdagen later een mail dat de bestelling onderweg was naar mij. Het pakket was uiteindelijk 5 werkdagen na de bestelling geleverd, wat voor mij prima is.
Bedankt voor je uitgebreide review. 😊 Fijn om te horen dat alles uiteindelijk vlot is verlopen en dat je tevreden bent met je nieuwe Samsung Galaxy S26 en onze service. 📱⚡
De levering duurde in dit geval iets langer dan oorspronkelijk aangegeven. Sinds kort zijn we overgestapt van PostNL naar DHL in de verwachting van betere service, maar helaas merken we dat daar soms dezelfde vertragingen voorkomen. 📦 Gelukkig is het pakket alsnog netjes aangekomen en veel plezier met je aankoop! 🙌