Prijs | |
Specificaties | Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
(Zilver)
Ten opzichte van de WH-1000XM3 is de WH-1000XM4 op een paar punten verbeterd. Het geluid is iets beter en de noisecancellation is iets beter, terwijl de hoofdtelefoon even zwaar is, de accu het even lang uithoudt en hij even comfortabel zit. Daarnaast zijn er een paar kleine, maar prettige extra's. Hij kan met twee apparaten tegelijk verbonden zijn, heeft een bewegingssensor die merkt wanneer je een oorschelp optilt en heeft ondersteuning voor DSEE Extreme, wat lossy muziek beter doet klinken. De verstaanbaarheid tijdens het bellen is echter nog steeds niet geweldig en de WH-1000XM4 heeft geen IP-rating. Toch is het de beste draadloze noisecancelling hoofdtelefoon op de markt. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Hieronder mijn beknopte ervaring en vergelijking met de xm3. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------TLDR: Koop de XM3 tenzij je multipairing heel erg belangrijk vind.
Weergavekwaliteit | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Fijne, prettige aanvoelende headset met goede geluidskwaliteit, goede controls en fine-tuning middels een app. Multipoint werkt maar de implementatie is niet fantastisch. Minder geschikt voor calls en de ergonomie rond de oren zal niet iedereen bekoren. Meer details, zeker als je van een QC35 II afkomt, in de uitgebreide review.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Na 4jaar de 1000x (mdr-1000x) gebruikt te hebben vond ik het tijd om over te stappen op de nieuwe ANC van Sony WH-1000xm4.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Na 4 jaar een Bose QC35 II gebruikt te hebben wilde ik overstappen naar de Sony WH-1000XM4, maar dat feest gaat niet door. Wat de Sony vooral gedaan heeft is benadrukken dat ik verwend ben door de Bose.
Weergavekwaliteit | Score: 2 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Deze headset klinkt en voelt fantastisch! Geluidsweergave is zeer accuraat voor verschillende soorten muziek. De Active Noise Cancelling is heel goed en kan zelfs zachte stemmen in een stille bibliotheek wegvagen. Call-geluidskwaliteit tijdens videobellen is erg teleurstellend.
Wat een ding!!!
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Geluid is mooi in balans, al had hij van mij iets helderder in het hoog gemogen. De hoofdtelefoon is beslist niet bassheavy zoals ik in veel reviews lees. De ANC werkt goed en houdt echt een hoop herrie tegen. De Bluetooth multipoint functie werkt geweldig net als de batterijduur.
Weergavekwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Ik heb lang op deze koptelefoon gewacht. Dé opvolger van de xm3 met eindelijk de mogelijjkheid om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten. Dat is dan ook de 'killer feuture' naast Bluetooth 5.0 waarvoor je deze wilt aanschaffen boven de inmiddels aanmerkelijk goedkopere xm3. Het is een uitstekende koptelefoon.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Deze gaat zeker niet terug!
Prijs | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Ongeschikt als Hi-Fi koptelefoon. Zeer overdreven bass, niet te temmen middels EQ.
Weergavekwaliteit | Score: 1 |
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Heerlijke Noise-Cancelling, hoge kwaliteit afwerking en zit goed (ook met bril) op het hoofd.
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Uitstekende hoofdtelefoon om muziek te luisteren met erg goede noise cancelling. Echter totaal onbruikbaar om mee te bellen: microfoongeluid is ver ondermaats. Kraakt, hapert, ruist en overstuurt. Alléén maar klachten van de ontvangende kant.
Weergavekwaliteit | Score: 4 |
Gebruiksgemak | Score: 4 |
die menustem (Engelse). Wie weet wie dat ingesproken heeft? Vraag ik voor een vriend 😁
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Mijn eerste ervaring met Sony afkomstig van Bose, een wereld van verschil. Hij kan oorverdovend hard met een gigantische bass of een prachtige rustige symfonie. Een echte allrounder die het echt goed doet in alles. Danzkij de extra bass geniet ik extra als hardstyle / EDM fan :)
Prijs | Score: 5 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
Na lang twijfelen vond ik deze beter dan concurrerende modellen. Achteraf zou ik toch de goedkopere Sony XM3 hebben gekocht i.v.m. het prijsverschil, maar desalniettemin ben ik erg tevreden!
Gebruiksgemak | Score: 5 |
Absoluut NIET geschikt voor VOIP bellen, goed voor muziek.
Weergavekwaliteit | Score: 3 |
Gebruiksgemak | Score: 3 |
toen ik deze koptelefoon voor het eerst probeerde was ik oprecht gelijk weggeblazen van hoe goed de passive noise cancelling is. Maar als je hem eenmaal aan zet, dan word je gegroet door een zachte vrouwen stem, en dan voel je pas het echte effect van deze koptelefoon. Gewoon sprakeloos.
Goede noise cancellation, fijn om te dragen. Geluid zonder EQ is onbruikbaar, rommelige lows en totaal geen detail in het geluid. na -7dB op de bass, Clear bass op -6 en +2dB op de mid is het ineens een geweldige koptelefoon
Contact van oren met binnenkant driver is soms lastig. Push-button voor ANC/AMBIENT/OFF zou slider moeten zijn ten voordele van batterijgebruik want nu starten de headphones automatisch in ANC.
Fantastische noise cancelling, vreselijke geluidskwaliteit. Mids en bas geboost, mist helderheid in geluid, zeker wanneer ANC aan staat. Komend van een Sony WH-900N is dit in geluid een flinke achteruitgang.
Op mijn werk (kantoortuin?) gebruik ik deze koptelefoon om muziek te luisteren en om voice calls te houden. De audiokwaliteit i.c.m. Tidal is erg goed te noemen en de koptelefoon maakt gretig gebruik van de hogere bitrate. N.C. is top en verstaanbaarheid ook. Aanrader maar wel stevig geprijsd.
Uitstekende koptelefoon met geweldige noise cancelling en prima geluid. Goede bouwkwaliteit (maar had meer "premium" gekund), zit fijn, en de meegeleverde case is ook top. De batterij gaat best lang mee, en laadt ook snel op. De touch controls zijn niet fantastisch. Overall een fijne draadloze koptelefoon.
Gebruiksgemak | Score: 4 |
Over het algemeen een hele fijne headset, geen problemen kunnen bespeuren met pipewire op Manjaro en Debian Linux maar hij wilde niet pairen toen ik nog pulseaudio gebruikte. Batterijduur is erg fijn want hij gaat bij mij twee tot drie dagen mee.
Goede noice caneceling, slechte headset De ruisonderdrukking is serieus verbuffend De telefoon kwaliteit gewoon slecht Muziek kwaliteit aardig 1 ding kan hij goed herrie weg drukken. Als overprikkelde ahdr ben ik daar tevreden over. In het veld is er niet mee te bellen.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,