Analist: Apple brengt nieuwe iPhone SE met 5G in april of mei uit

Apple brengt zijn volgende iPhone SE-telefoon mogelijk uit in april of mei. Dat meldt Ross Young van analistenbureau Display Supply Chain Consultants. De telefoon zou de iPhone SE+ 5G heten en wederom een 4,7"-lcd krijgen.

Ross Young meldt op Twitter dat Apple de nieuwe iPhone SE vermoedelijk in de tweede helft van april of begin mei uitbrengt. De analist schrijft daarbij dat de productie van schermen voor de nieuwe smartphone deze maand beginnen. De telefoon zelf zou vanaf maart geproduceerd worden en leveringen volgen in de maand daarop, aldus Young.

Deze releaseperiode komt overeen met eerdere berichten. Mark Gurman van Bloomberg, die bekendstaat om zijn goede bronnen binnen Apple, meldde eerder deze week op Twitter dat Apple een nieuwe iPhone SE met 5G in de lente aankondigt tijdens een Apple-event. De twee voorgaande iPhone SE-modellen kwamen beide ook in de lente uit; de eerste iPhone SE verscheen in maart 2016 en het huidige model kwam in april 2020 beschikbaar.

Er gaan al langer geruchten rond over een nieuwe iPhone SE. Die zou qua ontwerp gelijk zijn aan het huidige model uit 2020, maar over een nieuwere soc en 5G-ondersteuning beschikken. Ross Young meldde eerder deze week al dat de telefoon mogelijk beschikbaar komt onder de naam iPhone SE+ 5G. Ondanks de '+' in de naam, zou de telefoon echter geen groter scherm krijgen. In plaats daarvan wordt wederom een 4,7"-lcd verwacht. Een grotere iPhone SE met 5,7"-scherm volgt mogelijk volgend jaar, meldde Young tegelijkertijd.

De huidige iPhone SE uit 2020

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Door Daan van Monsjou

Redacteur

19-01-2022 • 18:44

92 Linkedin

Submitter: robcoenen

Reacties (92)

Wijzig sortering
4,7"-lcd maar dan zonder dikke bezel en fysieke knop aan de voorkant? Daar teken ik wel voor.
Dan neem je toch een 12 of 13 Mini…? :) Marginaal groter, maar wel full-body OLED :P

[Reactie gewijzigd door WhatsappHack op 20 januari 2022 00:24]

Nee want die heeft een behoorlijke zwarte balk bovenin het scherm. Voor een toestel met deze prijs is dat voor mij niet acceptabel. ook heeft die maar 4 GB werkgeheugen. Ik weet niet zeker of dat voldoende is om er weer een paar jaar tegen aan te kunnen. Iets wat ik wel verwacht van een toestel met dit prijskaartje. Hij slaat voor mij persoonlijk dus net de plank mis.
Een iPhone heeft geen 8GB RAM nodig om soepel te kunnen multitasken, het draait namelijk geen Android. Zelfs mijn oude iPhone 7 voelt niet traag aan in gebruik en die heeft slechts 2GB RAM. Maar de 13 mini die ik nu heb voelt door het grote scherm (in een kleinere behuizing) wel echt een stuk fijner aan, je hebt veel minder het gevoel dat je met een kleine telefoon bezig bent wat bij de iPhone 7,8,SE wel het geval is door het mini scherm en de grote randen.

De notch daar heeft iedereen zijn eigen mening over, persoonlijk vind ik het mooier als een gat in scherm en heb ik er geen last van. Maar ken ook genoeg mensen die lelijk vinden, maar de meeste daarvan hebben nog nooit een iPhone gebruikt dus kunnen niet zeggen of het ze stoort in dagelijks gebruik.
Ik geloof best dat Apple haar eigen iOS goed kan blijven draaien op 4gb ram. Maar er hoeft over een jaar (ofzo) maar 1 app bijgewerkt te worden die ik dagelijks gebruik die net iets te veel ram vereist en dan zit je ermee. Ik durf te gok niet te wagen voor dat aankoop bedrag. Of zie ik dat verkeerd?

[Reactie gewijzigd door dafallrapper op 20 januari 2022 09:04]

Ik loop al weer 4 jaar met een iPhone 8, zelfs recente games starten vlot op. Ik heb me echt nog nóóit afgevraagd hoeveel RAM er in zit en of dat wel genoeg is.

In contrast daarmee heb ik altijd het gevoel dat mijn laptop met 16GB RAM nooit genoeg heeft. Verschillende systemen, verschillende eisen.
Ben inmiddels met mijn 3e iPhone bezig en heb nog nooit gemerkt dat ik te weinig geheugen had. Zit nu op een SE van 2020, puik ding. Sowieso vind ik de SE modellen het beste wat prijs/kwaliteit verhouding betreft. Ben dus zeer benieuwd naar zijn opvolger.
Geheugen is bij iPhone nooit een issue. Daar heb ik echt nog nooit iemand over horen klagen.
Specificaties zoals RAM zijn bij iPhones echt compleet irrelevant. De iPhone 8 met 2 GB RAM is nog steeds compleet bruikbaar in 2022. Sterker nog, je merkt bij normaal gebruik, dus alles behalve mobile games, helemaal geen verschil met zelfs een iphone 13. Alles is gewoon vloeiend.

Je loopt dus eigenlijk gewoon te zeuren om niets. Zelfs de aller nieuwste iphone 13 heeft maar 4... Als jij denkt dat apple toe gaat laten dat er een veel gebruikte app slecht draait op hun meest recente iPhone dan snap je echt niet hoe Apple in elkaar steekt.

Ik snap dat 4GB te weinig is op android tegenwoordig, daar loop ik met mijn S8+ dagelijks tegenaan. Dat is echter het geval omdat android gewoon een verschrikkelijk slecht geoptimaliseerd OS is. Kijk maar naar de gigantische accu's die android toestellen mee moeten slepen om min of meer dezelfde accuduur te hebben in verhouding tot moderne iphones. Android toestellen moeten zo'n 30-40% meer ruwe capaciteit aan boord hebben omdat ze zoveel meer energie gebruiken.

[Reactie gewijzigd door youridv1 op 20 januari 2022 11:15]

"Ik weet niet zeker of dat voldoende is om er weer een paar jaar tegen aan te kunnen" nou het enige wat er echt toe doet is het aantal GB opslagruimte. En tja dat is wat mij betreft de enige rede waarom ik van mijn huidige ancient iPhone 6 met 16GB uit 2014(!) mogelijk wil upgraden naar deze iPhone SE 2022. Voor de rest voldoet mijn iPhone 6 nog prima, en ben ook wel blij dat de 4.7 inch behouden blijft.
Man, waar men zich druk om maakt. Durf te wedden dat je die notch allang al vergeten bent als je het toestel een paar dagen gebruikt.
Iphone SE 2020 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Iphone 13 mini 131.5 x 64.2 x 7.7 mm
Zelfde design, maar met:
 • 5G
 • A15 chip
 • Extra camera features
 • Maar zelfde 12 MP camera
 • Fysieke knop met Touch ID
 • Minimaal 128 GB
Zie bijvoorbeeld deze (betrouwbare) site.

[Reactie gewijzigd door Danny the dog op 19 januari 2022 19:22]

Magsafe zou ook mooi zijn.
Een enkele camera lijkt me persoonlijk ook prima, maar dan wel de primaire camera uit minimaal de iPhone 11.
Volgens mij heeft de huidige iPhone SE 2020 al dezelfde primaire rear-camera als de iPhone 11.
Volgens mij de camerahardware van de iPhone 8 of Xr, met een deel van de software/functionaliteiten van de camera van de iPhone 11.
Het is een iPhone SE dus die kans ik niet zo groot

Tot nu toe heeft apple steeds oudere ontwerpen hergebruikt

Dus geen 4,7 met super dunne bezzels maar juist redelijk dikke
En een soort semi redesign van de oude printplaat om de nieuwe chip te kunnen plaatsen

Als er dan ruimte genoeg is voor een grotere geheugen chip of een betere camera dan kun je daar op hopen maar vergeet niet dat er ook al meer antennes zijn als er 5g in komt

Jammer dat er geen oled in komt maar ja dan zo het misschien te dich in de buurt komen van een iPhone mini
De batterij zal het grootste probleem zijn 5g gebruikt nog meer energie dan 4g . En de batterij van de SE ia ondermaats
Zal toch ook 256GB worden, de huiseigenaar SE is daar ook mee leverbaar.
Lol! Ik laat m voor jou mooi staan!
Het is toch echt "het touchscreen" en niet "de touchscreen". Daarnaast is "zum kotsen" geen Nederlands nog Duits, gebruik dan "zum kotzen" of gewoon "om te kotsen" om het correct te gebruiken maar geen combinatie van beide.

Jammer dit, een nieuwe weg, naar onbegrip. Zelfs de altijd aanwezige taalnazi's zijn niet meer in staat om correct te functioneren en verkrachten zelf de taal.
De touchscreen 8)7 _/-\o_
Kijk eerst eens in de spiegel.
Ja joh, dat ik Engels als moedertaal heb en daardoor "de en het" nog weleens verkeerd doe is zeker en absoluut reden om mij te -1'en voor iemand die huiseigenaar schrijft en huidige bedoeld.

De jonge generatie is compleet verloren :) Ik zie het met enige vorm van leedvermaak voor me voltrekken. Leuk.
Is gewoon grappig dat je zoveel commentaar hebt over een simpele autocorrectie fout, terwijl je dan zelf fouten maakt. Ik maak zelf ook wel eens grammatica foutje of tien, maar de reden voor je downvote was omdat je klonk als een oude zagende man.
Zelfde design, maar met:
 • 5G
 • A15 chip
 • Extra camera features
 • Maar zelfde 12 MP camera
 • Fysieke knop met Touch ID
 • Minimaal 128 GB
Zie bijvoorbeeld deze (betrouwbare) site.
De Apple A15 chip? Dan dus een SE met de chipset uit de Iphone 13 serie. Dat is best lef hebben met de huidige Iphone 13 prijzen en de prijsstelling die we normaal bij SE toestellen mogen verwachten.

Zou er niet eerder een A14 Soc in gaan zoals in de Iphone 12 range?
4,7"-lcd maar dan zonder dikke bezel en fysieke knop aan de voorkant? Daar teken ik wel voor.
Dat lijkt het alleen niet te worden. Het gaat om hetzelfde design en scherm al de huidige SE maar dan met 5G
Ik denk dat je eerder moet denken aan slechts een nieuw moederbord en nieuwste soc en extra (5G) antennes
De camera, scherm, uitstraling en overige details zullen nauwelijks afwijken van het vorige model.

De productie kan dus grotendeels verder gaan, waar men is gebleven met de huidige SE.
Er gaan geruchten dat de 4e generatie zonder homeknop is.
Dan koop je een 12 of 13 mini.
4.7 inch iPhone geeft een degelijke hint dat het gewoon het iPhone SE 2 ontwerp gaat zijn, of terwijl het iPhone 8 ontwerp.

Het is vrij opvallend hoe vaak er geruchten ontstaan dat de nieuwere iPhone SE een revolutionair nieuwe ontwerp gaat hebben terwijl het eigenlijk vrij duidelijk is dat de SE lijn van Apple gewoon bestaande ontwerpen verkoopt voor een lagere prijs.

Ik zou het al heel tof vinden als de nieuwe SE van 2022 veel betere accuduur zou hebben. Voor de rest een klassieke iPhone ervaring met TouchID is tof.
Ik ben benieuwd naar de accuduur met 5G. De SE accu is prima maar zeker niet royaal ruim te noemen.

Daarnaast ben ik benieuwd naar de doelgroep voor dit toestel. De SE is een prima toestel zonder veel toeters of bellen met een ditto prijs. Mensen dit zo’n toestel kopen geven toch niets om 5G. Mensen die wel toeters en bellen en/of een high end toestel willen én een compact toestel kunnen terecht bij de 12/13 mini lijkt me?

Uiteraard gaat er nu minimaal één tweaker reageren die een compact toestel, toeters en bellen én perse touchID wil maar zeg nou zelf de SE is toch gewoon hét toestel voor de massa die gewoon wil dat hun telefoon werkt zonder gedoe en geen enorme eisenlijst heeft.
Begrijp me niet verkeerd hoor het is een erg fijn toestel, heb ze dagelijks in handen en hoor enorm veel positieve reacties van mensen er over :)

Maar het zou meer des-Apple’s zijn om in 2023 (of zelfs 2024) een compleet nieuwe SE met 5G te lanceren :?
Of de huidige SE is zo’n succes dat ze dat momentum even willen voortzetten met een tussen modeletje om dan later met een compleet nieuwe SE te lanceren.
Ik realiseer me dat ik steeds meer zo iemand ben. Vroeger kocht ik elk jaar de nieuwe iPhone maar realiseer me dat ik het helemaal niet nodig heb en het geld liever besteed aan dingen zoals kinderen, huis, uitgaan, hobby’s (ik denk dat telefoons vroeger een hobby was) of gezelligheid. M’n Toestel moet werken, betrouwbaar zijn en de standaard dingen snel kunnen doen. Dat ie klein is is mooi meegenomen want dan kan ik m met één hand bedienen. Goede camera is een plus en ik vind live foto’s ook leuk.
Een iPhone gaat ook makkelijk 3-4 jaar mee, gezien de innovatie is het ook echt niet nodig om elk jaar te upgraden.
Kom gewoon even mee feesten bij ons in België, bij ons is er al sprake om de clubs terug te openen :p
Hallo?
Ik zen van Antwareupe, jij weet meer dan ik? 8-)
Is sprake van, heb niet gezegd dat de nieuwe maatregelen er al zijn.
Is ook maar wat ik hoor van vrienden, voorlopig houden we het nog op thuis feestjes
Disco's dicht tot de 28/01 dus laat ons hopen op de volgende commie (morgen?)
(helaas) beslissen jouw vrienden niet ...

[Reactie gewijzigd door OxWax op 20 januari 2022 16:29]

Ging over de geruchten van de volgende commisie, natuurlijk beslissen mijn vrienden hierover niet :*)
Denk niet dat we dan ooit in lockdown waren gegaan :P
Omicron Raves yes yes :+ :9
Jammer genoeg hebben we zoveel geluk niet.
Naar de Albert Heijn 😛😢.
Operators geven om 5G. Om betere radio's. Zodat ze hun netwerk efficiënter kunnen opzetten.
(Overigens een mooi overzicht van op https://cacombos.com/ - daar staat welke telefoons op welke banden carrier aggregatie kunnen doen. En de SE staat er niet op de iPhone 6S wel en daar is niks mis mee.
Mooie site om te zien welke 5G banden beschikbaar zijn (in NSA mode) in combinatie met welke 4G banden.)
Mijn vriendin heb ik er eentje aanbevolen en ze heeft hem nu een jaar en doet twee dagen soms langer met de batterij.

Het is precies zoals je zegt. Hij moet het gewoon doen, ze moet voor school of op school er af en toe wat op kunnen zoeken en en toe een appje, bellen of mail maar meer ook niet. Perfect toestel voor die doelgroep.
iPhones zijn gewoon herl duurzaam als je er zuinig mee omgaat en de poortjes heel laat eventueel één keer de batterij vervangt kan zo’n ding gerust 4 jaar mee inclusief alle software updates

In die tijd wil je als gebruiker niet riskeren dat je telecombedrijf ineens de 4g stekker trekt omdat 5g op die banden nét wat beter,efficiënter of goedkoper is

Daarom zou je 5g al moeten willen zelfs als jouw toestel via dat netwerk hooguit 4g of 3g snelheid haalt
Ik zou deze wel in overweging nemen. Face unlock zo een voorname reden zijn om een naar de 13/14 te kijken, maar om eerlijk te zijn ben ik nog dik tevreden met mijn iphone 7. Mag iets sneller en langere accuduur, mis niet de perse de nieuwe features of de 80 camera’s die op de topmodellen zitten.
Maar het is toch niet zo dat iedereen voor wie deze nieuwe SE een goede keuze zou zijn, ook al de SE 2020 hebben? Misschien hebben ze nog de originele SE, misschien hebben ze een ander model gekocht een poosje voor de SE 2020 uit kwam.

En telefoons gaan ook wel eens gewoon kapot. Iets te hard laten vallen, tja. Dan is het voor Apple wel fijn als er een nieuw aanbod is met nieuwere processor die ze ook weer voor iets meer kunnen verkopen dan een model dat tegen die tijd 2 jaar oud is. Ik heb nu de SE 2020 en afgezien van de accuduur ben ik erg tevreden (ook al zou ik op de 12 mini hebben gewacht als ik wist dat die kwam), maar als die kapot zou gaan zou ik ook voor deze nieuwe gaan, processor weer een hele tijd meer dan genoeg voor alle apps, toch weer langer gegarandeerd iOS updates, et cetera.
Als ze die batterij nou weten te verbeteren dan zou dat heel mooi zijn
Dat zal nooit gebeuren de SE is een goedkoop model, je krijgt een combinatie van wat ouder en nieuwer model(maar de batterij van oudere model).

Het zou mooi zijn ja maar vast niet gebeuren.
De chip is zuiniger en als je 5G uitzet, zou hij (in theorie?) langer mee moeten gaan op een lading.
Ik heb nog niet geprobeerd ik heb de 13 pro Max, ik heb echter geen 5g.

Privé Simyo abbo van 5 euro per maand
Werk Sim: ook nog geen 5G van de KPN

Dus 5G uitgezet maar geen idee of echt zuiniger is, je zou het wel zeggen want hij hoeft niet naar 5g te zoeken.

[Reactie gewijzigd door Carlos0_0 op 19 januari 2022 20:29]

Ik heb zelf ook een 13 mini. Ik kan ook niet uit eigen ervaring zeggen dat mijn batterij langer meegaat zonder 5G, simpelweg omdat ik het nog nooit gebruikt heb. Maar alle stukken die je erover leest, wijzen uit dat 5G meer energie gebruikt.
Mijn vriendin was echt verzot op iPhone SE (2016), een kleine telefoon die gewoon alles deed wat ze nodig had. Het is jammer dat de SE 2020 en deze nieuwe telefoon zo groot uitgevallen zijn, ik ken veel mensen die graag kleinere telefoons willen die ze met 1 hand kunnen bedienen. Van armoe is mijn vriendin naar de iPhone 13 mini overgeschakeld die wel oké werkt, maar toch al redelijk groot is. Ik denk dat als Apple een 4.5-4.7 inch formaat telefoon zonder bezels zou maken en daar een SE versie van zou maken, dat ze helemaal binnen zouden lopen.
Dat zal denk ik wel meevallen bij Apple, ze hebben een goede marketing afdeling ;).
De mini is niet echt groter dan de OG iPhone SE toch?
https://upload.wikimedia....Phone_size_comparison.svg
Ben zelf ook van SE, naar 11 , naar iPhone mini gegaan.
De mini is toch net ietsje groter, en past ongemakkelijk in de broekzakken (voor zover ze die hebben) van vrouwen. Als je de eerste SE vormfactor had aangehouden en volledig scherm van gemaakt, zou je een grote markt kunnen bedienen.
Mijn vriendin was echt verzot op iPhone SE (2016), een kleine telefoon die gewoon alles deed wat ze nodig had. Het is jammer dat de SE 2020 en deze nieuwe telefoon zo groot uitgevallen zijn, ik ken veel mensen die graag kleinere telefoons willen die ze met 1 hand kunnen bedienen. Van armoe is mijn vriendin naar de iPhone 13 mini overgeschakeld die wel oké werkt, maar toch al redelijk groot is. Ik denk dat als Apple een 4.5-4.7 inch formaat telefoon zonder bezels zou maken en daar een SE versie van zou maken, dat ze helemaal binnen zouden lopen.
Ik had ook die SE 2016 en vond het formaat ook ideaal, TOEN DIE UITKWAM. Maar de latere jaren merkte ik toch echt wel dat apps en websites niet meer gedesigned werden voor dat formaat scherm. Men hield er simpelweg geen rekening meer mee.
Als je echt alleen whatsapped dan is het misschien nog prima, maar ik zou niet meer terug willen naar dat formaat nu.
dat ze helemaal binnen zouden lopen.
Denk ik niet.
Als ik zie dat de gemiddelde telefoon niet in de broekzakken van vrouwen past en alleen de iPhone SE 2016 grootte dat normaal voor elkaar kreeg, denk ik zo van wel. Als ik een groot beeld wil dan ga ik wel achter een laptop zitten.
Als dat zo zou zijn, zou de iPhone mini de meest populaire telefoon zijn. Dat is niet zo.
Idem hier. Na 4jaar met de 1st gen SE ben ik aan het kijken naar iets nieuws, waarbij de iphone 13 mini tablet misschien juist klein genoeg uitvalt om ook als telefoon dienst te doen. De 1st gen SE is eigenlijk al net te groot voor de broekzak en om makkelijk met 1 hand te bedienen, maar het lijkt erop dat dit de laatste iphone van telefoon formaat is die apple van zins is te maken.
Mijn gok: volgend jaar is de 13 Mini lang genoeg uit het assortiment om tegelijkertijd met de Iphone 15 een relaunch te krijgen als de nieuwe SE. Wellicht met de processor van de Iphone 14. De ontwikkelkosten en de machinerie om de de Iphone 13 te fabriceren zijn dan terugverdiend, dus kan de nieuwe SE goedkoper aangebonden worden dan de 13 Mini op dit moment.
Dit zou wel heel fijn zijn voor mensen die van het mini formaat houden, dat dat toch gaat blijven.

Ik ben zelf geen iOS fan meer maar als ik het was geweest dan had ik zeker een mini gekocht.
Die naam “SE+ 5G” is gek.

Volgens mij noemt Apple wat men de SE 2020 noemt zelf alleen maar “iPhone SE”, met alleen een ander modelnummer?

Mogelijk dat ze daarvan afstappen, maar dan zou “5G” voldoen (a la iPhone 3G).

Denk eerder dat hij door Apple wederom iPhone SE wordt genoemd en dat de rest van de wereld er een andere benaming voor heeft (SE 3rd gen, SE 2022, of SE 5G)
Die naam “SE+ 5G” is gek.
Het is de iPhone SE maar dan met 5g. Oftewel SE + 5G :)
Anything maar er zal geen plus inzitten.
Die naam “SE+ 5G” is gek.

Volgens mij noemt Apple wat men de SE 2020 noemt zelf alleen maar “iPhone SE”, met alleen een ander modelnummer?

Mogelijk dat ze daarvan afstappen, maar dan zou “5G” voldoen (a la iPhone 3G).

Denk eerder dat hij door Apple wederom iPhone SE wordt genoemd en dat de rest van de wereld er een andere benaming voor heeft (SE 3rd gen, SE 2022, of SE 5G)
Apple iPhone 5G SE wordt gespeculeerd, Tweakers noemt het in bovenstaand artikel anders.

Apple 5G SE model starting panel production this month. Phone production likely from March. This means a launch is likely for 2H April/early May with shipments from late April or early May.

[Reactie gewijzigd door Hackus op 20 januari 2022 11:04]

Ik ben het met je eens, de telefoon zal gewoon iPhone SE gaan heten. Als er verwarring is over welke editie er bedoelt wordt, gebruikt Apple altijd het jaar/seizoen dat ie uit kwam als onderscheid in beschrijvende tekst, maar niet als de officiële naam van het product, dus iPhone SE (2020) of Macbook Pro (15-inch, 2017) o.i.d.
Denk niet dat die er zal komen, voor een SE veel te snel een nieuw model.
Ze hoeven wellicht niet zoals de vorige keer 5 of 6 jaar te wachten, maar deze is er net 2 jaar geld verspilling zoiets nu al te vernieuwen(het budget model).

Pas over een jaar of 4 zou je zoiets moeten vernieuwen, maar goed we gaan het mee maken of die er komt.
Wat wel een voordeel is (volgens mij) is dat dit model waarschijnlijk weer relatief makkelijk te repareren is/accu vervangen etc.
Hopelijk dit keer wel met een werkend mainboard :)

[Reactie gewijzigd door GateKeeperNL op 19 januari 2022 19:30]

New iPhone SE Likely to Launch in April Based on Production Timeframe

zoals ik al eerder schreef bij vorige artikel over mogelijke SE 3.
Volgend jaar SE plus
Japanese Apple blog Macotakara as well as analysts Ming-Chi Kuo and DSCC’s Ross Young believe that Apple’s most affordable iPhone will feature the same 4.7-inch LCD display with the iPhone 8-like design.

This means the next iPhone SE won’t have any significant design changes, will keep Touch ID on the Home Button, and will probably feature a variant of the Starlight and Midnight colors, and 5G. More substantial changes, such as hole-punch design would be left out for the 2023 model, according to Ross Young.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee