OnePlus toont ontwerp van OnePlus 10 Pro

OnePlus laat de eerste officiële afbeeldingen zien van de OnePlus 10 Pro. Het toestel heeft aan de achterkant een vierkant camera-eiland met drie camera's. Een vierde cirkel omringd door leds heeft het opschrift P2D 50T. Het is niet duidelijk waar dat voor staat.

OnePlus toont alleen de achterkant van het toestel en legt de nadruk op het camera-eiland. Dat is ontworpen in samenwerking met Hasselblad, net als bij de OnePlus 9. Uit de afbeeldingen is op te maken dat het toestel drie camera's krijgt, maar wat de specificaties en functies daarvan precies zijn, zegt OnePlus nog niet.

De vierde cirkel lijkt een ledflitser te zijn met in het midden het opschrift P2D 50T. OnePlus geeft daar ook geen toelichting over. Vorige maand bevestigde OnePlus al dat de OnePlus 10 Pro in januari aangekondigd zou worden. Het toestel zal eerst in China uitkomen en later in de rest van de wereld verschijnen.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

04-01-2022 • 02:00

92 Linkedin

Reacties (92)

92
90
60
6
0
20
Wijzig sortering
OnePlus says the P stands for “phone,” the 2D for “second-generation Hasselblad camera for mobile” and “50T” for the OnePlus 10 Pro’s 50-megapixel triple-lens rear camera.
Aldus inputmag.

Ziet er nice uit! Ben erg benieuwd naar deze telefoon.

[Reactie gewijzigd door Mafk33s op 4 januari 2022 02:19]

Ik ben wel benieuwd maar hou m'n verwachtingen erg laag. Software laatste tijd is beroerd en die merger met colorOS is al vind ik persoonlijk helemaal niks.

Wat betreft cameras heeft OnePlus een enorm talent om in de basis prima hardware te verpesten met software. Heel rare noise reduction die zelfs aan staat bij super goed licht zorgt ervoor dat je geen echte details hebt als je inzoomed, ziet er meer uit als een waterverf schilderij. Huidkleur is soms heel onnatuurlijk, witbalans is super inconsistent, schaduwen hebben soms een blauwe tint en het contrast is vaak nogal intens. Tot nu toe heeft de Hasselblad samenwerking weinig nut gehad behalve de goeie lens correctie op de ultrawide, iets wat OnePlus al tijden erg goed uitvoerde.

Sommige dingen hierboven zijn subjectief, genoeg mensen zullen de foto's wel erg mooi vinden maar ik vind het allemaal samen komen tot een foto die soms erg geslaagd is maar vaker heel nep en onnatuurlijk overkomt. Zeker het gebrek aan details stoort me heel erg.
Heel rare noise reduction die zelfs aan staat bij super goed licht zorgt ervoor dat je geen echte details hebt als je inzoomed
Dit herken ik toch echt niet bij mijn 9 Pro. Alle kleuren zijn heel natuurlijk, en ik kan vele malen verder inzoomen dan bijv. de iPhone 13 die ik van mijn werkgever heb.
Zijn ook meer bijv. de schaduwen die een aparte tint hebben, of huidskleur. Over het algemeen zijn de kleuren wel ok maar bij tricky licht gaat het snel mis. Qua inzoomer heb ik het echt over de foto's die met de main camera geschoten zijn.
Lijkt me een cultuurding, volgens mij (correct me if I'm wrong) is de chinese markt gek van zo'n onnatuurlijke foto's. Had het liever als optie/filter gezien ipv standaard.
Chineze markt is meer van de beatyfilters dacht ik, maar is inderdaad logisch dat de rest dan mss ook past bij de markt. Maar heb het liever niet inderdaad. Ondanks de tekortkomingen die er ook zijn lijkt de Pixel nog altijd de meest natuurlijke foto's te maken.
Ik vraag me af hoeveel toegevoegde waarde het labeltje hasselblad heeft. Lijkt meer op een marketing ding om de prijs op te drijven.
Daarnaast zijn de geruchten dat de 10 op coloros draait en een mediatek soc heeft.

Oneplus is allang niet meer wat het is geweest.
Waar komt het gerucht van een mediatek soc vandaan? De geruchten zijn juist (ook hier op Tweakers gepost) dat de OnePlus 10 Pro een Snapdragon 8 Gen-1 SOC heeft.

Hasselblad samenwerking is niet alleen marketing, ze werken actief samen aan de camera modules. Resultaat bleef bij de OP9P echter behoorlijk achter by de hype. Hopelijk is dit bij de OP10P beter. Ik denk dat het belangrijker is dan ooit, want met het verlies van Oxygen OS is OnePlus een van de weinige unique selling points kwijt. Met ColorOS is het just another bloated China phone a la Xiaomi, Oppo, Realme, Vivo, Huawei en dat veel gebruikers dan zullen overstappen op Google of Samsung.
Hier het bericht: https://www.androidplanet...plus-10-mediatek-gerucht/

En ja, ik ben ook zo iemand die z'n laatste oneplus telefoon al heeft gekocht.
Thanks! De non-pro lijkt dus inderdaad een mediatek processor te krijgen, maar de Oneplus 10 Pro een Snapdragon 8 Gen-1. Bron: https://www.androidpolice...ith-a-mediatek-processor/

[Reactie gewijzigd door wian op 4 januari 2022 11:38]

colorOS en oxygenOS zouden gecombineerd worden om een beste van beide werelden te krijgen. hoe dit uitloopt zien we nog wel.
en volgens geruchten krijgt het de nieuwe snapdragon maar als je benchmarks ziet zou je de nieuwe mediatek soc willen. sterker en zuiniger dan de snapdragon 8 gen 1. (https://androidcommunity....benchmark-tests-20211220/)
Android 12 op mijn 9 Pro is zeker geen verbetering ten opzicht van OxygenOS Android 11..

Het is nu gewoon een telefoon die eruit ziet als Chinese bloatware. Het is ook super buggy, als dit de toekomst is dan was de 9 Pro mijn laatste OnePlus.
Hasselblad heeft geld nodig denk ik. Volgens mij is dit de tweede fabrikant die er mee flext.

Maar ze kunnen flexen wat ze willen zolang er closed source software omheen zit waarin ze compleet over de top gaan met overdreven nabewerking (en geen keuze voor de consument) zal er nooit en te nimmer een fatsoenlijke foto uit een Oneplus komen. Nabewerking heet niet voor niets zo, je doet het achteraf. Fatsoenlijke software doet het altijd beter.

Uiteraard is het subjectief, maar persoonlijk houd ik van natuurgetrouw waar best een beetje ruis in mag zitten (ruis bevat detail). Het is niet de bedoeling dat je gaat zitten pixelpeepen op 100% crops maar goed. Contrast, verzadiging, detail en natuurlijke kleuren waren op de 3T (met fatsoenlijk licht moet ik er bij zeggen, low light was slecht), beter dan de modellen die daarna gekomen zijn.

Ik gebruik Manual Cam op mijn 7T Pro, waarmee ik raw foto's maak. Nadeel is wel dat bepaalde camera features achter slot zitten (closed source) en niet beschikbaar voor 3rd party apps. Ik kan dus niet de wide angle en telelens gebruiken. Aan de andere kant als je het verschil ziet tussen wat de gewone lens kan en wat de oneplus app er van maakt neem ik dat wel voor lief.
Hasselblad is inmiddels in handen (voor het overgrote deel) van het Chinese merk DJI. Daarnaast is dit niet de eerste OnePlus met Hasselblad lens., De 9 was de eerste: https://www.oneplus.com/nl/brand/9-series-hasselblad
Ik gebruik Manual Cam op mijn 7T Pro, waarmee ik raw foto's maak. Nadeel is wel dat bepaalde camera features achter slot zitten (closed source) en niet beschikbaar voor 3rd party apps. Ik kan dus niet de wide angle en telelens gebruiken. Aan de andere kant als je het verschil ziet tussen wat de gewone lens kan en wat de oneplus app er van maakt neem ik dat wel voor lief.
Met Gcam kan je beide gebruiken. Stuk beter dan standaard camera maar nog steeds niet perfect. Raw's zijn ook een stuk beter. Ik heb ool de OnePlus3 gehad en die was met gcam aanzienlijk beter dan de 7 Pro. Ik heb ook vaak m'n 3 nog mee voor foto's. Enige nadeel is dat het nemen van de foto wat trager is en dat je geen tele lens hebt.
Ow dat klinkt tof! Heb er lang niet meer naar gekeken omdat er in het begin best wat problemen waren en ik niet dacht dat gcam meer zou bieden Manual Cam.

Ik kan eigenlijk alleen wat oude info vinden of apk's van vage bronnen, wat is op dit moment de juiste manier op gcam op Oneplus 7t pro te krijgen? Ik heb root ..

Tx!
https://www.celsoazevedo....d/p/gcam-oneplus-7-t-pro/ Dit is een goeie plek om te beginnen, deze versies werken allemaal prima. Voor de rest zijn er ook veel andere ports die je tezamen met speciale config files (XML's) best lekker kunt laten werken. Sommige GCAM ports geven je ook heel veel opties qua fine-tuning. UltraCVM is een goeie als je wat geavanceerder wilt dat wat in de link hierboven te vinden is. https://www.celsoazevedo..../module-enhance-op7-gcam/ Dit kan eventueel helpen, ik heb het nooit geprobeert omdat ik geen root heb.
Ik vraag me vooral af wat het OS gaat zijn.... een draak of niet.
idd, zou vanaf de 10 serie niet colorOS de 'basis' zijn?
Klopt. Met een OxygenOS schil erover heen. Niet de ontwikkeling die men hoopte te zien. OxygenOS was toch wel de unique selling point van OnePlus.
Wat is daar zo goed aan? Ik koop juist geen OnePlus meer omdat ik het OS niet fijn vond.
Was lastig te customizen. (Waar andere OS'en de fonts aan kunnen passen, en daardoor ook een fatsoenlijke emoji set, kon dat bij OnePlus niet)
Mogelijk dat het allemaal al een stuk beter werkt tegenwoordig, mijn laatste OP was de 3T
Het OS van OnePlus was zo goed als stock Android. Daardoor liep het soepel en snel zonder bloatware die je bij veel andere merken er 'gratis' bij krijgt.
Overigens kon je relatief simpel een ander OS op de OnePlus telefoons plaatsen.

Tegenwoordig met ColorOS is dat allemaal wat minder geworden. Het is nog steeds snel maar dat komt meer door de telefoon en de specs ervan dan door het OS. Daar zit toch wel meer bloatware in dan voorheen met apps die je niet/nauwelijks gebruikt of zelfs niet op je telefoon wil hebben.

Ik moet overigens wel even een opmerking maken: als je sinds de 3T (release datum november 2016) geen ervaring meer hebt met OP loop je wel een aantal jaar achter.
Waar zeg ik dat dit goed is? Ik zeg alleen dat 'men' (veel OnePlus gebruikers) deze ontwikkeling niet hoopte te zien. Lees de vele reacties of het forum van Oneplus of op Reddit.

De OnePlus 8 Pro is mijn laatste OnePlus. Hierna geen OnePlus meer voor mij. De software ondersteuning en support vind ik enorm achteruit gegaan bij OnePlus. Teveel bugs die niet opgelost werden/worden.
Lol, ik vraag enkel wat er goed aan is. Ik beweer nergens dat jij zegt dat het goed is :')
Zoals de CEO al heeft beschreven, krijgen de nieuwe OP telefoons een nieuwe schil gecombineerd met OXIGENOS en COLOROS, het beste van 2 werelden. Niemand weet nog hoe dat er uit gaat zien. Daar ben ik dus erg benieuwd naar. Ik lees veel negatieve reacties over deze nieuwe schil. Het zou best wel eens heel goed uit kunnen pakken, dus laten we eens afwachten wat het gaat worden. Ik kijk in ieder geval erg uit naar de OP10 PRO.
Voor mij voldoende reden om OnePlus voortaan te schrappen. Ik heb bijna 10 jaar lang OnePlus phones gehad. Maar ik heb mij net een Pixel 6 besteld. Die samensmelting met Oppo/Color OS was voor mij de laatste druppel (na ook jarenlange prijsstijgingen).
idd, met de pixels, goeie software, betere support. Waarom dan nog voor een (duurdere) oneplus gaan? Google heeft volgens mij echt goud in handen (als ze de pixels nou eens wat meer beschikbaar maken)
Precies hetzelfde hier, vanaf dag één aan boord bij OnePlus met de One toentertijd maar nu ook voor de Pixel 6 gekozen ivm het schonere OS. Nog geen moment spijt van gehad, wat een heerlijk toestel!
Ja en ook voor de oude modellen die Android 12 krijgen helaas.
Hopelijk geen gat in het scherm..
wat gaan de trends zijn in 2022? Ben benieuwd..
Ik zit nog steeds te wachten op een telefoonfabrikant die gewoon weer een telefoon maakt met stereo speakers aan de voorkant en een symmetrische chin en forehead, zoals de pixel 2. Of gewoon geen selfiecamera. Ik denk echt dat er een markt voor is. Pinholes en notches. Ik kan er niet aan wennen.
Misschien eens bij Sony kijken? :-)
Ja Sony is op zich super qua hardware maar hun supportduur is zo kort. De rest van de markt is flink verbeterd maar Sony is in 2018 blijven hangen.

Ik zou er ook wel een willen: Ze hebben nog een notificatieled die ik enorm mis op mijn OnePlus 8 (always on display is absoluut geen vervanging), en gewoon een kleine bezel in plaats van zo'n lelijk cameragat. Maar ik wil gewoon 3-4 jaar met mijn telefoon doen.

Tot nu toe hadden ze ook geen vingerafdruksensor in het scherm maar aan de zijkant. In het scherm heb ik wel liever, maar aan de zijkant heeft wel een voordeel: Je kan hem met 1 druk aanzetten en unlocken. Met die in het scherm is dat 2 handelingen omdat hij daar niet reageert als het scherm uit is.

Dus ik zou het wel willen op zich. Maar ik heb geen zin om maar 2 upgrades en 3 jaar updates te krijgen.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 4 januari 2022 11:10]

Goeie. Stond al op de planning, m'n vriendin heeft een vrij oude Sony en dat is echt een instabiel rotding met allemaal Sony troep in de ui. Dat schijnt nu beter te zijn...maar heb me er nog niet in verdiept :)
Ik heb daardoor zelf een mi 9t pro. Die heeft een pop-up camera waardoor het scherm notch/gat vrij is. Werkt nog fantastisch!

Enkel een verwijderbaar achterkant zou niet misstaan. ;)
Ik heb de achterkant van mijn 9t pro al eens moeten vervangen maar ik heb deze nooit terug geplakt. Deze blijft een beetje plakken door de oude plakrand maar ik heb geen nieuwe lijm of nieuwe plakband gebruikt. De gsm blijft in een hoesje en de achterkant kan ik er steeds gemakkelijk afhalen voor herstellingen. (ik heb al meermaals herstellingen gedaan zoals de front speaker vervangen , usb poort vervangen, Proximity sensor) maar alles werkt perfect nu.
Uiteraard is de gsm niet waterdicht maar dat zijn gsm's met officiële verwijderbare achterkant ook niet he
Good to know! Want ik heb m'n nieuwe achterkant/accu toevallig al besteld. Die zijn aan vervanging toe. Tevens ook mijn scherm zelf. :X

Vond het trouwens wel grappig om te zien hoe jerryrigeverything heel eenvoudig van de originele achterkant, een doorzichtig achterkant maakte.

Oh, en m'n pop-up camera zit intern fysiek vast. Ga ik ook naar kijken..
Kerel! Je maakt allerlei aannames, doe eens niet? Batterij is niet gaar maar minder. De rest is door eigen gebruik zo gekomen. Niks ten nadelen van de smartphone...

Dat ik mijn batterij wil vervangen komt omdat ik 'm toch open ga maken. Anders was dat zeker niet ter sprake gekomen..
Allerlei aannames = 1. Ik neem aan dat je een batterij niet vervangt als die een beetje minder lang mee gaat, ik zou dat alleen doen als ik het eind van de dag niet meer haal. Een beetje slijtage is perfect normaal. De enige keer dat ik een batterij heb vervangen (sinds telefoons toe geplakt worden), was omdat mijn Xperia Z1 Compact door een slechte batterij uit viel op onverwachte momenten (net buiten garantie), en sindsdien hoef ik geen Sony telefoon meer.

Het is toch wel ironisch dat jij eerst zegt een pop-up camera te hebben omdat je geen gat in je scherm wilt, en een comment later blijkt dat mechanisme niet te werken. Ik ben zeker niet voor notches of punch holes, maar die falen niet mechanisch, maakt niet uit of de oorzaak extern of intern is, elke telefoon valt wel eens.

Verder is de hole punch camera in mijn OP8Pro 99% van de tijd onzichtbaar dus eigenlijk is dit veel gedoe om weinig. De kwaliteit van die foto's die die neemt (op alle camera's) is helaas om te huilen.

[Reactie gewijzigd door MacPoedel op 4 januari 2022 11:53]

Oneplus 7 Pro hier. De pop-up camera werkt perfect en daardoor een prachtig scherm zonder pinholes en notches. En als mensen het zien krijg je er altijd vragen over en denken ze dat het gloednieuw is, terwijl ik hem 2 jaar geleden voor 250 euro van een mede tweaker heb overgenomen :Y)

[Reactie gewijzigd door darkpluisje op 4 januari 2022 16:00]

Ik begrijp niet waarop ze hierin niet in voort gegaan zijn.
Maar ja de under screen camera komt er ook aan. https://youtu.be/RRIpnXcqYJE
Nee ik snap het ook niet moet ik zeggen. Heb hem al 2 jaar en sleep hem overal mee naar toe. Is al vaak genoeg gevallen en zal bij de vorige eigenaar ook wel wat tikken hebben gehad. Nog 0 problemen gehad met de camera en hij komt zo snel omhoog dat je daar ook geen last van hebt.
Ik denk dat het excuus "waterdichtheid" was.

Ik vind het ook enorm jammer dat ze de pop-up camera niet meer gebruiken. Ik heb zelf een hartgrondige hekel aan die gaten in 't scherm, dus ik blijf gewoon m'n 7 pro gebruiken tot 'ie kapot is, of ze een nieuw toestel uitbrengen zonder gat/notch. Whichever happens first.
Dat maakt het afscheid van mijn Oppo Reno 2 ook wel moeilijk.
De popup camera is helemaal mijn ding. Niks mooier dan een scherm zonder hole/notch.
En precies zoals bij jou denken mensen dat het een gloednieuwe telefoon is,
terwijl hij al bejaard is en maar 400 euro kostte.
Xiaomi Mi Mix 4? Met onzichtbare under display front camera en snapdragon 888+
(ze zijn afgestapt van "Mi" vanaf de Mix 4)
Denk dat je dan de ROG phone 5 van Asus eens zou moeten checken. Die heeft kleine symmetrische bezels boven en onder met geweldige stereo speakers erin. De selfie camera zit ook in de bezel dus geen gat in het scherm. En verder uitstekende prestaties en een zeer grote batterij. Belsimpel heeft hem.
Een HTC M7 met moderne hardware is een instant buy voor mij. Wat een waanzinning mooie telefoon was dat.
fijne simpele software was dat ook. HTC sense.
eens!

Waanzinnig mooie telefoon.
Mijn vrouw had de zilvere en ik de zwarte.
Achteraf is de zilvere mooier, dan vallen beschadigingen niet zo op.

Sinds dien wel altijd op zoek naar telefoons met een aluminium frame vanwege de stijfheid.
Deze heeft gewoon weer een gat linksboven in het scherm. teaser https://twitter.com/MayankkumarYT/status/1476562342011834369
het is inderdaad dezelfde gat als dat van de OP 8 (T)
Jammer. Dank voor 't filmpje.
Ik hoop voor 2022 op modellen in zowel small, medium als in large formaat. Want 6 inch en kleiner is mondjesmaat te vinden en eerder uitzondering dan regel. Ikzelf hoef niet zo'n joekel van een telefoon en vind 6 inch wel genoeg. Het zou mooi zijn dat je gewoon kunt kiezen.
Ben benieuwd wat de batterylife is (wat een zwak punt is van de 9 Pro).

[Reactie gewijzigd door J_van_Ekris op 4 januari 2022 07:08]

Hij laadt daarentegen wel heel snel op. +/- 20-25 minuten en je zit weer op 100%
Klinkt alsof je heel snel een nieuwe batterij nodig gaat hebben.
Er wordt gezegd dat het geen verschil moet maken, zelf durf ik dat niet te zeggen omdat ik zelf schuldig ben (met de 1+8T) aan de telefoon de hele nacht aan de lader te hangen. Moet zeggen dat ik alleen de warp charge lader gebruik en in de auto de standaard USB poort.

Heb de telefoon sinds Feb 2021 en Accubattery rapporteert 46% battery health.
Dat is 2058 mAh van de 4500 mAh over.
Let dus zeker op met je laadpatroon als je een dergelijke telefoon overweegt zou ik zeggen

EDIT: Dankzij @asc366 een update, lijkt erop dat de 8T een dual battery systeem heeft wat Accubattery niet ondersteunt bij het meten, dit zou neerkomen op +/-10% batterij degradatie binnen een jaar.

[Reactie gewijzigd door Ricofizz op 4 januari 2022 10:23]

Is dat niet omdat de 8T battery van binnen bestaat uit 2 accu's en dat AccuBattery dat niet juist uitleest?
Ah daar was ik niet van op de hoogte! Ik ga het onderzoeken, bedankt :)
Heb de telefoon sinds Feb 2021 en Accubattery rapporteert 46% battery health.
Dat is 2058 mAh van de 4500 mAh over.
Dit vind ik dus persoonlijk erg krap aan. Ik heb zelf een 7T pro gehad die ditzelfde probleem vertoonde na zo'n korte tijd en ook elke nacht aan de lader. mijne Pixel 5 daarentegen zat na een jaar nog op zo'n 85% procent dus dat zijn wel echt behoorlijke verschillen. Qua laadpatroon heb ik niks veranderd, net zo goed elke nacht aan de lader.
Dat doe ik dus nooit. Ik laadt hem alleen op tot hij op of tegen de 100% is en dan haal ik hem er gelijk vanaf.
Dat niet alleen, de camera van de 9 pro is ook best matig, met name de video. Helemaal met de "nieuwe standaard" die o.a. Apple en Samsung hebben neergezet afgelopen jaar. Ik was een groot fan van OP maar het is het allemaal net niet de afgelopen jaren. Dus ik ben wel erg benieuwd wat het dit jaar gaat worden voor OP.
De 8 is ook heel matig.

Vooral de witbalans op de mijne: 's avonds (kunstlicht) worden de muren kanariegeel. De ultrawide cam doet dit wel gewoon goed maar de gewone main cam is echt super slecht op dit gebied.
Mijn vrouw heeft een OP 9 Pro en die video komt zelden in de buurt van mijn 13PM. Maar prima, met zo'n toon hoeft het van mij sowieso al niet :)
Misschien iets in de instellingen dat kan helpen? Meerdere reviews lieten namelijk zien dat de OP9 on par is met competitie, al dan niet beter in sommige gevallen.

Of wat vaak ook helpt, check of de camera lenzen schoon zijn 8)7
Dat zeg ik ook nergens, ik zeg duidelijk NA Apple maar je zegt onder andere Apple en Samsung, en laat nu juist Samsung het afweten op gebied van video dus wat is het nu? Apple presteert al jaren veel beter op het gebied van video, maar juist de foto's vinden mensen dan weer veel minder mooi (is subjectief maar blijkt uit blinde polls).
Met ingebouwd kookeiland, tsjonge! :+
Haha dat was ook mijn associatie! Vind het cameraeiland best een belangrijk element van de telefoon. Ik vind dat bij sommige modellen zó lelijk dat ik de telefoon gewoon echt niet wil kopen, ook al is het een topper.
Ten opzichte van mijn S21 Ultra..
Mag deze er absoluut wezen. Nu nog zien in het echt :)
ziet er strak uit .. nu nog zien hoe de voorkant eruitziet en uiteraard de prijs :)
En dan vonden sommige de mi 11 ultra een lelijke 😅
Zeer jammer dat geen periscope lens is ben benieuwd of de hasselblad marketing nu wel to zijn recht komt en hopelijk geen oververhitting zoals de 8/9 pro;)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee